Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ωραία τέλεια η ICS τσακ μπαμ εγκατάσταση.

Μάλλον επιβάλλεται αλλαγή πρόσοψης συσκευής μπρος πίσω χωρίς "sony ericsson xperia" και το πίσω με το πράσινο "κύκλο"

Απλά παρατήρησα κάτι μετά το update είδα ότι υπήρχε το εικονίδιο superuser, σήμαινε ότι παραμένω root???

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ειναι αληθεια οτι το ''airdroid'' δεν ειναι συμβατο με την ics?κατεβασα και το ''wifi file transfer'' δεν μου το ανοιγει ο υπολογιστης.μπορει καποιος να προτεινει κατι αλλο?

ειναι αληθεια οτι το ''airdroid'' δεν ειναι συμβατο με την ics?κατεβασα και το ''wifi file transfer'' δεν μου το ανοιγει ο υπολογιστης.μπορει καποιος να προτεινει κατι αλλο?

δουλευει κανονικα

σχετικα με την gb υπαρχουν αρκετες αλλαγες?

φοντα χανεις?

θεμα μπορεις να βαλεις δικο σου?

οι εικονες των επαφων μενουν?

ποια widget υπαρχουν απο την stock?αφου φευγει το αλλο καποιο θα μπαινει

το ui πως ειναι..ας βαλει καποιος φωτογραφιες(screenshots)

Edited by giothesuper

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Πως παει ο apex στην εναλλαγη οθονων; Ειναι smooth η κολλαει λιγο;

καλος και γρηγορος χωρις κολληματα εχει και Ελληνικο μενου αλλα στις ρυθμισεις του μου φαινεται λιγο δυσκολος

Όχι, αλλά ούτε και με τη GB άναβε η οθόνη όταν ερχόταν ειδοποίηση (sms, e-mail, mms), μόνο το led. Μήπως είχες κάποια εφαρμογή που σου άναβε η οθόνη;

βασικα δεν το προσεξα ποτε.Απλως τωρα ετυχε και το ειδα που ηταν μπροστα μου.Αλλα με το blade που ειχα αναβε.

Ωραία τέλεια η ICS τσακ μπαμ εγκατάσταση.

Μάλλον επιβάλλεται αλλαγή πρόσοψης συσκευής μπρος πίσω χωρίς "sony ericsson xperia" και το πίσω με το πράσινο "κύκλο"

Απλά παρατήρησα κάτι μετά το update είδα ότι υπήρχε το εικονίδιο superuser, σήμαινε ότι παραμένω root???

οχι πρεπει να το ρουταρεις ξανα απλα το εικονιδιο εμεινε γιατι κρατησε ολες τις εφαρμογες που ειχες στην 2,3 αλλα ειναι ανενεργο

καλησπέρα.πήρα το sony ericsson xperia νέο v από vodafone και θέλω να μάθω αν μέσα στο κουτί τις συσκευασίας περιέχει το HDMI καλώδιο και την ζελατίνα διότι εμενα δεν τα είχε αυτά.

Ειχες πριν ICS; Αν ναι προφανως και δεν ειναι η Ελληνικη! Για να μπει η ελληνικη, θα πρεπει να αλλαξεις καποια νουμερα στο drop.build! Αλλαζεις τα νουμερα που βρίσκονται εδω:

ro.semc.version.cust=.........

ro.semc.version.cust_revision=R2D

Οπου τελειτσες, το αντιστοιχο νουμερο το οποιο να φοραει την Ελληνικη GB!

Και εκει που γραφει με κοκκινα R2D εσενα θα γραφει (μαλλον) R6D και το αλλαζει με R2D!!!

Ας μας πει καποιος αν αλλαζει κατι η επισημη για μας ICS με αυτη που βγηκε για την σκανδιναβια!

Καλησπέρα σε όλους μηπως ξερει καποιος που να εχει απειραχτη ελληνικη ρομ ποιες ειναι οι τιμες στα παραπανω πεδια στο build.prop και αν ξερει καποιος αν ειναι ιδιες σε gb και ics. Ευχαριστω

καλησπέρα.πήρα το sony ericsson xperia νέο v από vodafone και θέλω να μάθω αν μέσα στο κουτί τις συσκευασίας περιέχει το HDMI καλώδιο και την ζελατίνα διότι εμενα δεν τα είχε αυτά.

οχι δεν περιεχει κανενα απο τα 2:)

Φιλικά Γιώργος

το κάνει η vodafone αυτό σίγουρα γιατί το αυτοκολλητάκι που έχει για ασφάλεια στο κουτί ήταν κομμένο με μαχαίρι μήπως είναι δεύτερο χέρι η τίποτα άλλο!

Δεν θέλω να επηρεάσω κανέναν αλλά δεν βρίσκω άλλο λόγω να βάλω την ICS εκτός του "βάζω ICS επειδή θέλω να λέω ότι την έχω και θέλω το πιο καινούργιο". Δεν προσφέρει ουσιαστικά κάτι παραπάνω και εγώ που την πέρασα την είδα πιο βαριά και laggy από την GB η οποία με τα tweaks που έχω περάσει πηγαίνει σφαίρα, ενώ παρατήρησα και κολλήματα σε παιχνίδια.

Επίσης μου αρέσει πιο πολύ το UI και τα χρώματα/μενού της GB, γούστα είναι αυτά.

Υ.Γ. Ξέρω ότι φαίνομαι ο άκυρος και ο ξενέρωτος μέσα σε αυτόν τον "πυρετό" αναβάθμισης που έχει κατακλείσει το forum :X, αλλά δεν μπορούσα να μην τα πω:D!!!

Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

το κάνει η vodafone αυτό σίγουρα γιατί το αυτοκολλητάκι που έχει για ασφάλεια στο κουτί ήταν κομμένο με μαχαίρι μήπως είναι δεύτερο χέρι η τίποτα άλλο!

τιι να σου πω...σε κανεναν δεν υπηρχε

Φιλικά Γιώργος

Πέρασα κι εγώ κανονικά την ICS χωρίς κανένα πρόβλημα. Έχω όμως θεματάκι με το ROOT.

Από unrooted 0.62 -> σε official ICS -> κάνοντας αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=333153 μου κάνει reboot το κινητό και βγάζει μηνύματα λάθους (στο PC) όταν τρέχω το root.bat.

Καμιά ιδέα?

παιδιά όσοι θέλετε ρίξτε μια ματιά στε μια μινι παρουσιαση με εικόνες που έφτιαξα εδω:http://www.greek-android.gr/index.php?/topic/393-review-sony-ericsson-neo-v-ics-403/

ευχαριστω!

παιδιά όσοι θέλετε ρίξτε μια ματιά στε μια μινι παρουσιαση με εικόνες που έφτιαξα εδω:http://www.greek-android.gr/index.php?/topic/393-review-sony-ericsson-neo-v-ics-403/

ευχαριστω!

βγαλατε σιμ και καρτα μνημης για την αναβαθμιση?

Δεν θέλω να επηρεάσω κανέναν αλλά δεν βρίσκω άλλο λόγω να βάλω την ICS εκτός του "βάζω ICS επειδή θέλω να λέω ότι την έχω και θέλω το πιο καινούργιο". Δεν προσφέρει ουσιαστικά κάτι παραπάνω και εγώ που την πέρασα την είδα πιο βαριά και laggy από την GB η οποία με τα tweaks που έχω περάσει πηγαίνει σφαίρα, ενώ παρατήρησα και κολλήματα σε παιχνίδια.

Επίσης μου αρέσει πιο πολύ το UI και τα χρώματα/μενού της GB, γούστα είναι αυτά.

Υ.Γ. Ξέρω ότι φαίνομαι ο άκυρος και ο ξενέρωτος μέσα σε αυτόν τον "πυρετό" αναβάθμισης που έχει κατακλείσει το forum :X, αλλά δεν μπορούσα να μην τα πω:D!!!

βασικά εγώ δεν παρατήρησα καμία διαφορά ουσιαστική. απειροελάχιστο lag, σε σημείο που περνάει απαρατήρητο. ένας λόγος για να αναβαθμίσεις πάντως είναι εκτός από το να έχεις την τελευταία έκδοση, και έτσι και τις τελευταίες αναβαθμίσεις από την sony, ότι θα μπορείς να έχεις και τις πιο πρόσφατες εφαρμογές. ο chrome πχ, που λογικά θα γίνει must, τρέχει μόνο σε ICS

ναι... εγω ετσι το εκανα...

Αφου το εκανες , παρατηρησες καμια διαφορα? Να ξερουμε αν χρειαζεται να το κανουμε γιατι ειναι κι ολοκληρη διαδικασια ;)

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Εκανα το ροοτ αλλα τελικα δε ροοταριστηκε οπως λεει η εφαρμογη απο το μαρκετ.μπορει καποιος να δει εαν οι εφαρμογες του δινουν την δυνατοτητα να τις απενεργοποιησεις(κυριως τα του φβ)?γιατι δεν προσεξα αν γινοταν πριν μπω στη διαδικασια για ροοτ.

επισης τωρα η αρχικη οθονη μου παει καρε καρε.τωρα τι κανω?

όταν επιλέγουμε ένα πρόγραμμα ως μόνιμη επιλογή για ένα τύπο αρχείων, πχ συλογή για τις φωτογραφίες, μετά πως το αναιρούμε?

όταν επιλέγουμε ένα πρόγραμμα ως μόνιμη επιλογή για ένα τύπο αρχείων, πχ συλογή για τις φωτογραφίες, μετά πως το αναιρούμε?

Βρες την εφαρμογη απο τις ρυθμισεις και κανε εκκαθαριση προεπιλογων

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...