Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μια βοηθεια γιατι μπερδευτικα.

διαβασα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3645021#post3645021 οτι με το root μπορεις να μεταφερεις τις εφαρμογες στου στην καρτα SD. αν δεν εισαι δηλαδη, δεν μπορεις να το κανεις αυτο?

http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω απλά τις επαφές της sim; Κάνει back up στη sim, επαναφέρει επαφές από sim αλλά απλά να δεις τις επαφές στη sim πως γίνεται; Εννοώ μέσα από το ίδιο το κινητό χωρίς να κατεβάσω εφαρμογή...

Τι να πω,εγώ από Δεκεμβρίο το έχω κ πάει μια χαρά η μπαταρία..

Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Beta-6

όταν λες μια χαρά περίπου πόσες ώρες? κα με τι χρήση?

οχι ισα ισα...εμπαινα κανενα 5λεπτο φβ ξυπνητηρι και εβλεπα ωρα και τετοια...και στο τηλεφωνο μιλησα:lol:

ρε θα με τρελλάνεις!!!!!

εμένα με μηδενική χρήση μαξιμουμ 14-15 ώρες.. έχεις πειράξει τίποτα? τι έγινε ρε #%@#%!... σε προβληματική μπαταρία έπεσα?3

Και έγω έχω κάπως παρομοιο προβλημα και δεν έχω ανοικτα wifi/3g κτλ... Σε κάποιες άσχετες φάσεις ανεβάζει την κατανάλωση μπαταρίας επι 10. Η μόνη (προσωρινή) λύση είναι κλείσε/άνοιξε.

όταν λες παρόμοιο πρόβλημα? εμένα όπως θα δεις και πιο κάτω μαξιμουν 7 ώρες.. όταν λες ανοιξε κλέισε εννοεις restart και φτάχνει?

Γεια σε όλους,

Αντιμετωπίζω ένα μεγάλο πρόβλημα με την μπαταρία μου και θέλω άμεσα την βοήθεια σας

Λοιπόν έχω το neo V αγορασμένο απο vodafone 20 Δεκέμβρη. Το κινητό έχει firmware .62 δεν έχει γίνει ποτε root, ουτε mod, όλα μαμίσια αφού το κινητό με κάλυπτε σε όλα του. Το κινητό με έβγαζε 26+ ώρες με απλή εως καθόλου χρήση και με κανονική χρήση 18-20 ώρες. Ενα πρωινό το κινητό είχε κλείσει απο μπαταρία ενω το προηγουμενο βράδυ χωρις να θυμάμαι ακριβές ποσοστό ήταν κοντα στο 30%. Λέω θα έτυχε. Απο τότε το κινητό κρατάει βία 7 ώρες με κανονική χρήση χωρις να εχω πειράξει κάτι. Στο screenshot κάτω θα δείτε τι εννοώ. Σημείωση: η προβολή (60%) που λέει στις λεπτομέρεις αναφέρεται σε 1 ώρα και 25 λεπτά!!! Η οθόνη έχει brightness 70% και η οθονη κλεδώνει στα 15sec. Αρα με αναμένη οθόνη για 1,5 ώρα το κινητό χάνει 60% της μπαταρίας του! :blink:

Να πω οτι το έχω ψάξει απο όλα τα μενού δεν τρέχει κάποιο app που να καταναλώνει μπαταρία. Στα app μου λενε battery health: Good. Δοκίμασα κάποια app που κάνουν battery calibration αλλα δυστυχώς τίποτα. Καμία διαφορά. Εχω δοκιμάσει πλήρη αποφόρτιση και φόρτιση, να βγάλω την μπαταρια απο κινητό για 8 ώρες... τίποτα.Τι έχει γίνει? Κανείς καμια ιδέα? Να κάνω κανα factory defaults? Να κάνω flash? Τι συμβαίνει? Κρέμομαι απο τα χείλη σας. Να παώ το κινητό vodafone ή SE είναι η τελευταία μου επιλογή. Please help! :cry::cry::cry:

ps: Να πω οτι η φόρτιση γινόταν ευλαβικά και προσεχτικά όταν το κινητό έφτανε <20%. Ποτέ δεν το άφηνα συνέχεια στην πρίζα ούτε το φόρτιζα κάθε λίγο και λιγάκι και η πρώτη φόρτιση έγινε βάση των οδηγών που έχω βρει εδώ + ολες οι εφαρμογές ειναi ενημέρωμενες απο το play store

ps2: Στο cpu spy μου βγάζει deep sleep 65-70% του χρόνου άρα δεν είναι να πεις οτι τρέχει κάτι απο πίσω. Η μπαταρία μου μήπως ψόφησε? Αλλα γιατι να μου λενε τα apps health good?

[ATTACH]24884[/ATTACH]

όταν λες μια χαρά περίπου πόσες ώρες? κα με τι χρήση?

Αν αποφασίσω να το αφήσω απλά σα phone έχω δει τρεις μέρες κ κατι.μέτρια χρήση,λίγο tapatalk,fb,wifi ανοιχτο,browser,angry birds έχω βγάλει μιάμιση μέρα.

Σκληρή χρήση βια μέρα κ πολύ ειπα!

Φεύγω με φουλ μπαταρία κ όταν γυρνάω σπίτι είμαι γύρω στο 70% με αρκετά μηνύματα,λίγες κλήσεις κ αρκετό 3g,σπίτι το αφήνω να ηρεμήσει.

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Εχει βρει καποιος φορτιστη αυτοκινητου για το κινητο μας..?

Εγώ πήρα από κατάστημα wind, genuine SE με usb και καλώδιο €6,9

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Παιδιά θέλω να περάσω usb host στο neo v μου(για να δουλέψει το dslr controller)? Τι πρέπει να κάνω μετά το root?

Επίσης με συμφέρει να περάσω την ICS και να ξεμπερδεύω ή όταν έρθει η επίσημη θα πρέπει να κάνω ξανά από την αρχή για να παίρνω τα updates?

Edited by kekropas

Εμενα με βγαζει 15 ωρες αλλα δε το αφηνω καθολου απο τα χερια μου, το wifi μονιμως ανοιχτο!! και πριν με την GB και τωρα με την ICS!

http://www.mediafire.com/?7x684g4ppka1hqc

http://www.mediafire.com/?pgs1zsdmh1dgywm

Η εγκατασταση γινετε μεσω του CWM! Πρωτα παιρνας αυτο στο πρωτο λινκ και στο καπακι το δευτερο! Υστερα κανεις reboot και εισαι ετοιμος!

να σου πω επειδη εχω βαλει μπαρα με το quick panel θα το επηρεασει?Status Bar Widget (With Darker Battery Text Shadow) + Black Sony keyboard + Auto Rotatable Home

http://imageshack.us/photo/my-images/189/screenshot2012032117271.png/

Καλησπερα!! Χτες το βραδυ το κινητο παρουσιασε το εξης προβλημα... Ενώ το κινητο εβγαλε ειδοποιηση για 15% μπαταρια το επομενο δευτερολεπτο εσβησε απο μπαταρια!! Υπαρχει καποια λογικη εξηγηση γι'αυτο??

να σου πω επειδη εχω βαλει μπαρα με το quick panel θα το επηρεασει?Status Bar Widget (With Darker Battery Text Shadow) + Black Sony keyboard + Auto Rotatable Home

http://imageshack.us/photo/my-images/189/screenshot2012032117271.png/

Και εγω αυτο που παραθετεις ειχα.. Εκανα ενα back up για καλο και για κακο και φλασαρα τα αρχεια του bloodDonor89 . Δουλευουν αψογα και ειναι πιο ομορφα :) Το quick panel , μενει διοτι ειναι το ιδιο νομιζω :P

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Το επιρεαζει, αλλα εχει κι αυτο quick panel! Στην αρχη ειχα περασει αυτο που εχεις τωρα, αλλα δεν μου αρεσε και τσι περασα απο πανω αυτο που εδωσα! κι ολα καλα! Επισης εχει κι αυτο quick panel settings για ρυθμισεις! ;)

Στις φωτο που εβαλες πριν 1 2 σελιδες , βλεπω οτι στην μπαταρια λεει και το ποσοστο. Περασα τα αρχεια που ανεβασες αλλα δεν δειχνει το ποσοστο. Επισης ουτε το σημα ειναι μπλε αλλα γκρι :P Εσυ τα πειραξες ή εκανα κατι λαθος? :confused:

συγγνωμη εβαλε αλλη εφαρμογη για μηνυματα και τροποιησε και αλλα δεν το ειπες αυτο αλλαζει ημερολογιο τι αλλα κανει? τα μηνυματα εινα με 160?

Για την μπαταρια υπαρχουν πολλα σχεδια, και το αλλαξα εγω, αυτο είνα! Ενδεχεται να μην αλλαξει! Οποτε στειλε μου το SystemUI.apk και το framework-res.apk να στο φτιαξω ;)

Για το σημα που ειναι γκρι μην ανησυχεις ετσι ειναι και σε μενα, απλα οταν ανοιγεις το wifi αλλαζει σε μπλε ;) το μονο που εχω αλλαξει ειναι το σημα της μπαταριας!

Δεν με ενοχλει αν δεν το γραφει κιολας.. Αν αποφασισω να το αλλαξω θα σου πω . Σ ευχαριστω πολυ παντως :)

Καλα και συ δεν το ανοιξες να μπεις να δεις μεσα τι εχει; Μπορει εγω να σου εδεινα ιο μεσα! Αλλαζει την οθονη ξεκλιδωματος οπως φαινεται στην εικονα! Οσο για τα μηνυματα πιστευω οτι κανεις δεν χρησημοποιει την stock εφαρμογη και γι αυτο δεν το ανεφερα!!!

Ποτε μην βαζετε κατι που δεν ξερετε τι περιλαμβανει! Να ελεγχετε παντα! ;)

EDIT: αλλαζει και το bootanimation αλλα εγω εβαλα παλι το default! αν ειναι να στο στειλω!

εχεις δικιο.απλα δεν το ανεφερες και εσυ και εγω βιαστηκα δεν κοιταξα τι εγραφε μεσα. τα μυνηματα με 160 χαρακτηρες υποστηριζονται?

οσο για το boot δεν πειραζει.οσο για τον ιο μπορει να μου ειχες ονομασει το original settings και να παει απατο.

Άμα μίλησες και στο τηλέφωνο εντάξει. Πόσο; Πιστεύω ότι αν δεν είχες μιλήσει θα έφτανε τη βδομάδα άνετα!!:p

καταναλωση μπαταριας ειναι αυτη την στιγμη με εφαρμογες

προβολη 35%

ετοιμοτητα κυψελης 26%

αδρανεια 26%

χαρτες 4%

κλησεις 4%

συστημα android 2%

και angry birds 2%

μπορει να το χρησημοποιησα και αλλου το τηλεφωνο...αλλα αμα δεν ειχα παιξει angry birds θα εφτανε παραπανω...δεν ξερω που θα φτασει..ειμαι με μπαταρια 37% ακομα..θα δουμε..δεν εχει κλεισει ακομα:p

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Νομιζω πως οχι, αλλα τσεκαρε το! Αν θες να σου στειλω το .apk της stock ;)

οχι δεν χρειαζετε το βρισκω αλλα νομιζα οτι ειχες βρει το stock που δεχετε 160 χρακτηρες

Καλησπερα!! Χτες το βραδυ το κινητο παρουσιασε το εξης προβλημα... Ενώ το κινητο εβγαλε ειδοποιηση για 15% μπαταρια το επομενο δευτερολεπτο εσβησε απο μπαταρια!! Υπαρχει καποια λογικη εξηγηση γι'αυτο??

Ξανανοιξε η παρέμεινε κλειστό;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Ξανανοιξε η παρέμεινε κλειστό;

Παρεμεινε κλειστο σαν να αδειασε κανονικα η μπαταρια μετα απο κανα 10ωρο! Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι πως μου ελεγε λαθος αριθμους το κινητο! αλλα γιατι..?? Επισης παιζει κανενα ρολο που ηταν ισως η πρωτη φορα που το εβγαλα απο την πριζα πριν γεμισει τερμα η μπαταρια?

Παρεμεινε κλειστο σαν να αδειασε κανονικα η μπαταρια μετα απο κανα 10ωρο! Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι πως μου ελεγε λαθος αριθμους το κινητο! αλλα γιατι..?? Επισης παιζει κανενα ρολο που ηταν ισως η πρωτη φορα που το εβγαλα απο την πριζα πριν γεμισει τερμα η μπαταρια?

Πριν κλείσει είχες κάνει καμιά ενέργεια με task killer;έκλεισες εφαρμογές για να κερδίσεις ram;

Εγώ το βγάζω κάποιες φορές πριν κάνει πλήρη φορτίση αλλά δεν έκλεισε όπως εσένα

επειδη καπια παπατζα εκανα και εγινε τουβλο πως το ξαναφερνουμε στην αρχικη κατασταση,πηγα να κανω παλι flash αλλα στο τελος λεει error kai βγαινει στο τηλ ενα τριγωνω στο κεντρο :wacko:

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14)

επειδη καπια παπατζα εκανα και εγινε τουβλο πως το ξαναφερνουμε στην αρχικη κατασταση,πηγα να κανω παλι flash αλλα στο τελος λεει error kai βγαινει στο τηλ ενα τριγωνω στο κεντρο :wacko:

Pc companion ή seus

εχω κανει ολο τον οδηγο του lousou και τα tweaks του zxr ανοιξα τυχαια το pc companion σημερα και φαινετα η συσκευη μου ως sony ericcson xperia neo.και οχι neo v.. ετσι ειναι η ρομ που εχουμε περασει απο το neo?και γι αυτο φαινεται ετσι?

Pc companion ή seus

σε ευχαριστω φιλε μου(ξεκινησα και το κανει με το Pc companion):),για να δουμε ποια θα βαλει(την μαμα 2.3.4 η την Ics που του ειχα βαλει εγω)

Edited by vazos

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14)

Πριν κλείσει είχες κάνει καμιά ενέργεια με task killer;έκλεισες εφαρμογές για να κερδίσεις ram;

Εγώ το βγάζω κάποιες φορές πριν κάνει πλήρη φορτίση αλλά δεν έκλεισε όπως εσένα

Γενικα χρησιμοποιω το advanced task killer αλλα δεν εκανα κατι το ιδιαιτερο σε σχεση με τις αλλες φορες... Λεω να περιμενω να τελειωσει και αυτος ο κυκλος φορτισης και να περιμενω να δω αν θα ξανακανει την ιδια βλακεια(και μετα να σας ξαναενοχλησω)!

Καλημερα!

Καποιος σε πολυ προηγουμενο (~200 σελιδες πριν) ειχε γραψει πως να αλλαξουμε το icon για την μπαταρια!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=327555

Είναι η δεύτερη μέρα που χρησιμοποιώ το ics από τον οδηγό του zxr.

Το κινητό συμπεριφέρεται άριστα, η αλήθεια είναι οτι το σκέφτηκα πολύ για να το περάσω με όσα διάβαζα

αλλά τώρα είμαι ένας ευτυχής κάτοχος του ics.

Με ποιον τρόπο το έκανες; Είναι ΟΚ ο οδηγός ή θέλει αλλαγές;

Καλημέρα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω απλά τις επαφές της sim; Κάνει back up στη sim, επαναφέρει επαφές από sim αλλά απλά να δεις τις επαφές στη sim πως γίνεται; Εννοώ μέσα από το ίδιο το κινητό χωρίς να κατεβάσω εφαρμογή...

Όχι χωρίς εφαρμογή

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...