serfistas1 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Μισό λεπτο για ερώτηση. Το neo V έχει την 2.3.5 δεν είναι rooted και στην ΟΤΑ update δείχνει ότι δεν υπάρχει αναβάθμιση! Οπότε να δοκιμάσω με pc companion? http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 κανενα καλο προγραμμα να μας δειχνει τις αναπαντητες κλησεις και τα μηνυματα οπως στην GB ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Μισό λεπτο για ερώτηση. Το neo V έχει την 2.3.5 δεν είναι rooted και στην ΟΤΑ update δείχνει ότι δεν υπάρχει αναβάθμιση! Οπότε να δοκιμάσω με pc companion? ΟΤΑ δε γίνεται. Μόνο μέσω PC Companion.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhomio Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 οκ τα καταφερα με την 4.0.2.A.0.42 που με ειπες φιλε μου ολα οκ, να ρωτησω ομως, δεν υπαρχει καμια διαφορα μεταξυ της 4.0.2.A.0.62 και της 4.0.2.A.0.42 στην 2.3.4 ? εννοω καμια σοβαρη διαφορα οπως καταναλωση μπαταριας κτλ ή κατι τετοιο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CDR Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Εγκατέστησα την ICS. Πολύ πρώτες εντυπώσεις: Συμπαθητικά γραφικά, ανεπαίσθητο lag που δεν ενοχλεί ιδιαίτερα, έχει χαθεί το widget του ψηφιακού μεγάλου ρολογιού, το "ειδήσεις και καιρός" κρατάει τους τίτλους όταν είσαι offline και δεν χάνονται όπως πριν, αναγράφεται υπόλοιπος αριθμός φωτογραφιών, αναμένω να δω διάρκεια μπαταρίας... Υπάρχουν κάπου μαζεμένα tips & tricks για να εκμεταλλευτούμε πλήρως τις δυνατότητές του; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devill0 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Εχω ICS Ελληνικη, είμαι root και έχω σβησει αρκετή σαβουρα απο μέσα. Τώρα όμως με τρώει να το κάνω πιο γρήγορο!:p Καμια λύση για overclocking υπάρχει; Ή μονο με custom rom; Επίσης ποια κάρτα προτείνετε στα 8GB για αγορά; Θέλω να πηγαίνει σφαίρα. Custom kernel..... class 10... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Custom kernel..... class 10... Πως το βάζω αυτο; Εχει κάποιο λινκ να με παραπέμψεις; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Τα tweaks πως τα περασες; Με CWM; Τα περασες και τα 3; Τι κανει το καθε ενα; αφου το κανεις unrar και βαλεις τα τρια αρχεια στην καρτα σου με cmw ->>> install zip from sd πρωτα βαζεις το ics nordic562zip μετα% μπαταρια και μετα το settingsoriginal.zip οταν τελειωσει ρεσταρ και μετα το κινητο σου θα κανει αναθμιση και θα αλλαξει και το bootanimation τιποτα αλλο ομως οκ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 αφου το κανεις unrar και βαλεις τα τρια αρχεια στην καρτα σου με cmw ->>> install zip from sd πρωτα βαζεις το ics nordic562zip μετα% μπαταρια και μετα το settingsoriginal.zip οταν τελειωσει ρεσταρ και μετα το κινητο σου θα κανει αναθμιση και θα αλλαξει και το bootanimation τιποτα αλλο ομως οκ? Φίλε μου πολύ καλό,το πέρασα και είναι πολύ όμορφο!!!! Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourakis13 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 (edited) Λοιπόν παιδιά θα πω και εγώ την άποψή μου για την official ICS(το κινητό δεν ήταν ποτέ rooted) 1)Εμφανώς πιο βελτιωμένο UI, με πολλές νέες δυνατότητες αλλά βέβαια χρειάζεται βελτίωση. 2)Σίγουρα είναι αρκετά πιο βαριά η ICS...Δεν είναι τόσο smooth όσο η gingerbread που ήταν απίστευτη σ'αυτό αν και ανοίγει γρήγορα τις εφαρμογές(μόνο στην κάμερα αργεί 2-3 δεύτερα) 3)Όταν σε καλούν υπάρχουν κάποια bugs και δεν μπορείς να απαντήσεις κάποιες φορές(δεν σέρνεται η μπάρα)...δεν ξέρω γιατί. 4)Νομίζω πως η κάμερα έχει γίνει αρκετά κατώτερη σε διάφορους τομείς, πχ κάνει αρκετή ώρα για να αποθηκεύσει βίντεο και πανοραμικές φωτογραφίες, το HD βίντεο δεν μπορεί να συγκριθεί με πριν γιατί έχει απίστευτο lag, και οι φωτογραφίες είναι περίπου 1.5mb χωρίς να υπάρχει κάποια εμφανής βελτίωση... 5)Στις ρυθμίσεις έχει αρκετές νέες επιλογές(ειδικά στις "Επιλογές για προγραμματιστές" έχει πολύ χρήσιμα πράγματα...) 6)Ένα σημαντικό πράγμα που όλοι παρατηρούμε είναι η μεγάλη κατανάλωση ενέργειας από το λειτουργικό σύστημα...εμένα κατά μέσο όρο μου "τρώει" περίπου 25%, ενώ πριν δεν ξεπερνούσε το 5%(αν θυμάμαι καλά) Για πείτε τη γνώμη σας για αυτά. Θεωρείτε πως είναι φυσιολογικά? Να πω επίσης πως μια φορά το κινητό crashρε και χρειάστηκε να βγάλω τη μπαταρία...δεν ανταποκρινόταν με τίποτα... Πάντως δεν με έχει αφήσει και πολύ ευχαριστημένο η ICS...Περίμενα περισσότερα πράγματα και πιο βελτιωμένη εμπειρία χρήσης...Ελπίζω με κάποιο update να φτιαχτούν κάποια από αυτά... Υ/Γ: Να πω επίσης πως έχω περίπου 80 εφαρμογές στο κινητό και κάποιες από αυτές είναι αρκετά βαριές, αλλά δεν νομίζω να παίζει αυτό σημαντικό ρόλο... Edited April 27, 2012 by tsourakis13 Ξυπνήστε ρεεεε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Λοιπόν παιδιά θα πω και εγώ την άποψή μου για την official ICS(το κινητό δεν ήταν ποτέ rooted) 1)Εμφανώς πιο βελτιωμένο UI, με πολλές νέες δυνατότητες αλλά βέβαια χρειάζεται βελτίωση. 2)Σίγουρα είναι αρκετά πιο βαριά η ICS...Δεν είναι τόσο smooth όσο η gingerbread που ήταν απίστευτη σ'αυτό αν και ανοίγει γρήγορα τις εφαρμογές(μόνο στην κάμερα αργεί 2-3 δεύτερα) 3)Όταν σε καλούν υπάρχουν κάποια bugs και δεν μπορείς να απαντήσεις κάποιες φορές(δεν σέρνεται η μπάρα)...δεν ξέρω γιατί. 4)Νομίζω πως η κάμερα έχει γίνει αρκετά κατώτερη σε διάφορους τομείς, πχ κάνει αρκετή ώρα για να αποθηκεύσει βίντεο και πανοραμικές φωτογραφίες, το HD βίντεο δεν μπορεί να συγκριθεί με πριν γιατί έχει απίστευτο lag, και οι φωτογραφίες είναι περίπου 1.5mb χωρίς να υπάρχει κάποια εμφανής βελτίωση... 5)Στις ρυθμίσεις έχει αρκετές νέες επιλογές(ειδικά στις "Επιλογές για προγραμματιστές" έχει πολύ χρήσιμα πράγματα...) 6)Ένα σημαντικό πράγμα που όλοι παρατηρούμε είναι η μεγάλη κατανάλωση ενέργειας από το λειτουργικό σύστημα...εμένα κατά μέσο όρο μου "τρώει" περίπου 25%, ενώ πριν δεν ξεπερνούσε το 5%(αν θυμάμαι καλά) Για πείτε τη γνώμη σας για αυτά. Θεωρείτε πως είναι φυσιολογικά? Να πω επίσης πως μια φορά το κινητό crashρε και χρειάστηκε να βγάλω τη μπαταρία...δεν ανταποκρινόταν με τίποτα... Πάντως δεν με έχει αφήσει και πολύ ευχαριστημένο η ICS...Περίμενα περισσότερα πράγματα και πιο βελτιωμένη εμπειρία χρήσης...Ελπίζω με κάποιο update να φτιαχτούν κάποια από αυτά... Υ/Γ: Να πω επίσης πως έχω περίπου 80 εφαρμογές στο κινητό και κάποιες από αυτές είναι αρκετά βαριές, αλλά δεν νομίζω να παίζει αυτό σημαντικό ρόλο... Έχω ακριβώς τις ίδιες εντυπώσεις με αυτές που ανέφερες,αν μπορούσα να γυρίσω στην 2.3.4 χωρίς να μπλέξω με flashtool και διάφορα τέτοια θα το έκανα άμεσα, Ελπίζουμε να διορθωθούν τα προβλήματα με καμιά αναβάθμιση :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Έχω ακριβώς τις ίδιες εντυπώσεις με αυτές που ανέφερες,αν μπορούσα να γυρίσω στην 2.3.4 χωρίς να μπλέξω με flashtool και διάφορα τέτοια θα το έκανα άμεσα, Ελπίζουμε να διορθωθούν τα προβλήματα με καμιά αναβάθμιση :mad: Υπομονή!!η πρώτη έκδοση είναι!!ας περιμένουμε το νέο update κ βλέπουμε! Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Beta-6 Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Μισό λεπτο για ερώτηση. Το neo V έχει την 2.3.5 δεν είναι rooted και στην ΟΤΑ update δείχνει ότι δεν υπάρχει αναβάθμιση! Οπότε να δοκιμάσω με pc companion? Ναι μόνο έτσι γίνεται Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMPROSXARA Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Έχω ακριβώς τις ίδιες εντυπώσεις με αυτές που ανέφερες,αν μπορούσα να γυρίσω στην 2.3.4 χωρίς να μπλέξω με flashtool και διάφορα τέτοια θα το έκανα άμεσα, Ελπίζουμε να διορθωθούν τα προβλήματα με καμιά αναβάθμιση :mad: αν θες χωρις να μπλεξεις το αναφερω λιγα ποστ πιο πισω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Και εγώ από την μπαταρία είμαι απογοητευμένος. Με την χρήση που εγώ έκανα με την GB full φωτεινότητα και GSM δίκτυο μόνο μου κράταγε η μπαταρία σχεδόν 3 μέρες. Τώρα την πρώτη μέρα με ICS ούτε 24 ώρες! Ελπίζω σε 2-3 φορτίσεις να στρώσει λίγο η κατάσταση, αλλιώς είναι απαράδεκτο το firmware. Θέλω να πιστεύω ότι θα βγάλουν κανα update της προκοπής και να μην το αφήσει η Sony στην μοίρα του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhomio Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Έχω ακριβώς τις ίδιες εντυπώσεις με αυτές που ανέφερες,αν μπορούσα να γυρίσω στην 2.3.4 χωρίς να μπλέξω με flashtool και διάφορα τέτοια θα το έκανα άμεσα, Ελπίζουμε να διορθωθούν τα προβλήματα με καμιά αναβάθμιση :mad: αν χρειαζεσαι βοηθεια να γυρισεις πισω στην 2.3.4 μπορω να σε εξηγησω βημα βημα, δεν ειναι δυσκολο. εγω γυρισα παντως και θα περιμενω κανα 3μηνο για να ξαναπερασω την ics που αυτην την στιγμη ειναι σκετος μπελας! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsgeo Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 αν χρειαζεσαι βοηθεια να γυρισεις πισω στην 2.3.4 μπορω να σε εξηγησω βημα βημα, δεν ειναι δυσκολο. εγω γυρισα παντως και θα περιμενω κανα 3μηνο για να ξαναπερασω την ics που αυτην την στιγμη ειναι σκετος μπελας! Και εγώ θα ήθελα να επιστρέψω σε 2.3.4 αν σου είναι εύκολο ανέφερε λίγο τα βήματα.:blink: Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 (edited) το removeapps στην πρωτη σελιδα λειτουργει σε ics? εχουμε τιποτα για 160 χαρακτηρες στα μηνυματα οπως στην 2.3 γιατι με handsent δεν συνεργαζεται με το live view..γενικα ειναι παρα πολυ καλη και σε εμενα προσωπικα δουλευουν ολα μια χαρα Ειπαμε η ελληνικη εκδοση εχει 160 χαρακτηρες στα μηνυματα. Απο κει και περα ακουω αρκετους οτι η ics ειναι λιγο πολυ...τραγικη!!!! Με πολυ σεβασμο σε ολους οσους ασχολουνται με αυτα ξαναλεω οτι η επισημη ελληνικη ics χωρις ροοτ, ξεροοτ, φλασαρισματα, ξεφλασαρισματα και τα συναφη ειναι απλα παρα πολυ καλη χωρις να εντυπωσιαζει, χωρις προβληματα. Μαλλον αλλο κινητο θα εχω εγω!!!!:lol: Edited April 27, 2012 by chrisdental http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhomio Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 (edited) Και εγώ θα ήθελα να επιστρέψω σε 2.3.4 αν σου είναι εύκολο ανέφερε λίγο τα βήματα.:blink: Aκολουθας πιστα τον οδηγο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=327551 Ρε παιδια στο forum runer δεν υπαρχει το myphone.gr ? Μεσω ποιου app μπορω να το βρω γιατι εκει μεσα δεν το βρισκω. Edited April 27, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsgeo Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Aκολουθας πιστα τον οδηγο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=327551 Ο οδηγός αναφέρει Windows Edition v0.6.7 ενώ στο site που θα βρούμε το flashtool έχει το Flashtool v0.6.9.1. Τώρα τι παίζει??Ποιό κατεβάζουμε?:cry: Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Ρε παιδια στο forum runer δεν υπαρχει το myphone.gr ? Μεσω ποιου app μπορω να το βρω γιατι εκει μεσα δεν το βρισκω. Όχι, δυστυχώς! Κρίμα που δεν είναι στο forum runner μιας και είναι πολύ πιο βολικό πιστεύω από το tapatalk (μπορείς να το δοκιμάσεις). Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhomio Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Όχι, δυστυχώς! Κρίμα που δεν είναι στο forum runner μιας και είναι πολύ πιο βολικό πιστεύω από το tapatalk (μπορείς να το δοκιμάσεις). Ναι φιλε ειναι αρκετα βολικο το forum runner κριμας... μακαρι να το περασουν οι admin εκει. :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhomio Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Ο οδηγός αναφέρει Windows Edition v0.6.7 ενώ στο site που θα βρούμε το flashtool έχει το Flashtool v0.6.9.1. Τώρα τι παίζει??Ποιό κατεβάζουμε?:cry: Κατεβαζεις αυτο που εχει στο σιτε 6.9.1 ειναι η τελευταια εκδοση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devill0 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Πως το βάζω αυτο; Εχει κάποιο λινκ να με παραπέμψεις; πρεπει να κανεις unlockbootloader...http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=329948 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knp3 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Έβαλα και εγω την ICS προχτές και σημερα πρόσεξα ότι πλέον στη lock screen δεν εμφανίζονται notification όπως missed calls και new messages. Υπάρχει τρόπος να εμφανίζονται? η έστω καποια εφαρμογή που να το κανει αυτο? Pls help! :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts