Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

που βρισκεται ο ηχος sms της sony που ακουγεται στα μηνυματα ? ο ωραιος αυτος ηχος. υπαρχει σε κανενα κρυφο φακελο? μπορω να τον βαλω σε αλλη μαρκα κινητου? η και ο ηχος κλησης. δε τα βρηκα σε καποιο φακελο στην sd

εινα ιτου συστηματος? υποαρχει καπου μεσα εκει η αλλου σε κανενα λινκ πριβε? ευχαριστω.

Samsung galaxy "Y"-Sony xperia neo v-Samsung Galaxy Ace-Mls IQtalk crystal -samsung galaxy pocket neo duos

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπέρα, μιας και μου καναν δωρο το νεο βι, αρχισα να το ψαχνω το θεμα.

έχουν οι παλιότεροι να πουν κανένα μειονέκτημα του κινητού ή κάποια τροποποίηση που πρπει να κανω? κατι να διορθωσω με καμιά χακιά για να μεγιστοποιήσω την απόδοση κ χρηστικοτητα του? μιλάω για κατι βασικό, τις λεπτομέριες θα τις βρω κ θα το φέρω στα μέτρα και στα γούστα μου :)

που βρισκεται ο ηχος sms της sony που ακουγεται στα μηνυματα ? ο ωραιος αυτος ηχος. υπαρχει σε κανενα κρυφο φακελο? μπορω να τον βαλω σε αλλη μαρκα κινητου? η και ο ηχος κλησης. δε τα βρηκα σε καποιο φακελο στην sd

εινα ιτου συστηματος? υποαρχει καπου μεσα εκει η αλλου σε κανενα λινκ πριβε? ευχαριστω.

και εγω εχω αυτην την απορια...μου αρεσει ενας τον οποιο βαζω ξυπνητηρι

έχουν οι παλιότεροι να πουν κανένα μειονέκτημα του κινητού ή κάποια τροποποίηση που πρπει να κανω? κατι να διορθωσω με καμιά χακιά για να μεγιστοποιήσω την απόδοση κ χρηστικοτητα του? μιλάω για κατι βασικό, τις λεπτομέριες θα τις βρω κ θα το φέρω στα μέτρα και στα γούστα μου :)

καλωσηρθες

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3918378

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

σε ευχαριστω πολυ, μα δεν είμαι τόσο πρωτάρης :p είχα ένα zte blade που του έχω αλλάξει 2 custom roms σε 4 μηνες που το ειχα. απλα πχ το μπλεηντ ειχε κλειδωμενη τη μιση μνημη κ επιβαλλόταν να ξεκλειδωθούν και τα υπόλοιπα. τέτοια τιπς ψάχνω για το ερικσον!! κ γενικοτερα προβληματα του

σε ευχαριστω πολυ, μα δεν είμαι τόσο πρωτάρης :p είχα ένα zte blade που του έχω αλλάξει 2 custom roms σε 4 μηνες που το ειχα. απλα πχ το μπλεηντ ειχε κλειδωμενη τη μιση μνημη κ επιβαλλόταν να ξεκλειδωθούν και τα υπόλοιπα. τέτοια τιπς ψάχνω για το ερικσον!! κ γενικοτερα προβληματα του

δεν θυμαμαι που ειναι ο οδηγος

προβληματα δεν εχει σχετικα κανενα...ολα λειτουργουν ρολοι

Φιλικά Γιώργος

Φαίνεται τελικά να έχει να κάνει με συνδυασμό θερμοκρασίας και πίεσης. Το touchscreen ζεσταίνεται από την παλάμη και κρατάει κάποιο φορτίο που απ ότι καταλαβαίνω μόνο στο πάνω μέρος δημιουργεί πρόβλημα.

Ώρες ώρες σιχαίνομαι το να έχω δίκιο. :(:mad:

Έκανα το τεστ σε σημείο που πόνεσαν τα δάχτυλα μου από την πίεση και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.

Η ανακοίνωση της se δείχνει οτι θέλουν να έχουν άλλοθι για οποιαδήποτε λαλακία παρουσιαστεί στο παγωτό. Δηλώσεις του στυλ "κάνουμε οτι είναι δυνατον για να είναι σταθερή η 4.0" υπονοεί ότι "σας τα λέγαμε εμείς...". Θα πρέπει να βάλουν τη νέα έκδοση οι πολύ έμπειροι και πάλιουρες εδώ μέσα ώστε να δώσουν κριτικές. Ονόματα δε λέμε αλλά τους φωτογράφισα ήδη. Πολύ έμπειροι και πάλιουρες ...2-3 είναι εδώ πέρα. Πάμε γερά!:happy:

:whistle::whistle:

Ονόματα, διευθύνσεις και φωτογραφίες αυτών των τύπων παρακαλώ!!! :lol::p

Θα ήθελα να ρωτήσω μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση που να δείχνει το ποσοστό της μπαταρίας στην κύρια οθόνη μαζί με το εικονίδιο της, όπως και στο iPhone, έχω ψάξει αρκετά στις ρυθμίσεις αλλά δεν βρίσκω κάτι, ή χρειάζεται να κατεβάσω κάποια εφαρμογή απο το Play ? (π.χ. με μια γρήγορη αναζήτηση βρήκα την εφαρμογή "battery").

ΥΓ: Έχω ήδη διαβάσει τον οδηγό για νέους χρήστες του Αndroid του ZxR, πραγματικά δεν έχω λόγια να περιγράψω πόσο κατατοπιστικός και χρήσιμος είναι. Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη που βοήθησαν στην δημιουργία του.

Πρέπει να καταβάσεις εφαρμογή. Στον Οδηγό αναφέρω το elixir αλλά προφανώς υπάρχουν πολλά.

Οδηγός επιβίωσης για νέους χρήστες Android

Σύντομα θα προσθέσω και μερικά tweaks.

Με root explorer ή yaffs /system/media/audio

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Το φτηνό ακουστικό πόσες κυκλικές εγκοπές έχει πάνω στο καρφί; Αν πατήσεις το κουμπί της απάντησης πάνω στα εργοστασικά ακουστικά, και το κρατήσεις πατημένο ενώ το έχεις συνδεδεμένο, ακούγεται;

Τα φτηνά ακουστικά έχουν δύο κυκλικές εγκοπές που χωρίζουν το βύσμα σε τρία μέρη. Είναι ένα κλασσικό ζευγάρι stereo ακουστικών τύπου "ψείρα".

Τα εργοστασιακά έχουν τρεις εγκοπές και τέσσερα μέρη. Άμα πατήσω την απάντηση διακόπεται ο ήχος και πατώντας ξανά επανέρχεται. Το κουμπί κάνει κανινικά pause/unpause τον player.

παιδια εγω με τα ακουστικα του ipod ακουω καλα μουσικη

το κουμπι δεν καταλαβα απο το απο πανω ποστ

ανοιγει κλισεις και σταματαει την μουσικη και την ανοιγει

εγω το μονο που ξερω ειναι οτι αμα το πατησεις συνεχομενα ανοιγει η μουσικη η ραδιοφωνο..αναλογα τι ανοιξες τελευταια

Φιλικά Γιώργος

μπορειτε να μου πειτε,πως θα μπουμε ιντερνετ χωρις wi fi με το ace? εχω whats up.

τι ρυθμισεις και απο που... πως θα ανοιξει το 3G?

Samsung galaxy "Y"-Sony xperia neo v-Samsung Galaxy Ace-Mls IQtalk crystal -samsung galaxy pocket neo duos

μπορειτε να μου πειτε,πως θα μπουμε ιντερνετ χωρις wi fi με το ace? εχω whats up.

τι ρυθμισεις και απο που... πως θα ανοιξει το 3G?

Ρυθμίσεις->ασύρματο κ δίκτυα,δίκτυα κινητής τηλεφωνίας κ τσεκάρεις τα δεδομένα ενεργά!

Μπορείς επίσης να βάλεις το widget κίνηση δεδομένων κ να το ανοιγοκλεινεις

Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Beta-5

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

παιδια εγω με τα ακουστικα του ipod ακουω καλα μουσικη

το κουμπι δεν καταλαβα απο το απο πανω ποστ

ανοιγει κλισεις και σταματαει την μουσικη και την ανοιγει

εγω το μονο που ξερω ειναι οτι αμα το πατησεις συνεχομενα ανοιγει η μουσικη η ραδιοφωνο..αναλογα τι ανοιξες τελευταια

Το πρόβλημα φίλε μου δεν το έχω με τα ακουστικά αλλά όταν συνδέω την είσοδο του ενισχυτή με την έξοδο ακουστικών του Neo, μέσω καλωδίου και βυσμάτων stereo. Δεν ακούω τον ήχο του κινητού από τον ενισχυτή μου.

Το κουμπάκι που συζητήσαμε το έχουν τα "μαμίσια" ακουστικά και κάνει pause/unpause τον player. Αν την ώρα που ακούω μουσική με πάρουν τηλέφωνο και το πατήσω, διακόπτει την μουσική και απαντά την κλίση.

Ο τρόπος που λειτουργεί μάλλον διαφέρει από μάρκα σε μάρκα και εξαρτάται από το πώς το διαχειρίζεται το software.;)

Συγνωμη που επαναλαμβανομαι αλλα θελω να μαθω εαν ειναι μονο σε εμενα η σε ολους. Οταν παω να δω καποιο βιντεο π.χ. στο youtube βγαζει ενα πρασινο εικονιδιο "ληψης" και πρεπει να το ξαναπατησω για να δω το βιντεο. Σε εσας; Ευχαριστω!

Συγνωμη που επαναλαμβανομαι αλλα θελω να μαθω εαν ειναι μονο σε εμενα η σε ολους. Οταν παω να δω καποιο βιντεο π.χ. στο youtube βγαζει ενα πρασινο εικονιδιο "ληψης" και πρεπει να το ξαναπατησω για να δω το βιντεο. Σε εσας; Ευχαριστω!

Εγω δεν εχω δει κατι τετοιο στο δικο μου:)

Οποτε τι να κανω; Μηπως δεν εχω βαλει καποιο προγραμμα; Ουφ... :rolleyes:

Ανεβασε ενα screenshot να δουμε τι ειναι,για να τραβηξεις screenshot κρατα πατημενο το πληκτρο ενεργοποιησης μεχρι να σου βγαλει την επιλογη στην οθονη που θες να φωτογραφισεις

Ανεβασε ενα screenshot να δουμε τι ειναι,για να τραβηξεις screenshot κρατα πατημενο το πληκτρο ενεργοποιησης μεχρι να σου βγαλει την επιλογη στην οθονη που θες να φωτογραφισεις

Σε ευχαριστω για την προταση. Οριστε!

Σε ευχαριστω για την προταση. Οριστε!

1ον κατέβασε τον flash player (αν δεν τον έχεις δηλαδή).

2ον κατέβασε την εφαρμογή youtube και βλέπε από εκεί τα video που θέλεις.

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

S...t zxr άντε τώρα στο service να το εξηγήσω αυτό και να μείνω και χωρίς τηλ κάνα 2 βδομάδες...

Πλέον είναι εύκολο να το επαναλάβω. Πιέζω με κλειστή την οθόνη για 10 δευτερόλεπτα επάνω στο notification bar και μετά ξεκλειδώνω το τηλ και τρέχω το τέστ. Στάνταρ εκείνη η γραμμή δε δουλεέυει. Για να επανέλθει πρέπει να περιμένω μερικά δεύτερα να επανέλθει από την πίεση και μετά να ανοιγοκλείσω την οθόνη...

Καλημέρα, έγινα και εγώ κάτοχος αυτού του πανέμορφου κιν. τηλεφώνου (σε λευκό πάντα). Το αγόρασα σήμερα από το Πλαίσιο έδιναν και κάτι χάρτες μαζί δώρο. Επειδή είμαι πρώην χρήστης iPhone 4 και κατ' επέκταση IOS (αναγκάστηκα να το πουλήσω λόγο κρίσης), άρα νέος στον κόσμο του Android. Θα ήθελα να ρωτήσω μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση που να δείχνει το ποσοστό της μπαταρίας στην κύρια οθόνη μαζί με το εικονίδιο της, όπως και στο iPhone, έχω ψάξει αρκετά στις ρυθμίσεις αλλά δεν βρίσκω κάτι, ή χρειάζεται να κατεβάσω κάποια εφαρμογή απο το Play ? (π.χ. με μια γρήγορη αναζήτηση βρήκα την εφαρμογή "battery").

ΥΓ: Έχω ήδη διαβάσει τον οδηγό για νέους χρήστες του Αndroid του ZxR, πραγματικά δεν έχω λόγια να περιγράψω πόσο κατατοπιστικός και χρήσιμος είναι. Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη που βοήθησαν στην δημιουργία του.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.larryvgs.battery#?t=W251bGwsMSwxLDUwMSwiY29tLmxhcnJ5dmdzLmJhdHRlcnkiXQ..

Δεν ξερω πως ακριβως δειχνει το ποσοστο της μπαταριας το iphone (δεν ειχα ποτε iphone) αλλα με αυτο το προγραμμα δειχνει συνεχως το ποσοστο της μπαταριας πανω αριστερα στην οθονη

Χιούμορ κάνει! Το λεει αυτό γιατί είπες ψέματα (λόγω Πρωταπριλιάς) σχετικά με την έκδοση Android που φοράει το κινητό σου παίζοντας με το PhotoShop. ;)

Που να δεις εμένα τι πλάκα μου έκανε το κινητό Πρωταπριλιάτικα στις 5:30 το πρωί!!!:dizzy::fool:

Το φτηνό ακουστικό πόσες κυκλικές εγκοπές έχει πάνω στο καρφί; Αν πατήσεις το κουμπί της απάντησης πάνω στα εργοστασικά ακουστικά, και το κρατήσεις πατημένο ενώ το έχεις συνδεδεμένο, ακούγεται;

Σχετικά με τις ανακοινώσεις της Ericsson-->SonyEricsson-->Sony Mobile θα έλεγα να μην δίνετε σημασία. Φαίνεται ότι δεν θέλουν να τάξουν πολλά από τη μια (και καλά κάνουν) κι από την άλλη είναι ξεκάθαρη μια προσπάθεια αποσύνδεσης από το παρελθόν (όπου "παρελθόν" αντικαταστήστε με "SonyEricsson").

Έτσι αν ακουστούν αρνητικές κριτικές θα πουν ότι σας είχαμε προειδοποιήσει ενώ αν όλα πάνε καλά θα είμαστε όλοι ευτυχισμένοι.

Προβλέπω, αν τελικά η ICS προκαλέσει πονόλαιμο στο κινητό μας, να γράφουμε οδηγούς για το πως να γυρίσουμε σε 2.3 ή να γίνεται το Neo V το επόμενο Χ8!!! (το πείραγμα που έχει φάει το Χ8 δεν το έχει φάει κανένα άλλο SE εδώ μέσα και μπράβο στους Χ8-αδες!!!)

Μην.το λες εγω.το x8 το ειχα ξεζουμισει μεχρι ν βρω την καλυτερη ρομ και κερνελ. Λοιπον οσο για το neo v το ICS το beta και τρεχει παρα πολυ καλα χωρις κανενα προβλημα. πλεον εχω ανοιξει bootloader και εχω αλλαξει 1000 ρομ. Οι καλυτερες ειναι οι τροποποιημενες στοκ. Ωστοσο και η ics beta μου αρεσε πολυ.

Οφφ τοπικ: μετα απο τοσο καιρο καναγυρισα φιλαρακια μου :-P

Just in love with my Sole :)

Λοιπον οσο για το neo v το ICS το beta και τρεχει παρα πολυ καλα χωρις κανενα προβλημα. Ωστοσο και η ics beta μου αρεσε πολυ.

Οφφ τοπικ: μετα απο τοσο καιρο καναγυρισα φιλαρακια μου :-P

Για πες για πες:D

1ον κατέβασε τον flash player (αν δεν τον έχεις δηλαδή).

2ον κατέβασε την εφαρμογή youtube και βλέπε από εκεί τα video που θέλεις.

Ευχαριστω αλλα εχω ηδη τον flash player.Εκανα απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση (γιατι νομιζω οτι αυτος φταιει). Δεν αλλαξε τιποτα. Το θεμα ειναι οτι ολα τα βιντεο στο νετ εχουν το ιδιο βελος.

Φιλτατε, απ οτι βλεπω εχεις το Dolphin Browser λογικα!

Θα πας στις ρυθμισεις>ρυθμισεις περιεχομενου σελιδας και θα επιλεξεις το Ενεργοποιηση JavaScript! Τοτε δεν θα χεις προβλημα ;)

Αλλιως πατας στο πρασινο βελακι που σου δειχνει στην εικονα που μας εστειλες και θα αρχισει να παιζει το βιντεο ;)

Εκανα αυτο που προτεινες αλλα ηταν ηδη επιλεγμενο. Το ξερω οτι πρεπει να πατησω το πρασινο βελος για να δω το βιντεο αλλα ηθελα να μαθω τι φταιει.

Σας ευχαριστω

καλημερα παιδια μια ερωτηση μπορει να ειναι κ χαζη αλλα την εχω απορια καθως ειμαι σχετικα καινουργιος γιαυτο συνχωρεστεμε.

ολοι περημενουν την αναβαθμιση σε ics τι ακριβως θα βοηθησει αυτο και θα εχει διαφορα του κινητου?

συγνωμη που ρωταω αλλα δεν γνωριζω το αντικειμενο πολυ

σας ευχαριστω

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

ολοι περημενουν την αναβαθμιση σε ics τι ακριβως θα βοηθησει αυτο και θα εχει διαφορα του κινητου?

σας ευχαριστω

Αυτό που περιμένουμε σίγουρα είναι η βελτίωση στο θέμα της συμπίεσης των φωτογραφιών και σίγουρα θέματα εμφάνισης. Τώρα αν η αναβάθμιση θα είναι θετική ή όχι συνολικά για τη συσκευή θα το δείξει η νεκροψία.:worry:

σας ευχαριστω

Είναι όπως αναβαθμίζεις τα Windows στο PC σου π.χ. απο Windows XP σε Windows Vista

Μπορεί και να δείς κάτι καλύτερο μπορεί και όχι :p:p

Ερώτηση:

Το κινητό σε κατάσταση standby, καταναλώνει περίπου 1% της μπαταρίας την ώρα (σύμφωνα με το Battery Monitor app). Σε κάποιες άσχετες στιγμές η κατανάλωση ανεβαίνει στο 1% ανα δεκάλεπτο και πρέπει να κάνω σβήσω/ανοίξω το κινητό για να "επανελθει" στην φυσιολογικη κατανάλωση.

Το πιο πιθανό είναι οτι κάποια απο τις εφαρμογές ξεκινάει μόνη της στο background και τρώει την μπαταρία. Παρακολουθω όμως τα Running Services απο το Application μενου και δεν βλέπω κάτι πολύ άσχετο.

Έχει κανεις παρόμοια συμπεριφορά?Λύση?

(Με το Astro File Manager βλέπω Applications/Services/Processes που είναι στο background/foreground και το CPU usage τους, άλλα πέρα απο κανα 2 που έχουνε νορμαλ όνομα με τα άλλα δεν βγάζω άκρη.)

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...