Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν δε μ'απατά η μνήμη μου στη gb είναι μόνιμα εκεί,στην ics έχει επιλογή για απεριόριστο,αλλά κ πάλι δεν είμαι σίγουρος

Γραφει: Ορατο μονο σε αντιστοιχισμενες συσκευες.

Απο κατω ειναι αυτες και μεσα σε αυτες ειναι και το bt του αμαξιου.

(το προβλημα ηταν στην 2.3 απο χθες εχω την 4.1 αλλα παραμενει)

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το max είναι τα 120sec στην GB και δεν αλλάζει.

Ούτε με τροποποίηση κάποιου αρχείου του root συστήματος;

Κάπου είχε πάρει το μάτι μου σε ένα αρχείο κάτι για Bluetooth και 120 και πίστευα ότι έτσι θα αλλάζει αλλά δεν υπήρχε λόγος να το αλλάξω για μένα.

μια χαρα δουλευει το skype. Σβηστο και ξανα εγκατεστησε το

Πάτησα εκκαθάριση, μπαίνει και βγαίνει κανονικά, απλά άμα μπώ και για κάποια ώρα δεν πατήσω τίποτα, βγαίνει μόνο του, και μου λέει ο κωδικός είναι λάθος, τον πληκτρολογώ κανονικά και δουλεύει. Μικρό το κακό δηλαδή!

Ποια rom που να βασίζεται σε GB προτείνετε να περάσω; γιατί έχω αρχίσει και κουράζομαι με τα ψιλοκολλήματα της ICS (την pureness build 11 έχω). Ή επειδή θα μου άρεσε να παραμείνω σε ICS ποια rom είναι η πιο smooth και με τα λιγότερα κολλήματα; γιατί από όσες έχω περάσει όλες είναι γρήγορες στην αρχή αλλά μετά στραβώνουν.......
Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

Ποια rom που να βασίζεται σε GB προτείνετε να περάσω; γιατί έχω αρχίσει και κουράζομαι με τα ψιλοκολλήματα της ICS (την pureness build 11 έχω). Ή επειδή θα μου άρεσε να παραμείνω σε ICS ποια rom είναι η πιο smooth και με τα λιγότερα κολλήματα; γιατί από όσες έχω περάσει όλες είναι γρήγορες στην αρχή αλλά μετά στραβώνουν.......

Έχεις δοκιμάσει την codename του emann;

Πάτησα εκκαθάριση, μπαίνει και βγαίνει κανονικά, απλά άμα μπώ και για κάποια ώρα δεν πατήσω τίποτα, βγαίνει μόνο του, και μου λέει ο κωδικός είναι λάθος, τον πληκτρολογώ κανονικά και δουλεύει. Μικρό το κακό δηλαδή!

Και σε εμένα ανα 4-5 login μου πετάει αυτό δεν είναι καθόλου σταθερό

Άσε που σέρνεται το κινητό όταν τρέχει το skype

η ακόμα χειρότερα το viber (γιαυτό το έβαλα στην κάρτα).

Καλημέρα σε ολους εχω κανενα 5μηνο το neo v του εκανα καποια στιγμη αναβαθμιση μεσω σε ICS και επειδη δεν ημουνα ευχαριστημενος επειδη δεν μου επαιζε το navigator που ειχα αγορασει γυρισα στη 2,3,4

μπορει να μου πει καποιος αν εχει φτιαχτει ή δεν αξοιζει να γυρισω παλι στη ics

Έχεις δοκιμάσει την codename του emann;

Αν εννοείς αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1480273 θα την δοκιμάσω! Με ποιον kernel ακριβώς; γιατί λέει "experimental-lite are recommended"

Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

εγω χρησιμοποιω το lock quick πολυ καλο και δεν εχω κανενα προβλημα

Ένα λινκ; Βρίσκω πολλά με παρόμοιο όνομα.

I (still) Sing the Body Electric: http://bodyelec.wix.com/restart

Δηλαδή δεν υπάρχει λύση; :(

Για περισσότερο χρόνο ανίχνευσης, τουλάχιστον με βάση την εμπειρία μου, όχι.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Δοκίμασε το aldiko. Μπορείς να μεγαλώσεις το μέγεθος το γραμμάτων και να αναπροσαρμοστεί το κείμενο.

αυτο τη κανει τη δουλεια που θελω,thanks zxr:thanks:

Καλησπερα,για downgrade στην 2.3 με τον οδηγο του zxr το κινητο πρεπει να ειναι ανοιχτο η κλειστο??:worry:

EDIT:ακυρο απ'οτι καταλαβα ανοιχτο πρεπει να ειναι

Edited by kostas141

Καλημέρα σε ολους εχω κανενα 5μηνο το neo v του εκανα καποια στιγμη αναβαθμιση μεσω σε ICS και επειδη δεν ημουνα ευχαριστημενος επειδη δεν μου επαιζε το navigator που ειχα αγορασει γυρισα στη 2,3,4

μπορει να μου πει καποιος αν εχει φτιαχτει ή δεν αξοιζει να γυρισω παλι στη ics

Κοίτα...και εγώ την ICS είχα και ήμουνα ευχαριστημένος.Απλά επειδή πολλά παιχνιδάκια δεν μου τρέχανε επέστρεψα στην 2.3.4 .042.

Το κινητό τρέχει πολύ πιο ομαλά.Και στην ics όλα τρέχανε καλά.ΑΠλά λόγω παιχνιδιών την άλλαξα.Τις προάλλες βγήκε μια αναβάθμιση της 4.0.4. Ήθελα να την βάλω αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να περάσω πάλι το root και το cwm.

Καλησπερα,για downgrade στην 2.3 με τον οδηγο του zxr το κινητο πρεπει να ειναι ανοιχτο η κλειστο??:worry:

EDIT:ακυρο απ'οτι καταλαβα ανοιχτο πρεπει να ειναι

Κλειστό ρε φίλε.Απλά όταν ανοίξεις το flashtool και διαλέξεις την rom σου βγάζει οδηγίες με εικονίδιο τι να κάνεις.Κλείνεις το κινητό.Βάζεις το usb στο κινητό ενώ κρατάς το πλήκτρο back για να μπει σε κατάσταση flashmode.το πρόγραμα προχωράει μόνο του μετά και περιμένεις να τελειώσει.

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Καλησπερα παιδια εκανα ροοτ στο τηλ μου και το εχω ευχαριστηθει!! εκανα ομως μια πατατα, και θελω την βοηθεια σας , εσβησα μια εφαρμογη την οποια δεν καταλαβα πια ειναι και τωρα οταν κανω πσοσαρμοσμενη ταξινομηση στις εφαρμογες μου, μετα απο reboot αυτες πανε οπου θελουν!! Γινετε τιποτα?

ευχαριστω

Μπαα....το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ξαναπεράσεις την rom σου,να κάνεις root,να βάλεις το cwm,να πάρεις backup το τηλεφωνό σου όλο και μετά άλλαξε του τα φώτα!!!

Μήπως κάποιες εφαρμογές τις έχεις εγκατεστημένες στην κάρτα μνήμης?Αν ναι βγάλε την κάρτα σου και ξαναβάλτην,αν και δε νομίζω να φταίει αυτό.Κάποια στιγμή μου το είχε κάνει και εμένα αυτό που λες αλλά μια φορά μόνο και αυτό πιθανόν επειδή ήταν στην αρχή και το ξέσκιζα το κινητό.

η αληθεια ειναι οτι εχω μεταφερει πολλεσ εφαρμογες στην sd με το link2sd αλλα εφαρμογες γνωστες που μαλλον δεν φταιει αυτο

Ποια είναι η καλύτερη rom και ποιο σταθερή και ο αντίστοιχος kernel? έχω δοκιμάσει μερικές αλλά δεν παίζουν καλά α και face unlock αν παίζει....

η αληθεια ειναι οτι εχω μεταφερει πολλεσ εφαρμογες στην sd με το link2sd αλλα εφαρμογες γνωστες που μαλλον δεν φταιει αυτο

τακη κανε οτι σου λεει ο φιλος πιο πανω

το ξερω ειναι μανικι να το ξανα κανεις απο την αρχη αλλα δεν γινεται αλλιως

This is Sparta!!!:nagger:

Το link2sd είναι ο λόγος που στο έκανε κατά 99%.Απλά προσπάθησε να κάνεις αυτό που σου είπα.Καλό θα ήταν να πάρεις και ένα backup την κάρτα σου,να την φορμάρεις και μετά επαναφορά.Πιστεύω θα σου φτιάξει έτσι.

Καλημέρα,

Τι χρειάζεται να επιλέξουμε ώστε τα contacts αυτόματα να μεταφέρονται στο gmail λογαριασμό;

Έχει σπάσει η οθόνη και όταν άνοιξα το gmail δεν βρήκα τίποτα μέσα από τα contacts του κινητού.

www.2ospbyron.gr

Απλά όταν κάνεις νέα επαφή μην την δηλώνεις επαφή τηλεφώνου αλλά επαφή gmail.

Μια ερώτηση: ¨Εχω στο neo v to τελευταίο update android 4 όλα μαμά. Πως μπορώ να κάνω usb host για να χρησιμοποιήσω το πρόγραμμα dslr controller?

Χρειάζεται να αγοράσω OTG καλώδιο?

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...