djno9284 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Καλημερα παιδια θα ηθελα να μαθω πως μπαινει σε recovery mode Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodwroz Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Κάνε το με SEUS (τωρα πλέον SUS). Μου λέει να χρησιμοποιήσω το πι σι κομπανιον παλι. Τι κάνω λάθος? [sIGPIC][/sIGPIC] Lars Magnus Ericsson An Empire was born... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fili Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Καλημέρα. Σας παρακαλώ βοηθήστε με!!! Είχα εγκαταστήσει το macaffe mobile security (το μετάνιωσα πικρά...) και για κάποιο λόγο η συσκευή κλείδωσε (μάλλον την πείραξε ο μικρός μου) και δεν μπορώ να την ανοίξω. Μου λέει να επικοινωνήσω με το τηλ του συζύγου μου (αυτό είχα δώσει σε περίπτωση κλοπής). Αυτός όμως τι μπορεί να κάνει? Δεν του έχει έρθει κανένα μήνυμα.. Το κλέινω, το ανοίγω μοου ζητάει πιν αλλά τίποτα........ Είμαι απελπισμένη.. Και εξαρτημένη από το κινητό.. Βοηθήστε με σας παρακαλώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Καλημέρα. Σας παρακαλώ βοηθήστε με!!! Είχα εγκαταστήσει το macaffe mobile security (το μετάνιωσα πικρά...) και για κάποιο λόγο η συσκευή κλείδωσε (μάλλον την πείραξε ο μικρός μου) και δεν μπορώ να την ανοίξω. Μου λέει να επικοινωνήσω με το τηλ του συζύγου μου (αυτό είχα δώσει σε περίπτωση κλοπής). Αυτός όμως τι μπορεί να κάνει? Δεν του έχει έρθει κανένα μήνυμα.. Το κλέινω, το ανοίγω μοου ζητάει πιν αλλά τίποτα........ Είμαι απελπισμένη.. Και εξαρτημένη από το κινητό.. Βοηθήστε με σας παρακαλώ... Επαναφορά με pc companion ή με sus δοκίμασες; Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisch Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 καλημερα και απο μενα..επειδη βαρεθηκα με τα κολημματα του ics θελω να γυρισω δστην παλια εκδοση...επειδη ειναι δυσκολο να βρω τον τροπο μεσα απο 700 σελιδες αν μπορει καποιος να μου στειλει το link...ευχαριστω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lag_chris Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Το έχω από τα Χριστούγεννα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πολύ καλό...:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fili Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Επαναφορά με pc companion ή με sus δοκίμασες; Και θα χάσω τα πάντα???????? Δεν έχω κάνει backup... (μόνο κάποιια στιγμή με το titanium αλλά στον υπολογιστή δεν έχω κρατήσει τίποτα) Μη μου λέτε τέτοια... Άλλη λύση δεν υπάρχει??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Βγαλε καμια μπαταρια μπας και γινει τιποτα αλλα δεν νομιζω. με sus θα διαγραφουν τα παντα οποτε backup εφαρμογες και επαφες και κουραγιο για "στησιμο" απο τη αρχη :) :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisch Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 printscreen πως γινεται στην 4.0.4? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Παιδια το κινητακι δε τα παει και πολυ καλα!!!! Ή φταιει η ICS ή φταιει η μικρη μνημη του κινητου. Κατι ξερανε τελικα που το κοστολογισαν στα 200 ευρω και οχι παραπανω. Τρωει κολληματα, το led οποτε θελει αναβει οποτε θελει δεν αναβει. Ο Browser κρασαρει αν μπει σε "βαρια" sites, χανεται το 3G σημα μετα απο καποιες μερες και πρεπει να κανεις ενα restart για να στρωσει. Αρκετες φορες τα εικονιδια "ξαναφορτωνονται" αν πας στην αρχικη οθονη. Γενικα δηλαδη το κινητο σου σπαει τα νευρα και ευτυχως που δε δωσαμε και μια περιουσια... http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fili Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Βγαλε καμια μπαταρια μπας και γινει τιποτα αλλα δεν νομιζω. με sus θα διαγραφουν τα παντα οποτε backup εφαρμογες και επαφες και κουραγιο για "στησιμο" απο τη αρχη :) Δηλαδή αν συνδέσω το κινητό με τον υπολογιστή θα μπορώ να σώσω εφαρμογές αρχεία επαφές φώτος? Κάτι είναι και αυτό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Δηλαδή αν συνδέσω το κινητό με τον υπολογιστή θα μπορώ να σώσω εφαρμογές αρχεία επαφές φώτος? Κάτι είναι και αυτό... Αν όπως είπες έχεις πάρει backup με το titanium βγάλε την κάρτα μνήμης βάλτη σε ένα card reader και πάρε το backup σου καθώς και ότι αρχείο, φωτό κλπ:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fili Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Αν όπως είπες έχεις πάρει backup με το titanium βγάλε την κάρτα μνήμης βάλτη σε ένα card reader και πάρε το backup σου καθώς και ότι αρχείο, φωτό κλπ:) Tα καταφερα! Μου έστειλαν πιν μέσω μαιλ... Μακριά απ'αυτά τα προγράμματα.. Σήμερα θα πάρω backup τα πάντα.. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 παιδιά πως γυρνάμε σε 4.0.3 από 4.0.4 ??? My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Έχει κάνει κανένας overclock με το No-frills; Τι ρυθμίσεις προτείνετε; Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
padodinamos Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 στο widget καιρου δεν μου βρησκει την πολη. για ποιο λογο?? καποιος τροπος να λυθει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djno9284 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Καλησπερα ,μήπως γνωρίζετε ποια έκδοση του igo κάνει για το κινητό μας? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 στο widget καιρου δεν μου βρησκει την πολη. για ποιο λογο?? καποιος τροπος να λυθει? την αθηνα θες να βαλεις? Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IASVN Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Καλησπερα ,μήπως γνωρίζετε ποια έκδοση του igo κάνει για το κινητό μας? iGOMyWay v8.4.3.179971_thin-v1.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IASVN Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 παιδιά πως γυρνάμε σε 4.0.3 από 4.0.4 ??? Γιατί έτσι; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Μου χει σπάσει τα νεύρα σήμερα με το WiFi...όλο κόβεται το σήμα..έχω φτάσει σε σημείο να θέλω να γυρίσω σε gb ή έστω να δοκιμάσω τη 4.0.4 έστω χωρίς root:mad: Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acer1965 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 καλημερα.το ιδιο προβλημα με το ιντερνετ εχω κι εγω.μιλησα με τη sony hellas για επιστροφη σε gb και μου ειπαν οτι μονο στο σερβις μπορει να γινει σωστα η επαναφορα.μεγαλη αηδια η αναβαθμιση αυτη [4.0.4].ας προσεχα!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 καλημερα.το ιδιο προβλημα με το ιντερνετ εχω κι εγω.μιλησα με τη sony hellas για επιστροφη σε gb και μου ειπαν οτι μονο στο σερβις μπορει να γινει σωστα η επαναφορα.μεγαλη αηδια η αναβαθμιση αυτη [4.0.4].ας προσεχα!!!!!!!!!!!!! Κ με τη 4.0.4 το ίδιο;:( Μόνο στο service, χαχα έλεος!τι παραπάνω θα κάνουν αυτοί κ θα την κάνουν σωστά;! Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Υπαρχει καποιος συνδιασμος πληκτρων που μπαινουμε σε κατασταση για να βαλουμε rom? Πως βαζουμε μια rom αλλη? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termagazis Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 οποιος θελει να γυρισει σε gingerbread(αν κ τοσες μερες εμενα μια χαρα ειναι η 4.0.4): κατεβαστε το flashtool k to firmware που θελετε,φλασαρετε κ σε 3 λεπτα ειστε παλι σε 2.3.4.μονο που δεν εχω λινκς,ψαξτε στο XDA κ θα βρειτε κ το flashtool k τα firmwares( einai σε μορφη .ftf ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts