s_samaras Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Παιδιά μόλις αναβαθμίζομαι στην έκδοση 4. :w00t: Σύντομα θα έχετε τις παρατηρήσεις μου από την νέα έκδοση !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Έχει ως έξεις ανίγουμε το αρχείο 一键ROOT.bat πατάμε πλήκτρο 1 στον υπολογιστή η συσκευή σβήνω και ξανά ανάγει, μόλις ανοιξει (δεν χρειάζεται εισαγωγή pin code) πατάμε οποιοδήποτε πλήκτρο στον υπολογιστή, ξανά κάνει επανεκκίνηση η συσκευή, περιμένουμε ώσπου να ξανανοίξει. Πατάμε όπιο πλήκτρο στον υπολογιστή Η συσκευή σβήνω και ξανά ανάγει και το root ολοκληρώθηκε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Έχει ως έξεις ανίγουμε το αρχείο 一键ROOT.bat πατάμε πλήκτρο 1 στον υπολογιστή η συσκευή σβήνω και ξανά ανάγει, μόλις ανοιξει (δεν χρειάζεται εισαγωγή pin code) πατάμε οποιοδήποτε πλήκτρο στον υπολογιστή, ξανά κάνει επανεκκίνηση η συσκευή, περιμένουμε ώσπου να ξανανοίξει. Πατάμε όπιο πλήκτρο στον υπολογιστή Η συσκευή σβήνω και ξανά ανάγει και το root ολοκληρώθηκε. ετσι ακριβως εγινε και σε μενα παρολο που εγω εβαζα το πιν εκεινο ξαναεκανε επανεκινηση σε καποια φαση τρομαξα λεω κατι δεν παει καλα αλλα τελικα ολα πηγαν καλα και ησυχασα οταν ειδα το All Done στην οθονη του υπολογιστη :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piggosa Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Έχει ως έξεις ανίγουμε το αρχείο 一键ROOT.bat πατάμε πλήκτρο 1 στον υπολογιστή η συσκευή σβήνω και ξανά ανάγει, μόλις ανοιξει (δεν χρειάζεται εισαγωγή pin code) πατάμε οποιοδήποτε πλήκτρο στον υπολογιστή, ξανά κάνει επανεκκίνηση η συσκευή, περιμένουμε ώσπου να ξανανοίξει. Πατάμε όπιο πλήκτρο στον υπολογιστή Η συσκευή σβήνω και ξανά ανάγει και το root ολοκληρώθηκε. Χρησιμοποίησα αυτό http://eddy.uni-duisburg.de/bin4ry/R...t_OneClick.zip και το έκανε ακριβώς όπως περιγράφεις. Το rootme.bat μου έβγαζε λάθη. Τι να πω, να έκανα εγώ λάθος, αλλά το δοκίμασα πάνω από 10 φορές :hypno: Τεσπά τώρα είναι τζάμι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilez14 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 ειναι δυνατο να επιστρεψουμε σε gingerbread εαν εχουμε βαλει ics;;;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 ειναι δυνατο να επιστρεψουμε σε gingerbread εαν εχουμε βαλει ics;;;;; δεν σου αρεσε η ics??με flashtool μπορεις να γυρισεις..ο οδηγος του λουσου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias82 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 μολις εβαλα την ics πως μπορω να επαναφερω καποιες εφαρμογες που δεν εινια ενεργες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilez14 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Δεν ξετρελαθηκα κιολας,ισως επειδη συνηθισα σε gingerbread.μπορεις να στειλεις και ενα λινκ για τον οδηγο.ευχαριστω πολυ . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 ξεκινησα και εγω μηπως να περιμεναμε κανα 2 μερε το root??? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyle4 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Παιδια, ενας φιλος μου εχει στο Xperia Ray του, περασμενους τους χαρτες και δουλευει το gps του αψογα.. Εβαλε μια εφαρμογη που δεν την βρηκα στο μαρκετ.. Igo νομιζω λεγοταν.. Εχει κανεις υποψιν του αυτην η καποια παρομοια εφαρμογη Another day in paradise... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Δεν ξετρελαθηκα κιολας,ισως επειδη συνηθισα σε gingerbread.μπορεις να στειλεις και ενα λινκ για τον οδηγο.ευχαριστω πολυ . εδω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 το ροοτ μια χαρα γινεται.μολις το εκανα.οδηγιες στο λινκ πιο πισω με το θεμα του zxr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 μολις εβαλα την ics πως μπορω να επαναφερω καποιες εφαρμογες που δεν εινια ενεργες εξαρταται τις εφαρμογες αν οι εφαρμογες απαιτουσαν ρουτ πρεπει να το ρουταρεις και θα δουλεψουν μονες τους μετα μονο αυτες ειναι ανενεργες οι αλλες ολες δουλευουν κανονικα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 όχι δεν χρειάζεται να τα βγάλεις. Δεν μπορώ να δω τις φωτο Βάλε τες εδώ αν γίνεται φίλε Σε σχέση με gingerbread τι χάνεις? Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilez14 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 (edited) εδω αμα ακολουθησω μονο το πρωτο βημα.εχω την official 2.3 ,γιατι μονο αυτο θελω ,δε θελω root. Edited April 23, 2012 by akilez14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Παιδια, ενας φιλος μου εχει στο Xperia Ray του, περασμενους τους χαρτες και δουλευει το gps του αψογα.. Εβαλε μια εφαρμογη που δεν την βρηκα στο μαρκετ.. Igo νομιζω λεγοταν.. Εχει κανεις υποψιν του αυτην η καποια παρομοια εφαρμογη sygic, Navigon, Ndrive υπαρχουν στο μαρκετ αλλα δεν ειναι τζαμπα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Παιδια, ενας φιλος μου εχει στο Xperia Ray του, περασμενους τους χαρτες και δουλευει το gps του αψογα.. Εβαλε μια εφαρμογη που δεν την βρηκα στο μαρκετ.. Igo νομιζω λεγοταν.. Εχει κανεις υποψιν του αυτην η καποια παρομοια εφαρμογη Από τα καλύτερα προγράμματα GPS. Και offline.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Ειμαι ροοτ τωρα.πως βγαζω τις εφαρμογες που ειναι αχρηστες?ξερω ποιες θελω να βγαλω.τις κανω απλα απενεργοποιηση η υπαρχει αλλη επιλογη για ολοκληρωτικη διαγραφη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias82 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 παιδια εβαλα την ics και δεν μου παιζει το mls destinator που ειχα αγοαρσει πριν μια βδομαδα τι να κανω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Titanium backup και διαγραφή ή μέσω root explorer πας στο φάκελο system/app και διαγράφεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 (edited) Περασα την ελληνικη και γω , ενω ειχα περασει την ics απο τους οδηγους πριν κατι μερες. Εκανα ροοτ. Cmw περναω κανονικα με το αρχειακι που τρεχουμε? EDIT: Περασα και το cmw και δουλευουν ολα ρολοι. Edited April 23, 2012 by dimitrissa :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias82 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Titanium backup και διαγραφή ή μέσω root explorer πας στο φάκελο system/app και διαγράφεις! εχω το αstro manager τι να κανω για να παιξει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 εχω το αstro manager τι να κανω για να παιξει Πες μου όταν ανοίγεις το Astro, σε ποιο φάκελο σε πάει σαν αρχικό; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias82 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Πες μου όταν ανοίγεις το Astro, σε ποιο φάκελο σε πάει σαν αρχικό; sd card λεσς να μην μου ξαναπαιξειι θα τρελαθω please βοηθεια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 sd card λεσς να μην μου ξαναπαιξειι θα τρελαθω please βοηθεια :O:O:O Μπέρδεμααααα.. Θα σε έπαιρνα στο λαιμό μου τσάμπα. Η απάντηση μου πήγαινε στον _Dante_... Μήπως δεν είναι συμβατό με την ICS; Λογικά ο developer θα βγάλει update για να την κάνει συμβατή με ICS.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts