alchimistis Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Παιδια τα φωτα σας βραχηκε το κινητο πάνω σε μπόρα στην τσέπη μου, το κινητό ανοίγει όμως δεν ανταποκρίνεται η οθόνη αφής, απο την Sony μου ζήτησαν 250 ευρω για να μου τα επισκευάσουν. Το έβαλα σε ρύζι αλλά τίποτα καμια ιδέα ή κάποιος τεχνικός οικονομικός στο Πειραιά? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Παιδια τα φωτα σας βραχηκε το κινητο πάνω σε μπόρα στην τσέπη μου, το κινητό ανοίγει όμως δεν ανταποκρίνεται η οθόνη αφής, απο την Sony μου ζήτησαν 250 ευρω για να μου τα επισκευάσουν. Το έβαλα σε ρύζι αλλά τίποτα καμια ιδέα ή κάποιος τεχνικός οικονομικός στο Πειραιά? Πόσο;;;250;;!!200 είχε το κινητό! Βρες από Ίντερνετ μια οθόνη κ βαλτη μόνος σου! Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Γιατί υπάρχουν κι άλλες εφαρμογές και χρήσεις της μπροστινής κάμερας πχ Skype. Skype ok ναι αλλά είπαμε είναι smart-phone.... Το θυμήθηκα που είδα ότι οι εταιρείες έχουν στο δωρεάν χρόνο ομιλίας και τις βιντεοκλησεις... Τόσο δύσκολο θα ήταν...? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Οκ, παρήγγειλα αυτό το σετ http://viewitem.eim.ebay.gr/Fascia-Housing-Faceplate-Case-Cover-Z-For-Sony-Ericsson-Xperia-Neo-V-MT11i-MT11/280882556017/item το οποίο δεν έχει το digitizer. Καμια ιδέα για το τι κόλλα θα χρησιμοποιήσω για να το κολλήσω στη νέα πρόσοψη; Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Οκ, παρήγγειλα αυτό το σετ http://viewitem.eim.ebay.gr/Fascia-Housing-Faceplate-Case-Cover-Z-For-Sony-Ericsson-Xperia-Neo-V-MT11i-MT11/280882556017/item το οποίο δεν έχει το digitizer. Καμια ιδέα για το τι κόλλα θα χρησιμοποιήσω για να το κολλήσω στη νέα πρόσοψη; αμα τα καταφερεις πες μας την διαδικασια...οκ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 αμα τα καταφερεις πες μας την διαδικασια...οκ? lol, λες να είναι δύσκολο εγχείρημα; Οκ, κάτι θα βρω να κάνω :) Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Οκ, παρήγγειλα αυτό το σετ http://viewitem.eim.ebay.gr/Fascia-Housing-Faceplate-Case-Cover-Z-For-Sony-Ericsson-Xperia-Neo-V-MT11i-MT11/280882556017/item το οποίο δεν έχει το digitizer. Καμια ιδέα για το τι κόλλα θα χρησιμοποιήσω για να το κολλήσω στη νέα πρόσοψη; πρέπει να χρησιμοποιούν ταινία διπλής όψεως αλλά δεν ξέρω πια... My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B1ller Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Θέλω να πάρω από ebay όλο το πακέτο των εξωτερικών πλαστικών. Γνωρίζετε αν στην πρόσοψη γενικότερα περιλαμβάνεται και το digitizer; Ή θα πρέπει να κρατήσω το παλιό κ με κάποιο τρόπο να το κολλήσω στη νέα πρόσοψη; Μία που πήρε ένας φίλος μου και την περάσαμε μαζί (την ασημένια με τα εργαλεία στα 18ευρώ χωρίς ΦΠΑ 20 με) δεν είχε. Το να το ξεκολλήσουμε από την παλιά ήτανε το δύσκολο κομμάτι επειδή δεν το είχαμε ξανακάνει αλλά δεν βγήκε και με ιδιαίτερη δυσκολία. Αναφέρομαι σε ένα κύκλωμα που έχει πίσω από τη θέση του ακουστικού και της μπροστινής κάμερας. Η πρόσοψη η καινούριο έχει κόλλα στα σημεία που πρέπει οπότε μην σε αγχώνει αυτό. Γενικά θα πρέπει μετά να καθαρίσεις πολύ καλά από σκόνες το digitizer και την οθόνη πριν το ξανά κλείσεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Μία που πήρε ένας φίλος μου και την περάσαμε μαζί (την ασημένια με τα εργαλεία στα 18ευρώ χωρίς ΦΠΑ 20 με) δεν είχε. Το να το ξεκολλήσουμε από την παλιά ήτανε το δύσκολο κομμάτι επειδή δεν το είχαμε ξανακάνει αλλά δεν βγήκε και με ιδιαίτερη δυσκολία. Αναφέρομαι σε ένα κύκλωμα που έχει πίσω από τη θέση του ακουστικού και της μπροστινής κάμερας. Η πρόσοψη η καινούριο έχει κόλλα στα σημεία που πρέπει οπότε μην σε αγχώνει αυτό. Γενικά θα πρέπει μετά να καθαρίσεις πολύ καλά από σκόνες το digitizer και την οθόνη πριν το ξανά κλείσεις. Είναι το σημείο όπου είχα αναφέρει κάποτε ότι έφαγα ζόρι! Πολύ προσοχή δείξε εκει που λέει ο φίλος! Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 (edited) Αν κατάλαβα καλά ο φίλος λέει πως το δύσκολο σημείο είναι αυτό στο 0:42-0:50; @B1ller πως ξεκολλήσατε το digitizer ; Με κάποιο μαχαιράκι βάζοντάς το περιμετρικά; Αυτό πιστεύω πως είναι όλο το ζουμί της υπόθεσης Edited December 13, 2012 by mikelangelo Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 εκανα αναβαθμισει της γυναικας σε 4.0.4 αλλα δεν της αρεσει πως μπορω να το γυρισω στην παλια του εκδοση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Γυναικες................ δες αυτο... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092789#post4092789 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Μπορώ να αγοράσω με paysafe από το google play; Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_greta Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Παιδια μετα που εγκατεστησα την xperia ultimate hd 2.0 den δουλευει η φωτογραφικη μηχανη !!! Τι μπορει να φταει? Sony Sole Sony Ericsson Neo v Galaxy 3 Qteck S-200 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Γυναικες................ δες αυτο... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092789#post4092789 Ωπ! Εδώ μέσα με τις γύναικες τα έχω μόνο εγώ! :lol::lol::p (Πλάκα κάνουμε! :) ) Πήγα προχτές για προπόνηση. Φοράμε πλέον γάντια οπότε σκέφτηκα ότι αυτό θα ήταν πρόβλημα στον χειρισμό του κινητού. Παρόλο αυτά με λίγο προσεκτικά πατήματα μπορούσα να κάνω τα πάντα με σχετική ευκολία. Και floating touch το Neo V!!! :lol: Το κινητό πάντως έχει αρχίσει να παρουσιάζει σημάδια κόπωσης οπότε με βλέπω να γράφω οδηγούς για custom roms! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alchimistis Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 (edited) καποιον αξιοπιστο τεχνικο εχουμε υποψη να παω το κινητό Τώρα που το σκέφτομαι μετά το βρέξιμο του κινητου, η οθόνη δουλεύει αλλα δεν ανταποκρίνεται στην αφή, αυτό οφείλεται στο Digitizer Edited December 13, 2012 by alchimistis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Ερωτηση σε οσους εχουν Ultimate.Παρατηρησα οτι στην αρχικη εγκατασταση της Rom,στο Titanium Backup ειχα ROM συστηματος κανονικα 419mb με τα 100 ελευθερα,και μετα απο περασμα καποιων zip με το CWM π.χ. το Walkman του ThilinaC και κατι αλλα παρεμφερη η Rom του συστηματος επεσε στα 10,1mb!!!!!Προφανως απο επιλογη τα zip αρχεια εφαρμογων εγκαθιστανται σαν εφαρμογες συστηματος ή μονο σε μενα το κανει?Και με root explorer μπηκα στον φακελο system/apps και οντως εχει περασει αρκετες εφαρμογες μονο του εκει...Γιαααααααααα τσεκαρετε λιγο Καποιος παιδες?Αλλιως ξερει καποιος πως αφαιρουμε καποια εφαρμογη απο το system?Και αν εχει καποιος τα στοκ apk απο το musicplayer.apk και το livewallpapers.apk απο .531 θα του ειμαι υποχρεος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
studiosakis Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Καποιος παιδες?Αλλιως ξερει καποιος πως αφαιρουμε καποια εφαρμογη απο το system?Και αν εχει καποιος τα στοκ apk απο το musicplayer.apk και το livewallpapers.apk απο .531 θα του ειμαι υποχρεος https://play.google.com/store/apps/details?id=name.dohkoos.rootuninstaller&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5hbWUuZG9oa29vcy5yb290dW5pbnN0YWxsZXIiXQ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 https://play.google.com/store/apps/details?id=name.dohkoos.rootuninstaller&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5hbWUuZG9oa29vcy5yb290dW5pbnN0YWxsZXIiXQ.. Τhnx αλλα δεν εννοουσα αυτο,ισως δεν το διατυπωσα σωστα.Εννοω μια εφαρμογη που εγκατασταθηκε σαν εφαρμογη συστηματος να μεινει εγκατεστημενη αλλα οχι στην Rom του συστηματος.Αν διαβασεις την παραθεση μου θα καταλαβεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Τhnx αλλα δεν εννοουσα αυτο,ισως δεν το διατυπωσα σωστα.Εννοω μια εφαρμογη που εγκατασταθηκε σαν εφαρμογη συστηματος να μεινει εγκατεστημενη αλλα οχι στην Rom του συστηματος.Αν διαβασεις την παραθεση μου θα καταλαβεις https://play.google.com/store/apps/details?id=de.j4velin.systemappmover Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevilCry Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Παιδια μετα που εγκατεστησα την xperia ultimate hd 2.0 den δουλευει η φωτογραφικη μηχανη !!! Τι μπορει να φταει? Ανοίγει ανάποδα μήπως.Για κάνε μου την χάρη και μπες settings-->about phone και πες μου τι σου γράφει στο Model number..(πολλά άτομα απο βιασύνη βάζουν την arc εκδοση.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terisds Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Καλημέρα σας,αν και το είχα διαβασει κάπου δεν μπορώ να το βρώ,πώς βγαζουμε φωτο αυτό που βλέπουμε στην οθονη??????? Αμοίβεστε περί πάρτης!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terisds Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Power on/off + volume down Το δοκιμασα και μπαινει στο αθορυβο. Αμοίβεστε περί πάρτης!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 (edited) http://viewitem.eim.ebay.gr/BLACK-ARMOUR-HARD-CASE-FOR-SONY-XPERIA-NEOSCREEN-GUARD/230656481062/item Λέω να πάρω αυτή..Την έχει κανείς; είναι καλή; Πόσο μέρες περίπου κάνει να έρθει η παραγγελία από e- bay; Edited December 14, 2012 by yiannis_volos Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_greta Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Ανοίγει ανάποδα μήπως.Για κάνε μου την χάρη και μπες settings-->about phone και πες μου τι σου γράφει στο Model number..(πολλά άτομα απο βιασύνη βάζουν την arc εκδοση.) Ναι μου βγαζει αλλο μοντελο τηλεφωνου και την βγαζει αναποδα και κοκκινη!! Sony Sole Sony Ericsson Neo v Galaxy 3 Qteck S-200 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts