tasoscor Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Σήμερα πήρα ένα ανταπτοράκι usb otg και έκανα κάποιες δοκιμές με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Λοιπόν το neo V βλέπει κανονικά wireless mouse logitech, wireless keyboard hp και με το USBOTG STORAGE MANAGER for ARC από το market διάβασε όχι μόνο ένα φλασάκι 4gb αλλά και ένα external hard disk 1TB!!!!!! :clap::clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lupusunicus Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Αγαπημένα μου εγγόνια, μόλις απέκτησα το μαραφέτι, απορίες έχω και ζητώ βοήθεια 1ον, υπάρχει τρόπος αλλαγής του μεγέθους των γραμματοσειρών των μενού, έστω και μέσω κάποιου theme; 2ον, παίζει ρόλο αν η κάρτα μνήμης είναι class 4 ή class 10, υπάρχει δηλαδή κάποια ελάχιστη απαίτηση ταχύτητας από το hardware για την αποθήκευση/αναπαραγωγή δεδομένων media; 3ον, πλεονεκτήματα rooting, & ένα link με οδηγίες how to αυτά -επι του παρόντος-και ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας. lupus ετών πεντήκοντα-plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouberman Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Αγαπημένα μου εγγόνια, μόλις απέκτησα το μαραφέτι, απορίες έχω και ζητώ βοήθεια 1ον, υπάρχει τρόπος αλλαγής του μεγέθους των γραμματοσειρών των μενού, έστω και μέσω κάποιου theme; 2ον, παίζει ρόλο αν η κάρτα μνήμης είναι class 4 ή class 10, υπάρχει δηλαδή κάποια ελάχιστη απαίτηση ταχύτητας από το hardware για την αποθήκευση/αναπαραγωγή δεδομένων media; 3ον, πλεονεκτήματα rooting, & ένα link με οδηγίες how to αυτά -επι του παρόντος-και ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας. lupus ετών πεντήκοντα-plus καλοριζικο παππου:) για το πρωτο δεν ξερω για το δευτερο η class 10 ειναι πιο γρηγορη σε αναγνωση και εγγραφη και με την 4 κανεις την δουλεια σου μια χαρα βεβαια απλα η 10 ειναι πιο γρηγορη πλεονεκτηματα ρουτ ειναι οτι μπορεις να κανεις οτι θεσ στο κινητο σου,φαντασου σαν να εισαι administrator στον υπολογιστη μπορεις να βγαλεις αχρηστες εφαρμογες οπως και να εγκαταστησεις μερικες βασικες οπως το dissable auto brightness,αλλα αυτα θα τα δεις αργοτερα για να κανεις το ρουτ πας εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=319799 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rioener Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Σήμερα πήρα ένα ανταπτοράκι usb otg και έκανα κάποιες δοκιμές με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Λοιπόν το neo V βλέπει κανονικά wireless mouse logitech, wireless keyboard hp και με το USBOTG STORAGE MANAGER for ARC από το market διάβασε όχι μόνο ένα φλασάκι 4gb αλλά και ένα external hard disk 1TB!!!!!! :clap::clap: Φίλε μου πολύ ενδιαφέρον αυτό που λες, αν αναγνωρίζει 1 tb τότε γίνεται άνετα ωραιότατο media player! Μπορείς να δώσεις link για το usb on the go που πήρες (αν πήρες μέσω νετ...)? - Vivo X80 Pro - ZTE MC888 Pro - Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - ASUS TUF-AX3000 V2 Οδηγός επιβίωσης Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katzenjammer Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 (edited) Ναί αν δεν έχεις εγκαταστήσει το CWM οδηγίες για την εγκατάστασή του έχει εδώ (το κατεβάζεις συνδέεις το κινητό και τρέχεις το Installcwm1.cmd αφού κάνεις extract το πακέτο). 1) Αντιγράφεις τα περιεχόμενα της SD σου σε ένα φάκελο στο Pc. 2) Κάνεις επανεκκίνηση σε CWM (Ανάβεις το κινητό και πατάς επαναλαμβανόμενα το Volume down μέχρι να σε βγάλει στο menu του CWM) 3) Πηγαίνεις στο Advanced->Partition SD card->ext3 partition size διαλέγεις 512, swap size? Διαλέγεις 0. 4) Επανεκκίνηση περνάς τα περιεχόμενα της SD σου πίσω απ το φάκελο που τα πήρες. 5) Εγκαθιστάς το Link2sd και το τρέχεις, φτιάχνει μία ρύθμιση και κάνεις reboot. 6) Μέσα από το Link2sd επιλέγεις όποια εφαρμογή θές και την κάνεις Link and move το sd. Mπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι στο advanced του CWM δεν μου εμφανιζει την επιλογη partition sd card. Eυχαριστω προκαταβολικα. Edited January 17, 2012 by Katzenjammer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 καλοριζικο παππου:) για το πρωτο δεν ξερω για το δευτερο η class 10 ειναι πιο γρηγορη σε αναγνωση και εγγραφη και με την 4 κανεις την δουλεια σου μια χαρα βεβαια απλα η 10 ειναι πιο γρηγορη πλεονεκτηματα ρουτ ειναι οτι μπορεις να κανεις οτι θεσ στο κινητο σου,φαντασου σαν να εισαι administrator στον υπολογιστη μπορεις να βγαλεις αχρηστες εφαρμογες οπως και να εγκαταστησεις μερικες βασικες οπως το dissable auto brightness,αλλα αυτα θα τα δεις αργοτερα για να κανεις το ρουτ πας εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=319799 Αρκει να εχει την εκδοση 0.42,αν εχει την 0.62 δεν εχει βγει ο εύκολος τροπος ακομη..λογικα ομως τη 0.42 θα εχει Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Παιδιά η εφαρμογή fun and download χρησιμεύει σε κάτι, και αν ναι σε τι; Γιατί την βλέπω να τρέχει αλλά δεν βλέπω κάποιο εικονίδιο fun and download για να καταλάβω τι κάνει τελικά! Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Παιδιά η εφαρμογή fun and download χρησιμεύει σε κάτι, και αν ναι σε τι; Γιατί την βλέπω να τρέχει αλλά δεν βλέπω κάποιο εικονίδιο fun and download για να καταλάβω τι κάνει τελικά! Νομίζω σου προτείνει εφαρμογές κ παιχνίδια...αν εισαι root κ δε το θες στειλτο,τσάμπα χωρο πιάνει Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip88 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Παιδιά έκανα αναβάθμιση την 062 μέσω wifi και όχι απο το λαπτοπ. Μπορεί να μου κάποιος αν υπάρχει κάποια ορατή διαφορά γιατι εγω δεν βλέπω. Για παράδειγμα είχα διαβάσει ότι πλέον υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις restart όταν πατάς πατημένο το κουμπί της απενεργοποίησης, αλλά εγώ δεν βλέπω κάτι τέτοιο. Xperia NEO V ZOPO 980 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Φίλε μου πολύ ενδιαφέρον αυτό που λες, αν αναγνωρίζει 1 tb τότε γίνεται άνετα ωραιότατο media player! Μπορείς να δώσεις link για το usb on the go που πήρες (αν πήρες μέσω νετ...)? Adaptor microUSB On-The-Go Host OTG από εδώ. Προσοχή όμως όχι πολύ ώρα με μεγάλους εξωτερικούς δίσκους γιατί θα το κάψουμε το εργαλείο. Επίσης καλό θα είναι ο δίσκος να έχει δική του τροφοδοσία ρεύματος. Ακόμη μπορούμε να συνδέσουμε και usb hub με ποντίκι, πληκτρολόγιο και φλασάκι ή σκληρό (fat 32) και με το micro hdmi έχουμε ένα υπολογιστή στην tv.:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouberman Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Αρκει να εχει την εκδοση 0.42,αν εχει την 0.62 δεν εχει βγει ο εύκολος τροπος ακομη..λογικα ομως τη 0.42 θα εχει ε ναι αυτο υπεθεσα και εγω αφου ειναι καινουριο για αυτο δεν το ανεφερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 (edited) Για καρτα κοιταξτε και την samsung plus class10. Στα χαρακτηριστικα η plus λεει read 24 MB/s kαι write 21 MB/s σε αντιθεση με την "απλη" class 10 samsung (essential) που εχει write στα 13 ΜΒ/s. Για 2-3 ευρω παραπανω που εχει πιστευω αξιζει. Η plus ερχεται στα 22€ συνολικα. (Χρειαζεται αγορες πανω απο 25£ για να επιλεξεις το free delivery). http://www.amazon.co.uk/Samsung-Class-Micro-Extreme-Speed/dp/B00569J5E2/ref=wl_it_dp_o_npd?ie=UTF8&coliid=IBX2S1F3VRR3P&colid=3GHHY7NGBSBU5 Στην Ελλαδα την ειχε μεχρι προχτες η photoagora στα 25€ και τωρα βλεπω την ακριβυνε στα 28€. http://www.e-photoagora.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=37406 Για screen proterctor εγω πηρα αυτο στα 2€. Ερχονται κομμενα για το neo v. Χαλασα το ενα γιατι μου πηρε φουσκαλες αλλα το αλλο το εβαλα με πιστωτικη καρτα και μου βγηκε καλο. Αρχισα να βαζω και σε αλλες συσκευες. :lol: http://www.ebay.co.uk/itm/250891215760?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 Τωρα ψαχνω για θηκη. Edited January 17, 2012 by runner70 Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gskourtis91 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Καλησπέρα σας.. Έχω ένα θέμα 2 μέρες με το κινητό.. Εκεί που είναι κλειδωμένο κατά διαστήματα ανάβει η οθόνη για λίγα δευτερόλεπτα και ξανασβήνει.. Και πάλι μετά από λίγο, και πάλι..!! Τι μπορεί να φταίει;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Καλησπέρα σας.. Έχω ένα θέμα 2 μέρες με το κινητό.. Εκεί που είναι κλειδωμένο κατά διαστήματα ανάβει η οθόνη για λίγα δευτερόλεπτα και ξανασβήνει.. Και πάλι μετά από λίγο, και πάλι..!! Τι μπορεί να φταίει;; Μήπως εγκατέστησες κάποια εφαρμογή η οποία κάθε τόσο "ξυπνάει" το κινητό σου? 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Παιδιά έκανα αναβάθμιση την 062 μέσω wifi και όχι απο το λαπτοπ. Μπορεί να μου κάποιος αν υπάρχει κάποια ορατή διαφορά γιατι εγω δεν βλέπω. Για παράδειγμα είχα διαβάσει ότι πλέον υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις restart όταν πατάς πατημένο το κουμπί της απενεργοποίησης, αλλά εγώ δεν βλέπω κάτι τέτοιο. Ορατή διαφορά δε θα δεις.δεν νομίζω να αναφέρθηκε για δυνατότητα restart(εκτός αν έχασα κανα ποστ)αλλά ότι έχει φτιαχτεί το θέμα των <<πολλών>>επανεκκίνησεων που είχε αναφερθεί ως προβλημα. Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Με αρκετη -αν οχι συνεχης- χρηση WiFi, με αρκετο facebook, πλοηγηση με το Dolphin και με αρκετες εφαρμογες να τρεχουν απο πισω η μπαταρια κραταει φουλ και ανετα μια μερα!!!! εφτασε 100% χθες στις 3 το βραδυ, και τωρα ειναι 29%, μολις τωρα το εβαλα να παρει τροφη! :P Ειμαι 15 μερες χρηστης του Neo V και μπορω να πω πως ειμαι υπερευχαριστημενος! Ναι και μένα με τόση χρήση μία μερα ούτε ικανοποιημένος ούτε δυσαρεστημένους περιμένω κάτι που με τόση χρήση θα μου κρατάει τουλάχιστον 2 μέρες για να είμαι ευχαριστημένος. // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myweca Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Καλημέρα παιδιά! Σήμερα έκανα ένα tweak στο κινητό και είπα να το μοιραστώ μαζί σας! Πολύ εύκολο (και ίσως αδιάφορο για κάποιους!) αλλά πολύ πρακτικό! Εγκατέστησα το Chrome To Phone στο Neo V, το οποίο δεν είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα. Στέλνεις ό,τι βλέπεις στον Chrome κατευθείαν στο κινητό (π.χ. GoogleMaps, Links) και γλιτώνεις πληκτρολόγηση! 1) Πρέπει να έχουμε κάνει root. Εγκαθιστούμε στο κινητό το Market Enabler (μην αγχώνεστε, μετά από reboot ή flight mode επανέρχονται οι κανονικές ρυθμίσεις) https://market.android.com/details?id=ch.racic.android.marketenabler&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNoLnJhY2ljLmFuZHJvaWQubWFya2V0ZW5hYmxlciJd 2) To τρέχουμε κι επιλέγουμε στο Market Enabler έναν πάροχο από US, π.χ. US Verizon 3) Τώρα στο Android Market ψάχνουμε κι εγκαθιστούμε το Google Chrome To Phone (πριν δεν το εμφάνιζε λόγω "κλειδώματος" της Google), το τρέχουμε και το ρυθμίζουμε. Κάντε κι ένα reboot αν θέλετε να επανέλθει το Market, 4) Εγκαθιστούμε στον Chrome του PC μας την επέκταση "Το Chrome στο τηλέφωνό σας" και ρυθμίζουμε κι αυτό! Τώρα, μόλις πατάτε το κουμπί στον Chrome, αυτόματα το link της σελίδας που είστε στέλνεται στο κινητό σας - χρήσιμο για τους Χάρτες. Σίγουρα δεν αφορά όλο το forum, αλλά ελπίζω να φανεί χρήσιμο σε ορισμένους! Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IASVN Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 το εχεις αυτο?απλα δεν θελω να κανει "φουσκες" αερα. Ναι και είναι εντάξει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Mπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι στο advanced του CWM δεν μου εμφανιζει την επιλογη partition sd card. Eυχαριστω προκαταβολικα. Συγνώμη δικό μου λάθος η έκδοση CWM που έχουμε αυτή τη στιγμή στο Neo V δεν έχει την επιλογή για SD card partitionging :( Υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι, μία εύκολη διαδικασία είναι ΕΔΩ Το minitool θα το βρείτε ΕΔΩ επίσημη σελίδα ΕΔΩ Φτιάξτε ext3 partition όχι ext2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamer Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Καλημέρα σε όλους! Έχω 3 ερωτήσεις: 1) Αν κάνω την αναβάθμιση από 0.42 σε 0.62 χρειάζεται backup ή απλά την περνάει χωρίς να σβηστεί τπτ στο τηλέφωνο; 2) Υπάρχει κάποια επίσημη (ή έστω έγκυρη) λίστα που να αναφέρει τί έχει διορθωθεί στη νέα έκδοση; 3) Έχει αγοράσει κανείς adaptor ή καλώδιο microhdmi σε hdmi να μας πει πώς αποδίδει το κινητό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katzenjammer Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Συγνώμη δικό μου λάθος η έκδοση CWM που έχουμε αυτή τη στιγμή στο Neo V δεν έχει την επιλογή για SD card partitionging :( Υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι, μία εύκολη διαδικασία είναι ΕΔΩ Το minitool θα το βρείτε ΕΔΩ επίσημη σελίδα ΕΔΩ Φτιάξτε ext3 partition όχι ext2. Eυχαριστω lousou76, το εκανα ηδη και ολα καλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fou Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Συγνωμη για την επαναληψη, αλλα δεν μου περναει απο το μυαλλο οτι δεν γινεται... Πως κατατασουμε τις επαφες με βαση το επιθετο και οχι το ονομα που ειναι default...?; Ευχαριστω... .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Καλημέρα σε όλους! Έχω 3 ερωτήσεις: 1) Αν κάνω την αναβάθμιση από 0.42 σε 0.62 χρειάζεται backup ή απλά την περνάει χωρίς να σβηστεί τπτ στο τηλέφωνο; 2) Υπάρχει κάποια επίσημη (ή έστω έγκυρη) λίστα που να αναφέρει τί έχει διορθωθεί στη νέα έκδοση; Καλημέρα!!!! 1)αν κανείς απλά αναβάθμιση κ ΟΧΙ επιδιόρθωση τα κρατάει όλα(τουλάχιστον σε μένα δεν έσβησε τίποτα) 2)Λίστα δεν εχω δει εγώ,οι πιο πολλοί λένε ότι διορθώνει τα restarts & κρατάει καλύτερα η μπαταρια. Προσωπικά εγώ με τη 0.42 δεν είχα κανένα θέμα με restart.στην 0.62 έκανε μόνο ένα χθες αλλά θα έτυχε! Αν είσαι root κ περάσεις την αναβάθμιση χάνεις το root κ ακόμη δεν εχει βγει εύκολος τρόπος να κανεις root Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1600 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Συγνωμη για την επαναληψη, αλλα δεν μου περναει απο το μυαλλο οτι δεν γινεται... Πως κατατασουμε τις επαφες με βαση το επιθετο και οχι το ονομα που ειναι default...?; Ευχαριστω... Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, αλλα επειδη το εχουνε θιξει κι αλλοι κι εχουν ηδη απαντησει αρκετοι πανω σε αυτο.....Δεν.....δυστυχως δε γινεται...προσεξε...με την stock εφαρμογη του τηλεφωνου. Αν σου ειναι τοσο απαραιτητο, κατεβαζεις μια εναλλακτικη απο το μαρκετ και κανεις τη δουλεια σου, ψαξε πχ για "DW Dialer" ή μια απο τις τοσες επιλογες. "Πετας" και στα σκουπιδια μετα το εικονιδιο της stock εφαρμογης, απο την κατω μπαρα συντομευσεων στην αρχικη οθονη, και το αντικαθιστας με την συντομευση απο τον νεο "dialer" και εισαι ΟΚ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Καλημέρα σε όλους! 3) Έχει αγοράσει κανείς adaptor ή καλώδιο microhdmi σε hdmi να μας πει πώς αποδίδει το κινητό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Έχω πάρει καλώδιο microhdmi αυτό και σε συνδυασμό με Adaptor microUSB On-The-Go Host OTG από εδώ. Προσοχή όμως όχι πολύ ώρα με μεγάλους εξωτερικούς δίσκους γιατί θα το κάψουμε το εργαλείο. Επίσης καλό θα είναι ο δίσκος να έχει δική του τροφοδοσία ρεύματος. Ακόμη μπορούμε να συνδέσουμε και usb hub με ποντίκι, πληκτρολόγιο και φλασάκι ή σκληρό (fat 32) και με το micro hdmi έχουμε ένα υπολογιστή στην tv.:p είσαι κομπλέ.:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts