Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εφαγε την πρωτη του τουμπα σημερα..στην αρχη ειχε χασει την καρτα σιμ..δεν την αναγνωριζε..τωρα ειναι οκ..και επισης δεν κινωταν τιποτα στην οθονη...τι μπορει να εχει χαλασει απο την τουμπα..δηλαδη τι να ελεγξω?

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εφαγε την πρωτη του τουμπα σημερα..στην αρχη ειχε χασει την καρτα σιμ..δεν την αναγνωριζε..τωρα ειναι οκ..και επισης δεν κινωταν τιποτα στην οθονη...τι μπορει να εχει χαλασει απο την τουμπα..δηλαδη τι να ελεγξω?

Το είχες σε θήκη? Εγώ πάντως που το έχω σε μια σιλικόνης, όσες φορές και να μου έχει πέσει δεν έχει πάθει τίποτα...Αλλά μιλάμε για πτώσεις όχι περισσότερο από 1 μέτρο...Συνήθως από κανένα τραπέζι, ή από την τσέπη, καμιά φορά όταν κάθομαι...

Πάντως δεν νομίζω να σου έχει πάθει τίποτα...Το πολύ πολύ να σου χάλασε η cpu και να καταστράφηκε το digitizer ...:lol::lol:

Αστειεύομαι...;)

Πάντως εμένα μια φορά μου έπεσε κάτω περίπου από 1m και όταν το "δούλευα" η οθόνη έκανε κολλήματα...Γι'αυτό κατέβασα το phone tester και μπήκα στο screen test για να ελέγξω το touch...και είδα ότι αλλού πατούσα και αλλού το αντιλαμβανόταν...ε εκεί έπαθα ένα ψιλοσοκ, γιατί λέω πάει, και εντελώς ασυναίσθητα του κοπανάω μία με το δάχτυλο πάνω στην οθόνη και είδα ότι δούλευε καλύτερα...Μετά πήγα για ύπνο και το πρωί ήταν μια χαρά...

Μετά από λίγο καιρό μου ξαναέτυχε αυτό αλλά όχι τόσο έντονο και κατάλαβα ότι αυτό γινόταν επειδή θερμαινόταν πολύ από παιχνίδια/βαριές εφαρμογές...Έχει τύχει και σε κανέναν άλλο??

Ξυπνήστε ρεεεε...

γεια σας

εχω καποιες ερωτησεις για το συγκεκριμενο μοντελο.

1.σας ενοχλει η αυτοματη φωτεινοτητα?

μπορω να την απενεγοποιησω χωρις να χασω την εγγηση?

αν το απενεργοπoιησω μπορω να το επαναφερω?

2.αν το χακαρω(root) και παθει μια ζημια(οχι λογω root),μπορω να κανω κατι για να μην μου πουν στο σερβις οτι φταει το root?

3.για τη καμερα τη γνωμη εχετε?συγκρινετε με iphone 4?

4.αν κανω root και απενεργοποιησω καποιες εφαρμογες,μπορουν να μη το περασουν στην εγγυηση?

αν κανω reset στη συσκευη επανερχονται?

5.η οθονη ειναι "καθαρη" σαν το iphone?

6.υπαρχουν καταστηματα που να αναλαμβανον να κανουν root?

7.η νεα αναβαθμιση ισχυει οτι κανει το κινητο να κολλαει και δημιουργει θεμα με την εγγραφη video?

ευχαριστω

Παιδιά καλησπέρα!!! Έχω ένα θεματάκι... μόλις απενεργοποιήσω το κινητό μου χάνει τους προκαθορισμένους ήχους! Είτε μηνυμάτων, είτε ήχων είτε συγκεκριμένων επαφών! είναι σα να έχω βγάλει την κάρτα μνήμης αλλά οι ήχοι υπάρχουν μέσα! Αυτό μου είχε γίνει κι όταν άλλαξα την κάρτα μνήμης αλλά εκεί το δικαιολόγησα... τώρα όμως; γιατί;

Το είχες σε θήκη? Εγώ πάντως που το έχω σε μια σιλικόνης, όσες φορές και να μου έχει πέσει δεν έχει πάθει τίποτα...Αλλά μιλάμε για πτώσεις όχι περισσότερο από 1 μέτρο...Συνήθως από κανένα τραπέζι, ή από την τσέπη, καμιά φορά όταν κάθομαι...

Πάντως δεν νομίζω να σου έχει πάθει τίποτα...Το πολύ πολύ να σου χάλασε η cpu και να καταστράφηκε το digitizer ...:lol::lol:

Αστειεύομαι...;)

Πάντως εμένα μια φορά μου έπεσε κάτω περίπου από 1m και όταν το "δούλευα" η οθόνη έκανε κολλήματα...Γι'αυτό κατέβασα το phone tester και μπήκα στο screen test για να ελέγξω το touch...και είδα ότι αλλού πατούσα και αλλού το αντιλαμβανόταν...ε εκεί έπαθα ένα ψιλοσοκ, γιατί λέω πάει, και εντελώς ασυναίσθητα του κοπανάω μία με το δάχτυλο πάνω στην οθόνη και είδα ότι δούλευε καλύτερα...Μετά πήγα για ύπνο και το πρωί ήταν μια χαρά...

Μετά από λίγο καιρό μου ξαναέτυχε αυτό αλλά όχι τόσο έντονο και κατάλαβα ότι αυτό γινόταν επειδή θερμαινόταν πολύ από παιχνίδια/βαριές εφαρμογές...Έχει τύχει και σε κανέναν άλλο??

οχι αθηκο ηταν:lol:...εφαγε 2 απενεργοποιησεις και ολα φαινεται να λειτουργουν ρολοι...εβγαλε μια εφαρμογη η sony για να τεσταρεις αν ολα δουλευουν κανονικα στο κινητο..θα το ελεγξω και αυτο..αλλα παντως φαινεται να πανε ολα καλα με την συσκευη...με το που το ειδα να πεφτει κατω αλλαξα 10 χρωματα:lol:

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Καλημερα φιλε μου!

1) Σε μενα δεν με ενοχλει καθολου, ναι μπορεις να την απενεργοποιησεις με δυο τροπους αρκει να εισαι root και στις δυο περιπτωσεις!

α) Ακολουθοντας αυτον τον τρόπο! Αν "πιανουν" τα χερια σου, καντο!

β) Και ο ευκολος τροπος κατεβαζοντας αυτην την εφαρμογη!!

2) Χανεται η εγγυηση, το ρισκο ειναι δικο σου! Εκτος και το φλασαρεις με σω SUS και να το επαναφερεις στην αρχικη του μορφη οπου η εγγυηση ειναι παλι δικια σου!

3) Ενταξει για φωτογραφιες της στιγμης, ειναι αρκετα καλη, καθαρες φωτογραφιες, βεβαια υστερει κατα πολυ, αλλα νταξει, με διαφορα apps βρισκεις την καταλληλη ποιοτητα για σενα!

4) Οτι ισχυει και για το 2!

5) Δεν εχω δει του iphone, αλλα η οθονη του Neo V ειναι τζαμι!!

6) Σε μικρα μαγαζακια ΜΠΟΡΕΙ και να αναλαμβανουν, αλλα δεν ειναι τιποτα το root μπορεις να το κανεις μονος σου μεσα σε 5 λεπτα, ποια εκδοση λογισμικου android εχεις;

7) Λοιπον, αυτο ειναι σχετικο, σε μενα δεν κολλαει το κινητο παει σφαιρα, καλυτερα απο GB! Οσον αφορα ομως την εγγραφη video, ναι κολλαει αλλα ΜΟΝΟ κατα την εγγραφη, οταν βλεπεις το video ου τραβηξες δεν κανει τα σπασιματα που εβλεπες!!!

Υ.Γ. Προσωπικη αποψη :)

ευχαριστω για την απαντηση,δε το χω παρει ακομα αλλα θελω να το παραγγειλω http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Sony-Ericsson-Neo-V-White-and-Ginius-Driver-Don-t-Panic-GR-Android-NEO-V-WHI.htm αλλα πρωτα θελω να σιγουρευτω..

εγω ο μονος λογος που θα θελα να το κανω root ειναι για τη φωτεινοτητα..πιστευεις οτι αξιζει?

Χμμ ειναι αλλο τηλεφωνο αν απενεργοποιησεις την φωτεινοτητα, αλλα πιστευω πως ειναι μια χαρα η φωτεινοτητα απο μονη της!!! Βεβαια γουστα ειναι ;)

Ειναι πολυ καλο τηλεφωνο για τα τα λεφτα του, καλυτερο κι απο αλλα που ειναι πιο ακριβα!!! χαχαχα ολη η Ελλαδα εχει Neo V

και κατι αλλο,αξιζουν τα 25ε παραπανω του xperia neo για τα 8mpx..εχει διαφορα στη ποιοτητα φωτογραφιων?

το xperia neo (οχι το ν) εχει και αυτο αυτοματη φωτεινοτητα?

ευχαριστω

Χμμ ειναι αλλο τηλεφωνο αν απενεργοποιησεις την φωτεινοτητα, αλλα πιστευω πως ειναι μια χαρα η φωτεινοτητα απο μονη της!!! Βεβαια γουστα ειναι ;)

Ειναι πολυ καλο τηλεφωνο για τα τα λεφτα του, καλυτερο κι απο αλλα που ειναι πιο ακριβα!!! χαχαχα ολη η Ελλαδα εχει Neo V

Εγώ δε καταλαβαίνω γιατί λέτε άλλο τηλέφωνο χωρίς τη φωτεινότητα!Δε δίνει περισσότερο φως αν τη βγάλεις!απλά αν είσαι σε σκοτεινό χώρο θα δεις διαφορά!Εντάξει γούστα είναι αυτά θα μου πεις:p

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

εεε ενταξει οσο να ναι ειναι πιο φωτεινο, ο καθενας με τα βιτσια του :p!!! Εγω το εχω στο αυτοματο, να παραμενω μονο εγω πιο φωτεινος :lol::lol::lol:

Τι να σου πω ρε συ!Εγώ δε το δα πιο φωτεινό!anyway:p

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

!απλά αν είσαι σε σκοτεινό χώρο θα δεις διαφορά!Εντάξει γούστα είναι αυτά θα μου πεις:p

αυτο ακριβος.....ακομα και το se t68i ηταν πιο φωτεινο το βραδυ.για εμενα παντα,αξιζει να το κανεισ ροοτ μονο κια μονο για να βγαλει τον αισθητηρα

αυτο ακριβος.....ακομα και το se t68i ηταν πιο φωτεινο το βραδυ.για εμενα παντα,αξιζει να το κανεισ ροοτ μονο κια μονο για να βγαλει τον αισθητηρα

Είπαμε γούστα είναι αυτά!Εγώ το θέλω σκοτεινό να μη στραβωνομαι:p:D

Μετά από λίγο καιρό με gb έχω καταλήξει σε σχέση με ics 4.0.3 ότι:έχω περισσότερη ελεύθερη μνήμη με gb,πιο λίγα restart της αρχικής οθόνης όταν βγαίνω από βαριά εφαρμογή,WiFi ούτε μια αποσύνδεση ενώ με ics κάθε λίγο κ λιγάκι το χάνε,πιο γρήγορη η 2.3 άνετα.Ένα συν της ics νομίζω είναι η διάρκεια μπαταρίας,να σημειώσω ότι είχα περάσει τα tweak του

Zxr ενώ τώρα δε τα χω περάσει ακόμη.

Η αλήθεια είναι πως αν μπορούσα να γυρίσω στην stock 2.3, θα το έκανα χθες! Με flashtool κλπ δεν έχω διάθεση να μπλεχτώ.

Η αλήθεια είναι πως αν μπορούσα να γυρίσω στην stock 2.3, θα το έκανα χθες! Με flashtool κλπ δεν έχω διάθεση να μπλεχτώ.

Πίστεψέ με ότι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο!κ μένα δε μ'αρέσει να μπλέκω με το flashtool αλλά αναγκάστηκα να το χρησιμοποιήσω!

Τη rom περνάς βάζεις το καλώδιο στο κινητό κ τέλος.το μόνο κακό είναι το στήσιμο του τηλεφώνου

Guyz, μου ήρθε αναβάθμιση μέσω OTA κατεβάζει ένα αρχείο 20MB πάει να το κάνει Install Και συνέχεια αποτυγχάνει... :O any ideas?

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Για μενα, απ τους σημαντικοτερους λογους του να εισαι root, ειναι η επιλογη της αυτοματης φωτεινοτητας.

Τεραστια η αλλαγη, και μεγαλη η διαφορα στην φωτεινοτητα. Πραγματικα σε τυφλωνει, οταν δεν υπαρχει πολυ φως τριγυρω.

Εχω βαλει και το widget: on/off : Backlight, οποτε ενεργοποιω οποτε θελω την εξτρα φωτεινοτητα, χωρις να καιω τζαμπα μπαταρια!

Το προτεινω στους φιλους που εχουν ακομη καποιες αμφιβολιες.

Και επισης αβλεπι επιστροφη στην GB αρων αρων!! Η ICS αποδειχτηκε εντελως οτι να ναι για το κινητο μου.. Κολληματα, lags κλπ.

Guyz, μου ήρθε αναβάθμιση μέσω OTA κατεβάζει ένα αρχείο 20MB πάει να το κάνει Install Και συνέχεια αποτυγχάνει... :O any ideas?

Να φανταστώ είσαι root;

@mparkoulis η μόνη διαφορά που ίσως είδα είναι όταν άλλαξα τις τιμές μέσω root explorer για τη φωτεινότητα κ αυτό πάλι με πολλές αμφιβολίες αν αυξήθηκε η φωτεινότητα!

Στο δικό μου κινητό τουλάχιστον αυτή η εφαρμογή δουλεύει μόνο για να απενεργοποιήσει την αυτόματη φωτεινότητα!

Κ στο tweak του zxr που την απενεργοποιείς χειροκίνητα ο Γιώργος δεν έχει αλλάξει τιμές για να τη κάνει πιο φωτεινή!

Edited by iliasx8

Για μενα, απ τους σημαντικοτερους λογους του να εισαι root, ειναι η επιλογη της αυτοματης φωτεινοτητας.

Τεραστια η αλλαγη, και μεγαλη η διαφορα στην φωτεινοτητα. Πραγματικα σε τυφλωνει, οταν δεν υπαρχει πολυ φως τριγυρω.

Εχω βαλει και το widget: on/off : Backlight, οποτε ενεργοποιω οποτε θελω την εξτρα φωτεινοτητα, χωρις να καιω τζαμπα μπαταρια!

Το προτεινω στους φιλους που εχουν ακομη καποιες αμφιβολιες.

Και επισης αβλεπι επιστροφη στην GB αρων αρων!! Η ICS αποδειχτηκε εντελως οτι να ναι για το κινητο μου.. Κολληματα, lags κλπ.

Μια από τα ίδια...Εδώ και 20 μέρες είμαι με 2.3.4 και το κινητό πετάει...Εντάξει μπορεί η GB να μην είναι τόσο "ποιοτική" όσο η ICS, αλλά σαν ταχύτητα δεν συγκρίνονται...Επίσης έχει ελευθερωθεί αρκετή μνήμη...Και όλα αυτά με root + σβήσιμο άχρηστων εφαρμογών + tweaks

Και παρατήρησα και κάτι άλλο...Στην ICS με το quadrant advanced μου έπιανε 1300-1600 περίπου...Τώρα ποτέ κάτω από 1600...Συνήθως γύρω στο 1750 !! Δεν ξέρω αν έχει σχέση που έβαλα GB αλλά τώρα το κινητό είναι εμφανώς γρηγορότερο...

Ξυπνήστε ρεεεε...

Και παρατήρησα και κάτι άλλο...Στην ICS με το quadrant advanced μου έπιανε 1300-1600 περίπου...Τώρα ποτέ κάτω από 1600...Συνήθως γύρω στο 1750 !! Δεν ξέρω αν έχει σχέση που έβαλα GB αλλά τώρα το κινητό είναι εμφανώς γρηγορότερο...

Κ γω τα ίδια νούμερα με σένα!

Μια ερωτησούλα. Στην 4.0.4 έχετε καταφέρει να δουλέψετε το widget του καιρού; Γιατί εμένα δεν μπορεί να βρει καμία τοποθεσία που του δίνω.

παλιότερα ηταν προβλημα η γλώσσα..

οπότε γύρνα στα αγγλικα αν δεν είσαι και πιθανόν τότε να βρει τοποθεσία..

....

Εδώ να ρωτήσω αν μπορούμε να κάνουμε κάτι με την ποιότητα του βίντεο που στέλνει η συσκευη μας κατα την διάρκεια της βιντεοκλησης..

ειναι αθλια...

αν μπορούσαμε να αναγκάσουμε την συσκευή να στέλνει 640x480 η να ανεβάσουμε το bitrate?

Να φανταστώ είσαι root;

@mparkoulis η μόνη διαφορά που ίσως είδα είναι όταν άλλαξα τις τιμές μέσω root explorer για τη φωτεινότητα κ αυτό πάλι με πολλές αμφιβολίες αν αυξήθηκε η φωτεινότητα!

Στο δικό μου κινητό τουλάχιστον αυτή η εφαρμογή δουλεύει μόνο για να απενεργοποιήσει την αυτόματη φωτεινότητα!

Κ στο tweak του zxr που την απενεργοποιείς χειροκίνητα ο Γιώργος δεν έχει αλλάξει τιμές για να τη κάνει πιο φωτεινή!

Τι να πω!! Εμενα μου φαινεται πολυ πιο φωτεινο παντως, σε σχεση με την πριν-root κατασταση.. ΙΣως γιατι ειναι μονιμως αναμμενο sto φουλ? Δεν ξερω, παντως μαρεσει περισσοτερο :)

Και μια ερωτηση.. Υπάρχει επιλογη για zoom in/out στην καμερα, οταν βγαζεις φωτος?? δεν εχω βρει κατι! Ισως σε καποια αλλη εφαρμογη απ το μαρκετ?

τωρα ειμαι αναμεσα στο neo v κσι στο xperia sole...

(δε με πειραζει που δεν εχει εμπρος καμερα το sole)

αναμεσα σε αυτα τα 2 ποιο θα παιρνατε?

εκτος την εμφανιση εχουν καποια ουσιαστικη διαφορα?

η καμερα ειναι ιδια?

παλιότερα ηταν προβλημα η γλώσσα..

οπότε γύρνα στα αγγλικα αν δεν είσαι και πιθανόν τότε να βρει τοποθεσία..

Μπα. Έχω δοκιμάσει κάθε πιθανό συνδυασμό για εύρεση τοποθεσίας αλλά τζίφος.

παιδια βρηκα στα αρχεια του κινητου(τωρα με την 4.0.4) ενα αρχειο sakura και ενα woody ειναι κατι σχετικα με πληκτρολογιο.ξερει κανεις τι ειναι και αν τα σβησω αν θα εχω κανενα προβλημα.γιατι στον οδηγο επιβιωσης του zxr δεν αναφερονται....

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...