Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρατήρησα ότι στην ultimate 3.0.2 ο ήχος είναι δυνατός, καμία σχέση με την ένταση του ήχου που ξέραμε!

Μήπως έχει ενεργοποιήσει το xloud ο dev που το είχε αχρηστεύσει στη 2.0.3;

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πέρασα και εγώ τελικά την 3.0.2 Ultimate HD, αλλά έχω ένα θέμα. Το System έχει μόνο 40mb ελεύθερα είναι λογικό αυτό; Μπορώ να κάνω κάτι για να ελευθερώσω χώρο; είναι σε όλους έτσι ή μόνο σε εμένα, αν ξέρει ας απαντήσει κάποιος γιατί βλέπω να γυρνάω στην 2.Δεν θα μπορώ να περάσω καμιά εφαρμογή αν συνεχίσει να είναι έτσι........

και σε μενα ειναι το ιδιο και χειροτερο...απο τα 400 mb που λεει οτι εχει το κινητο διαθέσιμα εχει 36 kb!!!!! εχεις κανεις αλλος το ιδιο θεμα;;;;

ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π.

βαλε καποια εφαρμογη θα βρεις πολλες missed call και θα σου αναβει, ετσι εχω κανει εγω

κατεβασε μια εφαρμογη missed call και θα σου αναβει το led οταν εχεις αναπαντητη κληση

επισης εγω εχω και την εφαρμογη ΒubbleBuzz

πριν το repair είχα βάλειτο Light Manager - LED Settings αλλα τίποτα...

στο μεταξυ, η αδερφή μου έχει το tipo με την ιδια ics 587 και ανάβει το led σε όλα...

και σε μενα ειναι το ιδιο και χειροτερο...απο τα 400 mb που λεει οτι εχει το κινητο διαθέσιμα εχει 36 kb!!!!! εχεις κανεις αλλος το ιδιο θεμα;;;;

Το system και σε μένα έχει 33mb ελεύθερα

Το system και σε μένα έχει 33mb ελεύθερα

Άρα λογικό φαίνεται, αφού σε όλους είναι το ίδιο. Πάντως εγώ τώρα έχω περάσει καμιά τριανταριά εφαρμογές και το τηλ άρχισε να τα παίζει και το /system είναι ακόμα στα τριάντα ελεύθερα περίπου. Φυσικά κάνω σύνδεση τα καινούρια προγράμματα με το link2SD. Όντως ο ήχος είναι απλά εκκωφαντικός και φανταστικός συνάμα... Μέχρι τη μέση στις ρυθμίσεις και σου τρυπάει τα τύμπανα. Από μπαταρία φαίνεται να κάνει πολύ καλή διαχείριση, από το πρωί έχω περάσει πέντε φορές την rom το έχω ξεσκίσει να το πειράζω και είναι ακόμα στο 30%. μόνο η προβολή από ότι είδα τρώει και είναι λογικό περίπου στο 60%έχει γράψει τώρα. πάντως είναι πολύ πιο γρήγορη από την προγενέστερη.... Νομίζω ότι είμαι ευχαριστημένος και θα μείνω εδώ προς το παρόν..... Και κάτι ακόμα με το που την πέρασα μου έδειχνε ελεύθερη Ram 160 καμιά σχέση με την προηγούμενη που έδειχνε πάνω από 190,αλλά παρατήρησα πως αυτή εδώ διαχειρίζεται πιο καλά τα προγράμματα οπότε τώρα είναι στα 120,και αφού έχω περάσει όπως είπα καμιά τριανταριά προγράμματα.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Εμένα είναι ελεύθερα 300 και βάλε :-P ούτε μια εφαρμογή στην εσωτερική! Επισυνάπτω screenshot!

Μα δεν μιλάω για την εσωτερική στο δεύτερο διαμέρισμα αλλά εκεί που λέει /system, αν και όπως βλέπω εσένα είναι ήδη ελεύθερη περίπου 66%,μια χαρά σε βρίσκω. Και κάτι άλλο η rom περνάει αυτόματα και CWM έκδοση πέντε, και από ότι είδα μπορεί κάποιος να φορμάρει την κάρτα από εκεί, αν θέλει δεύτερο διαμέρισμα.

Δεν ξέρω αν έχετε και σεις τα ίδια προβλήματα!

1. Το τηλεφωνικό σήμα είναι πολύ χαμηλό! Βέβαια δεν παρατήρησα κανένα χαμενο μήνυμα η κλήση!

2. Το led δεν είμαι σίγουρος ότι λειτουργεί καλά! Θα το παρατηρήσω λίγες μέρες και θα μπορώ να πω με σιγουριά!

@duc μήπως εννοείς 67mb? Να ρωτήσω έχετε σβήσει στοκ εφαρμογές;;; Μπορεί να μην έχετε επιλέξει στο aroma να κάνει εγκατάσταση το Facebook αλλά εγκαθιστά κάποιες εφαρμογές! Εγώ πάντως έσβησα παρά πολλές εφαρμογές μέχρι και κάτι live wallpapers που έχει!

Ναι έχεις δίκιο 67mb. Και εγώ έσβησα κάποιες εφαρμογές αλλά δεν μπόρεσα να ανεβάσω κατά πολύ τη χωρητικότητα, ακόμα και που παρατήρησα από χθες είναι πως δεν μου δουλεύει κανένα πρόγραμμα καιρού, δεν δουλεύει το gps, και το παρατήρησα γιατί δε δουλεύει και το Sygic. Μάλλον παω σφαίρα ξανά για την 2.0.3.

Ψάχνω να βρω το adobe flash player και τίποτα.Υπάρχει πουθενά και εάν όχι υπάρχει κάτι που να τρέχει βίντεο από το internet;

Ψάχνω να βρω το adobe flash player και τίποτα.Υπάρχει πουθενά και εάν όχι υπάρχει κάτι που να τρέχει βίντεο από το internet;

Flash Player for Android http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html

O chrome δεν υποστηριζει flash player :)

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Έχει δοκιμάσει κανείς jb roms εκτός από την official cm10; Εντυπώσεις; Και για kernels επίσης... Edited by yiannis_volos
Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

Ναι έχεις δίκιο 67mb. Και εγώ έσβησα κάποιες εφαρμογές αλλά δεν μπόρεσα να ανεβάσω κατά πολύ τη χωρητικότητα, ακόμα και που παρατήρησα από χθες είναι πως δεν μου δουλεύει κανένα πρόγραμμα καιρού, δεν δουλεύει το gps, και το παρατήρησα γιατί δε δουλεύει και το Sygic. Μάλλον παω σφαίρα ξανά για την 2.0.3.

εμενα καιρο μου δουλευει μια χαρα, για το gps δεν ειδα ακομα καθως μου εκανε κατι βλακειες το προγραμμα που εχω και το παρατησα, οταν το ξαναπιασω θα σας πω

ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π.

καλησπερα...προχτες κατεβαζοντας μια εφαρμογη,,κατεβηκε και μια με ρυθμησεις google.κατι πειραξα εκει και τωρα εχω προβλημα με αλλες εφαρμογες που δε μπορουν να εντοπισουν την τοποθεσια μου,οπως taxibeat ,athens book...καμια βοηθεια;

Λοιπόν όλα καλά, το gps δουλεύει δεν ξέρω τι είχε πάθει πριν αλλά τώρα δουλεύει. Το πρόγραμμα του καιρού όμως που είχα πριν το Weather Services PRO v2.1.1 συνεχίζει να μη δουλεύει. Πέρασα όμως κάνα δυο αλλά καθώς και το μαμά και δουλεύουν μια χαρά, βρίσκοντας αυτόματα την τοποθεσία με το gps. Με το System clean app καθάρισα και το system που είχα θέμα χωρητικότητας, μου έδειχνε ποιες εφαρμογές μπορούν να Μεταφερθούν στο /data/apps οπότε και τις Μετέφερα με ασφάλεια καθώς και κάποιες που δεν χρειαζόμουν διεγράφησαν. Το led σε εμένα δουλεύει μια χαρά και στις κλήσεις και στις αναπάντητες και στα μην και στα Email. Και συνεχίζω να πιστεύω πως είναι σαφώς πιο γρήγορη από τον προκάτοχό της της 2.0.3.Συνεχίζω να περνάω εφαρμογές φτάνοντας αισίως τις εβδομήντα, και δουλεύει ικανοποιητικά πιστεύω. Προτείνω και ένα πρόγραμμα free από το Market το Greenify, το οποίο κλείνει τις εφαρμογές μια και καλή, δεν λειτουργεί σαν TaskKiller το τονίζω αυτό, απλά περνάτε όποια εφαρμογή νομίζεται πως τρέχει στο παρασκήνιο και αυτό μέχρι να την χρησιμοποιείσετε φροντίζει να παραμένει κλειστή. Δοκιμάστε τη και πείτε εντυπώσεις.......

παιδια βοηθεια.περασα την παρασκευη την ultimate 3.02.2 και ξαφνικα σημερα κολλησαν τα παντα.αποφασιζω να γυρισω σε ultimate 2.0.3 ,ξεκιναω το cmw κανω wipe κτλ και αντι να κασνω install zip from sd card κανω την λαλακια και κανω reboot.το κινητο νεκρο ,μετα κολλαει στο logo sony και δεν επανερχεται ουτε με pc companion, ουτε με sus αλλα και δεν μπορω να φλασαρω ουτε με flashtool.τι να κανω?

παιδια βοηθεια.περασα την παρασκευη την ultimate 3.02.2 και ξαφνικα σημερα κολλησαν τα παντα.αποφασιζω να γυρισω σε ultimate 2.0.3 ,ξεκιναω το cmw κανω wipe κτλ και αντι να κασνω install zip from sd card κανω την λαλακια και κανω reboot.το κινητο νεκρο ,μετα κολλαει στο logo sony και δεν επανερχεται ουτε με pc companion, ουτε με sus αλλα και δεν μπορω να φλασαρω ουτε με flashtool.τι να κανω?

μπορεις με flashtool φιλε...

νομίζω τα σκοτεινά wallpaper

ανεβάζουν την αυτονομία.

καμμία πρόταση;

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

θέμα με κολλήματα στo touchscreen έχετε; Πολλες φορες το κανει εμενα.. και αναγκαζομαι να βγαλω την μπαταρια για να το κλεισω και να το ξανανοιξω....!!! :(

Πολλα κολληματα το κινητο...το εχει η γυναικα μου κ χωρις να εχει κατι επανω κολλάει συνεχεια...ειδικα στις κλήσεις είναι μαρτυριο...το εκανα ρουτ για να πεταξω τ αχρηστα κ παλι τα ιδια...οτι να ναι...

έχω κάνει ότι υπάρχει

για να βελτιωθεί η μπαταρία,.

να σβήσω και εφαρμογές που δεν τρέχουν στο υπόβαθρο;

αν βγάλω και το flash που δεν το χρησιμοποιώ,

θα έχω κι αλλη διάφορα;

από extended battery

δεν πουλιέται καμμία στην Ελλάδα;

πολύ καλή αυτή της mugen

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Και ο λόγος; Ανανεώνει τίποτα που αξίζει συζήτηση;

Some Teaser for upcoming V4 

- Video Player FC Fix

- Notification LED Fix

- Updated Wallpaper-app with new version from Xperia T

- Alarm Sound 0 Fix

- Improved Battery Life & Performance

- Fixed some stuff in the Installer UI

- GPS Fix (?) (It works fine here)

- Sim Toolkit + Signature in AROMA

- Updated DLNA app

- Less /system size

- Messaging App selection in AROMA

- Stock Infiniteview

- Updated Email app + Exchange

- Album blue line fix

- Cybershot Autofocus Fix

- New Busybox

- Apps in /data/app

- New Launcher in AROMA

- Talk in AROMA

- Updated Dialer app

- New Tweaks

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παίδες επειδή θέλω να αγοράσω το κινητό .... με ενδιαφέρει κυρίως το skype....

παίζει κανονικά? έχει μήπως κολλήματα.... το σκέφτομαι σε σύγκριση με το xperia miro...

για πείτε γνώμες????

ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ...

:ninja:

Μια χαρά παίζει το skype.

Ευχαριστώ.... είμαι μεταξύ του U και miro.....

το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν παίρνει εξωτερική κάρτα...

αλλά λόγω cpu πιστεύω ότι δεν θα έχει κολλήματα για τη χρήση που το θέλω...

ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ...

:ninja:

Some Teaser for upcoming V4 

- Video Player FC Fix

- Notification LED Fix

- Updated Wallpaper-app with new version from Xperia T

- Alarm Sound 0 Fix

- Improved Battery Life & Performance

- Fixed some stuff in the Installer UI

- GPS Fix (?) (It works fine here)

- Sim Toolkit + Signature in AROMA

- Updated DLNA app

- Less /system size

- Messaging App selection in AROMA

- Stock Infiniteview

- Updated Email app + Exchange

- Album blue line fix

- Cybershot Autofocus Fix

- New Busybox

- Apps in /data/app

- New Launcher in AROMA

- Talk in AROMA

- Updated Dialer app

- New Tweaks

Φτου γμτ, άντε πάλι από την αρχή.......

Εντάξει καλές αλλαγές, που πρέπει να γίνουν! Όσο για την μπαταρία είναι λίγο χάλια! :-/ έχασε 14% μέσα σ ένα βράδυ! Ενώ ήταν 100%

Δεν αναφέρει ημερομηνίες;

Μπα... Τα κλασικά. Θα το βγάλει κάποια στιγμή. 14% είναι πολύ όντως. Ελπίζω να μην κάνει τα βιαστικά που έκανε στην 3 γιατί πάλι στη 2.0.3 θα μείνω. Κάτσε να ρίξω και μια ματιά για κανένα νεότερο κι επιστρέφω με edit αν χρειαστεί.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...