Jump to content

tatas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tatas

  1. Καλησπέρα, Ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το Neo V και ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω εδώ και μερικές ημέρες. Μερικές φορές κάνει σαν να πατιέται από μόνη της η οθόνη. Δηλαδή όταν ανοίγω το πληκτρολόγιο για κλήση πατιούνται απο μόνα τους το μηδέν και η δίεση για παράδειγμα, 1-2 φορές το καθένα και σταματάει. Το ίδιο και στην αρχική οθόνη όπου ανοίγει η οθόνη της εξατομίκευσης με τα widget, κάτι που σε κανονική λειτουργία ανοίγει όταν πατήσεις παρατεταμένα την οθόνη. Αναρωτιόμουν αν έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο σε κάποιον και μήπως ξέρει κανείς αν το πρόβλημα είναι software ή απλώς πρόβλημα οθόνης. Ευχαριστώ πολύ.
  2. tatas

    Sony PSP

    Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Μάλλον θα ψάξω για 2 μεταχειρισμένα 3004 ώστε να κάνουμε δουλειά με 200e περίπου. Το PSVita θα ήταν τέλειο αλλά είναι πολλά τα λεφτά και φοβάμαι μην παίζω εγώ συνέχεια αντί για τα παιδιά, που σημαίνει οτι θα θέλαμε τρία... :lol:
  3. tatas

    Sony PSP

    Καλησπέρα Κύριοι, ψάχνω να αγοράσω PSP και βλέπω πως το Ε1004 είναι παντού ενώ το Ε3004 δεν υπάρχει πουθενά. Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος για αυτό ή απλώς είμαι άτυχος και πρέπει να περιμένω πότε θα έρθουν στην Ελλάδα; Επίσης επειδή θέλω να αγοράσω δύο για τους δύο γιους μου, θα μπορούν να παίζουν με κάποιον τρόπο μαζί; Θα πρέπει να παίρνουμε διπλά και τα παιχνίδια αν θέλουν και οι δύο το ίδιο ή γίνεται να τα τρέχουμε από τη μνήμη; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...