Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας. Εχθές έβαλα το κινητό sony ericsson neo V, στον υπολογιστή και μόλις συνδέθηκε με το pc suite, μου έβγαλε μήνυμα για αναβάθμιση λογισμικού. Από ότι βλέπω έχει περαστεί το εξής λογισμικό: 2,6,32,9-perf andriod 4.0.3

αριθμός έκδοσης 4,1,Α,0,562

από την ώρα που το πέρασα, ενώ συνδέεται στο wifi, δεν μπαίνει στο ίντερνετ. αντίθετα μπαίνει κανονικά στο ίντερνετ όταν συνδέομαι με την vodafone, δηλαδή με περιαγωγή δεδομένων. Επίσης μπαίνω από τον υπολογιστή στο ρούτερ και βλέπω ότι στο wireless status, είναι κανονικά συνδεδεμένη η διεύθυνση mac του κινητού μου. άρα για κάποιον λόγο ενώ είναι συνδεδεμένο με το wifi δεν τραβάει ίντερνετ. μήπως έχετε υπόψιν σας τι φταίει;

θα δοκιμάσω σε λίγο και σε άλλα wifi δίκτυα, αλλά λογικά δεν θα συνδέεται ούτε εκεί.

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

για να μπω στο ιντερνετ απο το κινητο πρεπει να ειμαι στο wcdma kai gsm?> η μπορω και απλα μεσω gsm?

εννοω πρεπει να βαζουμε 3g η μπορουμε και με το απλο δικτυο..

μηπως με το 3g ειναι ποιο γρηγορο..;

Δοκίμασα να το χρησιμοποιήσω μόνο για τα απολύτως απαραίτητα για να δω την αυτονομία του. Αποτελέσματα νομίζω εντυπωσιακά.

http://s18.postimage.org/e34miujp5/screenshot_2012_05_23_1611.png

και μενα 5 μερες με 6 ειχε κρατησει

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Δοκίμασα να το χρησιμοποιήσω μόνο για τα απολύτως απαραίτητα για να δω την αυτονομία του. Αποτελέσματα νομίζω εντυπωσιακά.

Stand by το είχες βρε συ διαρκώς;;; Έχεις περάσει τα tweaks;

Γεια σας. Εχθές έβαλα το κινητό sony ericsson neo V, στον υπολογιστή και μόλις συνδέθηκε με το pc suite, μου έβγαλε μήνυμα για αναβάθμιση λογισμικού. Από ότι βλέπω έχει περαστεί το εξής λογισμικό: 2,6,32,9-perf andriod 4.0.3

από την ώρα που το πέρασα, ενώ συνδέεται στο wifi, δεν μπαίνει στο ίντερνετ. αντίθετα μπαίνει κανονικά στο ίντερνετ όταν συνδέομαι με την vodafone, δηλαδή με περιαγωγή δεδομένων. Επίσης μπαίνω από τον υπολογιστή στο ρούτερ και βλέπω ότι στο wireless status, είναι κανονικά συνδεδεμένη η διεύθυνση mac του κινητού μου. άρα για κάποιον λόγο ενώ είναι συνδεδεμένο με το wifi δεν τραβάει ίντερνετ. μήπως έχετε υπόψιν σας τι φταίει;

θα δοκιμάσω σε λίγο και σε άλλα wifi δίκτυα, αλλά λογικά δεν θα συνδέεται ούτε εκεί.

Αν συνδεθεί σε άλλα wifi τότε:

Άλλαξε κανάλι στο router σου

Αναβάθμισε το router σου.

Αν όχι τότε ξανα πέρνα το λογισμικό με το SEUS

για να μπω στο ιντερνετ απο το κινητο πρεπει να ειμαι στο wcdma kai gsm?> η μπορω και απλα μεσω gsm?

εννοω πρεπει να βαζουμε 3g η μπορουμε και με το απλο δικτυο..

μηπως με το 3g ειναι ποιο γρηγορο..;

Θεωρητικά και με το gsm μπορείς να κατεβάσεις data αλλά πρακτικά είναι σχεδόν αδύνατο. Άρα πάμε σε 3G γιατί όντως είναι πιο γρήγορο.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Ναι θα την κάνεις και θα πας σε ICS.

Ενδέχεται να έχεις πρόβλημα αν κάνεις freeze την μαμά εφαρμογή των μηνυμάτων.

Τι είδους προβλήματα? Γιατι εγω απο χθες που την εκανα δεν εχω κανενα...

Xperia NEO V

ZOPO 980 2/32

Stand by το είχες βρε συ διαρκώς;;; Έχεις περάσει τα tweaks;

Δεν έχω περάσει τα tweaks. Χρησιμοποιώ το ram manager και είμαι ακόμη στην GB. Η χρήση που του έκανα ήταν οι κλήσεις και τα μηνύματα μου κανονικά, ελάχιστο wifi και έβγαλα και καμία 15αριά φωτογραφίες. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι στο κόκκινο έβγαλε περίπου 1,5 μέρα. Αν μπορούσε κάποιος να κάνει ανάλογο τεστ με ICS να το συγκρίναμε. :cool:

Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το UOT Kitchen; Ξέρετε καμία γραμματοσειρά που να υποστηρίζει τα ελληνικά; γιατί έβαλα μία που μου άρεσε αλλά τα ελληνικά τα έδειχνε περίεργα ενώ τα αγγλικά κανονικά...
Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

Δεν έχω περάσει τα tweaks. Χρησιμοποιώ το ram manager και είμαι ακόμη στην GB. Η χρήση που του έκανα ήταν οι κλήσεις και τα μηνύματα μου κανονικά, ελάχιστο wifi και έβγαλα και καμία 15αριά φωτογραφίες. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι στο κόκκινο έβγαλε περίπου 1,5 μέρα. Αν μπορούσε κάποιος να κάνει ανάλογο τεστ με ICS να το συγκρίναμε. :cool:

Αν το έχεις μόνο καθαρά για τηλέφωνο κ τίποτα άλλο μια χαρά κρατάει!!!

Μακάρι να βοηθούσα αλλά δύσκολο να αντισταθώ κ να μη μπω ίντερνετ:p

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Τι είδους προβλήματα? Γιατι εγω απο χθες που την εκανα δεν εχω κανενα...

Υπάρχει το ενδεχόμενο να μην μπορείς να λάβεις sms. Όπως προείπα ενδέχεται οπότε αν διαπιστώσεις ότι δεν έχεις θέματα τότε καλοδεχούμενο.

Αν μπορούσε κάποιος να κάνει ανάλογο τεστ με ICS να το συγκρίναμε. :cool:

Δύσκολο αυτό που ζητάς! Για αυτό άλλωστε το πήραμε! Για internet, για gps, για τις εφαρμογές και γενικότερα για να του πίνουμε το αίμα!:D:X

Υπάρχει το ενδεχόμενο να μην μπορείς να λάβεις sms. Όπως προείπα ενδέχεται οπότε αν διαπιστώσεις ότι δεν έχεις θέματα τότε καλοδεχούμενο.

Οκ θα το τεσταρω και αν δω οτι χάνει μνματα θα την επαναφέρω.;)

Xperia NEO V

ZOPO 980 2/32

καλησπερα, κατεβασα μερικα παιχνιδια απο το ιντερνετ απο τον υπολογιστη. πως γινετε να τα περασω στο κινητο?

Τα περνάς στην sd κάρτα του κινητού και μετά μέσω κάποιου file manager τα εγκαθιστάς.

Με σκληρή χρήση..

Σχεδόν 4ώρες 3g με tapatalk,internet,facebook downloads από zedge

Αρκετή ομιλία,μηνύματα κ διάφορα πειράγματα στο κινητό.

Edited by iliasx8

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

ειχα μπαταρια 97%

με ιντερνετ 40 λεπτα επεσα στο 78%

φυσιολογικο ειναι?

Φιλικά Γιώργος

Αν βοηθάει,

Αυτό το δοκίμασα πάντως και είδα για τώρα πως όλα οκ.

Βασικά όμως, έκανα delete την εφαρμογή μηνυμάτων και κράτησα ένα backup.

οπότε με το handcent sms και ρυθμισμένο σαν default app στις ρυθμίσεις του, δείχνει να είναι οκ. δεν δοκίμασα τα mms, αλλά για sms, δεν έχει θέμα.

(εγώ έτσι κι αλλιώς προσπαθώ να ξηλώσω όλες τις μαμά εφαρμογές, έχω μείνει με .. 9 μαμίσια εικονίδια πλέον στο μενού εφαρμογών..)

iR@klisvel

Καλησπέρα! Έχω μια απορία... Υπάρχει τρόπος να κάνω φραγη εισερχόμενης κλήσης σε ένα συγκεκριμένο αριθμό στο sony ericsson xperia neo V; Μια εφαρμογή ή κάτι σχετικο;

Αdvanced Call Blocker. Σε καλύπτει και προσφέρει πολύ περισσότερα. Δες εδώ:

https://play.google.com/store/apps/details?id=us.wahooka.advanced.call.blocker&hl=el

καλησπερα θα μπορουσε καποιος να μου πει αν υπαρχει καποιος οδηγος για να περασω την GB απο ics λογο οτι εχω πολλα προβληματα και με εφαρμογες και κρασαρισματα ενω εκανα διωρθωση με sus και πολλες φορες καθαρισμο αλλα δεν ειμαι ικανοποιημενος και το live view δεν ειναι ακομα δεν ειναι συμβατο με ολα τα apps...ευχαριστω

Γεια σας. Εχθές έβαλα στο κινητό sony ericsson neo V, το εξής λογισμικό: 2,6,32,9-perf andriod 4.0.3

πέρασα το λογισμικό με suse

δεν μπορώ να το κάνω να μπει στο ίντερνετ με σύνδεση δεδομένων vodafone. ενώ είναι σε 3g δίκτυο, παίρνω τηλέφωνα κανονικά, έχω κατεβάσει από το site της vodafone σχεδόν όλες τις διαθέσιμες διαμορφώσεις δεν μπαίνει στο ίντερνετ με τίποτα.

κάποια βοήθεια; ξέρει κανείς τις σωστές ρυθμίσεις; βασικά δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα των ρυθμίσεων, ή αν φταίει κάτι άλλο... μια βοηθεια κανείς;

παρεπιπτόντως έχω κάρτα όχι σύνδεση

Παιδιά το κινητό το είχα. Άψογο για 200Ε το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει καλό κινητό και φθηνό. Πέρασα και το ICS. Κάτι που με ενόχλησε είναι πως δεν βγαίνει αυτή η ριμάδα η επαφή Myself (όπως και σε όλα τα android phones φαντάζομαι) και όλο την πατάω καταλάθος. Ξέρετε μήπως αν μπορώ έστω να αλλάξω το τηλέφωνο που έχω βάλει; Γιατί ούτε καν μπορώ να την κάνω επεξεργασία...
Koucos.

Κατέβασα αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1448552 . Γίνεται να βάλω μόνο την lockscreen;

Έχεις ρωτήσει ένα εκατομμύριο φορές αυτήν την εβδομάδα και αυτό δεν είναι καλό;) φιλικά πάντα

Λογικά δεν γίνεται να βάλεις μόνο την lockscreen καθώς πάει μαζί με το φόντο λογικά

Φιλικά Γιώργος

Έχεις ρωτήσει ένα εκατομμύριο φορές αυτήν την εβδομάδα και αυτό δεν είναι καλό;) φιλικά πάντα

Λογικά δεν γίνεται να βάλεις μόνο την lockscreen καθώς πάει μαζί με το φόντο λογικά

Ρώτησα πάλι γιατί κάνεις δεν απάντησε, και δεν είναι η πρώτη φορά, και γιατί το αρχικό post μου είχε αρχίσει να χάνεται μέσα σε εκατοντάδες ίδια posts που αναφέρονται σε αυτή την ρημάδα την ICS (πως κάνουμε αναβάθμιση, πως κάνουμε SUS, πως επιστρέφουμε στην GB,.............. :wacko:) τα ίδια και τα ίδια....... :X

Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

καλησπερα θα μπορουσε καποιος να μου πει αν υπαρχει καποιος οδηγος για να περασω την GB απο ics λογο οτι εχω πολλα προβληματα και με εφαρμογες και κρασαρισματα ενω εκανα διωρθωση με sus και πολλες φορες καθαρισμο αλλα δεν ειμαι ικανοποιημενος και το live view δεν ειναι ακομα δεν ειναι συμβατο με ολα τα apps...ευχαριστω

Οδηγός επιβίωσης για νέους χρήστες Android

Παιδιά το κινητό το είχα. Άψογο για 200Ε το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει καλό κινητό και φθηνό. Πέρασα και το ICS. Κάτι που με ενόχλησε είναι πως δεν βγαίνει αυτή η ριμάδα η επαφή Myself (όπως και σε όλα τα android phones φαντάζομαι) και όλο την πατάω καταλάθος. Ξέρετε μήπως αν μπορώ έστω να αλλάξω το τηλέφωνο που έχω βάλει; Γιατί ούτε καν μπορώ να την κάνω επεξεργασία...

Koucos δεν χρειάζεται να ποστάρεις σε όλα τα topic λέγοντας "ωραίο κινητό", "χάλια κινητό" κτλ. Η ποιότητα μετράει σε ένα forum, όχι η πόσοτητα. ;)

Κατέβασα αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1448552 . Γίνεται να βάλω μόνο την lockscreen;

Ρώτησα πάλι γιατί κάνεις δεν απάντησε, και δεν είναι η πρώτη φορά, και γιατί το αρχικό post μου είχε αρχίσει να χάνεται μέσα σε εκατοντάδες ίδια posts που αναφέρονται σε αυτή την ρημάδα την ICS (πως κάνουμε αναβάθμιση, πως κάνουμε SUS, πως επιστρέφουμε στην GB,.............. :wacko:) τα ίδια και τα ίδια....... :X

Καταρχήν ηρεμήστε! Δεν χρειάζεται να χαλάμε τις καρδιές μας. Κατά δεύτερον δεν χρειάζονται φτηνές δικαιολογίες του στύλ "χάνονται στο fοrum". Αυτό και αυτό το post απέχουν μόλις 12 post και χρονικά διαφέρουν μόνο 19 ώρες οπότε και να ήθελε να χαθεί δεν μπορεί! Άσε που πλέον τα πράγματα στο topic έχουν ηρεμήσει οπότε δεν γίνοναι 100+ posts τη μέρα!!!

Όπως βλέπεις δεν αναφέρομαι στα προηγούμενα post που έχεις κάνει (1 & 2).

Θα παρακαλέσω να μην επαναληφθεί γιατί την επόμενη φορά θα υπάρξει ποινή.

Και για να δώσουμε και μια απάντηση. Το γεγονός ότι δεν σου απάντησε κανείς οφείλεται προφανώς στο γεγονός ότι κανείς δεν ξέρει ή κανείς δεν το έχει δοκιμάσει. Αν η lock screen είναι ως .apk λογικά θα γίνεται. Δεν το λέω με σιγουριά όμως οπότε δοκιμάζεις και βλέπεις.

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...