z3et Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 @admen Το Neo εχει 8MPixel Exmor καμερα και ερχεται με 8GB μνημης. Το Neo V ειναι με 5MPixel και 2GB (καποιες χωρες ειχαν και με 8GB). That's it. Σε καμια περιπτωση δεν αξιζει η διαφορα χρηματων. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 θα του ρίξω μια ματιά:p το accuweather που προτειναν τα παιδια είναι αρκετό καλό στις προβλέψεις του. Και το Fancy Widgets απο το accuweather παίρνει πληροφορίες:cool: http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argotera Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 (edited) Καλησπέρα, είμαι και εγώ χρήστης neo V εδώ και ένα μήνα περίπου και είναι η πρώτη μου συσκευή android. Έχω κι εγώ μερικές απορίες, αλλα πρώτα ένα τεράστιο ευχαριστώ στον ZXR. Ειλικρινα ό οδηγος που έχεις φτιάξει ήταν για εμένα τουλάχιστον σωτηριος. Στο interweb υπάρχουν 1000 διαφορετικοι guides με 2000 διαφορετικα implementations. γνώριζα απο ios και windows αλλα android δεν ένιωθα μία και δεν ήξερα απο που να ξεκινήσω. Ειδικά το κομμάτι με τις άχρηστες apps ήταν χρησιμότατο, αν μπορείς να το επεκτείνεις κι άλλο με ό,τι apps μπορουμε να ξεφορτωθούμε και τί χάνουμε χωρίς να κρασαρει το κινητό... Όπως και να έχει και πάλι ευχαριστώ. Για όσους θέλουν root σε .62 firmware μπρουν να δοκιμάσουν αυτό: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1431033 σε εμένα λειτούργησε, αλλα πλέον δεν νομίζω οτι αξιζε τον κόπο για να έχεις το .62. δεν προσφέρει και πολλά. Στις δικές μου αποριες, 1. Γνωρίζει κανείς καποιo widget ή άλλο τρόποο για να χειριζόμαστε τις εισερχόμενες κλήσεις και να ξεκλειδώνουμε το κινητό κάνοντας χρήση των φυσικών κουμπιών; Είναι θέμα προσωπικού γούστου και θέλω να νιώθω κανονικά κουμπια σε τέτοιες λειτουργίες. Δοκίμασα το widget locker και το no lock αλλα δεν βρήκα αυτό που ήθελα, δλδ απο screen off και lock να ξεκλειδώνω με διπλό πάτημα ενός η συνδυασμο 2 φυσικών κουμπιών όπως π.χ. τα παλιά nokia. 2. Γνωρίζει κανείς κάποιον τρόπο ωστε να τοποθετήσουμε διάφορα toggles (bluetooth,gps,wifi ktl.) στο drop-down menu του notification bar όπως αυτό ιδανικα: SBsettings σε ios5 3. Έχω μόνιμα το "play on device" στις tasks που τρέχουν. Υποθέτω οτι είναι για dlna αλλα δεν με ενδιαφέρει. Γνωρίζει κανεις πώς μπορω να το "σκοτώσω" μονιμα; Το Α.Τ.killer δεν κάνει δουλεια με αυτο, επανεμφανιζεται συνεχώς. Ενας φορουμιτης ρώτησε για Α.Τ.Killer vs. A.T.Manager το οποίο δουλεύει σε root επίπεδο,γνωρίζει κάποιος περισσότερα; ίσως αυτή να είναι η λύση; σώζουμε μπαταρία αν σκοτώνουμε πιο βασικες λειτουργίες; Ευχαριστώ εκ των προτέρων, προσπάθησα να ψάξω για λύσεις αλλα το android είναι ψιλο-λαβυρινθος όσο αφορα εφαρμογες και widgets και φαίνεται να υπάρχουν χιλιάδες, οπότε καλό θα ήταν να ακούσω την γνώμη καποιου παλιου στο android Edited February 1, 2012 by argotera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mariosddd Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 παιδιά κανένα καλό σημειωματάριο έχετε να μου προτείνετε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 παιδιά κανένα καλό σημειωματάριο έχετε να μου προτείνετε; Springpad απο το market ;) Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 παιδιά κανένα καλό σημειωματάριο έχετε να μου προτείνετε; Evernote. 10 chars. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 θα ηθελα να ρωτησω για οσους ξερουν ποια ειναι η διαφορα του neo με το neo v ? εχει το e-shop το neo και ψηνομαι αλλα δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο Αν δεν κάνω λάθος η διαφορά ειναι μόνο στην κάμερα // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Πήγα να κατεβάσω Google Earth μέσω google chrome συνδεδεμένος με το λογαριασμό και μου έλεγε οτι δεν είναι συμβατή, για πιο λόγο αραγέ????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Πήγα να κατεβάσω Google Earth μέσω google chrome συνδεδεμένος με το λογαριασμό και μου έλεγε οτι δεν είναι συμβατή, για πιο λόγο αραγέ????? Χμμ δεν υπάρχει Google earth στο ελληνικό μάρκετ. Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Υποψιαζομαι οτι ο λογος που δεν βγαινει root για την .62 ειναι οτι σε 2-3 μηνες θα ερθει η ICS. Εγω στη θεση των developers (Xda, κλπ) δεν θα ασχολιομουν να φτιαξω κατι που μετα απο λιγο θα ειναι αχρηστο. Φανταζομαι οτι ολοι ψαχνονται ηδη για την ICS. Αποκλειεται να μην βγει root αυτην. Αν ήταν έτσι ούτε και για την .042 θα έβγαζαν root γιατί θα έβγαινε η .062. Και για την .062 δεν θα βγάλουν γιατί θα βγει η .082. Και πάει λέγοντας. Έχω κι εγώ μερικές απορίες, αλλα πρώτα ένα τεράστιο ευχαριστώ στον ZXR. αν μπορείς να το επεκτείνεις κι άλλο με ό,τι apps μπορουμε να ξεφορτωθούμε και τί χάνουμε χωρίς να κρασαρει το κινητό... 1. Γνωρίζει κανείς καποιo widget ή άλλο τρόποο για να χειριζόμαστε τις εισερχόμενες κλήσεις και να ξεκλειδώνουμε το κινητό κάνοντας χρήση των φυσικών κουμπιών; 2. Γνωρίζει κανείς κάποιον τρόπο ωστε να τοποθετήσουμε διάφορα toggles (bluetooth,gps,wifi ktl.) στο drop-down menu του notification bar 3. Έχω μόνιμα το "play on device" στις tasks που τρέχουν. Υποθέτω οτι είναι για dlna αλλα δεν με ενδιαφέρει. Γνωρίζει κανεις πώς μπορω να το "σκοτώσω" μονιμα; Το Α.Τ.killer δεν κάνει δουλεια με αυτο, επανεμφανιζεται συνεχώς. Ενας φορουμιτης ρώτησε για Α.Τ.Killer vs. A.T.Manager το οποίο δουλεύει σε root επίπεδο,γνωρίζει κάποιος περισσότερα; ίσως αυτή να είναι η λύση; σώζουμε μπαταρία αν σκοτώνουμε πιο βασικες λειτουργίες; Να είσαι καλά! Ο οδηγός θα ανανεώνεται αλλά δυστυχώς λόγω της δουλειάς μου ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος. Υπάρχουν πολλά πράγματα που έχω στο μυαλό μου και θα θέλω να προσθέσω αλλά θα γίνει σιγά σιγά. 1) Αυτό θα το ήθελα κι εγώ. Ωστόσο δεν ξέρω αν το Android μπορεί να υποστηρίξει τέτοιες λειτουργίες μέσω hardware κουμπιών. Είχα διαβάσει κάποτε κάτι σχετικό αλλά το Alzheimer μου χτυπάει την πόρτα μου φαίνεται!!! 2) Εδώ είσαι 3) Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δοκιμάσεις μόνος σου. Προσωπικά έχω τον killer αλλά θέλω να τεστάρω και τον manager. Το πρόγραμμα που ξεκινάει διαρκώς δοκίμασε να το κάνεις freeze από το Titanium. Το αν σώζεις μπαταρία σκοτώνοντας είναι δίκοπο μαχαίρι. Αν σκοτώνοντας αυτές ξανά ξεκινάνε τότε καταναλώνεις μπαταρία γιατί δουλεύει ο επεξεργαστής για να τις εκκινήσει. Αν δεν εκκινούνται τότε εξοικονομείς μπαταρία (μαζί και πόρους) παιδιά κανένα καλό σημειωματάριο έχετε να μου προτείνετε; ΑΚ notepad. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smarianina Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 παιδιά καλησπέρα... Αρχικά ζητω συγνώμη αν έχει λυθεί το πρόβλημα που θα αναφέρω, παραπάνω, αλλα είμαι καινούρια στο forum... Επίσης είναι η τρίτη μέρα που χρησιμοποιώ android και έχω πολλές απορίες... Λοιπόν, έχω το sony ericsson xperia neo v, και του πρόσθεσα 8GB μνήμη με σκοπό να εγκαταστήσω πολλά παιχνιδάκια, όσο όμως εγκαθιστώ τόσο γεμίζει η εσωτερική μνήμη του κινητού, με αποτέλεσμα να μην έχω χώρο στην εσωτερική και η πρόσθετη μνήμη παραμένει ως έχει... Χρειάζομαι επειγώντος μια λύση γιατί μου έμειναν μόλις 40 mb στην εσωτερική και 4,5 GB στην πρόσθετη... Για να εγκαταστήσω κάποιες εφαρμογές χρισιμοποίησα το πρόγραμμα astro... Υπαρχει λοπόν κάποιος τρόπος ότι εκαθιστώ να πηγαίνει στην πρόσθετη;;; HELP!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konkat Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Και το Fancy Widgets απο το accuweather παίρνει πληροφορίες:cool: το είδα φίλε, τοχω περασει απο χτες το fancy και ειναι πολύ καλό Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 παιδιά καλησπέρα... Αρχικά ζητω συγνώμη αν έχει λυθεί το πρόβλημα που θα αναφέρω, παραπάνω, αλλα είμαι καινούρια στο forum... Επίσης είναι η τρίτη μέρα που χρησιμοποιώ android και έχω πολλές απορίες... Λοιπόν, έχω το sony ericsson xperia neo v, και του πρόσθεσα 8GB μνήμη με σκοπό να εγκαταστήσω πολλά παιχνιδάκια, όσο όμως εγκαθιστώ τόσο γεμίζει η εσωτερική μνήμη του κινητού, με αποτέλεσμα να μην έχω χώρο στην εσωτερική και η πρόσθετη μνήμη παραμένει ως έχει... Χρειάζομαι επειγώντος μια λύση γιατί μου έμειναν μόλις 40 mb στην εσωτερική και 4,5 GB στην πρόσθετη... Για να εγκαταστήσω κάποιες εφαρμογές χρισιμοποίησα το πρόγραμμα astro... Υπαρχει λοπόν κάποιος τρόπος ότι εκαθιστώ να πηγαίνει στην πρόσθετη;;; HELP!!!!!!!! Κάποια παιχνίδια κ εφαρμογές δεν αποθηκεύονται στην sd card..πηγαινε ρυθμίσεις->εφαρμογές->διαχείριση εφαρμογών κ βρες την εφαρμογή και θα σου εχει επιλογή για μετακίνηση στην sd card Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smarianina Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Κάποια παιχνίδια κ εφαρμογές δεν αποθηκεύονται στην sd card..πηγαινε ρυθμίσεις->εφαρμογές->διαχείριση εφαρμογών κ βρες την εφαρμογή και θα σου εχει επιλογή για μετακίνηση στην sd card σε ευχαριστώ...για την ώρα πέτυχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Με το airdroid κάνεις τα πάντα από εγκατάσταση εφαρμογών μέχρι αποστολή μηνυμάτων. Το προτείνω κι εγώ ανεπιφύλακτα.:) Το γνωρίζω το airdroid και το χρησιμοποιώ. Απλά αναρωτιόμουν ποιες οι δυνατότητες του "συνδεδεμένες συσκευές" της συσκευής, είναι μόνο για να προβάλεις το multimedia περιεχόμενο του κινητού στον media player? :confused: 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_s Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Κοίτα ξανά τις ρυθμίσεις στην καρτέλα Triggers. Εκεί κάτι έχεις κάνει και έχει τόσο απότομη συμπεριφορά. Με έκανες και το έψαξα οπότε βρήκα τι είχα κάνει λάθος και εγώ...σ' ευχαριστώ!:) ----------------------------- Για το φίλο που ρώτησε λοιπόν, μπαινεις σε advanced mode στο juice defender και στην καρτέλα triggers επιλέγεις 5%. Η επιλογή αυτή υπάρχει για να μείνει στο κινητό σου η απαραίτητη ενέργεια ώστε να κάνεις ένα τηλέφωνο ανάγκης σε περίπτωση που ξεχαστείς και δεν το φορτίσεις. Η default επιλογή είναι το 15% και την πάτησα και εγώ πριν από σένα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toliosd Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Εχασα τα hands free που ειχε η SE! :O Εχω ομως κατι αλλα της Motorola, αλλα δεν τα αναγνωριζει ξερει κανεις τιποτα; :/ η se δεν είναι συμβατή με hands free άλλων εταιρειών... η μόνη λύση που βρήκα είναι κάτι τέτοιο... http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=240000192 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lupusunicus Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Με το airdroid κάνεις τα πάντα από εγκατάσταση εφαρμογών μέχρι αποστολή μηνυμάτων. Το προτείνω κι εγώ ανεπιφύλακτα.:) Έχω "μπλέξει" με αλάνια!!! Κορυφαίο thanx! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Κάνει αυτό από plaisio Konig Αντάπτορας micro USB σε USB B Female???? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 η se δεν είναι συμβατή με hands free άλλων εταιρειών... η μόνη λύση που βρήκα είναι κάτι τέτοιο... http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=240000192 Μπορείς να βάλεις και τα hands free από Samsung τα όποια έχουν τα galaxy, s, s2. Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSITKOSTAS Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Καλησπέρα σε όλους! έχω και γω το neo v εδώ και 1 μήνα και ειμαι πολύ ευχαριστημένος!!! Μια ερώτηση να κάνω και γω... Όπου δεν έχω wifi δουλεύω με το ιντερνετ, όμως πηγαίνοντας από τις ρυθμίσεις , ασύρματα δίκτυα,... ...., έχω ενεργοποιημένα τα δεδομένα ενεργά και περιαγωγή δεδομένων δεν μπορώ να μπω στο ιντερνετ.... Τι κάνω λάθος ? Προσοχή έχω κατεβάσει το juice defender και το 3d watchdog... Thanks! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Ξετικαρε και την επιλογη χρηση μονο δικτυων 2G και λογικα θα μπορεις να μπεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maril Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 (edited) Πως μπορω να δω το περιεχομενο της sim και να αποθηκευσω εκει επαφες ? Θα ηθελα να ξερω αν υπαρχει τροπος να δω την sim απο το κινητο η απο pc και να μπορω να επεξεργαστω επαφες και sms. Ευχαριστω για την υπομονη και την μεγαλη βοηθεια που δινετε σε ασχετους. Edited February 2, 2012 by zxr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Ευχαριστω για την υπομονη και την μεγαλη βοηθεια που δινετε σε ασχετους. Προφανως δε σου απαντησε καποιος. Λοιπον. Για τα αποθηκευμενα μηνυματα πας απο την στοκ εφαρμογη μηνυματων-ρυθμισεις-διαχειρηση μηνυματων της καρτας SIM. Για τις επαφες πας στις επαφες σου-εισαγωγη/εξαγωγη επαφων-εισαγωγη απο καρτα SIM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 παιδιά κανένα καλό σημειωματάριο έχετε να μου προτείνετε; Το καλύτερο, note everything. Αν δε το βρείς στείλε πμ. Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts