centris Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Βγήκε η JS 8.3 ,πρέπει να γίνετε πιο γρήγορο στα γραφικά. Το Antutu με ανέβασε στα 5211 :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Παιδιά μπορεί κάποιος να φτιάξει στο φορουμ με σύστημα vote, για ποια rom φοράνε τα κινητά μας και ποσο ικανοποιημένοι είμαστε από αυτήν; συμφωνω.. τελικα πως θα περασω το update της ultimate? με flash tool παλι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis73 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Η τελευταία έκδοση του flash player είναι η 11.1.11.1.115.27 την κατεβασα απο το σαιτ της adobe,,δεν αλλαξε κατι ομως,,,,,,:( ευχαριστω για την απαντηση.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 (edited) Εσύ φίλε μου ολοσωστα τα λες, η Sony τί θα αποφασίσει;;; Η Sony Mobile Italia ανακοινωσε jelly bean για το sony xperia u,καθως επισης και για το sole Edited November 29, 2012 by rotsikas προσθεσα κατι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 συμφωνω.. τελικα πως θα περασω το update της ultimate? με flash tool παλι? Όχι ρε συ.Θα πας στις ρυθμίσεις του κινητού σου ,system updates και θα κατέβει το update στην κάρτα μνήμης σου.το εγκαθιστας με cwm όπως τις roms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpapo Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 (edited) Όχι ρε συ.Θα πας στις ρυθμίσεις του κινητού σου ,system updates και θα κατέβει το update στην κάρτα μνήμης σου.το εγκαθιστας με cwm όπως τις roms. Τι εγινε ρε παιδια ? ,πάλι μου κόλλησε στο Update ota 8.3 και πανω που ειχα στρωσει την JS 8.2 :lol: Δουλεια δεν εχω ..και βαλθηκα να "φαω" το κινητο...τεσπα... μπορει καποιος φιλος να επιβεβαιωσει τα εξης πριν και μετα τo Install της 8.3 ota update ( μιλαω για update μονον !) 1) δεν κανω reboot και κανω ( που δουλεψαν φυσικα απο 8->8.1->8.2) 2) wipe cache partition 3)mount&storage>format cache,data 4)adnanced>wipe dalvic cache,bat stats,fix permissions 5) rebοot Οκ ,λύθηκε ειναι τα παραπάνω ! Edited November 29, 2012 by tpapo Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 (edited) η εγκατασταση του update της JS γινεται απο CWM? βασικα δεν εχω εγκαταστησει καμια JS, ναξεκινησω απο την 8 και μετα να κανω με τη σειρα τα updates ή απο προηγουμενες εκδοσεις? Edited November 29, 2012 by sakis88888 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpapo Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 η εγκατασταση του update της JS γινεται απο CWM? ε,ναι αυτο λεμε αλλα θελει πριν & μετα καποιες ρυθμισεις Οπως και δηποτε ! Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Τι εγινε ρε παιδια ? ,πάλι μου κόλλησε στο Update ota 8.3 και πανω που ειχα στρωσει την JS 8.2 :lol: Δουλεια δεν εχω ..και βαλθηκα να "φαω" το κινητο...τεσπα... μπορει καποιος φιλος να επιβεβαιωσει τα εξης πριν και μετα τo Install της 8.3 ota update ( μιλαω για update μονον !) 1) δεν κανω reboot και κανω ( που δουλεψαν φυσικα απο 8->8.1->8.2) 2) wipe cache partition 3)mount&storage>format cache 4)adnanced>wipe dalvic cache,bat stats,fix permissions 5) rebοot Καθε βοηθεια δεκτη:p βασικα δεν ξερω τι εκανες με τα 2 προηγουμενα οτα updates, αλλα εχω την εντυπωση οτι απλα μπαινεις στο cwm και κανεις install from sd card. τουλαχιστον ετσι εκανα στην ultimate hd... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpapo Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 βασικα δεν ξερω τι εκανες με τα 2 προηγουμενα οτα updates, αλλα εχω την εντυπωση οτι απλα μπαινεις στο cwm και κανεις install from sd card. τουλαχιστον ετσι εκανα στην ultimate hd... οχι φιλε μου ,οχι θελει τα παραπανω στο JS :) Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 οχι φιλε μου ,οχι θελει τα παραπανω στο JS :) βρηκα αυτο... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=34670379 :ninja::ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpapo Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 βρηκα αυτο... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=34670379 :ninja::ninja: Ακολουθησε ευλαβικα τα βηματα που παρεθεσα παραπάνω ,αφορουν το update απο 8.0 -> 8.x :D Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 ευχαριστω...ακολουθησα τα βηματα και εχω τωρα την 8,3. θελω να ρωτησω κατι τελευταιο, εχω επιλεξει απο την 8.0 μια γραμματοσειρα που δεν μου αρεσει, για να το διορθωσω πρεπει να περασω ξανα την 8 και μετα απο την αρχη τα updates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpapo Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 ευχαριστω...ακολουθησα τα βηματα και εχω τωρα την 8,3. θελω να ρωτησω κατι τελευταιο, εχω επιλεξει απο την 8.0 μια γραμματοσειρα που δεν μου αρεσει, για να το διορθωσω πρεπει να περασω ξανα την 8 και μετα απο την αρχη τα updates? ναι ,πρεπει απο το aroma installer να διαλεξεις 1 απο 3 που δινει νομιζω ,εγω διαλεξα την 1η ,... κοιτα υπάρχουν Themes αρκετα στο playstore και μπορεις να βαλεις καπακι ότι θες ,μην ξαναφλασαρεις ... κανε τωρα απο το CWM ενα backup για καθε ενδεχομενο για ν'αποφυγεις τα 3 updates Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 ναι ,πρεπει απο το aroma installer να διαλεξεις 1 απο 3 που δινει νομιζω ,εγω διαλεξα την 1η ,... κοιτα υπάρχουν Themes αρκετα στο playstore και μπορεις να βαλεις καπακι ότι θες ,μην ξαναφλασαρεις ... κανε τωρα απο το CWM ενα backup για καθε ενδεχομενο για ν'αποφυγεις τα 3 updates υπαρχουν δηλαδη jelly sandwitch themes...γιατι δεν βρηκα στο play store. επισης υπαρχει η δυνατοτητα να βρεθει το widget με τις εικονες (preview) και το widget του mp3 player? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 υπαρχουν δηλαδη jelly sandwitch themes...γιατι δεν βρηκα στο play store. επισης υπαρχει η δυνατοτητα να βρεθει το widget με τις εικονες (preview) και το widget του mp3 player? το widget με τις εικονες... http://rapidshare.com/files/2811413701/PhotoWidget.apk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris77 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Η Sony Mobile Italia ανακοινωσε jelly bean για το sony xperia u,καθως επισης και για το sole Σωστοί!! Θα ήταν κρίμα γιατί είναι 'ζόρικο' το μικρό κάτω από το πλαστικό.... :-) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Η Sony Mobile Italia ανακοινωσε jelly bean για το sony xperia u,καθως επισης και για το sole τελεια. αξίζουν αυτά τα κινητά να έχουν την jb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Καλημέρα και καλό μήνα! Πέρασα ένα δύο παιχνίδια [tin tin και backstab] προς απογοήτευση μού δεν έπαιζαν σωστά καθώς το πρώτο δεν γυρνούσε σωστά όταν το τηλέφωνο ήταν στα πλαγιά! Δηλαδή ήταν ανάποδα! Και στο δεύτερο οποία επιλογή κι αν πατούσα δεν την δεχόταν πχ new game! Το ίδιο πρόβλημα διψο και το tin tin! Και τα δύο έπαιζαν μια χαρά πριν ένα χρόνο που ήμουν με στοκ! Είναι θέμα Ρομ! Έχω την jelly sandwich! Τώρα τελευταία με έχει εκνευρίσει πολύ! Και σχεδόν κάθε μέσα βγαίνει αναβάθμιση, καλό είναι δεν λέω, αλλά κουράζει! Τι άποψη έχετε για την Xperia Ultimate HD™ ROM v 2.0; Είναι πιο καλή; Έχει καθόλου ζωή η τελείωσε; Έχετε να προτείνετε κάποια άλλη Ρομ πιθανόν καλύτερη; Εγώ την ULTIMATE HD έχω και είναι ως τώρα...η καλύτερη. Απλά πολλά παιχνίδια να ξέρεις ότι δεν παίζουν σε rom που είναι βασισμένες σε ics. Τα παιχνίδια που προανέφερες όπως και άλλα πολλά τρέχουν τέλεια σε οποιαδήποτε rom που στηρίζεται στην 2.3.4! Εγώ έχω απο custom roms την codename που στηρίζεται στην 2.3.4 και παίζουν κανονικά τα games εκεί.Αναγκαστικά εναλλάσσομαι μεταξύ των 2 rom που χρειάζομαι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Την Τρίτη θα το παραλάβω ,δώρο για την γυναίκα μου...θέλει τροποποίηση για να έρθει στα μέτρα της...μ αρέσει πολύ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Και τι μπορείς να έχεις δύο Ρομ και ανάλογα να μπαίνεις στο καθένα κάθε φορά;;;;;;; Αυτό κν ενδιαφέρει!!!! Θα κοιτάξω πάλι την ultimade και την pureness! Πάντως η jelly sandwich είναι βασισμένη νομίζω στην jelly bean! Από ότι τσεκαρα στην pure παίζουν παιχνίδια βέβαια καινούρια αλλά θα δείξει! Εδώ δεν παίζει πλέον το need for speed στην js!! Φαντάσου που είναι και καινούριο!!! Αλλάζεις rom μέσω cwm με restore και αλλάζεις και τον kernel και μπαίνει στην ανάλογη rom.Επίσης δεν έχει σημασία αν το παιχνίδι είναι καινούριο ή όχι. όταν μιαrom είναι βασισμένη σε ics δεν θα λειτουργεί σωστά!!! Και αυτό γιατί η ics τρώει περισσότερη μνήμη ram απ'ότι η 2.3.4. Και η pureness και η jelly sandwich(δεν ανήκει στην jelly bean) και η ultimate είναι παραλλαγές της official ics. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diagrafeas Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Μήπως δοκίμασε κάποιος να δεί αν βγήκε επίσημα η αναβάθμιση 6.1.1.B.1.54 που μόλις διάβασα ότι βγήκε για το Xperia P? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
studiosakis Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Καλημέρα και καλό μήνα! Πέρασα ένα δύο παιχνίδια [tin tin και backstab] προς απογοήτευση μού δεν έπαιζαν σωστά καθώς το πρώτο δεν γυρνούσε σωστά όταν το τηλέφωνο ήταν στα πλαγιά! Δηλαδή ήταν ανάποδα! Και στο δεύτερο οποία επιλογή κι αν πατούσα δεν την δεχόταν πχ new game! Το ίδιο πρόβλημα διψο και το tin tin! Και τα δύο έπαιζαν μια χαρά πριν ένα χρόνο που ήμουν με στοκ! Είναι θέμα Ρομ! Έχω την jelly sandwich! Τώρα τελευταία με έχει εκνευρίσει πολύ! Και σχεδόν κάθε μέσα βγαίνει αναβάθμιση, καλό είναι δεν λέω, αλλά κουράζει! Τι άποψη έχετε για την Xperia Ultimate HD™ ROM v 2.0; Είναι πιο καλή; Έχει καθόλου ζωή η τελείωσε; Έχετε να προτείνετε κάποια άλλη Ρομ πιθανόν καλύτερη; εχω δοκιμασει ολες τις rom... με διαφορα η καλυτερη και πιο σταθερη ειναι η Xperia Ultimate HD™ ROM v 2.1. Και με τον μαμα launcher αλλα και με τον adw launcher που την δουλευω εγω,το κινητο πεταει. να ειστε καλα!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros91 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Το Navigon είναι καλό πρόγραμμα παιδιά? Δεν έχω γνώση περί προγραμμάτων πλοήγησης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasfab Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 εχω δοκιμασει ολες τις rom... με διαφορα η καλυτερη και πιο σταθερη ειναι η Xperia Ultimate HD™ ROM v 2.1. Και με τον μαμα launcher αλλα και με τον adw launcher που την δουλευω εγω,το κινητο πεταει. να ειστε καλα !! Συμφωνώ απόλυτα!! Ότι δεν κατάφερε η Sony με τις δήθεν αναβαθμίσεις (για να μην εκφραστώ διαφορετικά) το κατάφεραν αυτοί που έφτιαξαν την Xperia ultimate hd. Είναι η καλύτερη και με διαφορά!!!! Ελπίζω σύντομα να δούμε και καμία jelly bean που να αξίζει , γιατί όσες υπάρχουν έχουν τεράστια θέματα να λύσουν, τουλάχιστον δεν κάνουν για καθημερινή χρίσει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts