zxr Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Με LiveWare απλώς μπορείς να ορίσεις ποιες εφαρμογές θα ξεκινάνε όταν συνδέεις συγκεκριμένα πράγματα στο κινητό σου. Δεν έχει να κάνει με το από που θα αναπαράγεται ο ήχος. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Με LiveWare απλώς μπορείς να ορίσεις ποιες εφαρμογές θα ξεκινάνε όταν συνδέεις συγκεκριμένα πράγματα στο κινητό σου. Δεν έχει να κάνει με το από που θα αναπαράγεται ο ήχος. Ναι βρε.Απλα μπορει να σου μπλοκαρει καποια εφαρμογη τον ηχο απο τα ακουστικα και ισως μεσω του liveware και της απευθειας αναπαραγωγης να μην επηρεαζεται. Απο κει και περα δοκιμασε και με καποιον αλλον player. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis270 Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Καλησπέρα, αν ανεβάσω τον επεξεργαστή στα 1,1-1,2ghz θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα; λογικα οχι,εγω τον εχω απο χθες 1,4 και ειναι μια χαρα,απο μπαταρια βλεπουμε....τον ανεβασα σιγα σιγα,καθε 100mhz και ρεσταρτ.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Ναι τα έβαλα. Βασικά χθές είχα πάει για προπόνηση και την ώρα που ήθελα να δώσω άλλαξα από το ραδιόφωνο στον media player. Και διαπιστώνω ότι τα mp3 μου ακούγονται μόνο από το ηχείο. Όταν άκουγα ραδιόφωνο άκουγα κανονικά από τα ακουστικά. Στην αρχή νόμισα ότι φταίει το Sport Tracker. Δεν επιτρέπει την αναπαραγωγή από τα ακουστικά για να ακούς τις συμβουλές. Αλλά τώρα που το δοκιμάζω και χωρίς το Sport Tracker πάλι τα ίδια κάνει. Εγώ πάλι δεν έχω τέτοιο πρόβλημα,βασικά έχω βγάλει κ το liveware,δε ξέρω αν παίζει ρόλο.. Άσχετο δοκίμασε κ το sportypal pro,με έχει αφήσει 100% ικανοποιημένο,το sport tracker έτρωγε κολλήματα συχνά σε μένα Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Δεν νομίζω να φταίει το liveware. Δοκίμασα κι άλλα ακουστικά αλλά τα ίδια πάλι. Θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ. Συνδέεται και με το Polar WearLink από ότι βλέπω οπότε ίσως καταφέρω να τα συνδέσω για να βλέπω και καρδιακούς παλμούς. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Όταν παίζει ο media player η αναπαραγωγή του ήχου γίνεται μόνο από το ηχείο του κινητού; Ο ήχος δεν μεταφέρεται στα ακουστικά; Επειδή μου φαίνεται περίεργο κάτι τέτοιο τι στο καλό χρειάζεται να κάνω για να μεταφέρω τον ήχο στα ακουστικά; μηπως τα ακουστικα δεν υποστιρηζονται απο το κινητο? Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jerichox Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 οι εφαρμογες θα χαθουν...το εκανα και εγω και τις εχασα με ενα κοπυ πειστ..θα ειναι μεσα αλλα δεν θα μπορουν να ανοιξουν...για αυτο με το titanium backup κανεις ενα μπακ απ και μετα τις περνας το titanium backup θέλει root για να το χρησιμοποιήσεις ή όχι? επίσης καμιά πρόταση για SD στα 8 ή 16 gb? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1780329 Έχει ασχοληθεί κανείς με αυτό; Από την CM9.0 RC2 ποιο από όλα αυτά που έχει είναι για το NEO V και ποιον kernel χρειάζεται; Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 μηπως τα ακουστικα δεν υποστιρηζονται απο το κινητο? Τα εργοστασιακά χρησιμοποίησα. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jerichox Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Ναι! Αυτο ειναι στην κριση σου, με το ποσο χωρητικοτητα χρειαζεσαι και θες! Δηλαδή χωρίς root δεν γίνεται τίποτα?... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tourkofagos90 Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 εχω 3-4 μερες την ics και απ οτι βλεπω,πλεον η φωτεινοτητα το βραδυ δεν ειναι τοσο χαμηλη οπως πριν...ισχυει αυτο ή ειναι η ιδεα μου? δηλαδη μηπως εχει ανεβει η ελαχιστη φωτεινοτητα? Nokia 3310,Nokia 3510i,Nokia 6820,SE K700,Motorola SLVR L7,SE W700,SE K770,LG GT505,HTC Wildfire,SE Xperia neo V,LG Optimus L9 II,Samsung Galaxy S3 Neo,Xiaomi Redmi 4X,Honor Play,Xiaomi Redmi Note 9 Pro,Apple iPhone 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Μια βοηθεια συνδεω το κινητο με το PC companion για να του κανω αναβαθμιση σε Android 4 αλλα μου βγαζει ο διακομιστης δεν ειναι διαθεσιμος αυτη τη στιγμη προσπαθηστε ξανα αργοτερα...τη λετε ειναι θεμα του server της Ericsson η δεν κανω κατι καλα εγω:worry: ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Μια βοηθεια συνδεω το κινητο με το PC companion για να του κανω αναβαθμιση σε Android 4 αλλα μου βγαζει ο διακομιστης δεν ειναι διαθεσιμος αυτη τη στιγμη προσπαθηστε ξανα αργοτερα...τη λετε ειναι θεμα του server της Ericsson η δεν κανω κατι καλα εγω:worry: Κανε την αναβαθμιση με SEUS [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Κανε την αναβαθμιση με SEUS θα τα χασει ολα Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 θα τα χασει ολα Γιατι;;;Αφου εχει επιλογη ωστε να μην κανει εκκαθαριση τα δεδομενα.;) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Κανε την αναβαθμιση με SEUS Επειδη ειμαι καινουργιος στα Sony-Ericsson τη ειναι το SEUS; ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Επειδη ειμαι καινουργιος στα Sony-Ericsson τη ειναι το SEUS; S(E)US - Sony (Ericsson) Update Service Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 S(E)US - Sony (Ericsson) Update Service Ευχαριστω:) ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Καλησπέρα. Είμαι σε 4.0.4 και build 4.1.B.0.431 και προσπαθώ να βάλω ρυθμίσεις για Internet για την Q. Επειδή θα φύγω μέσα Αυγούστου και θέλω να ελέγχω τα emails μου από τη συσκευή προσπάθησα να κάνω τα εξής παρακάτω: " Ρυθμίσεις 3G/GPRS Settings -> Wireless controls -> Mobile Networks -> Access Point Names. Εκεί πατάμε ξανά MENU -> New APN και στην οθόνη που εμφανίζεται στην συνέχεια ορίζουμε τα παρακάτω: Name= Q-TELECOM APN=myq Proxy= <Not set> Port=<Not set> Username=<Not set> Password=<Not set> Server=<Not set> MMSC=<Not set> MMS Proxy=<Not set> MMS Port=<Not set> MCC=202 MNC=9 APN type=default Αποθηκεύουμε στην συσκευή το 1ο APN που μόλις δημιουργήσαμε πατώντας MENU -> Save και αφού αποθηκευτεί ενεργοποιούμε την Περιαγωγη Δεδομένων (Data Roaming) και μετά πιέζουμε συνεχώς το πλήκτρο Back έως ότου ξαναβρεθούμε στην Αρχική Επιφάνεια Εργασίας" Δυστυχώς δεν αποθηκεύεται ακόμα και μετά από επανεκκίνηση. Επίσης δοκίμασα να στείλω sms τη λέξη ALL στο 19234 και οι μόνες ρυθμίσεις που λαμβάνω είναι μόνο για mms & wap. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα? Θα ήθελα να ξέρω τι άλλο να κάνω αν υπάρχει. Ευχαριστώ προκαταβολικά. http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe003 Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 (edited) Πριν από καιρό αντιμετώπιζα ένα πρόβλημα με την απόκριση της οθόνης του κινητού μου και το πήγα στη vodafone, μου το κράτησαν και είπαν ότι θα με ειδοποιήσουν όταν θα είναι έτοιμο.. Σήμερα το πρωί πήγα και το πήρα. Όταν πήγα σπίτι και το άνοιξα διαπίστωσα ότι η οθόνη στην κάτω αριστερά γωνία έχει ένα μικρό ράγισμα καθώς και 2-3 ακόμα προβλήματα (με λίγα λόγια μου το σμπαράλιασαν το κινητό). Όταν πήγα πίσω, το κατάστημα είχε κλείσει και τώρα θα πάω σε καμιά ώρα που θα ανοίξει. Τι λέτε να κάνω. Υ.Γ. Είμαι μες στα νεύρα. Edited August 7, 2012 by joe003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Το αυτονόητο. Το επιστρέφεις, τους εξηγείς ήρεμα πάντα πως έχουν τα πράγματα και απαιτείς αλλαγή οθόνης χωρίς χρέωση. Αν αρχίσουν τα δήθεν τότε το αφήνω στην κρίση σου! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Πρωτα απ ολα πηγαινε ρυθμισεις-->xperia και πατα Ρυθμισεις ιντερνετ, λογικα θα κανει προσπαθεια να βρει απο μονο του τις ρυθμισεις, αν οχι πες μου να σου βρω τις σωστες ρυθμισεις! Νομιζω πως χρειαζεσαι τις ρυθμισεις απο wind! Δεν ειμαι σιγουρος! Δυστυχώς δεν αποθηκεύει τις ρυθμίσεις Internet παρά μόνο των mms & wap.. Το περίεργο είναι ότι δεν μου κάνει καν αποθήκευση όταν πατάω +APN δηλ. να προσθέσω νεα ρύθμιση :( http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 (edited) Είχες εγκατστημένο το elixir; @BloodDonor89 Ότι και να αρχίσουν οφείλουμε σε πρώτη φάση να είμαστε ευγενικοί και επεξηγηματικοί. Γίνεται ένας χαμός τριγύρω μας σε όλα τα επίπεδα και τομείς. Ας μην ρίχνουμε το επίπεδό μας παρασυρόμενοι από τη γενική μετριότητα (μη πω αθλιότητα). Edited August 7, 2012 by zxr http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Είχες εγκατστημένο το elixir; Κάποτε.. Το χω απεγκαταστήσει τώρα. Λες να χρειάζεται το reset του? :P A, υποσημείωση, δεν είμαι ούτε root ούτε τπτ, απείραχτο! http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Καλά το κατάλαβα... :) Ξανά βάλτο. Κατά την εγκατάσταση σου λεει αναλυτικά πως πρέπει να το απεγκαταστήσεις ώστε να μην έχεις πρόβλημα με το 3G σου όταν θα περάσεις τις ρυθμίσεις manual. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts