firekostas Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Ουσιαστικα να ''εκπεμπω'' την μουσικη που παιζει το κινητο σε συχνοτητα Fm και να το παιζει το ραδιο του αυτοκινητου ας πουμε μεσω της συχνοτητας.Ειναι κατι που το ειχαν αρκετα κινητα μου π.χ. Nokia N95 και μου ηρθε τωρα να δω.Αν το εγραψα λαθος σχωρεστε με :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Ναι αλλα το θεμα ειναι οτι πριν γινω ρουτ και ICS μετα (οταν ειχα την 2.3.4 μαμα) δουλευε και τα εβλεπε ολα!!Αυτο δεν ειναι παραξενο?Και ακομα η γυναικα μου εχει το ιδιο κινητο ακριβως και ειναι στην ICS χωρις ρουτ και τα βλεπει κανονικα!! Ξανα ρωτω μεσω του companion η seus μπορω να παω στην 2.3.4 μαμα ??Τι ακριβως κανει το companion οταν λεει (φτιαξιμο κινητου αν εχει προβλημα??) Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Δε το κάνεις μια αντιγραφή στη μνήμη του τηλεφώνου από τη κάρτα το apk μήπως τυχόν γίνει κάτι? Στο stock σε μένα τα βγάζει όλα τα site κανονικά με εικονίδιο.Περίεργο.Θα βάλω κ γω τον dolphin lite να το τσεκάρω κ ίσως τον κρατήσω.Τον είχα παλιά και ήμουν ευχαριστημένος αλλά και ο ''μαμά'' browser τα πάει μια χαρά... Κάνε ένα backup το κινητό με το cwm και δοκίμασε να κάνεις wipe data.Αν λειτουργήσει μετά πάει να πει πως κάτι έχεις διαφορετικά ρυθμισμένο ή κάποια εφαρμογή σου μπλόκαρε κάτι και σκάλωσε.Μήπως χρησιμοποιείς κάποιο antivirus και σου τα προκαλεί όλα αυτά? Δοκιμασε να κανεις εγκατασταση με καποιον αλλο file manager. Βρήκα τη λύση. Έκανα ξαναεγκατάσταση με seus, έσβησα τα πάντα, sd κτλ. κ όλα καλά :p Που κ που το θέλει το formatάκι του, σα το pc μου χαχαχα. Ευχαριστώ πάντως για τον κόπο σας :thumbup: http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlatanos Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Αγορασε αυτο με 10 ευρω κι εισαι κομπλε: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cit.citisnav&hl=el NAVIGON!!!!!!!!!!! ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠ'ΟΣΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ!!!! Ο καθένας θα σου προτείνει ότι χρησιμοποιεί. Προσωπικά θα σου έλεγα το iGo. Αν δεν το είχα ακόμα στην Πολωνία θα ήμουν με το μπάχαλο που γίνεται εκεί. Δοκίμασε και κατέληξε σε όποιο σε βολέψει. :) Thanks παίδες... θα τα δοκιμάσω και τα τρία και θα καταλήξω στο καλύτερο (για μένα)! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Thanks παίδες... θα τα δοκιμάσω και τα τρία και θα καταλήξω στο καλύτερο (για μένα)! ;) ICS εχεις και λες οτι κολλαει το Sygic?Γιατι εγω το εχω σε 2.3.4 και φυσαει!Ο σημαντικοτερος λογος που εκανα downgrade στην Gingerbread ηταν οτι δεν ετρεχε σε ICS...Συνεχιζει ακομη λοιπον τα προβληματα?? Υ.Γ. Εχω το ιδιο ''Sygic'' με εσενα αν εννοας τι εννοαω :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Ναι αλλα το θεμα ειναι οτι πριν γινω ρουτ και ICS μετα (οταν ειχα την 2.3.4 μαμα) δουλευε και τα εβλεπε ολα!!Αυτο δεν ειναι παραξενο?Και ακομα η γυναικα μου εχει το ιδιο κινητο ακριβως και ειναι στην ICS χωρις ρουτ και τα βλεπει κανονικα!! Ξανα ρωτω μεσω του companion η seus μπορω να παω στην 2.3.4 μαμα ??Τι ακριβως κανει το companion οταν λεει (φτιαξιμο κινητου αν εχει προβλημα??) Με PC Companion/SUS μπορείς να πας μόνο μπροστά (δηλαδή από την 2.3 στην 4.0) και όχι προς τα πίσω. Η επιδιόρθωση που λες απλά κάνει format το κινητό περνώντας ουσιαστικά το firmware που "φοράς" (ίσως να περνάει και την τελευταία, δεν είμαι σίγουρος, αλλά 100% δεν γυρνάει προς τα πίσω). Για να κάνεις downgrade μπορείς να δεις τον κατατοπιστικότατο οδηγό του zxr που αναφέρεται σε σχεδόν κάθε σελίδα, εδώ. Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Margy90 Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Δυστυχώς έκανα ξανά εγκατάσταση του λογισμικού και έχω πάλι τα ίδια προβλήματα...Δεν ανοίγει...Μα είναι δυνατόν να το χω λιγότερο απο 2 μήνες και να χαλάει;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis18 Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Καλησπέρα σε όλους!!Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με το Neo v. Μου έχει κολλήσει στην αρχική οθόνη και γράφει κλήσεις έκτακτης ανάγκης. Δεν μπορώ να μπώ στο μενού του κινητού και γενικά το κινητό είναι άχρηστο. Το δίκτυο δεν έχει κανένα πρόβλημα γιατί δοκίμασα την κάρτα σε άλλο κινητό και ήταν όλα καλά. Το θέμα είναι ότι είχα αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα ξανά με το ίδιο κινητό και μου το είχαν αντικαταστήσει. Αυτό το κινητό το έχω 2 μήνες και έχει πάνω Android 4. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Καλησπέρα σε όλους!!Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με το Neo v. Μου έχει κολλήσει στην αρχική οθόνη και γράφει κλήσεις έκτακτης ανάγκης. Δεν μπορώ να μπώ στο μενού του κινητού και γενικά το κινητό είναι άχρηστο. Το δίκτυο δεν έχει κανένα πρόβλημα γιατί δοκίμασα την κάρτα σε άλλο κινητό και ήταν όλα καλά. Το θέμα είναι ότι είχα αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα ξανά με το ίδιο κινητό και μου το είχαν αντικαταστήσει. Αυτό το κινητό το έχω 2 μήνες και έχει πάνω Android 4. Για κάνε επαναφορά με pc companion ή με το seus κ δες αν στρώσει Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis18 Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Επαναφορά πως κάνουμε στο PC Companion; Εγώ εχω βάλει να κάνει επιδιόρθωση όπως λέει. Το seus δεν το έχω. Είναι καλύτερο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Επαναφορά πως κάνουμε στο PC Companion; Εγώ εχω βάλει να κάνει επιδιόρθωση όπως λέει. Το seus δεν το έχω. Είναι καλύτερο; Εγώ προτιμώ το seus αλλά κ με το companion κάνεις δουλειά. Επιδιόρθωση άρα θα σβήσει τα πάντα κ θα σου περάσει τη τελευταία έκδοση. Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis18 Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Λοιπόν έκανα επιδιόρθωση και έγινε αυτό που είπες. Τα έσβησε όλα δυστυχώς. Αλλά τουλάχιστον δούλεψε. Απλά και πάλι φοβάμαι μήπως είναι πρόβλημα του κινητού. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Λοιπόν έκανα επιδιόρθωση και έγινε αυτό που είπες. Τα έσβησε όλα δυστυχώς. Αλλά τουλάχιστον δούλεψε. Απλά και πάλι φοβάμαι μήπως είναι πρόβλημα του κινητού. Άμα είναι πρόβλημα του κινητού κ έχεις εγγύηση ξέρεις τι πρέπει να κάνεις! Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlatanos Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 ICS εχεις και λες οτι κολλαει το Sygic?Γιατι εγω το εχω σε 2.3.4 και φυσαει!Ο σημαντικοτερος λογος που εκανα downgrade στην Gingerbread ηταν οτι δεν ετρεχε σε ICS...Συνεχιζει ακομη λοιπον τα προβληματα?? Υ.Γ. Εχω το ιδιο ''Sygic'' με εσενα αν εννοας τι εννοαω :X Ναι την ICS έχω και συγκεκριμένα την 4.0.4! Έχω την εντύπωση πως πριν το update απο την 4.0.3 έτρεχε καλύτερα! Το ψήνω πάντως πολύ για downgrade....δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος απο ICS! Τζάμπα την περιμέναμε πως και πως! :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris6100 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 καλησπερα..εχω το xperia neo v και μετα την αναβαθμιση σε ICS εχω προβλημα με το wi-fi..ενω συνδεεται κανονικα δεν μπαινει στο ιντερνετ..υπαρχει καποια λυση?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 καλησπερα..εχω το xperia neo v και μετα την αναβαθμιση σε ICS εχω προβλημα με το wi-fi..ενω συνδεεται κανονικα δεν μπαινει στο ιντερνετ..υπαρχει καποια λυση?? σε πολλα δικτυα η μονο στο δικο σου? Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisMl Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Καλημέρα παιδιά! Έχω εδώ και 3 μήνες σχεδόν το neo v και πραγματικά το κινητό είναι άψογο, αξίζει και το τελευταίο euro του κόστους του! Έχω ένα πρόβλημα με την εφαρμογή του facebook και θα ήθελα τα φώτα σας.. όταν συνδέομαι στο ίντερνετ μέσω του δικτύου μου (πακέτο MB μέσω what's up) και χρησιμοποιώ την εφαρμογή μου "τρώει" τα MB σαν στραγάλια! Αδικαιολόγητα πολλά, χωρίς να μπαίνω και πολύ.. ενδεικτικά θα σας πως πως έχω διαπιστώσει πάμπολλες φορές πως για περιήγηση στο fb μέσω της εφαρμογής για 4-5 λεπτά πχ μου καταναλώνει περίπου 5-6 MB χωρίς εννοείται να ανοίγω εικόνες ή συνδέσμους και βίντεο, απλά διαβάζοντας δημοσιεύσεις. Όταν χρησιμοποιώ τον Opera mini και μπαίνω από εκεί στο fb, η κατανάλωση είναι σημαντικά μικρότερη σε όγκο, το πολύ 0,5 MB για τον αντίστοιχο παραπάνω χρόνο περιήγησης που ανέφερα... μήπως ξέρει κανείς τι παίζει γενικά; Εννοώ μήπως είναι κάποιο δικό μου λάθος σε κάποια ρύθμιση πχ; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 (edited) σε πολλα δικτυα η μονο στο δικο σου? Σε ολα που ειναι πανω απο το καναλι 11... Με PC Companion/SUS μπορείς να πας μόνο μπροστά (δηλαδή από την 2.3 στην 4.0) και όχι προς τα πίσω. Η επιδιόρθωση που λες απλά κάνει format το κινητό περνώντας ουσιαστικά το firmware που "φοράς" (ίσως να περνάει και την τελευταία, δεν είμαι σίγουρος, αλλά 100% δεν γυρνάει προς τα πίσω). Για να κάνεις downgrade μπορείς να δεις τον κατατοπιστικότατο οδηγό του zxr που αναφέρεται σε σχεδόν κάθε σελίδα, εδώ. Αυτο ακριβως θελω βρε παιδια και λεω τοσο καιρο...Να περασει ξανα ολα τα αρχεια μαμα του τηλεφωνου μπας και εχει πειραχτει κατι...Τα αλλαζει ολα?Το κανει μαμα (εστω και στην 4.0.4?) Edited September 5, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Καλημέρα παιδιά! Έχω εδώ και 3 μήνες σχεδόν το neo v και πραγματικά το κινητό είναι άψογο, αξίζει και το τελευταίο euro του κόστους του! Έχω ένα πρόβλημα με την εφαρμογή του facebook και θα ήθελα τα φώτα σας.. όταν συνδέομαι στο ίντερνετ μέσω του δικτύου μου (πακέτο MB μέσω what's up) και χρησιμοποιώ την εφαρμογή μου "τρώει" τα MB σαν στραγάλια! Αδικαιολόγητα πολλά, χωρίς να μπαίνω και πολύ.. ενδεικτικά θα σας πως πως έχω διαπιστώσει πάμπολλες φορές πως για περιήγηση στο fb μέσω της εφαρμογής για 4-5 λεπτά πχ μου καταναλώνει περίπου 5-6 MB χωρίς εννοείται να ανοίγω εικόνες ή συνδέσμους και βίντεο, απλά διαβάζοντας δημοσιεύσεις. Όταν χρησιμοποιώ τον Opera mini και μπαίνω από εκεί στο fb, η κατανάλωση είναι σημαντικά μικρότερη σε όγκο, το πολύ 0,5 MB για τον αντίστοιχο παραπάνω χρόνο περιήγησης που ανέφερα... μήπως ξέρει κανείς τι παίζει γενικά; Εννοώ μήπως είναι κάποιο δικό μου λάθος σε κάποια ρύθμιση πχ; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! :) Φυσιολογικό είναι (δυστυχώς). Το αν δεν πατήσεις πάνω σε μια εικόνα π.χ. για να ανοίξει, δε σημαίνει πως δεν έχεις καταναλώσει μερικά KB για να δεις έστω αυτήν την μικρογραφία. Αυτο ακριβως θελω βρε παιδια και λεω τοσο καιρο...Να περασει ξανα ολα τα αρχεια μαμα του τηλεφωνου μπας και εχει πειραχτει κατι...Τα αλλαζει ολα?Το κανει μαμα (εστω και στην 4.0.4?) Νομίζω πως η απάντησή μου είναι κατανοητή. Κάνει "format" - άρα σβήνει/περνάει τα πάντα. Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 @zxr εγώ σε ποιο topic θυμάμαι πως να κάνουμε να φαίνονται και άλλα κανάλια για wifi; Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rioener Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 @zxr εγώ σε ποιο topic θυμάμαι πως να κάνουμε να φαίνονται και άλλα κανάλια για wifi; Δε μπορώ να βρω το post του φίλου, αλλά θα το βάλω αυτούσιο: "Tweak για WiFi Channels Καλησπέρα παιδιά! Μόλις έκανα ένα tweak στο Neo V μου και είπα να το μοιραστώ μαζί σας, ορισμένους ίσως σας αφορά! Επειδή ταλαιπωρούμαι από συχνές αποσυνδέσεις με το router μου, έψαξα πώς θα αλλάξω τα "ασύρματα κανάλια" που βλέπει το Neo V - τώρα αναγνωρίζει και συνδέεται και στο 12 και στο 13! Απαιτεί Root. 1) Πηγαίνουμε με το Root Explorer στο \system - φροντίζουμε να είναι ενεργοποιημένο το Mount R/W (πάνω δεξιά) 2) Κρατάμε πατημένο το δάχτυλο μας πάνω στο build.prop και μετά πατάμε Open With -> Text Editor 3) Βρίσκουμε τις γραμμές: ro.product.locale.region=GB ro.wifi.channels= και τις αλλάζουμε σε: ro.product.locale.region=EU ro.wifi.channels=14 4) Πατάμε το Πίσω, αποθηκεύουμε το αρχείο, κάνουμε Reboot και έτοιμοι!" - Vivo X80 Pro - ZTE MC888 Pro - Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - ASUS TUF-AX3000 V2 Οδηγός επιβίωσης Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Καλημέρα παιδιά! Έχω εδώ και 3 μήνες σχεδόν το neo v και πραγματικά το κινητό είναι άψογο, αξίζει και το τελευταίο euro του κόστους του! Έχω ένα πρόβλημα με την εφαρμογή του facebook και θα ήθελα τα φώτα σας.. όταν συνδέομαι στο ίντερνετ μέσω του δικτύου μου (πακέτο MB μέσω what's up) και χρησιμοποιώ την εφαρμογή μου "τρώει" τα MB σαν στραγάλια! Αδικαιολόγητα πολλά, χωρίς να μπαίνω και πολύ.. ενδεικτικά θα σας πως πως έχω διαπιστώσει πάμπολλες φορές πως για περιήγηση στο fb μέσω της εφαρμογής για 4-5 λεπτά πχ μου καταναλώνει περίπου 5-6 MB χωρίς εννοείται να ανοίγω εικόνες ή συνδέσμους και βίντεο, απλά διαβάζοντας δημοσιεύσεις. Όταν χρησιμοποιώ τον Opera mini και μπαίνω από εκεί στο fb, η κατανάλωση είναι σημαντικά μικρότερη σε όγκο, το πολύ 0,5 MB για τον αντίστοιχο παραπάνω χρόνο περιήγησης που ανέφερα... μήπως ξέρει κανείς τι παίζει γενικά; Εννοώ μήπως είναι κάποιο δικό μου λάθος σε κάποια ρύθμιση πχ; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! :) Φυσιολογικοτατο ειναι.Ο Opera mini χρησιμοποιει δικο του server που συμπιεζει τις ιστοσελιδες και γιαυτο καταναλωνει απειροελαχιστο μπορεις να πεις αριθμο mb.Η εφαρμογη του facebook ειναι κατα την αποψη μου (αλλα και πολλων ακομα) η πιο αχρηστη εφαρμογη για το δικο μας smartphone...Καταναλωνει τεραστια ποσα ram ~80mb ενω το κινητο εχει 312mb διαθεσιμης ram και ευθυνεται για τα περισσοτερα κολληματα του...Ξηλωσε την να ησυχασει το κεφαλι σου..Και υστερα μπανεις απο τον stock internet browser ή απο κανα dolphin ξερω γω.Το ιδιο πραμα ακριβως ειναι. Γενικα παντως ισχυει το 3g ------> Opera mini Wifi------> Ο,τι γουσταρεις Εκτος και αν εχεις κανα τρελλο προγραμμα με 1,5 gb mobile internet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 @zxr εγώ σε ποιο topic θυμάμαι πως να κάνουμε να φαίνονται και άλλα κανάλια για wifi; Έχεις αρχίσει και γερνάς μου φαίνεται και ξεχνάς!!! :p:p:lol: Στο παρών topic το συζητάγαμε και λέγαμε ότι μπορείς να αλλάξεις ένα config αρχείο. Ουσιαστικά αλλάζεις μια τιμή και του λες να βλέπεις τα κανάλια μέχρι το 14. Δες το post του rioener. :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Έχεις αρχίσει και γερνάς μου φαίνεται και ξεχνάς!!! :p:p:lol: Στο παρών topic το συζητάγαμε και λέγαμε ότι μπορείς να αλλάξεις ένα config αρχείο. Ουσιαστικά αλλάζεις μια τιμή και του λες να βλέπεις τα κανάλια μέχρι το 14. Δες το post του rioener. :) Χμμ μάλλον έχω αρχίσει χάσει τα λογικά αν κ 28 ετών!Μη με παρεξηγεις πάω για δουλειά νύχτα σήμερα μετά από άδεια:p Μπερδεύτηκα καθώς είχα την εντύπωση ότι αναφέρθηκε κ στον οδηγό σου! Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Ναι τα ειχα αλλαξει τις τιμες αλλα ακομα τιποτα δεν κανει.....τζιφος,,Θα περιμενω την αναβαθμιση και αν φτιαξει καλως..Αν οχι θα περασω παλι απο την αρχη μεσω companion ολα...!!!! Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts