zhmiarhs Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Εδώ και τέσσερις ημέρες αγόρασα και εγώ το xperia u και είμαι πολύ ευχαριστημένος ως τώρα. Σκέφτομαι να αγοράσω μια δεύτερη μπαταρία με βάση ώστε να αυξήσω την αυτονομία του κινητού. Ακόμα δεν ξέρω αν αξίζει να πάρω usb on the go cable ώστε να αυξήσω τον "σκληρό" του κινητού. Είμαι σκράπας και νουμπάς, αλλά κατάλαβα ότι μπορεί να κινητό να πειραχθεί και να ξεκλειδωθούν οι αρετές του. Ποιον kernel, ποια rom προτείνετε, ώστε να γίνει το κινητό πιο γρήγορο και πιο αποδοτικό; Υπάρχει κάποιος οδηγός ώστε να τον ακολουθήσει ένας άσχετος όπως εγώ και να τα καταφέρει; Με ποιο τρόπο μπορώ να επαναφέρω το κινητό σε εργοστασιακές ρυθμίσεις; Διάβασα τα πάντα σε όλο το forum και η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα περισσότερο, για αυτό γράφω. Λίγη βοήθεια παρακαλώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
studiosakis Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 (edited) http://s3.postimage.org/6m4ipuqoz/20130227_234245.jpg photo hosting sites http://s21.postimage.org/fpzrg9q07/20130227_234318.jpg upload foto MIUI4 2.4.20 κορυφαια ταχυτητα κορυφαια διαχειρηση μνημης(δεν καταλαβαινει τιποτα, οτι και οσα προγραμματα να ανοιξω συγχρονως) το λιγοτερο που εχω δει ειναι 170mb free με σερφαρισμα,ραδιο,download κτλ και φοβερο σημα wifi(οπως δειχνω στη φωτο 14 καναλια) την συστηνω ανεπιφυλακτα!!!! sorry για το μεγεθος των φωτο Edited February 27, 2013 by studiosakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 http://s3.postimage.org/6m4ipuqoz/20130227_234245.jpg photo hosting sites http://s21.postimage.org/fpzrg9q07/20130227_234318.jpg upload foto MIUI4 2.4.20 κορυφαια ταχυτητα κορυφαια διαχειρηση μνημης(δεν καταλαβαινει τιποτα, οτι και οσα προγραμματα να ανοιξω συγχρονως) το λιγοτερο που εχω δει ειναι 170mb free με σερφαρισμα,ραδιο,download κτλ και φοβερο σημα wifi(οπως δειχνω στη φωτο 14 καναλια) την συστηνω ανεπιφυλακτα!!!! sorry για το μεγεθος των φωτο Θέλει unlocked bl; United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
studiosakis Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Θέλει unlocked bl; δυστυχως ναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Μμμμ η Zelly Cream 2.0 δείχνει αρκετά υποσχόμενη και έχει επιλογή για gaming mode και multitasking....δοκιμάζω και αφήνω και γω εντυπώσεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Απ εχθές που τσέκαρα για updates στης εφαρμογές μου εγκατέστησε αυτό: "Google Settings" http://androidspin.com/wp-content/uploads/2013/02/New-Google-Settings-App-on-Android-3.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Εμενα οχι αλλα το πηρα μεταχειρισμενο οποτε ολα ειναι πιθανα..Ειναι πολυ μικρο το κουνημα αλλα υπαρχει...Αν βαλω πολυ λιγη κολλα θα υπαρχει κανα προβλημα? Πρόσεχε μόνο να μην το κάνεις χειρότερα. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Βγήκε χθες; Εμένα γατί με OTA δεν μου βρίσκει καινούρια ενημέρωση; Xperia Ultimate HD Δεν δουλεύει το ΟΤΑ (bug) Βγήκε ήδη 3.0.2!!! http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=38563069&postcount=9323 OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisx Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 καταφερα και εβαλα την Xperia Ultimate HD 3.0 αλλα εχω ενα και μοναδικο προβλημα, εχω την καρτα μνημης διαμερισμα ext3 για να περασω τα προγραμματα με το link2sd, αλλα μου λεει το προγραμμα τωρα οτι το διαμερισμα δεν προσαρτηθηκε και οταν παω να κανω επαναδημιουργια των mount μου λεει "το σεναριο προσαρτησης δεν μπορει να δημιουργηθει". εκδοση kernel:2.6.32.9-perf shardul@suave-s #15 εκδοση android 4.0.4 αριθμός εκδοσης Xperia Ultimate HD 3.0 πριν με την μαμα δεν ειχα κανενα προβλημα με το link2sd.... ξαναεκανα διαμερισματα απο την αρχη στην καρτα με το MiniTool Partition Wizard αλλα και παλι τα ιδια.. ξερει κανεις να βοηθησει; ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 καταφερα και εβαλα την Xperia Ultimate HD 3.0 αλλα εχω ενα και μοναδικο προβλημα, εχω την καρτα μνημης διαμερισμα ext3 για να περασω τα προγραμματα με το link2sd, αλλα μου λεει το προγραμμα τωρα οτι το διαμερισμα δεν προσαρτηθηκε και οταν παω να κανω επαναδημιουργια των mount μου λεει "το σεναριο προσαρτησης δεν μπορει να δημιουργηθει". εκδοση kernel:2.6.32.9-perf shardul@suave-s #15 εκδοση android 4.0.4 αριθμός εκδοσης Xperia Ultimate HD 3.0 πριν με την μαμα δεν ειχα κανενα προβλημα με το link2sd.... ξαναεκανα διαμερισματα απο την αρχη στην καρτα με το MiniTool Partition Wizard αλλα και παλι τα ιδια.. ξερει κανεις να βοηθησει; Αν το διαμέρισμα το κάνεις σε fat32 μάλλον θα δουλέψει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Xperia Ultimate HD Δεν δουλεύει το ΟΤΑ (bug) Βγήκε ήδη 3.0.2!!! http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=38563069&postcount=9323 Παρακολουθώ το θέμα αλλά έχω μείνει στη 2.0.3 γιατί πέφτει πολλή γκρίνια στο xda για force close και bootloop United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisx Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Αν το διαμέρισμα το κάνεις σε fat32 μάλλον θα δουλέψει. το εκανα και fat32 αλλα και παλι τιποτα. ... ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 το εκανα και fat32 αλλα και παλι τιποτα. ... οταν μου το εκανε εμενα αυτο, μετα απο επανεκκινηση εστρωνε και τις μετεφερα κανονικα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisx Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 οταν μου το εκανε εμενα αυτο, μετα απο επανεκκινηση εστρωνε και τις μετεφερα κανονικα και ησουν στο 2ο διαμερισμα σε fta32 η ext3; αν και επαννεκηνυσεις του κανω παλι τιποτα, τα ιδια... ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Σε ext3 το ειχα κανει.. και μετα απο καθε αλλαγη ρομ μου εβγαζε και μενα αυτο το μηνυμα μολις ξαναδιαλεγα στο popup ext3. μετα επανεκκινηση το τηλ και ξανανοιγοντας το link2sd ολα καλα και εκανα την συνδεση στην Sd Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisx Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Σε ext3 το ειχα κανει.. και μετα απο καθε αλλαγη ρομ μου εβγαζε και μενα αυτο το μηνυμα μολις ξαναδιαλεγα στο popup ext3. μετα επανεκκινηση το τηλ και ξανανοιγοντας το link2sd ολα καλα και εκανα την συνδεση στην Sd του εκανα επανεκκινιση μεσα απο το link2sd, ανοιγοντας μετα εκανα παλι προσπαθεια αλλκα χωρις αποτελεσμα....:wacko: ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Παρακολουθώ το θέμα αλλά έχω μείνει στη 2.0.3 γιατί πέφτει πολλή γκρίνια στο xda για force close και bootloop Και πολυ καλα κανεις. 2 update ειχε σε 2 μερες, και θα εχει και αλλα. Τι μανια τους εχει πιασει ολους τους devs να βαλουν latest, δεν ξερω. Αντι να κατσουν να βελτιωσουν την 2.03 ως εκει που δεν παει, βγαλανε 3.0 με bugs. Παλι απο την αρχη.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 του εκανα επανεκκινιση μεσα απο το link2sd, ανοιγοντας μετα εκανα παλι προσπαθεια αλλκα χωρις αποτελεσμα....:wacko: φιλε μου εβγαλε και μενα το ιδιο το εκανα επαννακινηση και μου το ανοιγει μια χαρα τωρα..απλα εχει δεσμευμενο χωρο το partition 33mb μπορω να τον καθαρισω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termagazis Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Και πολυ καλα κανεις. 2 update ειχε σε 2 μερες, και θα εχει και αλλα. Τι μανια τους εχει πιασει ολους τους devs να βαλουν latest, δεν ξερω. Αντι να κατσουν να βελτιωσουν την 2.03 ως εκει που δεν παει, βγαλανε 3.0 με bugs. Παλι απο την αρχη.... βγαλαν την 3 γιατι την ξαναφτιαξαν απο την αρχη βασισμενη στο νεο firmware (4.1.Β.1.13)(το οποιο παρεπιπτοντως δοκιμασα το γερμανικο της vodafone γιατι μονο αυτη εχει βγει προς το παρον,κ δεν εχει lag στα παιχνιδια (αυτα που εχω δοκιμασει τουλαχιστον)) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 φιλε μου εβγαλε και μενα το ιδιο το εκανα επαννακινηση και μου το ανοιγει μια χαρα τωρα..απλα εχει δεσμευμενο χωρο το partition 33mb μπορω να τον καθαρισω? αν και δεν το εχω δοκιμασει μεσω cwm εχει επιλογη format sd-ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
veliouras Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 αξιοτιμοι συνφορουμιτες, μετα απο μια συντομη περιηγηση σε custom rom που κρατησε καμια εβδομαδα, τελικα κατεληξα να κανω root το κινητο μεσω flash toοl χρησιμοποιωντας μια ετοιμη firmware. ola βαινουν καλως και χθες το αγαπητο pc companion μου ειπε οτι υπαρχει μια "νεα διαθεσιμη ενημερωση συστηματος 6.1.1.β.1.54" αν την κανω το κινητο θα παραμεινει rooted ή θα κλειδωθει ξανα; παρακαλω βοηθηστε! σχετικα με το παραπανω ποστ μου, καλεσα την επξυπηρετηση πελατων της Sony και μου ειπαν οτι δεν ξερουν πως θα συμπεριφερθει το κινητο! μηπως κατεχει κανεις τι θα συμβει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 σχετικα με το παραπανω ποστ μου, καλεσα την επξυπηρετηση πελατων της Sony και μου ειπαν οτι δεν ξερουν πως θα συμπεριφερθει το κινητο! μηπως κατεχει κανεις τι θα συμβει; Αν την κάνεις μέσω sus ή pc companion το χάνεις το root. Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisx Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 αν και δεν το εχω δοκιμασει μεσω cwm εχει επιλογη format sd-ext δοκιμασα και μεσω cwm μηπως και... αλλα παλι τα ιδια. "το σεναριο προσάρτησης δεν μπορεί να δημιουργηθεί" δοκιμασα και σε ext4&ext2 αλλα τα ιδια παλι... ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 δοκιμασα και μεσω cwm μηπως και... αλλα παλι τα ιδια. "το σεναριο προσάρτησης δεν μπορεί να δημιουργηθεί" δοκιμασα και σε ext4&ext2 αλλα τα ιδια παλι... Τότε format την κάρτα σου και δημιουργείς από την αρχή πάλι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisx Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 της εχω κανει απο το πρωι καμια 10αριά φορματ, βαζω και αλλη καρτα και παλι τα ιδια..... ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts