Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια τα φωτα σας βραχηκε το κινητο πάνω σε μπόρα στην τσέπη μου, το κινητό ανοίγει όμως δεν ανταποκρίνεται η οθόνη αφής, απο την Sony μου ζήτησαν 250 ευρω για να μου τα επισκευάσουν. Το έβαλα σε ρύζι αλλά τίποτα καμια ιδέα ή κάποιος τεχνικός οικονομικός στο Πειραιά?

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια τα φωτα σας βραχηκε το κινητο πάνω σε μπόρα στην τσέπη μου, το κινητό ανοίγει όμως δεν ανταποκρίνεται η οθόνη αφής, απο την Sony μου ζήτησαν 250 ευρω για να μου τα επισκευάσουν. Το έβαλα σε ρύζι αλλά τίποτα καμια ιδέα ή κάποιος τεχνικός οικονομικός στο Πειραιά?

Πόσο;;;250;;!!200 είχε το κινητό!

Βρες από Ίντερνετ μια οθόνη κ βαλτη μόνος σου!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Γιατί υπάρχουν κι άλλες εφαρμογές και χρήσεις της μπροστινής κάμερας πχ Skype.

Skype ok ναι αλλά είπαμε είναι smart-phone....

Το θυμήθηκα που είδα ότι οι εταιρείες έχουν στο δωρεάν χρόνο ομιλίας και τις βιντεοκλησεις... Τόσο δύσκολο θα ήταν...?

Οκ, παρήγγειλα αυτό το σετ http://viewitem.eim.ebay.gr/Fascia-Housing-Faceplate-Case-Cover-Z-For-Sony-Ericsson-Xperia-Neo-V-MT11i-MT11/280882556017/item το οποίο δεν έχει το digitizer.

Καμια ιδέα για το τι κόλλα θα χρησιμοποιήσω για να το κολλήσω στη νέα πρόσοψη;

Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

Οκ, παρήγγειλα αυτό το σετ http://viewitem.eim.ebay.gr/Fascia-Housing-Faceplate-Case-Cover-Z-For-Sony-Ericsson-Xperia-Neo-V-MT11i-MT11/280882556017/item το οποίο δεν έχει το digitizer.

αμα τα καταφερεις πες μας την διαδικασια...οκ?

αμα τα καταφερεις πες μας την διαδικασια...οκ?

lol, λες να είναι δύσκολο εγχείρημα; Οκ, κάτι θα βρω να κάνω :)

Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

πρέπει να χρησιμοποιούν ταινία διπλής όψεως αλλά δεν ξέρω πια...

Θέλω να πάρω από ebay όλο το πακέτο των εξωτερικών πλαστικών. Γνωρίζετε αν στην πρόσοψη γενικότερα περιλαμβάνεται και το digitizer; Ή θα πρέπει να κρατήσω το παλιό κ με κάποιο τρόπο να το κολλήσω στη νέα πρόσοψη;

Μία που πήρε ένας φίλος μου και την περάσαμε μαζί (την ασημένια με τα εργαλεία στα 18ευρώ χωρίς ΦΠΑ 20 με) δεν είχε. Το να το ξεκολλήσουμε από την παλιά ήτανε το δύσκολο κομμάτι επειδή δεν το είχαμε ξανακάνει αλλά δεν βγήκε και με ιδιαίτερη δυσκολία. Αναφέρομαι σε ένα κύκλωμα που έχει πίσω από τη θέση του ακουστικού και της μπροστινής κάμερας. Η πρόσοψη η καινούριο έχει κόλλα στα σημεία που πρέπει οπότε μην σε αγχώνει αυτό. Γενικά θα πρέπει μετά να καθαρίσεις πολύ καλά από σκόνες το digitizer και την οθόνη πριν το ξανά κλείσεις.

Μία που πήρε ένας φίλος μου και την περάσαμε μαζί (την ασημένια με τα εργαλεία στα 18ευρώ χωρίς ΦΠΑ 20 με) δεν είχε. Το να το ξεκολλήσουμε από την παλιά ήτανε το δύσκολο κομμάτι επειδή δεν το είχαμε ξανακάνει αλλά δεν βγήκε και με ιδιαίτερη δυσκολία. Αναφέρομαι σε ένα κύκλωμα που έχει πίσω από τη θέση του ακουστικού και της μπροστινής κάμερας. Η πρόσοψη η καινούριο έχει κόλλα στα σημεία που πρέπει οπότε μην σε αγχώνει αυτό. Γενικά θα πρέπει μετά να καθαρίσεις πολύ καλά από σκόνες το digitizer και την οθόνη πριν το ξανά κλείσεις.

Είναι το σημείο όπου είχα αναφέρει κάποτε ότι έφαγα ζόρι!

Πολύ προσοχή δείξε εκει που λέει ο φίλος!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Αν κατάλαβα καλά ο φίλος λέει πως το δύσκολο σημείο είναι αυτό στο 0:42-0:50;

@B1ller πως ξεκολλήσατε το digitizer ; Με κάποιο μαχαιράκι βάζοντάς το περιμετρικά; Αυτό πιστεύω πως είναι όλο το ζουμί της υπόθεσης

Edited by mikelangelo

εκανα αναβαθμισει της γυναικας σε 4.0.4 αλλα δεν της αρεσει πως μπορω να το γυρισω στην παλια του εκδοση?

Παιδια μετα που εγκατεστησα την xperia ultimate hd 2.0 den δουλευει η φωτογραφικη μηχανη !!!

Τι μπορει να φταει?

Sony Sole

Sony Ericsson Neo v

Galaxy 3

Qteck S-200

Γυναικες................

δες αυτο...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092789#post4092789

Ωπ! Εδώ μέσα με τις γύναικες τα έχω μόνο εγώ! :lol::lol::p (Πλάκα κάνουμε! :) )

Πήγα προχτές για προπόνηση. Φοράμε πλέον γάντια οπότε σκέφτηκα ότι αυτό θα ήταν πρόβλημα στον χειρισμό του κινητού. Παρόλο αυτά με λίγο προσεκτικά πατήματα μπορούσα να κάνω τα πάντα με σχετική ευκολία. Και floating touch το Neo V!!! :lol:

Το κινητό πάντως έχει αρχίσει να παρουσιάζει σημάδια κόπωσης οπότε με βλέπω να γράφω οδηγούς για custom roms!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

καποιον αξιοπιστο τεχνικο εχουμε υποψη να παω το κινητό

Τώρα που το σκέφτομαι μετά το βρέξιμο του κινητου, η οθόνη δουλεύει αλλα δεν ανταποκρίνεται στην αφή, αυτό οφείλεται στο Digitizer

Edited by alchimistis

Ερωτηση σε οσους εχουν Ultimate.Παρατηρησα οτι στην αρχικη εγκατασταση της Rom,στο Titanium Backup ειχα ROM συστηματος κανονικα 419mb με τα 100 ελευθερα,και μετα απο περασμα καποιων zip με το CWM π.χ. το Walkman του ThilinaC και κατι αλλα παρεμφερη η Rom του συστηματος επεσε στα 10,1mb!!!!!Προφανως απο επιλογη τα zip αρχεια εφαρμογων εγκαθιστανται σαν εφαρμογες συστηματος ή μονο σε μενα το κανει?Και με root explorer μπηκα στον φακελο system/apps και οντως εχει περασει αρκετες εφαρμογες μονο του εκει...Γιαααααααααα τσεκαρετε λιγο

Καποιος παιδες?Αλλιως ξερει καποιος πως αφαιρουμε καποια εφαρμογη απο το system?Και αν εχει καποιος τα στοκ apk απο το musicplayer.apk και το livewallpapers.apk απο .531 θα του ειμαι υποχρεος

Καποιος παιδες?Αλλιως ξερει καποιος πως αφαιρουμε καποια εφαρμογη απο το system?Και αν εχει καποιος τα στοκ apk απο το musicplayer.apk και το livewallpapers.apk απο .531 θα του ειμαι υποχρεος

https://play.google.com/store/apps/details?id=name.dohkoos.rootuninstaller&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5hbWUuZG9oa29vcy5yb290dW5pbnN0YWxsZXIiXQ..

Τhnx αλλα δεν εννοουσα αυτο,ισως δεν το διατυπωσα σωστα.Εννοω μια εφαρμογη που εγκατασταθηκε σαν εφαρμογη συστηματος να μεινει εγκατεστημενη αλλα οχι στην Rom του συστηματος.Αν διαβασεις την παραθεση μου θα καταλαβεις

Τhnx αλλα δεν εννοουσα αυτο,ισως δεν το διατυπωσα σωστα.Εννοω μια εφαρμογη που εγκατασταθηκε σαν εφαρμογη συστηματος να μεινει εγκατεστημενη αλλα οχι στην Rom του συστηματος.Αν διαβασεις την παραθεση μου θα καταλαβεις

https://play.google.com/store/apps/details?id=de.j4velin.systemappmover

Παιδια μετα που εγκατεστησα την xperia ultimate hd 2.0 den δουλευει η φωτογραφικη μηχανη !!!

Τι μπορει να φταει?

Ανοίγει ανάποδα μήπως.Για κάνε μου την χάρη και μπες settings-->about phone και πες μου τι σου γράφει στο Model number..(πολλά άτομα απο βιασύνη βάζουν την arc εκδοση.)

Καλημέρα σας,αν και το είχα διαβασει κάπου δεν μπορώ να το βρώ,πώς βγαζουμε φωτο αυτό που βλέπουμε στην οθονη???????
Αμοίβεστε περί πάρτης!!!!!!!

http://viewitem.eim.ebay.gr/BLACK-ARMOUR-HARD-CASE-FOR-SONY-XPERIA-NEOSCREEN-GUARD/230656481062/item

Λέω να πάρω αυτή..Την έχει κανείς; είναι καλή;

Πόσο μέρες περίπου κάνει να έρθει η παραγγελία από e- bay;

Edited by yiannis_volos
Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

Ανοίγει ανάποδα μήπως.Για κάνε μου την χάρη και μπες settings-->about phone και πες μου τι σου γράφει στο Model number..(πολλά άτομα απο βιασύνη βάζουν την arc εκδοση.)

Ναι μου βγαζει αλλο μοντελο τηλεφωνου και την βγαζει αναποδα και κοκκινη!!

Sony Sole

Sony Ericsson Neo v

Galaxy 3

Qteck S-200

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...