mike Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Χθες πέρασα την 4.0.4 με το flashtool Δεν έχω κανένα πρόβλημα, το κινητό γίνεται καλύτερο αισθητικά, και πιο λειτουργικό, δεν νομίζω να είναι πιο γρήγορο Κατεβάζω απροβληματιστα εφαρμογές από το play, για τα led πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή Illumination Bar Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Χθες πέρασα την 4.0.4 με το flashtool Δεν έχω κανένα πρόβλημα, το κινητό γίνεται καλύτερο αισθητικά, και πιο λειτουργικό, δεν νομίζω να είναι πιο γρήγορο Κατεβάζω απροβληματιστα εφαρμογές από το play, για τα led πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή Illumination Bar Δυο ερωτησεις... 1)Χρειαζεται να ξεκλειδωσεις bootloader? 2)Χανεις δεδομενα εφαρμογες ή ειναι μενουν τα παντα? ευχαριστω :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Το κινητό το πήρα από σκρουτζομαγαζο, δεν έκανα τίποτα περισσότερο από να κατεβάσω την νέα αναβάθμιση από το http://forum.xda-developer....php?t=1918920. το flastool και τους drivers (προσοχή το flastool πρέπει να ‘βλέπει’ το κινητό ) επιλέγεις st 25 από το flastool με edit, και κεραυνό δυστυχώς χάνονται τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
veliouras Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 τελικά έκανα επαναφορά του κινητού και αυτό ήρθε ξανά με την 4 εγκατεστημένη! επίσης, έκανα root με το flashtool, ολα καλά αλλά και πάλι δεν έχω την επιλογή να απεγκαταστήσω όλες τις εφαρμογές. λείπει κάτι; πάντως το μαγικό εικονίδιο superuser που θυμάμαι και στο Χ8 το βλέπω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Δυο ερωτησεις... 1)Χρειαζεται να ξεκλειδωσεις bootloader? 2)Χανεις δεδομενα εφαρμογες ή ειναι μενουν τα παντα? ευχαριστω Τα δεδομένα τα επαναφέρεις με το PC Companion Αφού πρώτα κάνεις backup Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 παιδια ξερει κανεις αν θα παρουμε πιο καινουρια αναβαθμιση? μπας και φυγουν τα κοληματα απο την 4,0,4, εχεις .537? Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geothassos Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 .431 ..................... και κατι αλο παιδια δεν μπορω να παρω mms ξερετε τι παιζει..??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 .431 ..................... και κατι αλο παιδια δεν μπορω να παρω mms ξερετε τι παιζει..??? νομιζω εχει βγει και 537 Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geothassos Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 πως κανω την αναβαθμιση? ξερεις τιποτα για τα mms? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 πως κανω την αναβαθμιση? ξερεις τιποτα για τα mms? Pc companion ή seus Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 μια μερα με το κινητο ολα καλα!! αλλα με χαλαει που φενονται κατι κουκιδες σαν καναβος στην οθονη!! Μανώλη τι εννοείς? Όταν μπαίνεις στο μενού ''ρυθμίσεις'' έχεις σωστά χρώματα? Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 ρε παιδια εχω την gingebread 4.0.2.Α.0.62 και θελω να κανω root μπορει καποιος να μου στειλει καποιο λινκ πως να το κανω?????? δεν εχω βγαλει ακρη καποιοι λενε οτι πρεπει να κανω downgrade και μετα upgrade ????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 ρε παιδια εχω την gingebread 4.0.2.Α.0.62 και θελω να κανω root μπορει καποιος να μου στειλει καποιο λινκ πως να το κανω?????? δεν εχω βγαλει ακρη καποιοι λενε οτι πρεπει να κανω downgrade και μετα upgrade ????? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=327513 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 (edited) σωστα ειναι ολα λεω τις κουκιδες που ειχαν οι παλιες οθονες αφης που ειναι σε σχημα καναβου δεν ειναι ελλατωμα του κινητου που εχ εγω στα χερια μου οι κουκιδες φενονται υπο γωνια Edited October 11, 2012 by manwlis77 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geothassos Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Pc companion ή seus το συνδεω και μου λεει πως ειναι ενημερομενο, τιποτα για τα mms? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Δεν μπορεί να φαίνονται οι κουκίδες. Μπορείς να ανεβάσεις μια φωτό; http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Στην φωτο δεν φενονται υπο γωνια σε αντανακλαση μονο το ειδα και στο πλαισιο και μουλτιραμα στα εκθεσιακα κομματια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Μήπως ήταν πάνω στην οθόνη τίποτα σημάδια; Γιατί με την ανάλυση που έχει η οθόνη δύσκολο να βλέπεις κουκίδες. Εκτός κι αν είναι κάτι άλλο που δεν πάει το μυαλό μου. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
endj3 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Παιδια και σε μενα το ιδιο υπο γωνια φαινονται αυτες οι κουκιδες στην οθονη και αναρωτιομουν τι ειναι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Στην φωτο δεν φενονται υπο γωνια σε αντανακλαση μονο το ειδα και στο πλαισιο και μουλτιραμα στα εκθεσιακα κομματια Νομιζω λες κατι σαν αυτο το σχεδιο ? http://panosdragonas.net/?p=335 αλλα εχουν αποσταση το ενα απο το αλλο και ειναι σαν να τα ενωνει μια γραμμη? Το ειδα και στο δικο μου xperia s πριν λιγες μερες, αυτο που καταλαβα ειναι οτι ειναι πανω στην εργοστασιακη προστατευτικη μεμβρανη και για να το προσεξει καποιος πρεπει να δει το τηλεφωνο οπως γραφεις υπο γωνια και με αντανακλαση του φωτος. Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamelab Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 νομιζω εχει βγει και 537 Δεν εμφανίζεται στο PC Companion ακομη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=327513 ευχαριστω!! θα το δοκιμασω σημερα..ελπιζω να το καταφερω :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 πως μπορω να του περασω παλι την εργοστασιακη 2.3.7 το συνδεσα με το pc companion και το sesus αλλα παιρναει την γαλλικη 4.0.4 που εχει μεσα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 καλημερα σας!! σημερα περασα την αναβαθμιση στο xperia u της κοπελας μου!!απο 2.3.7. σε 4.0.4!! δεν ξερω αν εγινε πιο γρηγορο αλλα πιο εφετζιδικο σιγουρα!!για τα υπολοιπα ο καιρος θα δειξει!! Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 πως μπορω να του περασω παλι την εργοστασιακη 2.3.7 το συνδεσα με το pc companion και το sesus αλλα παιρναει την γαλλικη 4.0.4 που εχει μεσα το βρηκα!! εδω ειναι οποιος θελει http://www.xdafileserver.nl/index.php?dir=Sony+%28Ericsson%29%2FSE+Xperia+U+%28LT25i%29%2FSTOCK+ROMS το παιρναω και μπηκε για πουλημα δεν με βολευει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts