Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν εμφανίζεται στο PC Companion ακομη.

Καλησπέρα, πιθανών να έχει δοθεί ξανά αλλά το βάζω για όσους δεν το ξέρούν.

Εδώ βλέπουμε πότε είναι διαθέσιμη μια αναβάθμιση για το κινητάκι μας αναλόγως της χώρας, του operator etc.

http://talk.sonymobile.com/thread/35144

Περιμένω την .587 για το δικό μου....;)

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επειδή δεν θέλω να σε μπερδέψω βάλε ότι σου δίνει το pc companion η το update center και μετά κάνε root με τον

οδηγό του zxr

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=324085

Αφού τελειώσεις με το root ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ kernel ασε αυτόν που έβαλες για να κάνεις root.

Aνοιξε το τηλέφωνο και σύνδεσέ το με τον υπολογιστή και άνοιξε το pc companion αν δεν ανοίξει μόνο του.

Λογικά επειδή έχεις ακόμα τον "παλιό" kernel θα σου βγάλει ειδοποίηση ότι υπάρχει διαθέσιμο update.

Αν σου βγάλει λοιπόν αυτό άστο να κατεβάσει την αναβάθμιση και να την εγκαταστήσει.

Αυτό ηταν έχεις λοιπόν την επίσημη 587 την Ελληνική.

Για το ροοτ επαναλαμβάνεις την διαδικασία που είχες κάνει με τον οδηγό του zxr με την διαφορά ότι αφού ολοκληρωθεί

το root αλλάζεις το kernel και βάζεις πάλι τον kernel της 587.

Εδώ σου έχω και το link για να υα κατεβάσεις (τους kernel πιο πολύ)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1678690

Ελπίζω να σε βοήθησα.

στο build prop τι αριθμο σου λεει?αν σου λεει 1255-1755 αυτη ειναι η nordic.1254-5797 αυτη ειναι η ελληνικη ice!

I Want To Believe

Καλησπέρα, πιθανών να έχει δοθεί ξανά αλλά το βάζω για όσους δεν το ξέρούν.

Εδώ βλέπουμε πότε είναι διαθέσιμη μια αναβάθμιση για το κινητάκι μας αναλόγως της χώρας, του operator etc.

http://talk.sonymobile.com/thread/35144

Περιμένω την .587 για το δικό μου....;)

Μπορούμε κάπως να αλλάξουμε το si για να "κοροιδεψουμε " το συστημα και να πάρουμε την αναβαθμιση;

Αντε γιατι έχουν σπάσει τα νευρα μου με την .431. Κολλάει 15 δευτερόλεπτα όταν πάω να τηλεφωνήσω. Εχει καταντησει αηδία πια!

μπορω να περασω custom rom που ειναι βασισμενη στην ics απο πανω απο αλλη

που εναι βασισμενη στην gb η πρεπει πρωτα να βαλω στο κιν ics stock?

SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0

ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow:

μπορω να περασω custom rom που ειναι βασισμενη στην ics απο πανω απο αλλη

που εναι βασισμενη στην gb η πρεπει πρωτα να βαλω στο κιν ics stock?

Μπορείς αλλά πριν το κάνεις θα πρέπει να περάσεις πρώτα τον kernel 4.1.B.0.431 με το flashtool.Στην συνέχεια περνάς την rom που θες (η οποία στηρίζεται σε ics εννοείται).Απλά πρόσεχε η rom που θα βάλεις να είναι για κλειδωμένο bootloader μιας και θυμάμαι εσύ το έχεις κλειδωμένο.

Καλησπέρα. Πήρα το κινητό μεταχειρισμένο σε πολύ καλή κατάσταση και επειδή εχει android σκέφτηκα μήπως ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του εχει βάλει διάφορα προγράμματα, πχ. spy που μπορούν να να με παρακολουθούν ή κάποια άλλα που να με χρεώνουν.

Υπάρχουν τέτοια προγράμματα και πως μπορώ να τα βρω και να τα σβήσω;

τελικά έκανα επαναφορά του κινητού και αυτό ήρθε ξανά με την 4 εγκατεστημένη! επίσης, έκανα root με το flashtool, ολα καλά αλλά και πάλι δεν έχω την επιλογή να απεγκαταστήσω όλες τις εφαρμογές. λείπει κάτι; πάντως το μαγικό εικονίδιο superuser που θυμάμαι και στο Χ8 το βλέπω.

παρακαλω ας απαντησει καποιος....

Καλησπέρα. Πήρα το κινητό μεταχειρισμένο σε πολύ καλή κατάσταση και επειδή εχει android σκέφτηκα μήπως ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του εχει βάλει διάφορα προγράμματα, πχ. spy που μπορούν να να με παρακολουθούν ή κάποια άλλα που να με χρεώνουν.

Υπάρχουν τέτοια προγράμματα και πως μπορώ να τα βρω και να τα σβήσω;

Υπάρχουν 2 τρόποι

1) Πήγαινε εδώ και διάβασε.

http://www.myphone.gr/forum/downloads.php?do=file&id=85

Με αυτό το πρόγραμμα θα κάνεις reset όλο το κινητό και θα είναι σαν να βγήκε από το εργοστάσιο,έτοιμο να το κάνεις όπως θες εσύ.Επίσης μπορεί να σου κάνει και αναβάθμιση σε πιο καινούριο λογισμικό σε περίπτωση που ο φίλος σου δε το είχε ενημερωμένο.

2)Τέλος αν πας ρυθμίσεις, ψάξε για την επιλογή ''Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων''.Αυτό διαγράφει τα πάντα από το κινητό και είναι επίσης σαν να βγήκε από το εργοστάσιο,έτοιμο να το κάνεις όπως θες εσύ.

Ο δεύτερος τρόπος είναι πιο σύντομος και πιο εύκολος.Απλά δε θα σου κάνει αναβάθμιση.Με τον πρώτο που δεν είναι και τόσο δύσκολος πάλι κάνεις την δουλειά σου + ότι μπορεί να σου κάνει και αναβάθμιση.

Μπορείς αλλά πριν το κάνεις θα πρέπει να περάσεις πρώτα τον kernel 4.1.B.0.431 με το flashtool.Στην συνέχεια περνάς την rom που θες (η οποία στηρίζεται σε ics εννοείται).Απλά πρόσεχε η rom που θα βάλεις να είναι για κλειδωμένο bootloader μιας και θυμάμαι εσύ το έχεις κλειδωμένο.

ok ευχαριστω. λεω να δοκιμασω jelly sandwich

ok ευχαριστω. λεω να δοκιμασω jelly sandwich

Εγώ χρησιμοποιώ εδώ και καιρό την Jelly Sandwich 6.1 με τον Stock Kernel (άσχέτως που έχω ξεκλείδωτο τον BootLoader), και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, είναι γρήγορη, smooth, και με πολύ καλή απόδοση σε RAM και μπαταρία.

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Παιδια εχω την 4.0.3 rooted και εβαλα ιντερνετ και το βαζω στο δικτυο να εχει προτιμωμενο το wdcma(πως λεγεται αυτο)

το θεμα μου ειναι οτι συνδεεται στο δικτυο δεδομενων του 2g και οχι 3g μιας και πανω βγαζει G .αν το βαλω χειροκινητα να συνδεθει στο 3g ,συνδεεται και βγαζει το H.

το θεμα μου ειναι οτι εαν κλεισω κινητο και ξανανοιξω συνδεεται στο 2g αντι για 3g και εαν χασει το σημα πχ απο το 3G παει σε 2 ,δεν ξαναπαει μονο του σε 3 εστω και εαν υπαρχει διαθεσιμο δικτυο.

Παιδιά ξέρετε πως μπορω να βαλω επιλογη για 160 χαρακτήρες στα SMS χωρις root στην ICS??

Φιλε, δοκιμασε το GoSms:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jb.gosms&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5qYi5nb3NtcyJd

Κατέβασε το και το ελληνικό πακέτο γλώσσας:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jb.gosms.el&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5qYi5nb3Ntcy5lbCJd

Απο το πρόγραμμα:

-------------------------

Ρυθμίσεις > Προηγμένες (καρτέλα/tab) > Ρυθμίσεις Αποστολής > Ενεργ.Υποστ.για Τοπικες Ρυθμισεις (τικαρεις) > Υποστ. Γλώσσες

>> στο pop-up παράθυρο τικαρεις > Λειτουργεία Ελληνικών SMS > Εντάξει < και είσαι έτοιμος!

Εγώ χρησιμοποιώ εδώ και καιρό την Jelly Sandwich 6.1 με τον Stock Kernel (άσχέτως που έχω ξεκλείδωτο τον BootLoader), και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, είναι γρήγορη, smooth, και με πολύ καλή απόδοση σε RAM και μπαταρία.

εχει καμια ιδιαιτεροτητα που πρεπει

να προσεξω?

εχει καμια ιδιαιτεροτητα που πρεπει

να προσέξω?

Τίποτα απολύτως, ειδικά αν βάλεις την 6.2.5 είναι όλα σε ένα αρχείο. την 7.1 δεν την έχω δοκιμάσει για να σου πω (αλλα ο developer προτείνει τον kernel της .587 οπότε καλύτερα να επιλέξεις ανάμεσα σε 6.1 και 6.2.5). Όπως και να 'χει, ακολούθα πιστά τις οδηγίες του developer! ...και εμείς εδώ είμαστε για ότι χρειαστείς!!

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Τίποτα απολύτως, ειδικά αν βάλεις την 6.2.5 είναι όλα σε ένα αρχείο. την 7.1 δεν την έχω δοκιμάσει για να σου πω (αλλα ο developer προτείνει τον kernel της .587 οπότε καλύτερα να επιλέξεις ανάμεσα σε 6.1 και 6.2.5). Όπως και να 'χει, ακολούθα πιστά τις οδηγίες του developer! ...και εμείς εδώ είμαστε για ότι χρειαστείς!!

για την 6.2.5 παω

Φιλε, δοκιμασε το GoSms:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jb.gosms&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5qYi5nb3NtcyJd

Κατέβασε το και το ελληνικό πακέτο γλώσσας:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jb.gosms.el&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5qYi5nb3Ntcy5lbCJd

Απο το πρόγραμμα:

-------------------------

Ρυθμίσεις > Προηγμένες (καρτέλα/tab) > Ρυθμίσεις Αποστολής > Ενεργ.Υποστ.για Τοπικες Ρυθμισεις (τικαρεις) > Υποστ. Γλώσσες

>> στο pop-up παράθυρο τικαρεις > Λειτουργεία Ελληνικών SMS > Εντάξει < και είσαι έτοιμος!

Με αυτό θα πιάνει και στην stock εφαρμογη μυνηματων αυτη η επιλογή?? :) Α και κατι αλλο.. πως μπορω να ξαναπερασω την ελληνικη ρομ??

Με αυτό θα πιάνει και στην stock εφαρμογη μυνηματων αυτη η επιλογή?? :) Α και κατι αλλο.. πως μπορω να ξαναπερασω την ελληνικη ρομ??

Οχι δεν θα πιανει στην stock εφαρμογη

Για να περασεις την ελληνικη ρομ...βρισκεις το αρχειο της και την φλασαρεις οπως φλασαρες την ξενη

:)

Καλημεραα,εκανα download το sony pc comparion αλλα δεν μπορει να συνδε8ει με το κινητο μ ,γιατι

Καποιος για βοηθεια?

ποια συσκευη εχεις?

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Παιδια το βραδυ με ηρθε ειδοποιηση να κανω ενημερωση το κινητο.την εκανα την ενημερωση .μεχρι στιγμης ολα ωραια. Edited by gois996

Εχει τρελες διαφορες την τελευταία pureness??

καλημερα παιδια

εχθες εβαλα την jelly sandwich 6.2.5 και εκει που το σκαλιζα

τρωει μια επανεκκινηση και τωρα μου εχει κολλησει στο

βοοτ και κανει επανεκινηση συνεχεια.τι να κανω μια βοηθεια?

EDIT:το προβλημα λυθηκε με flashtool σε gb

παρουσιαστηκε αλλο ενω κανω ροοτ στην πρωτη εκδοση ics

μολις περναω την 587 με το flashtool το ροοτ χανεται

Edited by sifounas1

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...