Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συγνωμη που επαναλαμβανομαι αλλα θελω να μαθω εαν ειναι μονο σε εμενα η σε ολους. Οταν παω να δω καποιο βιντεο π.χ. στο youtube βγαζει ενα πρασινο εικονιδιο "ληψης" και πρεπει να το ξαναπατησω για να δω το βιντεο. Σε εσας; Ευχαριστω!

Κουμπί μενού->Περισσότερα->Ρυθμίσεις->Ρυθμίσεις περιεχομένου σελίδας->Ενεργοποίηση πρόσθετων->Πάντα ενεργοποιημένα

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ολοι περημενουν την αναβαθμιση σε ics τι ακριβως θα βοηθησει αυτο και θα εχει διαφορα του κινητου?

συγνωμη που ρωταω αλλα δεν γνωριζω το αντικειμενο πολυ

σας ευχαριστω

Εχω ακουσει οτι με με το ics μπορεις να επεξεργαζεσαι φωτογραφιες, με κλειδωμενη την οθονη μπορεις να κανεις περισσοτερα πραγματα απο οτι με την 2.3 που απαντας μονο σε κληση, μπορεις να απενεργοποιεις καποιες ειδοποιησεις που βγαινουν στη μπαρα ενω με την 2.3 μπορεις μονο να κανεις εκκαθαριση, λενε καποιοι οτι θα ειναι πιο γρηγορο απο την 2.3 και προφανως διαφορες στην εμφανιση. Σιγουρα θα υπαρχουν και κατι αλλα που δεν τα εχω ακουσει. Πολλη φασαρια ομως γινεται για αυτα και φοβαμαι μην βγουν vista οπως λεει και ο panosp1.

Ερώτηση:

Το κινητό σε κατάσταση standby, καταναλώνει περίπου 1% της μπαταρίας την ώρα (σύμφωνα με το Battery Monitor app). Σε κάποιες άσχετες στιγμές η κατανάλωση ανεβαίνει στο 1% ανα δεκάλεπτο και πρέπει να κάνω σβήσω/ανοίξω το κινητό για να "επανελθει" στην φυσιολογικη κατανάλωση.

Το πιο πιθανό είναι οτι κάποια απο τις εφαρμογές ξεκινάει μόνη της στο background και τρώει την μπαταρία. Παρακολουθω όμως τα Running Services απο το Application μενου και δεν βλέπω κάτι πολύ άσχετο.

Έχει κανεις παρόμοια συμπεριφορά?Λύση?

(Με το Astro File Manager βλέπω Applications/Services/Processes που είναι στο background/foreground και το CPU usage τους, άλλα πέρα απο κανα 2 που έχουνε νορμαλ όνομα με τα άλλα δεν βγάζω άκρη.)

Μου ειχε συμβει και μενα κανα 2-3 φορες αυτο. Πραγματικα την καταπινε την μπαταρια και δεν μπορουσα να βρω ποια εφαρμογη το κανει. Το εψαχνα με το battery usage του android assistant αλλα δεν εβρισκα ακρη. Λυση δεν εχω βρει αλλα κανω μια σκεψη μηπως δεν ειχε γινει σωστη φορτιση της μπαταριας και δεν ηταν πραγματικα φορτισμενη οσο εγραφε.

κανα easy root για .62 εχει βγει?? το λεω για να μην χρειαστει να κανω φορματ για να ρουταρω...
phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Δεν ξερω με την καρτα μνήμης θα μου έρθει το κινητό, αλλά θέλω να του βάλω μια δική μου τουλαχ 8γιγα.

ψαχνω μια οποιαδήποτε microsd ή πρέπει να προσέξω κάτι?? και τι ειναι "class 2 + 4" ??

Edited by shadowman1480

Κουμπί μενού->Περισσότερα->Ρυθμίσεις->Ρυθμίσεις περιεχομένου σελίδας->Ενεργοποίηση πρόσθετων->Πάντα ενεργοποιημένα

Αυτο ηταν ! Ευχαριστω πολυ!

S...t zxr άντε τώρα στο service να το εξηγήσω αυτό και να μείνω και χωρίς τηλ κάνα 2 βδομάδες...

Πλέον είναι εύκολο να το επαναλάβω. Πιέζω με κλειστή την οθόνη για 10 δευτερόλεπτα επάνω στο notification bar και μετά ξεκλειδώνω το τηλ και τρέχω το τέστ. Στάνταρ εκείνη η γραμμή δε δουλεέυει. Για να επανέλθει πρέπει να περιμένω μερικά δεύτερα να επανέλθει από την πίεση και μετά να ανοιγοκλείσω την οθόνη...

Το δωσα plaisio. Θα πάει Αθήνα κ από κει Sony Service... 15 μέρες μου είπε. Χειρότερα κ από δημόσιο παιδιά...

Κ αμα δε το βρούνε αυτοί επειδή το κάνει περιστασιακά και μου το στείλουν όπως είναι πίσω?

15 μέρες χωρίς τηλέφωνο και 6 ευρώ μεταφορικά...

Τελικά δε ξέρω ίσως να πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο όρος εγγύηση είναι παιχνίδι για να αγοράζουμε.

Άλλο κινητό πάντως για το 15ήμερο δε μου δώσανε. Μπανανία.

Δεν τους έδωσες περιγραφή του προβλήματος και πως να αναπαράγουν την κατάσταση;
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

κανα easy root για .62 εχει βγει?? το λεω για να μην χρειαστει να κανω φορματ για να ρουταρω...

Όχι δεν έχει βγει και μαλλον δε πρόκειται μιας και θα ετοιμάσουν root για την ics μια και καλή.

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Καλως ηρθατε στον κοσμο του service της SE. Ειναι πραγματικος εφιαλτης (επιστροφες μη επισκευασμενων συσκευων, κακοτεχνιες, καθυστερησεις κτλ). Υπομονη.

Εγω παντως οσες φορες χρριαστηκε να παω στην δωδεκανησου στην θεσσαλονικη στι σερβις εμεινα ικανοποιημενος. Επισης το neo v που εχει ο αδερφος μου εβγαζε κατι μωβ στις φωτογραφιες και μου αντικαταστησανε την συσκευη απο μονοι τους
PaOk RE!!!!

Σε ευχαριστω για την προταση. Οριστε!

γιατι δεν μπαινεις απο m.youtube.com?

1ον κατέβασε τον flash player (αν δεν τον έχεις δηλαδή).

2ον κατέβασε την εφαρμογή youtube και βλέπε από εκεί τα video που θέλεις.

και οι 2 ειναι προεγκατεστημενες στο κινητο

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Το δωσα plaisio. Θα πάει Αθήνα κ από κει Sony Service... 15 μέρες μου είπε. Χειρότερα κ από δημόσιο παιδιά...

Κ αμα δε το βρούνε αυτοί επειδή το κάνει περιστασιακά και μου το στείλουν όπως είναι πίσω?

15 μέρες χωρίς τηλέφωνο και 6 ευρώ μεταφορικά...

Τελικά δε ξέρω ίσως να πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο όρος εγγύηση είναι παιχνίδι για να αγοράζουμε.

Άλλο κινητό πάντως για το 15ήμερο δε μου δώσανε. Μπανανία.

Και λιγο σου ειπαν. :P Εδω εγω που το πηγα ο ιδιος σε ενα απο τα τρια εξουσιοδοτημενα service στην Αθηνα μου ειπαν 10 μερες και απο οτι καταλαβα δεν το εφτιαχναν οι ιδιοι αλλα το εστελναν και αυτοι καπου.

και οι 2 ειναι προεγκατεστημενες στο κινητο

Μπορεί να τα είχε σβήσει ή οτιδήποτε άλλο. Παρ΄όλα αυτά, το πρόβλημά του λύθηκε. Οπότε προχωράμε με όσο το δυνατόν λιγότερα αχρείαστα post.

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να κανω να δουλεψει το vlc direct,κανω οτι πρεπει να κανω αλλα το κινητο δε το βλεπει.. Edited by devill0

εχω φαει τον κόσμο εδω και μισό χρόνο να βρω καμια καλή εφαρμογή επαφών.... Εχω βάλει go, contaps, quick dialer, alpha dialer, πάρα πολλές ... Εχει να προτείνει καποιος μία δοκιμασμένη ??? Ποια θεωρείτε την καλύτερη\?

Hello!

Να ρωτήσω κάτι και εγώ σα νέος... κατέβασα την εφαρμογή talk to me cloud αλλά ενώ τα έχει ως επιλογή δεν λειτουργούν τα ελληνικά στο speech to speech σε αντίθεση πχ με τα αγγλικά. Αν γνωρίζει κάποιος, χρειάζεται να κάνω κάποια ρύθμιση στο κινητό για να καταλαβαίνει τα ελληνικά όταν μιλάω, πρέπει να κατεβάσω κάτι άλλο ή απλώς δεν υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα το κινητό ή η εφαρμογή? δεν είμαι root αν αυτό έχει σημασία.

εχω φαει τον κόσμο εδω και μισό χρόνο να βρω καμια καλή εφαρμογή επαφών.... Εχω βάλει go, contaps, quick dialer, alpha dialer, πάρα πολλές ... Εχει να προτείνει καποιος μία δοκιμασμένη ??? Ποια θεωρείτε την καλύτερη\?

DW Dialer & Contacts

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Είναι όπως αναβαθμίζεις τα Windows στο PC σου π.χ. απο Windows XP σε Windows Vista

Μπορεί και να δείς κάτι καλύτερο μπορεί και όχι :p:p

Ερώτηση:

Το κινητό σε κατάσταση standby, καταναλώνει περίπου 1% της μπαταρίας την ώρα (σύμφωνα με το Battery Monitor app). Σε κάποιες άσχετες στιγμές η κατανάλωση ανεβαίνει στο 1% ανα δεκάλεπτο και πρέπει να κάνω σβήσω/ανοίξω το κινητό για να "επανελθει" στην φυσιολογικη κατανάλωση.

Το πιο πιθανό είναι οτι κάποια απο τις εφαρμογές ξεκινάει μόνη της στο background και τρώει την μπαταρία. Παρακολουθω όμως τα Running Services απο το Application μενου και δεν βλέπω κάτι πολύ άσχετο.

Έχει κανεις παρόμοια συμπεριφορά?Λύση?

(Με το Astro File Manager βλέπω Applications/Services/Processes που είναι στο background/foreground και το CPU usage τους, άλλα πέρα απο κανα 2 που έχουνε νορμαλ όνομα με τα άλλα δεν βγάζω άκρη.)

σημερα το αφησα το κινητο να σβησει απο μονο του με φυσιολογικη χρηση μου κρατησε 2 ημερες και 10 ωρες......(το εχω unlock bootloader, root, battery calibration, [ROM][MT11i/MT15i] codename_05 - 04/04 )..!!!

LG G4

παιδια εχω περασει μερικες σπασμενες εφαρμογες..

οταν ομως το google play μου βγαζει αναβαθμισεις δεν μπορω να τις αναβαθμισω γιατι δεν ειναι αγορασμενες..

μπορω να κανω κατι για αυτο ωστε να το μπερδεψω???

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

παιδια εχω περασει μερικες σπασμενες εφαρμογες..

οταν ομως το google play μου βγαζει αναβαθμισεις δεν μπορω να τις αναβαθμισω γιατι δεν ειναι αγορασμενες..

μπορω να κανω κατι για αυτο ωστε να το μπερδεψω???

Ναι αγόρασε κανονικές:p

Δε νομίζω να υπάρχει τρόπος αλλά κ να υπάρχει θα βγει ο zxr με το βουρδουλα!!!

Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Beta-5

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Δε νομίζω να υπάρχει τρόπος αλλά κ να υπάρχει θα βγει ο zxr με το βουρδουλα!!!

δεχομαι και προσωπικα μηνυματα :p

δεχομαι και προσωπικα μηνυματα :p

Χαχα!!!:rolleyes:

Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Beta-5

Παιδιά κάτι άσχετο-αντικειμενικό!!!!!!Το πήρα και γω... Τι προτείνετε για προστασία :ζελατίνα ή θήκη....Ειναι και cool σχεδιαστικά και δε λέει να το κρύβεις ****τι

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...