Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κανω τη διαδικασια οπως λεει αλλα το προβλημα πρεπει να οφειλεται στον adb server γιατι ολο λεει ότι δεν είναι ενημερωμενος και οτι αντιγραφες προσπαθει να κάνει δεν γίνονται...καποια λύση?

Που ακριβώς κολλάς;Σε πιο σημείο......Δεν έχει καμία σχέση με server η όλη διαδικασία.Μήπως δεν έχεις περάσει τους adb drivers; Κάπου εκεί υπάρχει link για να τους κατεβάσεις.Διάβασε σε παρακαλώ ξανά όλη τη διαδικασία.Πρωτα από όλα σε ποιά έκδοση είσαι;Αν είσαι στην .587 δε γίνετσι root πρέπει να κάνεθς downgrade και να πας πρώτα στην .562

Edited by duc

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Που ακριβώς κολλάς;Σε πιο σημείο......Δεν έχει καμία σχέση με server η όλη διαδικασία.Μήπως δεν έχεις περάσει τους adb drivers; Κάπου εκεί υπάρχει link για να τους κατεβάσεις.Διάβασε σε παρακαλώ ξανά όλη τη διαδικασία.Πρωτα από όλα σε ποιά έκδοση είσαι;Αν είσαι στην .587 δε γίνετσι root πρέπει να κάνεθς downgrade και να πας πρώτα στην .562[/

συμφωνα με τον οδηγο με το flasharisma στην αρχη μπαινει η ,562 αν δεν κανω λαθος..τους adb drivers απο που τους κατεβαζω?αν μπορεις βρες μου ενα λινκ...τωρα που εκανα το φλασαρισμα την ,562 εχω μεσα...πως γινεται το downgrade?

Που ακριβώς κολλάς;Σε πιο σημείο......Δεν έχει καμία σχέση με server η όλη διαδικασία.Μήπως δεν έχεις περάσει τους adb drivers; Κάπου εκεί υπάρχει link για να τους κατεβάσεις.Διάβασε σε παρακαλώ ξανά όλη τη διαδικασία.Πρωτα από όλα σε ποιά έκδοση είσαι;Αν είσαι στην .587 δε γίνετσι root πρέπει να κάνεθς downgrade και να πας πρώτα στην .562[/

συμφωνα με τον οδηγο με το flasharisma στην αρχη μπαινει η ,562 αν δεν κανω λαθος..τους adb drivers απο που τους κατεβαζω?αν μπορεις βρες μου ενα λινκ...τωρα που εκανα το φλασαρισμα την ,562 εχω μεσα...πως γινεται το downgrade?

Επειδή μπαίνω μέσω tapatalk, δεν έχω τη δυνατότητα να σου δώσω λινκ, Κάνε ένα κόπο και κάνε αναζήτηση εδώ μέσα και θα βρεις σίγουρα κάποιον που να έχει δώσει ένα λινκ.

Ο καταπληκτικός stock launcher του Xperia Z εδώ http://www.androidfilehost.com/?fid=9390275921635704983 .Έχει επτά αρχικής οθόνες αντί πέντε της ultimate HD 2.0.3 και πολλά άλλα που θα τα βρείτε αφού το περάσετε.Κατεβάστε το αρχείο μπείτε και με το CWM περάστε το ζιπ αρχείο, ο developer λέει κάντε πρώτα back up, Εγώ έκανα αλλά δε χρειάζεται όλα πήγαν καλά με την εγκατάσταση.Μου χάθηκε μόνο το winget του καιρού του stock, αλλά με επαναφορά από το titanium πέρασε κανονικά στη θέση του.Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα, θα με θυμηθείτε.......

Μία ερώτηση, μπορείς να αλλάζεις τα εικονίδια των apps και των φακέλων ή χρειάζεται extra εφαρμογή για αυτό?

Παιδιά πέρασα κ εγώ τον launcher του Z αλλά δεν έκανα κανένα backup (βιάστηκα). Πως μπορώ να το επαναφέρω το προηγούμενο της ultimate? Δεν μου άρεσε γιατί καμιά φορά το app drawer κολλάει και παρατήρησα πως καμιά φορά κάποιες εφαρμογές είναι λίγο θαμπές.. Έκανα restore με το titanium οτιδήποτε σχετικό με Home αλλά δεν άλλαξε κάτι! Καμία ιδέα?

Επίσης, γιατί δεν έχω το widget του καιρού?

Edited by Antwny
Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ

Όπως φαίνεται και εδώ http://img688.imageshack.us/img688/1061/87301360.jpg (κάτω δεξιά) μπορείς να φτιάξεις φακέλους στο appdrawer στον launcher του Ζ. Έχει βρει κανένας πως γίνεται; γιατί εγώ δεν το βρίσκω........
Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

Παιδιά πέρασα κ εγώ τον launcher του Z αλλά δεν έκανα κανένα backup (βιάστηκα). Πως μπορώ να το επαναφέρω το προηγούμενο της ultimate? Δεν μου άρεσε γιατί καμιά φορά το app drawer κολλάει και παρατήρησα πως καμιά φορά κάποιες εφαρμογές είναι λίγο θαμπές.. Έκανα restore με το titanium οτιδήποτε σχετικό με Home αλλά δεν άλλαξε κάτι! Καμία ιδέα?

Επίσης, γιατί δεν έχω το widget του καιρού?

To winget του καιρού κάνε το επαναφορά με το Titanium,όσο για το άλλο πρέπει να βρείς τον αντοίστοιχο launcher και να τον ξαναπεράσεις.....αλλα απο που δεν ξερω.Δυστυχως έπρεπε να κρατήσεις Back up. Το app drawer κολλάει; Δε μου το έχει κάνει ποτέ απο την ώρα που το έβαλα,για το θάμπωμα δεν το συζητάω,πάντως είναι πιο ελαφρύ απο αυτό της ultimate...........

Edited by duc

adb drivers ενα λινκ οποιος μπορει...ευχαριστω

post 15999 &

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1601038

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Μία ερώτηση, μπορείς να αλλάζεις τα εικονίδια των apps και των φακέλων ή χρειάζεται extra εφαρμογή για αυτό?

Σίγουρα θα χρειαστείς την κατάλληλη εφαρμογή για αυτό που θέλεις να κάνεις φίλε μου.

Λοιπόν πάρε μια εφαρμογή, και από κάτω προς τα πάνω σπρώξε την σε μια άλλη, αυτόματα σου δημιουργεί φάκελο.

Ευχαριστώ Νίκο,και εγώ για το παλικάρι έψαχνα αλλά εδώ μέσα!!!!

adb drivers ενα λινκ οποιος μπορει...ευχαριστω

Η τελευταία έκδοση του Flashtool που κατέβασες έχει ADB Drivers απο ότι διάβασα,άρα κάπου κάνεις κάτι λάθος vaggelisch.

Edited by duc

Ναι, έχω παρατηρήσει ότι καμιά φορά κάποια εικονίδια είναι πιο σκοτεινά αλλά μπορώ να τα επιλέξω κανονικά, δεν υπάρχει πρόβλημα. Όπως κ να χει προφανώς δεν λειτουργεί σωστά σε μένα.. Θα μπορούσε κάποιος να προτείνει καμία ιδέα να περάσω τον launcher της ultimate, να το βρω σε zip και να το περάσω από cwm?

Και για του λόγου το αληθές δες και το screenshot, την πρώτη εφαρμογή

Edited by Antwny
Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ

Ναι, έχω παρατηρήσει ότι καμιά φορά κάποια εικονίδια είναι πιο σκοτεινά αλλά μπορώ να τα επιλέξω κανονικά, δεν υπάρχει πρόβλημα. Όπως κ να χει προφανώς δεν λειτουργεί σωστά σε μένα.. Θα μπορούσε κάποιος να προτείνει καμία ιδέα να περάσω τον launcher της ultimate, να το βρω σε zip και να το περάσω από cwm?

http://www.sendspace.com/file/n4x7rn

ειναι ο launcher απο την ultimate

με καποιον root explorer πηγαινε το αρχειο που κατεβασες,απο την καρτα μνημης,σε εναν φακελο οπουδηποτε μεσα στην συσκευη, π.χ. καπου χυμα στο system,(αλλαζουμε απο R/W σε R/O) μετα

κρατα πατημενο επανω του και αλλαξε του permissions

το Owner να ειναι read και write τσεκαρισμενο

το group μονο read

και το Others μονο read

μετα το κανεις αποκοπη και επικοληση στη διαδρομη system/app,σε ρωταει για αντικατασταση,λες ναι,επανεκκινηση και εισαι ok

Υ.Γ.

(δεν το εχω δοκιμασει αλλα ειναι ο τροπος που αλλαζουν τα αρχεια συστηματος)

Δεν ξέρω μήπως φταίει εν μέρη το θέμα που έχεις και σου δείχνει έτσι σκοτεινά κάποια εικονίδια.

Μια διευκρίνηση αν ξέρει κάποιος, το Adobe flash player χρειάζεται τελικά ή τσάμπα το έχουμε και πιάνει χώρο.Διάβασα στο επίσημο από το play store ότι Πριν δεν υποστηρίζει την έκδοση 4.0.Χ .....

Edited by duc

Μου κάνει παράπονα η γυναίκα μου(α ρε zxr έχεις δίκιο ώρες ώρες):p

Όταν μιλάει πάνω από 3 λεπτά κλείνει η γραμμή!της είπα να μιλάει λιγότερο αλλά δε την ικανοποιήσε η απάντηση μου:eek:

Συμβαίνει κ σε άλλους σε στοκ ics ή να βάλω πάλι τη gb να γλιτώσω τη μουρμούρα;!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Όταν μιλάει πάνω από 3 λεπτά κλείνει η γραμμή!της είπα να μιλάει λιγότερο αλλά δε την ικανοποιήσε η απάντηση μου:eek:

Συμβαίνει κ σε άλλους σε στοκ ics ή να βάλω πάλι τη gb να γλιτώσω τη μουρμούρα;!

Μάλλον πρόβλημα του παρόχου είναι και όχι του τηλ, Προσωπικά εμένα δε μου το έχει κάνει ποτέ.......είτε ήμουν στην Gb είτε στην ICS ακόμα και τώρα που είμαι στην ultimate HD.

αν η λειτουργια δικτυου ειναι στο wcdma/gsm.... ας δοκιμασει να το βαλει μονο gsm...

Edited by xristos9298

Μιλάει η εμπειρία Ηλία δεν φταίω εγώ!!!! :lol::lol:

Τί να κάνουμε όμως που τις αγαπάμε οπότε πρέπει να βρούμε λύση. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν φταίει η ICS οπότε δεν χρειάζεται να πας πίσω.

Αυτό που σκέφτομαι είναι μήπως υπάρχει κάποια επιλογή από την εφαρμογή dialer που χρησιμοποιεί (αν και δεν έχω δει σχετική επιλογή) ή μήπως έχει ενεργοποιήσει κάποια υπηρεσία από τον πάροχο. Είναι τυχαίο το φαινόμενο ή συμβαίνει κάθε φορά που ξεπερνά τα τρία λεπτά;

Υ.Γ.: Η απάντηση "Να μιλάς λιγότερο" σε γυναίκα επισύρει 10 βαθμούς ποινής στο point system οπότε πάρε κανένα λουλούδι το βράδυ γιατί δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα!!! :lol::lol::p

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

αν η λειτουργια δικτυου ειναι στο wcdma/gsm.... ας δοκιμασει να το βαλει μονο gsm...

Της το πρότεινα!θα δείξει!

Μιλάει η εμπειρία Ηλία δεν φταίω εγώ!!!! :lol::lol:

Τί να κάνουμε όμως που τις αγαπάμε οπότε πρέπει να βρούμε λύση. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν φταίει η ICS οπότε δεν χρειάζεται να πας πίσω.

Αυτό που σκέφτομαι είναι μήπως υπάρχει κάποια επιλογή από την εφαρμογή dialer που χρησιμοποιεί (αν και δεν έχω δει σχετική επιλογή) ή μήπως έχει ενεργοποιήσει κάποια υπηρεσία από τον πάροχο. Είναι τυχαίο το φαινόμενο ή συμβαίνει κάθε φορά που ξεπερνά τα τρία λεπτά;

Υ.Γ.: Η απάντηση "Να μιλάς λιγότερο" σε γυναίκα επισύρει 10 βαθμούς ποινής στο point system οπότε πάρε κανένα λουλούδι το βράδυ γιατί δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα!!! :lol::lol::p

Δεν έχω πειράξει τίποτα απολύτως σε dialer,για αρχή θα εφαρμόσω αυτό που είπε ο Χρίστος κ βλέπουμε!

Συνήθως στο 3 λεπτό σχεδόν πάντα.

Εντάξει η απάντηση να μιλάς λιγότερο δεν επέφερε ποινή παρά μόνο ένα καρουμπαλο στο κεφάλι μου!μη ρωτήσεις από τι :p:p

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Μετα το ρουτ μου εμφανιζει το insufficient storage available και δεν μπορει να εγκατασταθει τιποτα ,το εχει συναντησει κανεις ? το γουγλαρα αλλα δεν υπαρχει ξεκαθαρη λυση ,τωρα μου πεταει και Low on Space ,Phone storage space is getting low ..εχω μια sd 8gb και ειναι μισογεματη ..καμια ιδεα πριν ξερουταρω ???

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

Μετα το ρουτ μου εμφανιζει το insufficient storage available και δεν μπορει να εγκατασταθει τιποτα ,το εχει συναντησει κανεις ? το γουγλαρα αλλα δεν υπαρχει ξεκαθαρη λυση ,τωρα μου πεταει και Low on Space ,Phone storage space is getting low ..εχω μια sd 8gb και ειναι μισογεματη ..καμια ιδεα πριν ξερουταρω ???

Δεν εχει καμια σχεση το root με αυτο που λες.Κατεβασε καμια εφαρμογη τυπου app2sd (αν δε το εχεις κανει ηδη) γιατι μαλλον γεμισε η εσωτερικη μνημη απο εφαρμογες.

Καμία σχέση με το root Νίκο, είναι γεμάτη η μνήμη του τηλ με προγράμματα μάλλον και δεν μπορεί να εγκατασταθεί τπτ, γι'αυτό χρησιμοποιούμε το Partition στην κάρτα sd και μετά το Link2SD για να μπορούμε να έχουμε αποθηκευτικό χώρο. Δέν έχω διαθέσιμο link για να σου πώ πώς γίνεται Δυστυχώς. Ελα Νίκο πήγαινε εδώ και θα βρείς και θα δείς πώς γίνεται το Partition,είναι για άλλο τηλ βέβαια αλλά το ίδιο πράγμα πρέπει να κάνεις.

Edited by duc

Οχι παιδια ,πριν το ρουτ δεν ειχα κανενα θεμα ουτε εβαλα καποια εφαρμογη μετα που να το δικαιολογει ,την app2sd την ειχα απο πριν μετα εβαλα και την link2sd ,δωστε κανα λινκ για το partition ..

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

Οχι παιδια ,πριν το ρουτ δεν ειχα κανενα θεμα ουτε εβαλα καποια εφαρμογη μετα που να το δικαιολογει ,την app2sd την ειχα απο πριν μετα εβαλα και την link2sd ,δωστε κανα λινκ για το partition ..

Πήγαινε εδώhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=330722, Δεν σου το έδωσα πρίν από λάθος............

Kωστα αυτο λεει οτι ειναι οδηγος ρουτ ? εισαι σιγουρος οτι θα κανω partition με αυτο ?

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...