Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά μόλις αναβαθμίζομαι στην έκδοση 4. :w00t:

Σύντομα θα έχετε τις παρατηρήσεις μου από την νέα έκδοση !!!

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχει ως έξεις

ανίγουμε το αρχείο 一键ROOT.bat

πατάμε πλήκτρο 1 στον υπολογιστή

η συσκευή σβήνω και ξανά ανάγει, μόλις ανοιξει (δεν χρειάζεται εισαγωγή pin code) πατάμε οποιοδήποτε πλήκτρο στον υπολογιστή, ξανά κάνει επανεκκίνηση η συσκευή, περιμένουμε ώσπου να ξανανοίξει.

Πατάμε όπιο πλήκτρο στον υπολογιστή

Η συσκευή σβήνω και ξανά ανάγει και το root ολοκληρώθηκε.

Έχει ως έξεις

η συσκευή σβήνω και ξανά ανάγει, μόλις ανοιξει (δεν χρειάζεται εισαγωγή pin code) πατάμε οποιοδήποτε πλήκτρο στον υπολογιστή, ξανά κάνει επανεκκίνηση η συσκευή, περιμένουμε ώσπου να ξανανοίξει.

ετσι ακριβως εγινε και σε μενα παρολο που εγω εβαζα το πιν εκεινο ξαναεκανε επανεκινηση

σε καποια φαση τρομαξα λεω κατι δεν παει καλα αλλα τελικα ολα πηγαν καλα και ησυχασα οταν ειδα το All Done στην οθονη του υπολογιστη :rolleyes:

Έχει ως έξεις

Χρησιμοποίησα αυτό http://eddy.uni-duisburg.de/bin4ry/R...t_OneClick.zip και το έκανε ακριβώς όπως περιγράφεις. Το rootme.bat μου έβγαζε λάθη. Τι να πω, να έκανα εγώ λάθος, αλλά το δοκίμασα πάνω από 10 φορές :hypno:

Τεσπά τώρα είναι τζάμι

ειναι δυνατο να επιστρεψουμε σε gingerbread εαν εχουμε βαλει ics;;;;;

δεν σου αρεσε η ics??με flashtool μπορεις να γυρισεις..ο οδηγος του λουσου

Δεν ξετρελαθηκα κιολας,ισως επειδη συνηθισα σε gingerbread.μπορεις να στειλεις και ενα λινκ για τον οδηγο.ευχαριστω πολυ .

Παιδια, ενας φιλος μου εχει στο Xperia Ray του, περασμενους τους χαρτες και δουλευει το gps του αψογα.. Εβαλε μια εφαρμογη που δεν την βρηκα στο μαρκετ.. Igo νομιζω λεγοταν.. Εχει κανεις υποψιν του αυτην η καποια παρομοια εφαρμογη
Another day in paradise...

Δεν ξετρελαθηκα κιολας,ισως επειδη συνηθισα σε gingerbread.μπορεις να στειλεις και ενα λινκ για τον οδηγο.ευχαριστω πολυ .

εδω

μολις εβαλα την ics πως μπορω να επαναφερω καποιες εφαρμογες που δεν εινια ενεργες

εξαρταται τις εφαρμογες

αν οι εφαρμογες απαιτουσαν ρουτ πρεπει να το ρουταρεις και θα δουλεψουν μονες τους μετα

μονο αυτες ειναι ανενεργες οι αλλες ολες δουλευουν κανονικα

όχι δεν χρειάζεται να τα βγάλεις.

Δεν μπορώ να δω τις φωτο

Βάλε τες εδώ αν γίνεται φίλε

Σε σχέση με gingerbread τι χάνεις?

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

αμα ακολουθησω μονο το πρωτο βημα.εχω την official 2.3 ,γιατι μονο αυτο θελω ,δε θελω root.

Edited by akilez14

Παιδια, ενας φιλος μου εχει στο Xperia Ray του, περασμενους τους χαρτες και δουλευει το gps του αψογα.. Εβαλε μια εφαρμογη που δεν την βρηκα στο μαρκετ.. Igo νομιζω λεγοταν.. Εχει κανεις υποψιν του αυτην η καποια παρομοια εφαρμογη

sygic, Navigon, Ndrive υπαρχουν στο μαρκετ αλλα δεν ειναι τζαμπα

Από τα καλύτερα προγράμματα GPS.

Και offline..

Ειμαι ροοτ τωρα.πως βγαζω τις εφαρμογες που ειναι αχρηστες?ξερω ποιες θελω να βγαλω.τις κανω απλα απενεργοποιηση η υπαρχει αλλη επιλογη για ολοκληρωτικη διαγραφη

Περασα την ελληνικη και γω , ενω ειχα περασει την ics απο τους οδηγους πριν κατι μερες. Εκανα ροοτ. Cmw περναω κανονικα με το αρχειακι που τρεχουμε?

EDIT: Περασα και το cmw και δουλευουν ολα ρολοι.

Edited by dimitrissa
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

εχω το αstro manager τι να κανω για να παιξει

Πες μου όταν ανοίγεις το Astro, σε ποιο φάκελο σε πάει σαν αρχικό;

sd card λεσς να μην μου ξαναπαιξειι θα τρελαθω please βοηθεια

:O:O:O

Μπέρδεμααααα.. Θα σε έπαιρνα στο λαιμό μου τσάμπα. Η απάντηση μου πήγαινε στον _Dante_...

Μήπως δεν είναι συμβατό με την ICS; Λογικά ο developer θα βγάλει update για να την κάνει συμβατή με ICS....

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...