whitemen Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Μια χαζει ερωτηση γιατι θα το σπασω, στην 4.0.4 πως βγαζω φωτο το θεμα της οθονης? πρωτα ηταν το κουμπι που σβηνει με συνδιασμο το μεσαιο τωρα τα δοκιμασα ολα και τιποτα:confused::confused: http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Μια χαζει ερωτηση γιατι θα το σπασω, στην 4.0.4 πως βγαζω φωτο το θεμα της οθονης? πρωτα ηταν το κουμπι που σβηνει με συνδιασμο το μεσαιο τωρα τα δοκιμασα ολα και τιποτα:confused::confused: Τι εννοείς; Screenshot; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Τι εννοείς; Screenshot; ναι φωτο το θεμα τις οθονης οτι εχεις μπροστα:):):) http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Power button + volume down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 βρήκαμε τίποτα:confused::confused:? Ταυτόχρονα και παρατεταμένα Power On/Off και Volume Down. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Ταυτόχρονα και παρατεταμένα Power On/Off και Volume Down. επιτελους ευχαριστω φιλαρακι:):):):) http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 για τους unlocked bootloader καμια custom rom σταθερη..?η cm9 τι λεει..?επισης διαβαζω καλα λογια για την i-scream...οι πιο "εμπειροι" ας πουν γνωμη :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Το κανει και σε μενα, οταν φωρτιζει κι οταν εχω καποιο παιχνιδι ανοιχτο, δεν ειναι τιποτα (πιστευω) καθως και λογο καλοκαιριου ειναι πιο εντονο το φαινομενο! ;) μια απο τα ιδια και εγω στην θερμοκρασια.τελικα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τα καταφερα με το root http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OutLaw_264 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Λοιπόν,υπάρχει κανά live wallpaper?go locker;;βάλατε πρόσφατα καμιά εφαρμογή; Live Wallpaper δεν έχω, έκανα χτες βράδυ update το GoLauncherEX στην τελευταία έκδοση, αλλά το GoLocker δεν το έχω εγκατεστημένο... ας μας πει και ο SotosTzam που του κάνει τα ίδια αν έχει το GoLauncherEx εγκατεστημένο... LG D802 G2 - AOSP - Android N ROM: Ressurection Remix 7.1.1 -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 για τους unlocked bootloader καμια custom rom σταθερη..?η cm9 τι λεει..?επισης διαβαζω καλα λογια για την i-scream...οι πιο "εμπειροι" ας πουν γνωμη Εγώ που τις είχα δοκιμάσει σχεδόν όλες προτείνω i-scream. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 παιδιά κατεβάστε από το google play την εφαρμογή iseeyou...και θέλω δεύτερη λαμπάδα...:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris24best Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Τί εστί CWM, flashtool και σε τι χρησιμευουν ? "Music Is My Life" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rioener Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 για τους unlocked bootloader καμια custom rom σταθερη..?η cm9 τι λεει..?επισης διαβαζω καλα λογια για την i-scream...οι πιο "εμπειροι" ας πουν γνωμη Σε ICS προτείνω I-Scream_12b, σε GB κορυφαία είναι η codename_ei8ht. Σε διαχείριση μνήμης ram, και εν γένει λειτουργία χωρίς lag κλπ, πολύ καλή είναι η MIUI4 2.6.16, για όσους φυσικά έχουν συνηθίσει σε MIUI, γιατί αλλιώς είναι αρκετά διαφορετική rom... - Vivo X80 Pro - ZTE MC888 Pro - Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - ASUS TUF-AX3000 V2 Οδηγός επιβίωσης Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Τί εστί CWM, flashtool και σε τι χρησιμευουν ? Εν περιλήψει:ClockWorkMod:μπορείς να πάρεις backup τη Rom,να βάλεις άλλη Rom,να περνάς διάφορα tweaks κ.α Με flashtool μπορείς να αλλάξεις κερνελ,να κάνεις downgrade. Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxgr Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 σε 4.0.4 root με stock rom και dialer οταν εμφανιζω πληκτρολογιο κατα τη διαρκεια κλησης, αυτο παρουσιαζεται με λαθος θεσεις των ψηφιων το εχει παρατηρησει κανενας; οταν παταω 0 γραφει 1 κλπ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 σε 4.0.4 root με stock rom και dialer οταν εμφανιζω πληκτρολογιο κατα τη διαρκεια κλησης, αυτο παρουσιαζεται με λαθος θεσεις των ψηφιων το εχει παρατηρησει κανενας; οταν παταω 0 γραφει 1 κλπ Μόλις το δοκίμασα και μου τα βγάζει κανονικά. Δύο κάνει πάντα; United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxgr Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 εισαι και εσυ root στην 4.0.4; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Εγώ που τις είχα δοκιμάσει σχεδόν όλες προτείνω i-scream. Σε ICS προτείνω I-Scream_12b, σε GB κορυφαία είναι η codename_ei8ht. Σε διαχείριση μνήμης ram, και εν γένει λειτουργία χωρίς lag κλπ, πολύ καλή είναι η MIUI4 2.6.16, για όσους φυσικά έχουν συνηθίσει σε MIUI, γιατί αλλιώς είναι αρκετά διαφορετική rom... επειδη και οι 2 μου προτεινετε την i scream ειμαι υπο σκεψη...δεν ξερω τι bugs εχει και δεν εχουν λυθει ακομα.. :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Γιατί έχουν όλοι μια εμμονή με το XPERIA UI και δε βλέπουμε καμία AOSP ή TouchWiz ROM? Είναι πραγματικά κρίμα! Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 εισαι και εσυ root στην 4.0.4; Είμαι 4.0.4 αλλά χωρίς root. Αυτό που ήθελα να σε ρωτήσω πριν είναι αν στο βγάζει πάντα έτσι. Έχεις κάνει μια επανεκκίνηση να φανταστώ ε; United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termagazis Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 σε 4.0.4 root με stock rom και dialer οταν εμφανιζω πληκτρολογιο κατα τη διαρκεια κλησης, αυτο παρουσιαζεται με λαθος θεσεις των ψηφιων το εχει παρατηρησει κανενας; οταν παταω 0 γραφει 1 κλπ αν εισαι ροοτ ξεζιπαρε το ζιπακι που επισηναπτω κ βαλε το semcphone.apk στο system/app δωσε permissions rw-r--r-- κανε επανεκκινηση κ εισαι κομπλε dialpad fix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxgr Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 αν εισαι ροοτ ξεζιπαρε το ζιπακι που επισηναπτω κ βαλε το semcphone.apk στο system/app δωσε permissions rw-r--r-- κανε επανεκκινηση κ εισαι κομπλε dialpad fix αυτό ήταν, διορθώθηκε Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 παιδιά κατεβάστε από το google play την εφαρμογή iseeyou...και θέλω δεύτερη λαμπάδα...:lol: Τόνισε τους ότι θέλει ics:p Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 σε φαση να γυρισω και εγω πισω στα παλια....:ninja: ΘΥΜΙΣΤΕ σας παρακαλω πως επιστρεφουμε στην προηγουμενη εκδοση...? ευχαριστω LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 ΘΥΜΙΣΤΕ σας παρακαλω πως επιστρεφουμε στην προηγουμενη εκδοση...? ευχαριστω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t= Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts