Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή έχει γίνει πολύς λόγος για το βύσμα του hands free, θα σχολιάσω το εξής, για όποιον το βρει χρήσιμο. Δοκίμασα να συνδέσω ένα ζευγαράκι μη ενεργά ηχεία με απλό μινι τζακ και το ράδιο έπαιξε κανονικά, σαν να είχε πάνω του το μαμίσιο hands free. Δεν το περίμενα, γιατί έχοντας υπόψη τα θέματα με τα hands free από άλλα κινητά, θεωρούσα ότι και το μίνι τζακ θα έχει παρόμοια. Τες παν, δουλεύει.
I (still) Sing the Body Electric: http://bodyelec.wix.com/restart

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

και ομως το ξανατσεκαρα, εχει αναφορα οτι παραδοθηκε στο κινητο μου...!

και δεν μου εχει ερθει ποτε..

Ίσως κάποιο πρόβλημα στο δίκτυο. Αν δεν είναι επαναλήψιμο τότε δεν βλέπω λόγο ανησυχίας.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Λοιπον πριν απο 2 βδομαδες περασα ξανα την ICS (4.0.4 Β431) για να την δοκιμασω ξανα αφου η πρωτη εμπειρια με οδηγησε ξανα στην GB.Μετα απο 2 βδομαδες λοιπον μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα ικανοποιημενος αφου μπορεσα και διορθωσα καποια θεματακια που με ενοχλουσαν με root,titanium,CWM κλπ...Αυτο που μου την ειχε δωσει στα νευρα και συνεχιζει να το κανει ομως ειναι οι συχνες αποσυνδεσεις του wifi...Μιλαμε εχω τρελαθει μου ρχεται να το σπασω!!Σε αποσταση 1 μετρου απο το router ξεσυνδεεται ξανασυνδεεται μου βγαζει οτι δεν το αναγνωριζει και κατι τετοια που οπως παει θα με κανουν να ξαναγυρισω GB...Θεμα router δε παιζει αφου συνδεονται κανονικα Galaxy II , 2 λαπτοπ , iphone 3gs κολλητου.Εχω κανει διαγραφη ολων των δικτυων επανεκκινηση του router factory reset τπτ!Υπ'οψιν εχω περασμενα tweaks και οταν ειχα Gb δεν το εκανε ουτε ΜΙΑ ΦΟΡΑ!Αρα δεν ειναι θεμα harware αλλα software!!Πριν βαρεσω επιδιορθωση με SEUS εχει κανεις να προτεινει κατι?

Υ.Γ. Επειδη δεν προλαβα να την δοκιμασω και πολυ, η Icecream Pureness Build 13 πως παει γενικα?Πιο smooth απο την official?Θεμα με wifi εχουμε ή ολα οκ???Εννοειται γνωμες απο ατομα που την εχουν δοκιμασει ετσι??Thnx ρει!

Σύμφωνα με αυτό που ανέβασε φίλος σε άλλο topic και το Neo V θα πάρει JB. Λέτε; Για να δούμε...
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

παιδια την ICS την εχει περασει κανεις στο κινητο του για να μας πεις εντυπωσεις?

Δέ νομιζω να την εχει περασει κανενας μιας και στην ελλαδα για το U δεν διατεθηκε ακομα επισημα..Άμα θες όμως μπορεις να βαλεις το .ftf : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1918920

Δέ νομιζω να την εχει περασει κανενας μιας και στην ελλαδα για το U δεν διατεθηκε ακομα επισημα..Άμα θες όμως μπορεις να βαλεις το .ftf : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1918920

αν περασω την εκδοση που λες πιο πανω αυτη εχει ελληνικα μεσα και γενικα οι custom rom εχουν ελληνικα μεσα (γιατι βλεπω ρομ σε διαφορες γλωσσες ) sorry για τις βλακωδης ερωτησεις αλλα ειμαι νεος στο androit συστημα αλλα expert στο iphone.

στο sole πάντως από την επόμενη μέρα άρχισε να έρχεται η ενημέρωση απλά κοιτάξτε με pc companion και seus/sus εκεί θα βγεί πρώτα στο κινητό θα εμφανιστεί πολύ αργότερα, οπότε συνδεθείτε με usb και τσεκάρετε ...

αν περασω την εκδοση που λες πιο πανω αυτη εχει ελληνικα μεσα και γενικα οι custom rom εχουν ελληνικα μεσα (γιατι βλεπω ρομ σε διαφορες γλωσσες ) sorry για τις βλακωδης ερωτησεις αλλα ειμαι νεος στο androit συστημα αλλα expert στο iphone.

Ναι έχει ελληνικά αλλά σου προτεινω να περιμένεις να βγει επίσημα γιατι δεν ξερω αμα χασεις η δεν χασεις την εγγυηση περνωντας αυτο το firmware ;)

Edited by S0LvE

καλημερα σε ολους. εκανα την αναβαθμιση στο κινητο μου(αγορασμενο απο εξωτερικο) αλλα εχω προβλημα με το wifi. δεν συνδεεται με τιποτα στο ασυρματο. υπαρχει λυση?

ρε παιδια εχω ενα προβλημα εχω περασει cdodename 9.1

και οταν κανω reboot στο τηλ χανω ολες τις συντομευσεις

εφαρμογων που εχω βαλει στην αρχικη οθονη.

ξερει κανεις κατι γι αυτο?

SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0

ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow:

+1 για την απορία του firecostas. Έχω εδω και καιρο την ICS, 4.04, .431 με οτι tweaks μπορουσα, και δεν ειμαι ευχαριστημενος. Η 587 απ οτι έχω διαβασει σε 'ενα προηγουμενο post δεν βελτιωνει σημαντικα τα προβληματα της ics

Οσοι εχουν δοκιμασει μπορουνε να μας πουνε:

codename 9.1 vs. custom ics roms όπως i-scream και pureness ;

τι διαφορες εχουν στις επιδοσεις;

Ενδιαφερει πολλους απο εμας τους κατοχους neo v αλλα λογω χρονου δεν προλαβαινουμε να πειραματιζομαστε με όλες τις rom

ευχαριστω εκ των προτέρων

υ.γ. για όποιον δεν εχει δοκιμασει, oi νεοι adreno drivers για JB που έχουν κυκλοφορησει, βελτιωνουν λίγο το κινητάκι μας. προτεινω να τους εγκαταστησετε. υπαρχουν στο xda, στα threads του neo v

Σύμφωνα με <a href="http://www.techrj.com/2012/10/jelly-bean-updated-devices/" rel="nofollow" target="_blank" class="external"><strong>αυτό</strong></a> που ανέβασε φίλος σε άλλο topic και το Neo V θα πάρει JB. Λέτε; Για να δούμε...

Μακάρι να την δώσουν και σε εμάς :D

Sos έκανα αναβάθμιση σε ice αλλά δεν με βολεύει. Υπάρχει τρόπος να γυρίσω στην android 2.3.4??? Plzzzzz help me……

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092789#post4092789

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

+1 για την απορία του firecostas. Έχω εδω και καιρο την ICS, 4.04, .431 με οτι tweaks μπορουσα, και δεν ειμαι ευχαριστημενος. Η 587 απ οτι έχω διαβασει σε 'ενα προηγουμενο post δεν βελτιωνει σημαντικα τα προβληματα της ics

Οσοι εχουν δοκιμασει μπορουνε να μας πουνε:

codename 9.1 vs. custom ics roms όπως i-scream και pureness ;

τι διαφορες εχουν στις επιδοσεις;

Ενδιαφερει πολλους απο εμας τους κατοχους neo v αλλα λογω χρονου δεν προλαβαινουμε να πειραματιζομαστε με όλες τις rom

ευχαριστω εκ των προτέρων

υ.γ. για όποιον δεν εχει δοκιμασει, oi νεοι adreno drivers για JB που έχουν κυκλοφορησει, βελτιωνουν λίγο το κινητάκι μας. προτεινω να τους εγκαταστησετε. υπαρχουν στο xda, στα threads του neo v

Λοιπον το προβλημα τελικα πρεπει να ειναι του router.Σε οποιοδηποτε αλλο συνδεθηκα ολα λειτουργουσαν οκ χωρις σπαστικες αποσυνδεσεις.Μονο στου σπιτιου μου το κανει αυτο αλλα ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΙΝΗΤΟ.Υπαρχει καμια ρυθμιση που μπορω να κανω για να το βελτιωσω?Με το wifi booster απο το market νομιζω οτι κατε εγινε αλλα οχι οτι λυθηκε και τελειως.Επισης εγκατεστησα τους Adreno drivers και στο Antutu τουλαχιστον η συσκευη ανεβηκε.Παρτε και τα ss να δειτε.Και στο feeling ειναι καλυτερο το κινητακι μας...Το μοναδικο του προβλημα πλεον θα ελεγα οτι ειναι ο απελπιστικα μεγαλος χρονος ανοιγματος των επαφων και του diallog.Εν τω μεταξυ παρατηρησα οτι στο βιντεο αν απενεργοποιησουμε τον σταθεροποιητη εικονας σταματαει το ενοχλητικο lag!!!Μπορει να ευθυνονται και οι Adreno drivers αλλα τουλαχιστον δεν lagαρει!!!!

[ATTACH]27386[/ATTACH] [ATTACH]27387[/ATTACH]

Οδηγός επιβίωσης για νέους χρήστες Android

Οποιοδήποτε ακουστικό με 3,5 καρφί σου κάνει.

Δεν εννοώ handsfree αλλά το ακουστικό του τηλεφώνου για να το αλλάξω.

Καλησπερα σε ολους αντιμετοπίζω ενα πρόβλημα με το κινητο μου xperia neo v ενω εχω γυρω στα 600 Mb ακομα ελευθερα στην καρτα μνημης οταν κατεβαζω μια εφαρμογη μου λεει οτι δεν εχω αποθηκευτικο χωρο επιπλεον οσες εφαρμογες αποθηκεόνται τις εχω μετακινησει(σε οσες ηταν δυνατον)τι πρέπει να κανω γνωρίζει κανεις?

παιδια λιπον για αυτους που ξανα ροτανε για πολες rom τις κριτικες μας.......

εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα καθε 4ημερο αλαζα rom ics μονο ομος... αρχιζω απο αφτες βεβεα που αξιζει να τις αναφερο κ λιγο ..........

I-Scream 13 = ολα μια χαρα στην αρχη με βασικα προγραματακια βεβεα μετα απο μια μερα δεν επισε για λιγο στο γκαραζ μεχρι να ενεβω στο σπιτι φανταστιτε μονο 5 λεπτα ιποθεση κ για να επανερθει το σιμα μετα απο 3 ωρες που περιμενα επιτιδες επρεπε να κανω επανεκινιση ενα αφτο κ δεφτερον μετα απο μια μερα αν δεν του εκανα γενικα επανεκινιση σερνοτανε γιαφτο κ πιρε δρομο ειμαι πολυ αφστιρος σε αφτα γιατι εκανα κ κιλλ σε ολα τα απς να δω μιπος εφτεγε τπτ αλα κριμα :P .........

PARANOID ANDROID JB|[v2.11]= πολυ καλη πολυ γριγορη πολες επιλογες......αλλα......trackid δουλεβε προφανος κτι ελιπε .......επισις ο flashplayer δεν ιποστιριζοταν απο το μαρκετ μονο unofisial πατεντα..... κ δεφτερον κ τραγικοτερο ξαφινα μετα απο ενα βιντεο πχ που εβλεπα στο νετ κανει το μιρεο λαθος κ σβινει μπροστα μου κιολας κ τι ειναι αφτα ρε λεω κ ετσι πιρε κ αφτη δρομο.........

OMEGA= απο τις πιο γριγορες κ καλες που εχω δοκιμασει πραγματικα σφερα κ οταν πιγα το cpu στα 1600 περ επαθα πλακα .......ολα καλα ξαφνικα παω να βγαλω φοτο κ βλεπω κοκκινη οθονη κ λεω οχι ρε φιλε κ θα σε κραταγα :P

Jelly sandwich 6.2.5= πολυ ορεα σαν εμφανιση κ το aroma install στιν αρχη με εντιποσιασε ..... εδω δεν θα πω πολα γιατι ηταν βαρια κ ετρογε σκαλοματακια κ την εστιλα νορις νορις φανταστιτε τι αλο θα εβρισκα στην σινεχεια αμα την σκαλιζα λιγο παραπανω :P

Xperia Ice Cream Pureness[build 13]= τελεφτεα κ καλητερη που εχω πανο απο την μερα που βγικε ...η γνομη μου ετσι......... ολα μου δουλεβουν ρολοι δεν μου εχει κανει καθολου επανεκινιση δουλεβουν τα παντα σωστα ειναι πολυ γριγορη ελαφτια κ σχεδον χορις κανενα σκαλομα ακομι κ μετα απο μερες ανιχτο το κινιτο δεν εχω να πω κατι αρνιτικο γιατι ειμαι παρα πολυ εφχαριστιμενος εδω :)

εχω δοκιμασει κ αλες λιγες παλια αλα επιδι ητανε μπιχλες τελιος δεν τις θιμαμε κ πολυ καλα οποτε δεν τις λεω καν :)

να σιμιοσω οτι ολες ειναι δοκιμασμενες μονο με kernel NightElf ics 1.5 αυτα :)

Νομος του Μερφυ για αλλη μια φορα ρε φιλε!!!Περιμενω δυο μερες να γραψει καποιος για custom roms και πανω που βαρεθηκα την αναμονη και λεω αιντε περνα την και οτι γινει τσουπ σκαει το post με αναφορα σε custom roms:lol:

Εχει κανα 20λεπτο που περασα Pureness με locked bootloader ομως και ολα μου φαινονται οκ μεχρις στιγμης...Δεν το πολυσκαλιξα γιατι ο Thilinac ελεγε να αφησουμε την rom να ''κατσει'' καμια ωριτσα και μετα να ασχοληθουμε...Παντως σαν πρωτη επαφη ωραια μου φαινεται!!

πολυ ωραιο το παραπανω ποστ για εμας που ακομα ψαχνομαστε

και δεν εχουμε καταληξει καλο θα ηταν να μοιραστουν και αλλοι τις εμπειριες τους

με custom roms και σε αυτες που πατανε στην gb

για να παρουμε μια γενικη εικονα των πραγματων.

SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0

ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow:

καλημερα σε ολους. εκανα την αναβαθμιση στο κινητο μου(αγορασμενο απο εξωτερικο) αλλα εχω προβλημα με το wifi. δεν συνδεεται με τιποτα στο ασυρματο. υπαρχει λυση?

σε ποιο καναλι εκπεμπει το router?διαλεξε καποιο αλλο καναλι 1-5-9,σβησε τις ρυθμισεις απο το κινητο και ξαναμπες παλι στο wifi.

σε ποιο καναλι εκπεμπει το router?διαλεξε καποιο αλλο καναλι 1-5-9,σβησε τις ρυθμισεις απο το κινητο και ξαναμπες παλι στο wifi.

Δεν πρεπει να ειναι θεμα του ρουτερ γιατι δεν μπαινει σε κανενα ασυρματο, ενω η αλλη μου συσκευη μπαινει κανονικα. Υποψιαζομαι οτι κατι γινεται με την 4.0.4 . θα περιμενω αποψεις και απο αλλους κατοχους μετα την αναβαθμιση.

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...