Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ολίγον off topic, αλλά επειδή είχε αναφερθεί παλιότερα, ενημερώνω:

zxr, έστειλα στους δημιουργούς του pansi sms το ακόλουθο μην

Is support for 160 characters in Greek language added in the latest release of pansi sms?

Και η απάντησή τους μόλις σήμερα:

Hi,

We have added this feature yet.

You can find it in the settings-Advanced-settings-enable support for multiple language

Δηλαδή πλέον όπως αναφέρουν στην ελληνική γλώσσα υποστηρίζονται 160 χαρακτήρες!

Δοκίμασε restart του router σου και του κινητού, και μετά scan

Restart το κινητό το έχω κάνει άπειρες φορές, το router όμως γιατί;Αφού το βλέπει και είναι συνδεδεμένο το pc.

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Restart το κινητό το έχω κάνει άπειρες φορές, το router όμως γιατί;Αφού το βλέπει και είναι συνδεδεμένο το pc.

Έχει τύχει και σε άλλους να δουλεύει κανονικά με το pc, αλλά τα κινητά να μη συνδέονται, με restart λύθηκε το θέμα. Εμένα μου έτυχε αυτό σε καφετέρια , ούτε εγώ με Neo V, ούτε φίλος με Mini 10, ούτε και τρίτος της παρέας με SII, μπορούσαμε να συνδεθούμε, ενώ το βλέπαμε το δίκτυο και ενώ με το laptop όλα μια χαρά! Είπαμε στο γνωστό μας στην καφετέρια να κάνει restart, και μετά συνδεθήκαμε όλοι μια χαρά

- Vivo X80 Pro

- ZTE MC888 Pro

- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra

ASUS TUF-AX3000 V2

Οδηγός επιβίωσης Android

Is support for 160 characters in Greek language added in the latest release of pansi sms?

Hi,

You can find it in the settings-Advanced-settings-enable support for multiple language

Δοκίμασε restart του router σου και του κινητού, και μετά scan

Όπως έχω ξαναπεί ΑΥΤΟ είναι πλήρως λειτουργικό, δωρεάν, Open source με 160.

Μόνο ελληνικά και T9 δε δουλέυει γιατί τα κάνει κεφαλαία ένα ένα καθώς γράφεις.

Κάποια στιγμή θα βάλω επιλογή ώστε να επιλέγεις αν θές 160 ή αν θές 70 για να δουλεύει το T9

στα ελληνικά και να στέλνεις μικρά κεφαλαία κλπ. Ούτως η άλλως το Τ9 δε δουλεέυει σωστά με 160.

Επίσης θέλω να αναφέρω ότι όποιος κάνει disable το automatic brightness είτε με την εφαρμογή είτε με το δύσκολο τρόπο ας έχει υπόψην του ότι μετά την απενεργοποίηση η ελάχιστη φωτεινότητα που μπορεί να έχει το κινητό του είναι ήδη αρκετά ψηλά με αποτέλεσμα να χάνει αρκετή ενέργεια σε σκοτεινά μέρη ενώ θα μπορούσε να βλέπει μια χαρά με τον αυτόματο φωτισμό.

Έχει τύχει και σε άλλους να δουλεύει κανονικά με το pc, αλλά τα κινητά να μη συνδέονται, με restart λύθηκε το θέμα. Εμένα μου έτυχε αυτό σε καφετέρια , ούτε εγώ με Neo V, ούτε φίλος με Mini 10, ούτε και τρίτος της παρέας με SII, μπορούσαμε να συνδεθούμε, ενώ το βλέπαμε το δίκτυο και ενώ με το laptop όλα μια χαρά! Είπαμε στο γνωστό μας στην καφετέρια να κάνει restart, και μετά συνδεθήκαμε όλοι μια χαρά

Εγώ απ'το κινητό δεν το βλέπω καν.Έκανα και restart το router αλλά τίποτα.

Hi,

Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση!

Είτε είμαι ηλίθιος είτε αυτοί λένε ....... (αντικατέστησε τις τελείες με ότι θες!!!!)

Έχω την 2.04 build 216 (τελευταία έκδοση) και παρόλο που τα έχω ενεργοποιημένα αυτά που σου λεει στο mail δεν γράφει 160 χαρακτήρες.

Προχτές τους έστειλα πάλι mail γιατί έκανα το update, διόρθωση δεν είδα αλλά απάντηση δεν πήρα. Τους είχα στείλει και παλιότερα όπου τους την έλεγα γιατί, κι εμένα, στο πρώτο mail μου έγραψαν ότι κι εσένα. Όταν τους είπα όμως ότι η λύση που προτείνουν δεν δουλεύει μου είπαν θα το κοιτάξουν. Τώρα δεν απάντησαν καν!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Το legend είναι αλλο κινητό με αλλη ευαισθησία στο wifi αρα δεν υπάρχει συγκριση. Επίσης ο MINI opera (αν ειχες τον ΜΙΝΙ γιατί υπάρχει και ο mobile) δλδ, κάνει δικό του rendering των σελίδων (σε servers της OPERA) και εχουν περί το 30% του αρχικού μεγέθπους τους με αποτέλεσμα να δείχνουν ότι φορτώνουνπιο γρήγορα (αφού είναι λιγότερα kb).

Δεν θυμάμαι ποιόν opera είχα ...

Μήπως με καμμιά αναβάθμιση λογισμικού καλυτερέψει ;...

Να περιμένουμε την έκδοση sandwich που θα κυκλοφορήσει το Μάρτιο ;

Μάκης

"ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ"

"ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ "

Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ...

Aφού έχασα τον ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ μαμισιο connection manager της Nokia και κοντεύω να τρελαθώ με αυτό το μπάχαλο του android ..

Έφαγα και την ξενερα με της βιντεοκλησης..

Δεν το περίμενα ότι η μ@|@κι@ που βαράει την apple πέρασε και εδώ.

Συγκεκριμένα..... το κατάλαβα σε έναν απο τους "καβγάδες" με κάποιον με Αι-phone

Με άλλα λόγια ρόμπα ....και ξενερα γιατί έκανα βιντεοκλησης..

Το περιεργο είναι ότι κανένα Android δεν υποστηρίζει εκτός απο τα Galaxy s.

Να φανταστώ οτι δεν υπάρχει κάποιο patch?

Edited by drdedus

Δοκίμασε το MyPhoneExplorer ως υποκατάστατο του Connection Manager. Βιντεοκλήσεις σχεδόν κανένα Android δεν κάνει. Patch δεν υπάρχει.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

καλησπερα σε ολους! θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις σχετικα με την αναβαθμιση που εχει εμφανιστει.δεν την ολοκληρωνει καθως ειμαι ρουτ στη 42,εχουμε καποιο νεο για τον ευκολο τροπο στην 62? υπαρχει λογος να την περασω(δεν εχω κανενα προβλημα)?σε συσκευες που δεν ειναι ρουτ και εχουν την αναβαθμιση τι γινεται με το ρουτ?συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις και αν εχουν απαντηθει αλλα ειναι πολλες οι σελιδες και ενω παρακολουθω συνεχως καπου το χανεις...

καλησπερα σε ολους! θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις σχετικα με την αναβαθμιση που εχει εμφανιστει.δεν την ολοκληρωνει καθως ειμαι ρουτ στη 42,εχουμε καποιο νεο για τον ευκολο τροπο στην 62? υπαρχει λογος να την περασω(δεν εχω κανενα προβλημα)?σε συσκευες που δεν ειναι ρουτ και εχουν την αναβαθμιση τι γινεται με το ρουτ?συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις και αν εχουν απαντηθει αλλα ειναι πολλες οι σελιδες και ενω παρακολουθω συνεχως καπου το χανεις...

Αν είσαι root στην .42 και δεν έχεις κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή μην κάνεις αναβάθμιση. Μόνο να χάσεις έχεις όχι να κερδίσεις. :D

Αν είσαι root στην .42 και δεν έχεις κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή μην κάνεις αναβάθμιση. Μόνο να χάσεις έχεις όχι να κερδίσεις. :D

Σε ευχαριστω για την αμμεση απαντηση σου το ειχα διαβασει γι'αυτο και ρωτησα ωστοσο σε συσκευες που ειναι στην αναβαθμιση πως κανουμε ρουτ?

έχω μια απορία σχετικά με το skype.

εγκατέστησα την εφαρμογή και μπήκα. μου πρότινε να βάλει τη λίστα επαφών του σκυπε, στην λίστα του τηλεφώνου και πάτησα ΟΚ. μετά έκανα ένωση των επαφών με αυτές του τηλε΄φωνου, γιατί αυτές του σκυπε τις έιχε βάλει σε μια δικά τους ταξινόμηση στο τέλος. για λίγη ώρα κάτω από τις επιλογές για μυνημα και κλήση στις επαφές αυτές, έβγαζε και επιλογές για το σκυπε. αυτό ξαφνικά σταμάτησε και μετά εβγαζε επιλογές μόνο για το σκυπε.αναγκάστηκα να σβήσω και να ξαναπεράσω τις επαφές αυτές γιατί είχα χάσει τα τηλέφωνα.δοκίμασα να ξανασυγχρονίσω τις επαφές, και τώρα στη λίστα των επαφων του τηλεφωνου δεν βγαζει καν αυτες του σκυπε.... καμια ιδέα?

Σε ευχαριστω για την αμμεση απαντηση σου το ειχα διαβασει γι'αυτο και ρωτησα ωστοσο σε συσκευες που ειναι στην αναβαθμιση πως κανουμε ρουτ?

Κάπως έτσι για παράδειγμα.:dizzy:

Μετά από πόση ώρα ομιλίας έκλεισε; Μην περιμένεις το widget που χρησιμοποιείς να ενημερώνεται άμεσα ειδικά όταν μιλάς.

Απενεργοποιώντας την αυτόματη φωτεινότητα η οθόνη γίνεται άλλο πράμα!

Αν έπαιρνα hands free σήμερα αυτό θα αγόραζα

ποσο εχει αυτο ξερετε?

Αμα βαλω 8gb class 4 υπαρχει καπου προβλημα; Για την κοπελα μου το θελω δεν ειναι power user :-D

οχι φιλε μια χαρα ειναι και αυτεσ

μην τρελαινομαστε

Αμα βαλω 8gb class 4 υπαρχει καπου προβλημα; Για την κοπελα μου το θελω δεν ειναι power user :-D

Κανένα πρόβλημα δε θα έχεις φίλε μου, και εγώ πριν αγοράσω 16 cb class 10 , μια 8 άρα είχα class 4 από το xperia x 10 mini pro.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

ποσο εχει αυτο ξερετε?

Σύντομα κοντά σας λεει στο site της SE οπότε τιμή άγνωστη.

Με μια αναζήτηση που είχα κάνει για το συγκεκριμένο νωρίτερα, νομίζω πως θα έχει γύρω στις 50-60 λύρες.

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Κανένα πρόβλημα και εγώ τέτοια έχω.:)

Παιδια μηπωσ ξερει κανεισ πωσ να δημιουργω φακελουσ στο με φωτογραφιεσ στο neo v??? Διαβασα το βιβλιαρακι με τισ οδηγιεσ αλλα δν αναφερει τπτ για αυτη τη λειτουργια μηπωσ μπορειτε να βοηθησετε?????

Ευχαριστω πολυ!!!

:!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09

Edited by zxr

Παιδια μηπωσ ξερει κανεισ πωσ να δημιουργω φακελουσ στο με φωτογραφιεσ στο neo v??? Διαβασα το βιβλιαρακι με τισ οδηγιεσ αλλα δν αναφερει τπτ για αυτη τη λειτουργια μηπωσ μπορειτε να βοηθησετε????? Ευχαριστω πολυ!!!

Πρέπει να κατεβάσεις κάποιον file manager από το market και από κει θα δημιουργείς νέους φακέλους.

SEUS και δεν χρειάζεται ούτε Πλαίσιο ούτε αντιπροσωπεία. Πρόβλημα software είναι και το λύνεις εύκολα μόνος σου.

ψαχνω ποση ωρα στο site της se για να δω που βρισκεται το seus στο link που παρεθεσες αλλα τζιφος. Εχεις προχειρο το link;

Ευχαριστω

πχ. πως βλεπεις αυτο; http://www.sonyericsson.com/cws/support/mobilephones/downloads/subject/pccompanion/xperia-neo-v?cc=gr&lc=el

Γιατι το seus το εχουν κρυμμενο και δεν το βρισκεις; :mad:

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...