Jump to content

chris6100

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by chris6100

  1. καλησπερα..εχω το xperia neo v και μετα την αναβαθμιση σε ICS εχω προβλημα με το wi-fi..ενω συνδεεται κανονικα δεν μπαινει στο ιντερνετ..υπαρχει καποια λυση??
  2. Καλησπέρα..έχω την έκδοση 0.62 και θέλω να κάνω root..τι πρέπει να κάνω για να επιστρέψω στην 0.42 κ να κανω το root? υπαρχει καποιος οδηγος?εχω βρει αυτον τον οδηγο αλλα δεν ξερω αν ειναι ο καταληλλος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=327513
  3. μπορει να μου εξηγησει καποιος πως βλεπω τα αρχεια της memory card κ πως επιλεγω να αποθηκευω εκει?
  4. ναι συγγνώμη ξεχάστηκα..:) επαναλαμβανω λοιπον στα ελληνικα..υπαρχει καποιο καλο προγραμμα για να βλεπω ταινιες στο κινητο??και υπαρχει επισης καποιο link για τα basic android programms κ για τον οδηγο root??
  5. παιδια μπορει να μ πει καποιος σας παρακαλω τι ακριβως χρειαζεται για μια ολοκληρωμενη εγκατασταση του wetravel στο κινητο κ πως θα την κανω? :)
  6. παιδια σε τι frame size πρεπει να κανω convert την ταινια για να παιξει σε ολοκληρη την οθονη????
  7. εντωμεταξυ στο site λεει πως η χωρητικοτητα του κινητου φτανει μεχρι 8gb για αυτο μ εκανε εντυπωση..ξερεις μηπως πωσ μπορω να δω ταινιες στο τηλεφωνο??? :D
  8. ελα ντε..κ το αστειο ειναι οτι μ το ειπαν κ σε 2 διαφορετικα καταστηματα..τι να πω..το μινι οπερα κ το wetravel τα κατεβαζω απο το pc κ τα περναω στο κινητο??κ τις ταινιες τις περναω οπωσ ειναι απο τον Η/Υ ?? σε ευχαριστω για τη βοηθεια!! :) :)
  9. ξεχασα να ρωτησω επισης αν το κινητο υποστηριζει micro SDHC..στο plaisio μ ειπαν οτι δν υποστηριζει.. :/
  10. γεια σας παιδια..αγορασα χτες το lg κ εχω μερικες αποριες.. α)ποιο προγραμμα χρησιμοποιω για να βλεπω ταινιες στο κινητο? β)ποιο προγραμμα να βαλω για gps? γ)υπαρχει καποιο προγραμμα η κατι σχετικο το οποιο ειναι απαραιτητο να βαλω στο κινητο προσ οφελος μ αλλα και για την καλυτερη λειτουργεια του κινητου??? ευχαριστω πολυ :)
×
×
  • Create New...