veliouras Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 αξιοτιμοι συνφορουμιτες, ενω το προβλημα με το bluetooth δεν ελεγε να λυθει, αποφασισα να βαλω μια αλλη ρομ μηπως και το σωσω. ολα φαινεται να δουλευουν καλα αλλα δεν εχω εφαρμογη για ραδιοφωνο. μηπως καποιος εχει εφαρμογη για fm radio (oxi streaming) για το xperia U? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 (edited) αν κανειςς την αναβαθμιση θα χαθει το ροοτ ΚΟΙΤΑ το παρακατω ποστ μου ρουταρεται μια χαρα και η 587.........χωρις κανενα προβλημα κοτα εδω τι χω κανει εγω με την βοηθεια του χρηστου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4288470#post4288470 Nαι ρουταρετε μια χαρά το ξέρω απλά δεν ρουταρετε τόσο απλά όσο η προηγούμενη.. Ξέρει κάνειΣ γτ το sus. Δεν μου κάνει επιδιόρθωση και μου,λεει πως έχω το πιο πρόσφατο λογισμικό??έχω ultimate.. Edited February 22, 2013 by panoutsi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Nαι ρουταρετε μια χαρά το ξέρω απλά δεν ρουταρετε τόσο απλά όσο η προηγούμενη.. Ξέρει κάνειΣ γτ το sus. Δεν μου κάνει επιδιόρθωση και μου,λεει πως έχω το πιο πρόσφατο λογισμικό??έχω ultimate.. μην νομιζεις δεν ειναι κατι δυσκολο το ροοτ στην ,587 . τωρα οσο για το sus οντως στην ultimate Το κανει αυτο και δεν μπορεις να κανεις επαναφορα. αν θες να κανεις δοκιμασε την επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μεσω του κινητου (αν γινεται- δεν θυμαμαι). Αλλιως πιο σιγουρη λυση ειναι το περασμα της 587 μεσω flashtool. διαβασε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=324085 να δεις τον τροπο λειτουργίας του flashtool. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Googlαρε spirit radio. Αν δε το βρεις στειλε με πμ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 μην νομιζεις δεν ειναι κατι δυσκολο το ροοτ στην ,587 . τωρα οσο για το sus οντως στην ultimate Το κανει αυτο και δεν μπορεις να κανεις επαναφορα. αν θες να κανεις δοκιμασε την επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μεσω του κινητου (αν γινεται- δεν θυμαμαι). Αλλιως πιο σιγουρη λυση ειναι το περασμα της 587 μεσω flashtool. διαβασε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=324085 να δεις τον τροπο λειτουργίας του flashtool. ναι ξερω για το ροοτ το χω κανει πολλες φορες...το θεμα ειναι οτι ουτε με flashtool μου περναει την 587 πλεον Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 ναι ξερω για το ροοτ το χω κανει πολλες φορες...το θεμα ειναι οτι ουτε με flashtool μου περναει την 587 πλεον Οταν λες δεν περναει με flashtool? τι προβλημα σουθ βγαζει? που κολλαει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Οταν λες δεν περναει με flashtool? τι προβλημα σουθ βγαζει? που κολλαει? εκανε κανονικα τη διαδικασια αλλα παλι με την ultimate μου ανοιγε..το κανα αλλιως ομως φιλε ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 ναι ξερω για το ροοτ το χω κανει πολλες φορες...το θεμα ειναι οτι ουτε με flashtool μου περναει την 587 πλεον Κοιτα εδω.Κατεβασε την τελευταια εκδοση του flashtool. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tatas Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Καλησπέρα, Ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το Neo V και ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω εδώ και μερικές ημέρες. Μερικές φορές κάνει σαν να πατιέται από μόνη της η οθόνη. Δηλαδή όταν ανοίγω το πληκτρολόγιο για κλήση πατιούνται απο μόνα τους το μηδέν και η δίεση για παράδειγμα, 1-2 φορές το καθένα και σταματάει. Το ίδιο και στην αρχική οθόνη όπου ανοίγει η οθόνη της εξατομίκευσης με τα widget, κάτι που σε κανονική λειτουργία ανοίγει όταν πατήσεις παρατεταμένα την οθόνη. Αναρωτιόμουν αν έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο σε κάποιον και μήπως ξέρει κανείς αν το πρόβλημα είναι software ή απλώς πρόβλημα οθόνης. Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_samaras Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Οταν λες δεν περναει με flashtool? τι προβλημα σουθ βγαζει? που κολλαει? Εγώ πέρασα την 587 αλλά μου εμφανίζει στις πληροφορίες την 431 :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Καλησπερα.Υπαρχει δυνατοτητα να εγκαταστησουμε flash player στο xperia u? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos001 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Αν πας εδω κατι θα γινει : http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html :D http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339346 http://developer.sonymobile.com/2012/12/06/new-flash-tool-from-sony-for-unlocked-xperia-smartphones-video-beta-download/comment-page-3/?order=desc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Τασο ευχαριστω παρα πολυ!!Τον εβαλα και παιζει μια χαρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Εγώ πέρασα την 587 αλλά μου εμφανίζει στις πληροφορίες την 431 :blink: δεν την εχει δεχτει τοτε τν 587, κατι εχεις κανει λαθος για ξανακοιταξ το This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagarin Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Καλημέρα!!! Πέρασα την .587 εδώ κ λίγο καιρό στο κινητό της κοπέλας μου κ βλέπω ότι έγινε πολύ πιο αργό κ πιο βαρύ στην χρήση... Είναι γενικό το κακό; Υπάρχει κάποια έκδοση firmware που το κινητό να τρέχει με αξιοπρέπεια χωρίς περιορισμούς; Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas1 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 κανω εγκατασταση cwm και ενω λειτουργει κανονικα στην καρτα μνημης δεν βλεπω πουθενα το φακελο του για να βαλω το backup και να το επαναφερω γιατι? SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0 ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 κανω εγκατασταση cwm και ενω λειτουργει κανονικα στην καρτα μνημης δεν βλεπω πουθενα το φακελο του για να βαλω το backup και να το επαναφερω γιατι? ποιο backup και απο που θελεις να το βαλεις? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_samaras Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 δεν την εχει δεχτει τοτε τν 587, κατι εχεις κανει λαθος για ξανακοιταξ το Απλά από την 431 που ήμουν root πέρασα μόνο το kernel 587 ... ίσως γι' αυτό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemo13 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 ρε παιδια εχω το εξής πρόβλημα αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει στο neo v ενεργοποιώ κανονικά τα δεδομένα όταν βαζω τη κάρτα σιμ σε άλλο κινητό δε ενεργοποιούνται(σε 2 διαφορετικά το δοκίμασα) τη ξαναβάζω στο σονι δουλευουν. να πω οτι στα άλλα 2 κινητά με τη καρτα σιμ της γυναίκας μου δουλεύουν κανονικά τα δεδομένα δηλαδη με τη κάρτα σιμ μου ενεργοποιώ τα δεδομένα μονο στο σονι και δε μπορώ στα άλλα. πως γίνετε αυτό? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 ρε παιδια εχω το εξής πρόβλημα αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει στο neo v ενεργοποιώ κανονικά τα δεδομένα όταν βαζω τη κάρτα σιμ σε άλλο κινητό δε ενεργοποιούνται(σε 2 διαφορετικά το δοκίμασα) τη ξαναβάζω στο σονι δουλευουν. να πω οτι στα άλλα 2 κινητά με τη καρτα σιμ της γυναίκας μου δουλεύουν κανονικά τα δεδομένα δηλαδη με τη κάρτα σιμ μου ενεργοποιώ τα δεδομένα μονο στο σονι και δε μπορώ στα άλλα. πως γίνετε αυτό? η καρτα σου με της γυναικας σου ειναι ιδιας εταιρειας? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemo13 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 η καρτα σου με της γυναικας σου ειναι ιδιας εταιρειας? ναι και τα 2 wind ειναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 ρε παιδια εχω το εξής πρόβλημα αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει στο neo v ενεργοποιώ κανονικά τα δεδομένα όταν βαζω τη κάρτα σιμ σε άλλο κινητό δε ενεργοποιούνται(σε 2 διαφορετικά το δοκίμασα) τη ξαναβάζω στο σονι δουλευουν. να πω οτι στα άλλα 2 κινητά με τη καρτα σιμ της γυναίκας μου δουλεύουν κανονικά τα δεδομένα δηλαδη με τη κάρτα σιμ μου ενεργοποιώ τα δεδομένα μονο στο σονι και δε μπορώ στα άλλα. πως γίνετε αυτό? χωρις να γνωριζω... το μονο που μπορω να φανταστω ειναι οτι ισως πρεπει να ξανακανεις ληψη ρυθμισεων και απο τα αλλα κινητα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemo13 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 χωρις να γνωριζω... το μονο που μπορω να φανταστω ειναι οτι ισως πρεπει να ξανακανεις ληψη ρυθμισεων και απο τα αλλα κινητα.. εννοείται οτι έχω κάνει ουτως ή άλλως με τη καρτα σιμ της γυναίκας στα άλλα κινητα έχω δεδομένα , όταν βάζω τη δικια μου δεν έχω. οι ρυμίσεις υπάρχουν κανονικά. απο το πρωί με αυτό ασχολούμαι, έχω τρελαθεί Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 εννοείται οτι έχω κάνει ουτως ή άλλως με τη καρτα σιμ της γυναίκας στα άλλα κινητα έχω δεδομένα , όταν βάζω τη δικια μου δεν έχω. οι ρυμίσεις υπάρχουν κανονικά. απο το πρωί με αυτό ασχολούμαι, έχω τρελαθεί παρε στην εξυπηρετηση πελατων φιλε.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S0LvE Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Θέλω να πάρω έναν αντάπτορα USB OTG αλλά δεν ξερω αμα είναι σίγουρα συμβατος..Μπορείτε να μου πείτε απο που και ποιόν να πάρω σε μια λογική τιμη? :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts