MixMasteR Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Γεια σας παιδιά! Το κινητό μου είναι πάρα πολύ αργό μετά την αναβάθμιση πριν πολύ καιρό σε ICS. Θέλω να βάλω κάποιο custom rom μπάς και τρέξει λίγο γρήγορα. Η μπαταρία τελειώνει πολύ γρήγορα ούτε 12 ώρες δεν αντέχει. Λοιπόν έχει κάποιος να μου προτείνει κάτι? Ευχαριστώ ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris77 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 αξιότιμοι συνφορουμιτες, σημερα περασα με τοflashtool την νεα εκδοση που εβαλαν πιο πανω τα παιδια. ολα καλα αλλα... οταν πηγα να κανω root την συσκευη δεν δουλεψε, το δοκιμασα 2-3 φορες και μου δειχνει 'root hack did not work". υπαρχει καποιος αλλος τροπος για root ή για να ξεφορτωθώ εφαρμογές της έκδοσης που δειχνουν κλειδωμενες; πρέπει να κάνεις root μετά που φλασάρεις το πρώτο μέρος. μόνο τότε δουλεύει. δηλαδή flashtool part 1, root, flashtool part 2..... άμα φλασάρεις το δεύτερο μέρος στο καπάκι δεν ρουτάρει.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Γεια σας παιδιά! Το κινητό μου είναι πάρα πολύ αργό μετά την αναβάθμιση πριν πολύ καιρό σε ICS. Θέλω να βάλω κάποιο custom rom μπάς και τρέξει λίγο γρήγορα. Η μπαταρία τελειώνει πολύ γρήγορα ούτε 12 ώρες δεν αντέχει. Λοιπόν έχει κάποιος να μου προτείνει κάτι? Ευχαριστώ ! Πέρασες την ics από πάνω ή με clean install;12ώρες με τι χρήση; Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MixMasteR Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Πέρασες την ics από πάνω ή με clean install;12ώρες με τι χρήση; Τι εννοείς από πάνω? Ήταν στην έκδοση 2.2.κάτι.. και το πέρασα από πάνω το ICS μέσω flash(Κάπως έτσι το έλεγαν) γιατί μέσω του PC Companion δεν με άφηνε. Έλεγχα το σειριακό αριθμό εάν είναι διαθέσιμο για το κινητό αυτό και ήταν διαθέσιμο. Είναι ανοιχτό όλη μέρα το WI-FI,Facebook και φωτεινότητα στο 50-70%. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
veliouras Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 (edited) aris77, ευχαριστω θα το δοκιμασω σημερα. μολις τωρα ειδα αυτα τα ευαναγνωστα γραμματα που ελεγαν οτι δεν ρουταρει! :) Edited December 4, 2012 by veliouras Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris77 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 aris77, ευχαριστω θα το δοκιμασω σημερα. μολις τωρα ειδα αυτα τα ευαναγνωστα γραμματα που ελεγαν οτι δεν ρουταρει! :) μετά τα έβαλε, στην αρχή ήταν μικρά και την πάτησα και εγώ...:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 (edited) για να αναφερω τη δικη μου εμπειρια επειδη ηταν το 1ο μου ροοτ και δεν καταλαβαινα χριστο απλα εβαλα cwm sto playstore και μου εβγαλε το x-Parts το οποιο κ κατεβασα μετα απο διαβασμα στο ξενο φορουμ.. επισης ηταν πιο αναλυτικες οι οδηγιες για την ultimate και πιο ευκολες κ ετσι εβαλα αυτη (και παλι απο απροσεξια ξεχασα καποιες επιλογες κ το εκανα soft brick προς στιγμην.. με εξαιρεση το μικροπροβλημα των 160 χαρακτηρων σε σμσ που δεν λυθηκε μερα με τη νυχτα το κινητο.. ξεκλειδωμα Bootloader εκανα μεσω της σονυ και ουτε που ξερω ποιον κερνελ εχω εναν 2.6.32.9-perf εχει διαφορα με τον suave κ αλλους που λετε? και Adobe Flash κατεβασα την 11.1 και δεν μου δουλευει με τπτ με dolphin.. Edited December 5, 2012 by durutti Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
veliouras Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 (edited) καλημερα. τελλικα εβαλα τα 2 μερη οπως τα περιεγραψε ο aris77 και ολα πηγαν ρολοι! εχω μια ερωτηση: ανα τακτα διαστηματα το τηλεφωνο επαναφερει εφαρμογες που ειχα πριν απο καιρο μεσω του play και ειναι λιγο χρονοβορο να της απεγκαταστησω ξανα. πως μπορω να το ρυθμισω να μην γινεται πια αυτοματα; το βλεπει μεσω καποιου παλιου backup ή μεσω αλλων ρυθμισεων; επισης, οταν κανω συγχρονισμο των επαφων με τον γκουγκλ λογαριασμο το αποτελεσμα ειναι να εχω μια λιστα επαφων με διπλα-τριπλα ονοματα. μπορω καπως να το διορθωσω; Edited December 5, 2012 by veliouras Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batbill Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Για να κάνω root στο xperia u πέρα από το αρχείο που κατεβάζω θα πρέπει να έχω και άλλο πρόγραμμα..; Ρωτάω επειδή βλέπω κάτι για flash και τέτοια..! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Στην UltimateHD 2.0 suave v6 i alliance 1.5; Ποιος είναι καλύτερος; Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sidereal Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Καλησπέρα σας!!!! Στον χώρο της εργασίας μου υπάρχει ανοικτό δίκτυο με signal strength 70% με βάσει συνδέσεις άλλων κινητών τηκεφώνων σε αυτό. Το δικό μου τηλέφωνο (Neo V) με την τελευταία έκδοση του android δεν μπορεί καν να εντοπίσει το δίκτυο (το οποίο εκπέμπει από τον κάτω όροφο) αλλά βρίσκει δίκτυα που είναι πάνω απο 25 μέτρα απόσταση. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Δες αν στις ρυθμίσεις για προχωρημένους στο wifi (αφού μπεις ρυθμίσεις wifi πατάς το κουμπί "μενού" με τις τρεις γραμμουλες συνήθως) και αν λέει κανονιστικός τομέας,η κάτι τέτοιο το βάζεις στα 13 κανάλια Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sidereal Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 (edited) Στις ρυθμισεις του WiFi το μονο που εχει ειναι μαι επιλογη που λεει "συνθετα" και εχει την διευθυνση MAC και την IP. Δεν εχει ρυθμίσεις για προχωρημένους . :( Τωρα ειδα οτι δεν εχω την τελευταια εκδοση λογισμικου. Θα κανω αναβαθμηση και αν εχω θεμα θα επανελθω Edited December 5, 2012 by Sidereal περισσοτερες πληροφοριες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Έχει αναφερθεί επανειλημμένος στο επίσημο thread της συσκευής. Έχει να κάνει με τα κανάλια (channels). Αν υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης στις ρυθμίσεις του router, δες εδώ. Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 για να αναφερω τη δικη μου εμπειρια επειδη ηταν το 1ο μου ροοτ και δεν καταλαβαινα χριστο απλα εβαλα cwm sto playstore και μου εβγαλε το x-Parts το οποιο κ κατεβασα μετα απο διαβασμα στο ξενο φορουμ.. επισης ηταν πιο αναλυτικες οι οδηγιες για την ultimate και πιο ευκολες κ ετσι εβαλα αυτη (και παλι απο απροσεξια ξεχασα καποιες επιλογες κ το εκανα soft brick προς στιγμην.. με εξαιρεση το μικροπροβλημα των 160 χαρακτηρων σε σμσ που δεν λυθηκε μερα με τη νυχτα το κινητο.. ξεκλειδωμα Bootloader εκανα μεσω της σονυ και ουτε που ξερω ποιον κερνελ εχω εναν 2.6.32.9-perf εχει διαφορα με τον suave κ αλλους που λετε? και Adobe Flash κατεβασα την 11.1 και δεν μου δουλευει με τπτ με dolphin.. Ρε συ στο ειπα νομιζω και σε αλλο post.Κανεις αυτο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092784#post4092784 και εχεις 160 χαρακτηρες. Στην UltimateHD 2.0 suave v6 i alliance 1.5; Ποιος είναι καλύτερος; Φιλαρακι τωρα βρεθηκα στο pc ελειπα sorry που δεν απαντησα στο pm σου.Alliance δεν εχω δοκιμασει αλλα με τον Suave στο 1,4 το κινητο ειναι αισθητα πιο γρηγορο σε web browsing,games,ανοιγμα εφοαρμογων κλπ με μια παραχωρηση στην αποδοση της μπαταριας περιπου στο 15-20 % οπως το υπολογιζω.Ασε που εχει ολα τα καλα ετοιμα δλδ ειναι Supercharged,εχει drivers για USB on the go και αλλα καλουδια!Στο XDA λενε οτι ο επεξεργαστης του Neo V αντεχει μεχρι 1,6 αλλα στο 1,4 ειναι η καλυτερη ρυθμιση.Το μονο προσωπικα που με χαλαει στην Ultimate ειναι η απουσια live wallpapers και ενα ψιλομπερδεμα που μου κανει με την φωτεινοτητα,μια ειναι auto μια ειναι σταθερη αλλα μικρο το κακο.Κατα τα αλλα απιστευτα γρηγορη,πραγματικο multitasking αφου εχουμε μπολικη ελευθερη ram μετα απο reboot ~220 mb αν κλεισεις playstore που ανοιγει στο startup και φοβερη διαχειριση της.Με ανοιχτο Facebook ,yahoo mail, 3g watchdog, gmail, εχω στανταρ πανω απο 140 mb ram ελευθερα...Βρηκα την Ιθακη μου...:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 (edited) μέσα στα καλά καθούμενα παρουσιάσει κόκκινο θαυμαστικό και δεν έχω καθόλου σήμα,και απτις ρυθμίσεις όταν πάω να βρώ πάροχο να συνδεθώ,κοσμοτέ εν προκειμένου μου βγάζει error while searcing for network, έκδοση 2.3.7 official δοκίμασα battery pull,και restart,βάλε βγάλε σιμ,αλλα δεν αλλάζει κάτι. καμιά ιδέα? Edited December 5, 2012 by mightyr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Ρε συ στο ειπα νομιζω και σε αλλο post.Κανεις αυτο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092784#post4092784 και εχεις 160 χαρακτηρες. Φιλαρακι τωρα βρεθηκα στο pc ελειπα sorry που δεν απαντησα στο pm σου.Alliance δεν εχω δοκιμασει αλλα με τον Suave στο 1,4 το κινητο ειναι αισθητα πιο γρηγορο σε web browsing,games,ανοιγμα εφοαρμογων κλπ με μια παραχωρηση στην αποδοση της μπαταριας περιπου στο 15-20 % οπως το υπολογιζω.Ασε που εχει ολα τα καλα ετοιμα δλδ ειναι Supercharged,εχει drivers για USB on the go και αλλα καλουδια!Στο XDA λενε οτι ο επεξεργαστης του Neo V αντεχει μεχρι 1,6 αλλα στο 1,4 ειναι η καλυτερη ρυθμιση.Το μονο προσωπικα που με χαλαει στην Ultimate ειναι η απουσια live wallpapers και ενα ψιλομπερδεμα που μου κανει με την φωτεινοτητα,μια ειναι auto μια ειναι σταθερη αλλα μικρο το κακο.Κατα τα αλλα απιστευτα γρηγορη,πραγματικο multitasking αφου εχουμε μπολικη ελευθερη ram μετα απο reboot ~220 mb αν κλεισεις playstore που ανοιγει στο startup και φοβερη διαχειριση της.Με ανοιχτο Facebook ,yahoo mail, 3g watchdog, gmail, εχω στανταρ πανω απο 140 mb ram ελευθερα...Βρηκα την Ιθακη μου...:D Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!! Και κάτι άλλο... governor και το άλλο τι προτείνεις; Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 μέσα στα καλά καθούμενα παρουσιάσει κόκκινο θαυμαστικό και δεν έχω καθόλου σήμα,και απτις ρυθμίσεις όταν πάω να βρώ πάροχο να συνδεθώ,κοσμοτέ εν προκειμένου μου βγάζει error while searcing for network, έκδοση 2.3.7 official δοκίμασα battery pull,και restart,βάλε βγάλε σιμ,αλλα δεν αλλάζει κάτι. καμιά ιδέα? Δοκίμασε με άλλη SIM :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasfab Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Εγω πάντως έχω αυτόν :-p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Εχεις τον στοκ κερνελ! Οι διαφορα ειναι στον υπερχρονισμο του CPU! Ποσο σου κρατα η μπαταρια με στοκ κερνελ; Εγω με τον Suave v6 με μια δυνατη χρηση δηλαδη WIFI ολη την μερα, με παρα πολυ χρηση του whatsapp, με λιγο facebook! Ειμαι τωρα 43% 16:30 ωρες και το εβγαλα απο την φορτιση στο 98% Η μπαταρία κρατάει λίγο περισσότερο με ultimate από ότι πριν. Πείτε ρε παίδες πως θα περάσω suave τώρα όπως είμαι με κανένα λινκ αν έχετε... Θα πρέπει να ξαναπερασω ultimate? Tη χακερια για τους 160 χαρακτήρες την έκανα αλλά δεν... Θα το ξανακοιταξω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasfab Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Πως και έχεις ακόμα την έκδοση βασικού φάσματος; Νομίζω προτείνουν όλοι και στον kernel αλλά και στην Rom βασικό φάσμα 77! Μπορεί να λέω βλακείες γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω ακόμα τι κάνει αυτό χαχαχα γι αυτό και ρωτάω, μην παρεξηγηθώ! δεν ξέρω να απαντήσω ούτε ξέρω που ακριβώς χρησιμεύει το μόνο σίγουρο είναι οτι το τηλέφωνο ειναι στα καλύτερα του τώρα περί παρεξηγήσεων δεν χρειάζεται να ανησυχείς δεν υπάρχει τέτοιο θέμα; -) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sidereal Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Eίμαι σίγουρος οτι κάπου θα έχει αναφερθεί αλλά το thread εχει 1100 σελίδες φίλε μου και αδυνατώ να τις ψάξω όλες. Μπορώ να κάνω κάτι απο το τηλέφωνό μου γιατί δεν έχω πρόσβαση στο ρούτερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MixMasteR Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Ευχαριστώ για την βοήθεια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
veliouras Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 καλημερα. ολα καλα με την αναβαθμιση ολα δουλευουν ρολοι, το μονο που δεν εχω δοκιμασει ειναι το gps. μηπως καποιος ευγενης κυριος εχει απαντηση σε οσα ρωτησα χθες γιατι παλι το ξανακανε; ανα τακτα διαστηματα το τηλεφωνο επαναφερει εφαρμογες που ειχα πριν απο καιρο μεσω του play και ειναι λιγο χρονοβορο να της απεγκαταστησω ξανα. πως μπορω να το ρυθμισω να μην γινεται πια αυτοματα; το βλεπει μεσω καποιου παλιου backup ή μεσω αλλων ρυθμισεων; επισης, οταν κανω συγχρονισμο των επαφων με τον γκουγκλ λογαριασμο το αποτελεσμα ειναι να εχω μια λιστα επαφων με διπλα-τριπλα ονοματα. μπορω καπως να το διορθωσω; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gois996 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 παιδια αν το κινητο ειναι ρουταρισμενο μπορει να δεχτει τις αναβαθμισεις της Sony? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts