Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα ηθελα να ρωτησω και κατι ακομη.Αφου εχει καλωδιο hdmi kai συνδεεται με τηλεοραση θα μπορω να βαλω στην καρτα του κινητου ενα αρχειο mkv 1080p μαζι με υποτιτλους και με τη βοηθεια καποιου player το κινητο να παιζει τηv ταινια με τους υποτιτλους και εγω να την βλεπω στην τηλεοραση μεσω του hdmi???

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θα ηθελα να ρωτησω και κατι ακομη.Αφου εχει καλωδιο hdmi kai συνδεεται με τηλεοραση θα μπορω να βαλω στην καρτα του κινητου ενα αρχειο mkv 1080p μαζι με υποτιτλους και με τη βοηθεια καποιου player το κινητο να παιζει τηv ταινια με τους υποτιτλους και εγω να την βλεπω στην τηλεοραση μεσω του hdmi???

Kαλα κινητο, πηρες, οχι υπολογιστη :p

Bαρια βαρια, να παιζει 720p, και αυτο οχι καλα, θα το κανει Upscale απο την αναλυση του κινητου (854x480)

Η ερωτηση παραμενει:

Εχω βαλει τη Nordic, και τωρα θελω να εγκαταστησω την 'κανονικη' ICS απο το SEUS.

Τι μοντα πρεπει να κανω για να δουλεψει το SEUS?

Τωρα μου λεει οτι εχω βαλει τροποποιημενο λογισμικο που δεν παιρνει αναβαθμιση!

αυτο: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mxtech.videoplayer.ad&hl=el

μαζί με αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mxtech.ffmpeg.v7_vfpv3d16&feature=more_from_developer

Ενδιαφερομαι για το κινητο σαν δευτερη συσκευη αλλα θα ηθελα να μου πειτε ποσο δυνατο ειναι το wi fi ?Παντως συγκρινοντας με φιλους με mini, ray και iphone τα iphone (4s, 4, 3gs) εχουν παντου καλυτερο wi fi σημα

Δεν ειναι πολυ δυνατο,να φανταστεις οτι πριν ειχα ενα κινεζικο τηλεψωνο και ο δεκτης wii ηταν ΠΟΛΥ καλυτερος

(γι'αυτό εχω ζητησει κι'ολας απο τα παιδια εδω μηπως μπορουμε να δυναμωσουμε το σημα)

Σε μενα προσωπικα με την .42 μου κανει και διακοπες

ker2zw1

εγω με μια καρτα 4class που εβαλα,τα αρχεια 1080 μου τα παιζει με σπασιματα,ας απαντησει καποιος με ποιο γρηγορη καρτα

Ρε παιδιά έλεος,μια χαρά και σταθερότατη είναι η ICS,μη λέτε ότι να΄ναι στον κόσμο που διαβάζει.Μπορείτε να πείτε μόνο τα θετικά και τα αρνητικά και αφήστε να αποφασίσουν μόνοι τους το τι θα κάνουν,μεγάλα παιδιά είμαστε!!!!

Και να πώ και κάτι θετικό ακόμα,κάποιοι έγραωαν για την μπαταρία ότι εξαντλείται νωρίς,καμία σχέση.Εγώ απο τότε που πέρασα την ICS η μπαταρία κρατάει περισσότερο,σίγουρα κάνει καλύτερη διαχείρηση.

Δεν ειναι πολυ δυνατο,να φανταστεις οτι πριν ειχα ενα κινεζικο τηλεψωνο και ο δεκτης wii ηταν ΠΟΛΥ καλυτερος

(γι'αυτό εχω ζητησει κι'ολας απο τα παιδια εδω μηπως μπορουμε να δυναμωσουμε το σημα)

Σε μενα προσωπικα με την .42 μου κανει και διακοπες

ker2zw1

εγω με μια καρτα 4class που εβαλα,τα αρχεια 1080 μου τα παιζει με σπασιματα,ας απαντησει καποιος με ποιο γρηγορη καρτα

Είπα και σε προηγούμενο post μου πώς ειχα θέμα και εγώ με το wifi στην .042 με συχνές αποσυνδέσεις και δυσκολία στο να λοκάρει ένα ασύρματο δίκτυο,το οποίο λύθηκε εντελώς με την ICS.

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Kαλα κινητο, πηρες, οχι υπολογιστη :p

Bαρια βαρια, να παιζει 720p, και αυτο οχι καλα, θα το κανει Upscale απο την αναλυση του κινητου (854x480)

εχω δοκιμασει 1080p και παιζει κανονικα;)

Πατάς παρατεταμένα πάνω στο εικονίδιο και κατόπιν σου δίνεται η δυνατότητα μετακίνησης.

δεν γινεται με τα τετραγωνακια κατω δεξια?

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

ker2zw1

δεν παιζει ρόλο μονο το 1080 η το 720

ειναι και το bitrate κλπ.

Και να πώ και κάτι θετικό ακόμα,κάποιοι έγραωαν για την μπαταρία ότι εξαντλείται νωρίς,καμία σχέση.Εγώ απο τότε που πέρασα την ICS η μπαταρία κρατάει περισσότερο,σίγουρα κάνει καλύτερη διαχείρηση.

στο ρυθμίσεις - μπαταρία υπάρχει το λειτουργικό σύστημα που πλέον τρώει 20-25% μπαταρία. αυτό δεν εμφανίζεται σε σένα; αυτό στην gb δεν υπήρχε.

και να το κάνω πιο λιανά. πρακτικά επειδή λιώνω το κινητό, με τη gb κρατούσε 12-13 ώρες. τώρα στις 6-7.

θα συμφωνήσω στο ότι είναι σταθερή και smooth

Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

καλημερα,εχω παρει τις γυναικας το neo v και του εχει φορτωσει οτι ******* εβρισκε,ξερεται πως του κανω φορματ οχι επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.

καλημερα,εχω παρει τις γυναικας το neo v και του εχει φορτωσει οτι ******* εβρισκε,ξερεται πως του κανω φορματ οχι επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.

η επαναφορά εργοστασιακών είναι στην ουσία φορμάτ. κάνε και στην κάρτα και το κινητό θα ναι τελείως καθαρό από "σκουπίδια"

Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

Καλημέρα παιδιά !

Ειμαι και εγω κάτοχος του κινητόυ ! Εκανα αναβάθμιση με την καινούρια έκδοση που βγήκε και αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα! Οι εικόνες της συλλογής μου εξαφανίστηκαν και η gallery ειναι κενή ενώ όλες οι φωτογραφίες υπάρχουν μέσα στο κινητό! Δοκίμασα να τραβήξω μια φωτογραφία και την αποθήκευσε στον ίδιο φάκελο που βρίσκονται και οι άλλες! Αλλα η συλλογή βλέπει μόνο την καινούρια και οχι τις παλιές! Τι να κανω ?

Υσ.το κινητό είναι πιο αργό και κολλαει συχνά ιδιαίτερα στο ίντερνετ

η επαναφορά εργοστασιακών είναι στην ουσία φορμάτ. κάνε και στην κάρτα και το κινητό θα ναι τελείως καθαρό από "σκουπίδια"

ξερεις γιατι στο λεω στο samsung s2 που εχω δεν τα σβηνει ολα με την επαναφορα αλλα εχει κατι νουμερα που πατας και κανει φορματ και τα σβηνει ολα,ελεγα αν υπαρχει κατι τετοιο και σ αυτο

στο ρυθμίσεις - μπαταρία υπάρχει το λειτουργικό σύστημα που πλέον τρώει 20-25% μπαταρία. αυτό δεν εμφανίζεται σε σένα; αυτό στην gb δεν υπήρχε.

και να το κάνω πιο λιανά. πρακτικά επειδή λιώνω το κινητό, με τη gb κρατούσε 12-13 ώρες. τώρα στις 6-7.

θα συμφωνήσω στο ότι είναι σταθερή και smooth

Ναι το έχω δεί και η αλήθεια είναι ότι εμένα μου γράφει 62% ότι τρώει το λειτουργικό σύστημα,παρ΄όλα αυτά είμαι σίγουρος πώς κρατάει περισσότερο η μπαταρία με ICS σε σχέση με GB.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Ναι το έχω δεί και η αλήθεια είναι ότι εμένα μου γράφει 62% ότι τρώει το λειτουργικό σύστημα,παρ΄όλα αυτά είμαι σίγουρος πώς κρατάει περισσότερο η μπαταρία με ICS σε σχέση με GB.

επειδη επναλαμβανουμε ερωτηματα κανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων η sus .μην τα λεμε συνεχεια

απο που ειναι καλυτερο να κοιταω την ραμ?? απο την επιλογη του μενου των ρυθμισεων ή απο 3 εφαρμογες??

το λεω γιατι η διαφορα ειναι τεραστια...

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

blood donor πειραματήσου με αλλαγές στα κανάλια του ρούτερ. εκεί είναι το θέμα σου.

mobrol προσωπικά πιστεύω το μενού ρυθμίσεων

[quote=BloodDonor89;

EDIT: Μολις αλλαξα Channel στο router δουλευει κανονικα :/ γιατι το κανει αυτο ρε παιδια;;; Δεν μπορω να καταλαβω; Ξερει κανεις να απαντησει;

θα το απέδιδα σε παρεμβολές συχνοτήτων μιας και έχουμε γεμίσει ασύρματες συσκευές.

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

blood donor πειραματήσου με αλλαγές στα κανάλια του ρούτερ. εκεί είναι το θέμα σου.

mobrol προσωπικά πιστεύω το μενού ρυθμίσεων

Πόσο σας βγάζει στο μενού ρυθμίσεων;

Εγω απο 150 περιπου έφτασα στα 217 με αφαίρεση κάποιων εφαρμογών απο τον οδηγό του zxr. Και δεν τις αφαίρεσα και όλες γιατι κάποιες τις χρησιμοποιώ.

Εσείς;

Υ.Γ Μιλάω πάντα με ICS

217 ram??? τρεχεις τιποτα στο κινητο σου?? ή εννοεις αμεσως μετα απο ρεσταρτ???

αμεσως μετα ρεσταρτ ειμαι στα 200-210.. αλλα μετα απο κανα 10ωρο ειμαι στα 120-140

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Δεν ξέρω αν είναι ραμ αυτο που βλέπω ή απλώς είναι η διαθέσιμη μνημη του κινητου. Πάω ρυθμίσεις ->εφαρμογές-> και κάτω δεξιά μου βγάζει το διαθέσιμο.

Εσείς που βλέπετε την ραμ μέσα απο τις ρυθμισεις;

Σε ένα άλλο πρόγραμμα τριτου κατασκευαστή μου βγάζει 78 ραμ (εκει είμαι σίγουρος γιατι γράφει ότι είναι ραμ).

Τρέχω αρκετές εφαρμογές και είμαι και συνέχεια online.

Ανοικτό:

wifi

bluetooth

gmail

yahoo mail

facebook

twitter

Κλειστο:

GPS

Απεγκατεστημένα:

Ολα σχεδόν τα προγράμματα που προτείνει ο zxr στον οδηγο του εκτός απο το facebook και το twitter.

Πόσο σας βγάζει στο μενού ρυθμίσεων;

Εγω απο 150 περιπου έφτασα στα 217 με αφαίρεση κάποιων εφαρμογών απο τον οδηγό του zxr. Και δεν τις αφαίρεσα και όλες γιατι κάποιες τις χρησιμοποιώ.

Εσείς;

Υ.Γ Μιλάω πάντα με ICS

υπάρχει link για τον οδηγό που αναφέρεις; εγώ από τότε που έβαλα την ics σέρνεται το πρόγραμμα πλοήγησης που είχα και υποψιάζομαι πως δεν έχει αρκετή ram για να δουλέψει κανονικά

υπάρχει link για τον οδηγό που αναφέρεις; εγώ από τότε που έβαλα την ics σέρνεται το πρόγραμμα πλοήγησης που είχα και υποψιάζομαι πως δεν έχει αρκετή ram για να δουλέψει κανονικά

Ορίστε:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3937652#post3937652

βασική προυπόθεση να είσαι ρουτ.

Τα προγράμματα τα αφαιρείς με κάποια εφαρμογη (πχ root uninstaller)

Εγώ εβγαλα τα πάντα εκτός απο τις εφαρμογές του FB & twitter, το limeware και το wisepilot. Το τελευταιο θα το βγάλω όταν ληξει η trial χρηση του.

Ο οδηγός είναι για GB, αλλά τα προγράμματα ειναι ιδια και στην ics. Αν κάνει ο zxr ενα update ισως υπάρχουν και αλλα αχρηστα που μπορουμε να βγαλουμε αφοβα στην ics.

Y.Γ Πρόγραμμα πλοηγησης θα χρησιμοποιείς το dolphin οταν είσαι σε wifi και το opera όταν μπαίνεις με data προγραμμα γιατί κάνει καλή συμπίεση και τρώει λιγα ΜΒ.

Ορίστε:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3937652#post3937652

βασική προυπόθεση να είσαι ρουτ.

Τα προγράμματα τα αφαιρείς με κάποια εφαρμογη (πχ root uninstaller)

Εγώ εβγαλα τα πάντα εκτός απο τις εφαρμογές του FB & twitter, το limeware και το wisepilot. Το τελευταιο θα το βγάλω όταν ληξει η trial χρηση του.

Ο οδηγός είναι για GB, αλλά τα προγράμματα ειναι ιδια και στην ics. Αν κάνει ο zxr ενα update ισως υπάρχουν και αλλα αχρηστα που μπορουμε να βγαλουμε αφοβα στην ics.

Y.Γ Πρόγραμμα πλοηγησης θα χρησιμοποιείς το dolphin οταν είσαι σε wifi και το opera όταν μπαίνεις με data προγραμμα γιατί κάνει καλή συμπίεση και τρώει λιγα ΜΒ.

Ευχαριστώ πολύ. Δεν κατάλαβα το υστερόγραφο. Εγώ χρειάζομαι ένα πρόγραμμα πλοήγησης μόνο για όταν δεν θα είναι διαθέσιμα ούτε wi-fi ούτε κατέβασμα δεδομένων μέσω της σύνδεσης μου. Θέλω μόνο με τον gps δέκτη αν γίνομαι κατανοητός

Ευχαριστώ πολύ. Δεν κατάλαβα το υστερόγραφο. Εγώ χρειάζομαι ένα πρόγραμμα πλοήγησης μόνο για όταν δεν θα είναι διαθέσιμα ούτε wi-fi ούτε κατέβασμα δεδομένων μέσω της σύνδεσης μου. Θέλω μόνο με τον gps δέκτη αν γίνομαι κατανοητός

Δικό μου το λάθος. Ειπες πρόγραμμα πλοήγησης και κατάλαβα browser. Για πρόγραμμα gps δεν ξέρω να σου προτείνω.

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...