ovelix5 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Δυστυχώς η κλασσική τηλεφωνική βιντεοκλήση δε γίνεται στα κινητά android, με εξαίρεση κάποια μοντέλα samsung. Μπορείς μόνο μέσω κάποιου messenger (gtalk/skype...) φυσικά με κατανάλωση GPRS/3G Data ή WiFi. Και LG θα συμπληρώσω :rolleyes: Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Δυστυχώς η κλασσική τηλεφωνική βιντεοκλήση δε γίνεται στα κινητά android, με εξαίρεση κάποια μοντέλα samsung. Μπορείς μόνο μέσω κάποιου messenger (gtalk/skype...) φυσικά με κατανάλωση GPRS/3G Data ή WiFi. Με το skype ή το gtalk μπορώ να πάρω σε άλλο κινητο βιντεο κλήση και αν όχι υπάρχει κάποιος τρόπος στο NEO V; Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Με το skype ή το gtalk μπορώ να πάρω σε άλλο κινητο βιντεο κλήση και αν όχι υπάρχει κάποιος τρόπος στο NEO V; Μπορείς να κάνεις κλήση βίντεο προς άλλο χρήστη gtalk/skype, όπως γίνεται και με τον Η/Υ. Δε μπορείς να κάνεις βιντεοκλήση προς αριθμό κινητού. (Ναι, κι εμένα μου κακοφαίνεται πολύ...) http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Μπορείς να κάνεις κλήση βίντεο προς άλλο χρήστη gtalk/skype, όπως γίνεται και με τον Η/Υ. Δε μπορείς να κάνεις βιντεοκλήση προς αριθμό κινητού. (Ναι, κι εμένα μου κακοφαίνεται πολύ...) OK...........................:mad: Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Γιατι να μην φορμαρουμε την καρτα, ολη την καρτα σε ext3 και κανουμε δυο partitions? Ένας λόγος είναι γιατί δεν θα βλέπεις την κάρτα στον υπολογιστή σου. Αυτό από μόνο του πιστεύω πως αρκεί. Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Παρατήρησα ότι οι κλήσεις που έρχονται μέσω προώθησης από άλλο κινητό δεν έχουν κάποια ένδειξη, όπως π.χ. το βελάκι που είχα συνηθίσει να βλέπω σε κινητά nokia s60. Επειδή χρησιμοποιώ προωθήσεις από το κινητό εργασίας στο προσωπικό κινητό θα μου ήταν πολύ χρήσιμο να φαίνεται και στο neo v. Ξέρετε εάν είναι θέμα που λύνεται στην 4.0.2.Α.0.62? Μήπως κι αυτό είναι περιορισμός του android? Σε όσα android κινητά έχω χρησιμοποιήσει, δυστυχώς δεν φαίνεται η προώθηση. Ίσως να το δούμε στην ic... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 παιδιά καμια καλή micro sd class 10 απο ebay? πιο καλή και φθηνή είναι αυτή που βρήκα: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270894440315 thanks in advance.. μολις την παρελαβα σημερα φιλε και ειναι πολυ γρηγορη ! τσιμπα την!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Αδιαβαστη!!! Το σκονακι το ειχα αλλα δεν βγαζω ακρη ,Η υλη ειναι μεγαλη. Κατι καταφερα αλλα στο colornote εχασα τις σημειωσεις που ειχα. Κατι που δεν εχω καταλαβει ειναι πως μπορω να ξερω οτι στο pc εχω drivers για το neo V .Δεν ειναι απαραιτητο αυτο να υπαρχει για root ?( αργει να γινει ) Αν δεν εχεις drivers δε θα καταφερεις να γινεις root. θα βγαζει device not found device error παρολο που εχεις το τηλ συ νδεδεμενο. θα προσπαθησω να γραψω ενα οδηγο για repartition και μεταφορα στην sd Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristo18s Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 παιδια γεια σας πηρα και εγω το τηλ.αλλα εχω ενα θεμα αν μπορειτε να με βοηθησετε θελω να μαθω πως λειτουργει το GPS πρεπει να αγορασω καποιο προγραμμα αν μπορειτε βοηθηστεμε θα το εκτημουσα.ευχαρηστω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 (edited) παιδια γεια σας πηρα και εγω το τηλ.αλλα εχω ενα θεμα αν μπορειτε να με βοηθησετε θελω να μαθω πως λειτουργει το GPS πρεπει να αγορασω καποιο προγραμμα αν μπορειτε βοηθηστεμε θα το εκτημουσα.ευχαρηστω. Υπάρχουν πολλά GPS κάνε μια αναζήτηση στο Market και δες τι σου κάνει,ενδεικτικά μπορείς να δείς αυτά: CoPilot 9.1 Mireo Don't Panic 4.4.5 Sygic Navigator 11.2.3 Navigon 4.0.2 NDrive 11.4.03 iGO 8.4.3 Τα οποία είναι off line λειτουργούν δλδ χωρίς την χρήση δεδομένων 3g.Αυτά τα αγοράζεις απο το Market,κάπου όμως σε ένα post του zxr γράφει και για ένα που είναι χωρις πληρωμη. Κάνε και μια αναζήτηση στο forum γράφοντας γραφοντας ''προγράμματα GPS'',θα βρείς πολλές πληροφορίες σχετικά με το θέμα,μιάς και έχει χιλιοειπωθεί. Edited February 10, 2012 by duc Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Υπάρχουν πολλά GPS κάνε μια αναζήτηση στο Market (γραφοντας ''προγράμματα GPS'') και δες τι σου κάνει,ενδεικτικά μπορείς να δείς αυτά: CoPilot 9.1 Mireo Don't Panic 4.4.5 Sygic Navigator 11.2.3 Navigon 4.0.2 NDrive 11.4.03 iGO 8.4.3 Τα οποία είναι off line λειτουργούν δλδ χωρίς την χρήση δεδομένων 3g.Αυτά τα αγοράζεις απο το Market,κάπου όμως σε ένα post του zxr γράφει και για ένα που είναι χωρις πληρωμη. To mapdroid (ή mapdroyd) ειναι free και offline αλλα ειναι ψιλομουφα. Καλυτερο το google maps και να εχεις ανοιξει απο πριν τους χαρτες μιας μεγαλης περιοχης και να αποθηκευτουν αυτοματα στη rom. Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Το iGo για μενα ειναι το καλυτερο offline GPS. Αλλα ειναι εκτος μαρκετ. Και ειναι το μονο προγραμμα που εχει δικο του, ξεχωριστο θεμα. Δες εδω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MonDeChristo Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 παιδια γεια σας πηρα και εγω το τηλ.αλλα εχω ενα θεμα αν μπορειτε να με βοηθησετε θελω να μαθω πως λειτουργει το GPS πρεπει να αγορασω καποιο προγραμμα αν μπορειτε βοηθηστεμε θα το εκτημουσα.ευχαρηστω. Δες εδώ φίλε μου και καλώς ήρθες! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3982564#post3982564 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Το iGo για μενα ειναι το καλυτερο offline GPS. Αλλα ειναι εκτος μαρκετ. Και ειναι το μονο προγραμμα που εχει δικο του, ξεχωριστο θεμα. Δες εδω. Υποκειμενική η άποψή σου φίλε μου,το είχα το iGo κάποια στιγμή αλλά πιστεύω πως NDrive με 3D maps είναι ότι καλύτερο αυτή τη στιγμή και σαν δεύτερο θα πω το Sygig. Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Ερώτηση προς τους κατόχους. Η οθονη του είναι στα πλαίσια του desire s?απο θέμα χρωμάτων,απεικόνισης εννοω. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Υποκειμενική η άποψή σου φίλε μου,το είχα το iGo κάποια στιγμή αλλά πιστεύω πως NDrive με 3D maps είναι ότι καλύτερο αυτή τη στιγμή και σαν δεύτερο θα πω το Sygig. Και βεβαια υποκειμενικη. Αφου ειπα κιολας. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ειναι το καλυτερο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MonDeChristo Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 (edited) Απλά είναι τα πράγματα φίλε μου! Οι τιμές που έδωσα βοηθούν το κινητό να διατηρεί ελεύθερη μνήμη χωρίς task killers, task managers κτλ. Με βάση τις οδηγίες μου λοιπόν πας και τις αλλάζεις. Όλα καλά μέχρι εδώ. Το πρόβλημα είναι ότι αν τυχόν κάνεις reboot αυτές επανέρχονται στην αρχική τους τιμή. Αυτό λύνεται με το script που έφτιαξε ο lousou. To script κάνει το εξής απλό. Προσθέτει τη γραμμή κώδικα echo "6144,9216,12288,18432,21504,24576" > /sys/module/lowmemorykiller/parameters/minfree στην τελευταία γραμμή του αρχείου hw_config.sh που βρίσκεται στο path /system/etc/hw_config.sh Τη γραμμή αυτή μπορείς να την προσθέσεις με τρεις τρόπους: 1) Ανοίγεις το αρχείο στο κινητό και την γράφεις στην τελευταία σειρά. 2) Περνάς το hw_config.sh που επισυνάπτει ο lousou στο κινητό και αντικαθιστάς το ήδη υπάρχον με αυτό του lousou 3) Τρέχεις το bat file που επισυνάπτει ο lousou και γίνονται όλα αυτόματα Γενικά τα script-ακια και τα bat αρχεία κάνουν πράγματα που μπορείς να κάνεις με το χέρι. Απλά σε βγάζουν από τον κόπο. Ανοιξα το αρχειο και προσθεσα μονος μου την γραμμη. Τωρα πρεπει να παω και να βαλω τους αριθμους ΚΑΙ στο sys/module/lowmemorykiller/parameters/minree ; Edited February 10, 2012 by zxr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Φυσικα. Αφου απο εκει γινεται η ρυθμιση. Αυτο που λεει ο zxr να κανετε ειναι για να διατηρηθουν οι τιμες και μετα την επανεκκινηση του κινητου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MonDeChristo Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Φυσικα. Αφου απο εκει γινεται η ρυθμιση. Αυτο που λεει ο zxr να κανετε ειναι για να διατηρηθουν οι τιμες και μετα την επανεκκινηση του κινητου. Δηλαδη αν κανω reboot και παω στο αρχειο minfree θα πρεπει να δω τα νεα νουμερα. Σωστα; Μολις εκανα reboot και βλεπω τα παλια! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Δηλαδη αν κανω reboot και παω στο αρχειο minfree θα πρεπει να δω τα νεα νουμερα. Σωστα; Μολις εκανα reboot και βλεπω τα παλια! Περνας τα νουμερα που λεει ο zxr στο minfree και μετα πας και βαζει τη γραμμη με το echo στο hw_config.sh και το αποθηκευεις. Οποτε μετα οσες επανεκκινησεις και να κανεις δε θα χαθουν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Και βεβαια υποκειμενικη. Αφου ειπα κιολας. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ειναι το καλυτερο. Σωστός,δεν το πρόσεξα............ Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MonDeChristo Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Περνας τα νουμερα που λεει ο zxr στο minfree και μετα πας και βαζει τη γραμμη με το echo στο hw_config.sh και το αποθηκευεις. Οποτε μετα οσες επανεκκινησεις και να κανεις δε θα χαθουν. Αυτο εκανα κι εγω αλλα δεν το κραταει μετα το reboot. Ξερεις πως μπορω να κανω copy/paste το αρχειο hw_config.sh για να το αντικαταστησω μπας και δουλεψει ετσι! Το εχω περασει στην sd αλλα δεν ξερω τι να κανω απο κει και περα. Δεν νομιζω να χρειαζεται να περασω και το αρχειο bat (updatecfg.bat), ε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Αυτο εκανα κι εγω αλλα δεν το κραταει μετα το reboot. Ξερεις πως μπορω να κανω copy/paste το αρχειο hw_config.sh για να το αντικαταστησω μπας και δουλεψει ετσι! Το εχω περασει στην sd αλλα δεν ξερω τι να κανω απο κει και περα. Δεν νομιζω να χρειαζεται να περασω και το αρχειο bat (updatecfg.bat), ε; Προφανως το εχεις χυμα στην sd. Αντιγραφη του αρχειου με root explorer και επικολληση στο φακελο /system/etc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 η ram της συσκευής είναι 512; Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MonDeChristo Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Προφανως το εχεις χυμα στην sd. Αντιγραφη του αρχειου με root explorer και επικολληση στο φακελο /system/etc Τα κατάφερα! 1000 ευχαριστώ Αλκη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts