Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα φίλοι!

Μήπως γνωρίζει κάποιος πως να εμφανίζεται πρώτα το Επώνυμο και μετά το όνομα στις ΕΠΑΦΕΣ;:)

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κοιτάξτε τι έχω εγώ!

:p:p:p

StatusBar Widget, όπως στα Samsung!

Τα εύσημα στους XDA!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Είναι κάπως λούκι η διαδικασία, μην το δοκιμάσετε αν δεν ξέρετε τι κάνετε!

Οδηγίες

1) Κάντε root το Neo V σας!

2) Κατεβάζετε το zip αρχείο από εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1392472 (ανοίχτε το με 7zip, είναι δωρεάν!)

3) Κατεβάστε και εγκαταστήστε από το Market το Root Explorer (File Manager).

4) Φτιάξτε ένα φάκελο στη sd και κάντε extract τα αρχεία από το zip που κατεβάσατε. Φτιάξτε κι ένα φάκελο BackUp και αφήστε τον κενό.

5) Ανοίξτε το Root Explorer, περιηγηθείτε στο /system/app και βρείτε το αρχείο SystemUI.apk, πατήστε πάνω του και πατήστε Copy.

6) Πατήστε πίσω, πηγαίνετε στη sd card και κάντε paste το αρχείο στο φάκελο BackUp που φτιάξατε πριν!

7) Πατήστε πίσω, και κάνετε install το QuickPanelSettings.apk. Μην το τρέξετε!

8) Στο Root Explorer, πατήστε πάνω στο SystemUI.apk που ΚΑΤΕΒΑΣΑΤΕ, και κάντε το copy.

9) Πηγαίνετε πάλι στο /system/app, πατήστε πάνω αριστερά το κουμπί "Mount R/W" και μετά κάντε paste το αρχείο στο φάκελο αυτό και overwrite.

10) ΠΡΟΣΟΧΗ! Το κινητό σας θα κολλήσει, δεν πειράζει, κάντε του restart βγάζοντας τη μπαταρία! Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!

11) Όταν ανοίξει το κινητό σας ξανά, θα δείτε πως ΔΕΝ εμφανίζεται καθόλου το status bar! ΔΕΝ υπάρχει κανένα πρόβλημα, βάζετε pin και συνεχίζουμε!

12) Ξανανοίγετε το Root Explorer, πάτε ξανά στο /system/app, βρίσκετε ξανά το αρχείο SystemUI.apk (δηλαδή το "καινούργιο"). Πατάτε πάλι "Mount R/W", πατάτε πάνω στο SystemUI.apk και επιλέγετε "Permissions".

13) Επιλέγετε στο Owner τα Read, Write, Execute, πατάτε ΟΚ και πατάτε "Mount R/O".

14) Κάνετε ξανά ένα restart, κανονικό αυτή τη φορά και... να το!

:D:D:D

Τις επιλογές για το StatusBar Widget τις επιλέγετε μέσω της εφαρμογής Quick Panel Settings που εγκαταστήσαμε αρχικά!

Αν κάτι δεν πάει καλά, έχετε ήδη κρατήσει backup από το original SystemUI.apk, κάντε το overwrite!

Μόλις το έβαλα είναι πολύ καλό :clap::clap:

Μια διόρθωση μόνο το κουμπί "Mount R/W" είναι πάνω δεξιά όχι αριστερά.

καλησπερα , χρειαζομαι και εγω μια μικρη βοηθεια....

μου παρουσιαστηκε το εξης παραδοξο. εχω το bluetooth mw 600 και παρατηρησα το εξης.... κτλ κτλ...

και ολα λυνονται με μια πατροπαραδοτη επανακινηση! εχει παρατηρησει κανεις κατι αντιστοιχο?? εχει ακουσει, εχει καμια ιδεα πως λυνεται??

Μια από τα ίδια κι εδώ. Γενικά δεν συνεργάζονται όπως πρέπει οι δυο συσκεύες. Πολλές φορές κολλάει όταν πάω να κάνω κλήση. Για να μην αναφέρω ότι όταν πατάς το κουμπί απάντησης στο MW το κινητό καταλαβαίνει φωνητικές εντολές και καλεί όποιον να 'ναι! Θα πάρει καμία πρώην καμιά ώρα κι άντε να εξηγήσεις!!! :lol::lol::p

Το έχω κατά νου πάντως να το κοιτάξω κάποια στιγμή γιατί μου προκαλεί δυσκολίες στη δουλειά μου. ;)

ερωτηση..αμα ενεργοποιησω το gps θα χρεωθω?

Όχι βέβαια. Αρκεί να μην έχεις το a-gps ενεργό (Ρυθμίσεις-->Τοποθεσία και Ασφάλεια-->Χρήση ασύρματων δικτύων --> untick)

status bar έχει το τηλέφωνο εξ αρχής;

Προφανώς!

Καλησπέρα φίλοι!

Μήπως γνωρίζει κάποιος πως να εμφανίζεται πρώτα το Επώνυμο και μετά το όνομα στις ΕΠΑΦΕΣ;:)

Με την stock εφαρμογή της SE δεν μπορείς. Εγκατέστησε κάποιο πρόγραμμα διαχείρισης επαφών και θα είσαι ΟΚ (Go Contacts, DW Contacts κτλ)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Καλησπέρα.

Λοιπόν πήρα και εγώ το κινητάκι για δώρο στην αδερφή μου. Πολύ καλό κινητό. Πιο γρήγορο και από το δικό μου, το LG Optimus One.

Μόνο που εμφανίζει ένα πρόβλημα. Όσες φορές μιλάμε, αλλά και με άλλα κινητά της το έχουν πει, ο ήχος κάνει διακοπές και η φωνή κάνει σπασίματα και ακούγεται λες και έχει φίλτρο μπροστά στο μικρόφωνο (σαν μπούκωμα) . Εντάξει δεν το έχω τεστάρει τρελά αλλά τουλάχιστον μέσα στο σπίτι το κάνει παντού. Αύριο θα το σκίσω σε εξωτερικό περιβάλλον αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν το παρουσιάζει και σε κανέναν άλλο.

Ααα κάτι τελευταίο. Το κουμπάκι που έχει για την φωτογραφική στο πλάι λειτουργεί κανονικά ή θέλει κολπάκι?

Γιατί όσες φορές το έχω χρησιμοποιήσει μόνο το LED ανάβει. Δεν τραβάει , πρέπει να χρησιμοποιήσω την οθόνη.

Ευχαριστώ.

Edited by jobous

VF Giga Unlimited Ultra

παιδιά βρήκα μπαταριούλα 2430mah..

http://www.ebay.com/itm/GOLD-2430MAH-HIGH-CAPACITY-REPLACEMENT-BATTERY-SONY-ERICSSON-XPERIA-NEO-/120832803911?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item1c22324447

και 10ευρό μονο.. ένας φίλος πρίν έλεγε διαφορα επειδή είναι απο κίνα,και ενας αλος επέμενε οτι και η μαμα μπαταρία είναι απο κίνα.. πειτε και αλοι φίλοι την γνώμη σας για την μπαταρία,είναι επικίνδυνο; τι πιστεύετε εσείς;

Μια από τα ίδια κι εδώ. Γενικά δεν συνεργάζονται όπως πρέπει οι δυο συσκεύες. Πολλές φορές κολλάει όταν πάω να κάνω κλήση. Για να μην αναφέρω ότι όταν πατάς το κουμπί απάντησης στο MW το κινητό καταλαβαίνει φωνητικές εντολές και καλεί όποιον να 'ναι! Θα πάρει καμία πρώην καμιά ώρα κι άντε να εξηγήσεις!!! :lol::lol::p

Το έχω κατά νου πάντως να το κοιτάξω κάποια στιγμή γιατί μου προκαλεί δυσκολίες στη δουλειά μου. ;)

Όχι βέβαια. Αρκεί να μην έχεις το a-gps ενεργό (Ρυθμίσεις-->Τοποθεσία και Ασφάλεια-->Χρήση ασύρματων δικτύων --> untick)

Προφανώς!

Με την stock εφαρμογή της SE δεν μπορείς. Εγκατέστησε κάποιο πρόγραμμα διαχείρισης επαφών και θα είσαι ΟΚ (Go Contacts, DW Contacts κτλ)

Μήπως μπορείς να βοηθήσεις λίγο περισσότερο αγαπητέ zxr. είμαι ολίγον τι άσχετος με το νέο κινητό

Μόνο που εμφανίζει ένα πρόβλημα. Όσες φορές μιλάμε, αλλά και με άλλα κινητά της το έχουν πει, ο ήχος κάνει διακοπές και η φωνή κάνει σπασίματα. Εντάξει δεν το έχω τεστάρει τρελά αλλά τουλάχιστον μέσα στο σπίτι το κάνει παντού.

Ααα κάτι τελευταίο. Το κουμπάκι που έχει για την φωτογραφική στο πλάι λειτουργεί κανονικά ή θέλει κολπάκι?

Γιατί όσες φορές το έχω χρησιμοποιήσει μόνο το LED ανάβει. Δεν τραβάει , πρέπει να χρησιμοποιήσω την οθόνη.

Έχεις επιλέξει μόνο το GSM ως λειτουργία δικτύου;

Πατάς μέχρι τη μέση το κουμπί της φωτογραφικής και κάνει μόνο auto focus. Πάτα με λίγη παραπάνω δύναμη να πάει μέχρι κάτω.

http://www.ebay.com/itm/GOLD-2430MAH-HIGH-CAPACITY-REPLACEMENT-BATTERY-SONY-ERICSSON-XPERIA-NEO-/120832803911?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item1c22324447

και 10ευρό μονο.. ένας φίλος πρίν έλεγε διαφορα επειδή είναι απο κίνα,και ενας αλος επέμενε οτι και η μαμα μπαταρία είναι απο κίνα.. πειτε και αλοι φίλοι την γνώμη σας για την μπαταρία,είναι επικίνδυνο; τι πιστεύετε εσείς;

Αναμφίβολα και οι μπαταρίες της SE είναι από Κίνα αλλά έχει κάποιες προδιαγραφές. Κι έπειτα αν σου πάθει κάτι πας στην SE και τους ζητάς τα ρέστα. Η μπαταρία που βρήκες τι προδιαγραφές πληρεί; Αν σου πάθει κάτι σε ποιον ζητάς τα ρέστα; :worry:

Μήπως μπορείς να βοηθήσεις λίγο περισσότερο αγαπητέ zxr. είμαι ολίγον τι άσχετος με το νέο κινητό

Μπαίνεις στο market, ψάχνεις για τις δυο εφαρμογές που προανέφερα, τις εγκαθιστάς και είσαι έτοιμος.

παιδιά εγώ δεν έχω παραλάβει ακόμη την κινητάρα μας, αλλά status bar έχει το τηλέφωνο εξ αρχής; θα ήθελα να έχω αυτή την ευκολία...!

κάνει και για το live walkman;

status bar εχουν ολα τα κινητα android

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Μόλις το έβαλα είναι πολύ καλό :clap::clap:

Μια διόρθωση μόνο το κουμπί "Mount R/W" είναι πάνω δεξιά όχι αριστερά.

Thanks! Το διορθώνω! Το έγραψα κάπως βιαστικά - ήμουν εκστασιασμένος... σαν παιδί κι εγώ!

:p

Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20

Αποψη μου ειναι να μην χρησιμοποιουνται μπαταριες περα τον επισημων της sony ericsson.Καθως σε περιπτωση βλαβης και το κινητο θα κλαις και η εγγυηση παει περιπατο!Αυτο ειναι καθαρα δικη μου αποψη.

ericsson t39m-nokia 3230-sony ericsson xperia neo v

Καλησπέρα. Ήθελα να κατεβάσω για το κινητό το smart office plus από το getjar.com. Πρώτα όμως μου ζητάει να κατεβάσω την εφαρμογή της σελίδας (getjar.apk). Είναι ασφαλής η σελίδα? Να προχωρήσω? Και μία δευτερη ερώτηση (είμαι καραασχετος με τα smartphones). Προτεινουν κάποιοι γνώστες σαν λύση σε κάποια προβλήματα: "φλάσαρε με SEUS". Το αρχείο το κατέβασα στο p/c μου από κάποια links που δίνατε. Πως φλασάρω όμως ρε παιδιά? Κάνω copy paste το αρχείο στην microsd και το τρέχω με κάποιο file manager? Οεο :confused::confused::confused:

καταλαβα... αρχιζω το ψαξιμο πατεντας πως θα το κανω, αν και το restart δεν χαλασε ποτε κανεναν.

με τισ φωνητικές κατι παρατηρησα και εγω οταν ειδα κατι ασχετα τηλ στα εξερχομενα -ευτυχως το ειχα χασει την παλαια sim και στην καινουρια δεν εχω τηλεφωνα παλαια...:worry:

thx για την απαντηση και να ξερει βρει κανεις αλλος τπτ αναμενω με αγωνια

Για όσους θέλουν να απενεργοποιήσουν την αυτόματη φωτεινότητα, βρήκα κάτι tweaks για hw_config. Μπορώ να φτιάξω ένα πακέτο zip για CWM recovery που θα το εγκαθιστάτε και θα απενεργοποιείται η αυτόματη φωτεινότητα. Επίσης θα υπάρχει και ένα backup zip σε περίπτωση που θέλετε να την ενεργοποιήσετε ξανά. Αυτό για δική σας ευκολία αφού το μόνο που χρειάζεται είναι ενα κουμπί να πατήσετε στο recovery και σε 1sec εγκαθίσταται το πακέτο. Δεν έχω neo v όμως να το δοκιμάσω. Αν θέλετε προχωράτε με δική σας ευθύνη. Ενδιαφέρεστε?

Jim στείλε μου σε παρακαλώ ότι έχεις. Μιλάμε με πμ. Ευχαριστώ :)

Και κάπως έτσι ιδρύθηκε η προγραμματιστική συμμαχία μεταξύ jimdem582 και zxr!!! :lol::p

Αποτέλεσμα αυτού είναι η δημιουργία του πρώτου tweak για το Neo V. Πρώτο θύμα ήταν η αυτόματη ρύθμιση της φωτεινότητας της οθόνης!!!:cool:;)

Προσωπικά έκανα τις αλλαγές και τις δοκιμές σε low level ενώ ο jimdem αναλαμβάνει να γράψει το script για να απενεργοποιείτε την αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας με ένα click. (κρίμα τόσες σελίδες που γράφτηκαν για την φωτεινότητα της οθόνης :lol::lol: )

Όταν τα πράγματα θα είναι έτοιμα τότε θα γράψουμε έναν οδηγό για την απενεργοποίηση της αυτόματης φωτεινότητας είτε με τον hard way (για να μπαίνετε και στα άδυτα του Android) είτε με τον easy way.

Όλα τα credits στον jimdem582 τον οποίο και ευχαριστώ θερμά και καλώ επίσημα να ασχοληθούμε ακόμα περισσότερο με το κινητό. :)

Έχεις επιλέξει μόνο το GSM ως λειτουργία δικτύου;

Πατάς μέχρι τη μέση το κουμπί της φωτογραφικής και κάνει μόνο auto focus. Πάτα με λίγη παραπάνω δύναμη να πάει μέχρι κάτω.

Για το δεύτερο έχεις απόλυτο δίκιο.

Για το πρώτο τι κινητό έχει σαν προεπιλεγμένο το WCDMA(προτιμ.)/GSM. Να επιλέξω μόνο GSM??

VF Giga Unlimited Ultra

Η εργοστασιακή προεπιλογή είναι το WCDMA(προτιμ.)/GSM. Με λίγα λόγια 3G/GSM. Ναι, επιλέγεις μόνο GSM.

Kαταρχάς Καλή Χρονιά!

Ειμαι και εγώ κάτοχος εδώ και λίγες μέρες του Neo V και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ικανοποιημένη.Βέβαια,επειδή είμαι πρωτάρα στα smartphones και δη στο λειτουργικό Adroid έχω κάποιες απορίες και 8α ήθελα να την βοηθειά σας:

1. τι είναι η Λειτουργία Πτήσης;;

2. Έχοντας διαβάσει τουλάχιστον τις πρώτες 140 σελίδες κατάλαβα οτι πρέπει να ξεκλικάρς την επιλογή "Δεδομένα Ενεργά" για να μην χρώνομαι αν δεν έχω κάποιο πρόγραμμα με ιντερνετ.Οστόσο μπορώ να μπαίνω με wifi.Ερωτήσεις:1.Για να μπαίνω με το wifi πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις στο κινητό;;2.Πληρώνεις το wifi ή είναι δωρεάν;;

3.Οταν ανοίγω και κλείνω το κινητό αυτό δονείται για 0,4 sec.Το κάνει σε όλους αυτό;;

4.Πρέπει οπωσδήποτε κάποιος να κάνει "root" στο κινητό του;;

5. Οτάν κατεβάζω τα δωρεάν παιχνίδια απο το Market πρέπει να είμαι στο internet συνδεδεμένη για να παίζω;;

6.Οι εφαρμογές που εμφανίζονται με "Χ" στο κινητό μπορούν να διαγραφούν;; Ή θα χάσω την εγγύηση;;

Αυτά για αρχή..

Εντυπώσεις τώρα!!!

Εγώ πήρα το μαύρο-μπλε.Στο κατάστημα υπήρχε και το άσπρο αλλά προτίμησα το μαύρο!Μέχρι τώρα όλα τέλεια!!Και η κάμερα και η μουσική!!Τα πάντα όλα!!!!!Βασικά είμαι πολύ ενθουσιασμένη!!!!

Η εργοστασιακή προεπιλογή είναι το WCDMA(προτιμ.)/GSM. Με λίγα λόγια 3G/GSM. Ναι, επιλέγεις μόνο GSM.

Έγινε. Θα το δοκιμάσω αύριο έξω και θα δούμε γιατί να πω την αλήθεια φοβάμαι ότι μέσα στο σπίτι δεν έχει και καλό σήμα και μπορεί να παίζει μεγάλο ρόλο .Thanks.

VF Giga Unlimited Ultra

Και κάπως έτσι ιδρύθηκε η προγραμματιστική συμμαχία μεταξύ jimdem582 και zxr!!! :lol::p

Αποτέλεσμα αυτού είναι η δημιουργία του πρώτου tweak για το Neo V. Πρώτο θύμα ήταν η αυτόματη ρύθμιση της φωτεινότητας της οθόνης!!!:cool:;)

Προσωπικά έκανα τις αλλαγές και τις δοκιμές σε low level ενώ ο jimdem αναλαμβάνει να γράψει το script για να απενεργοποιείτε την αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας με ένα click. (κρίμα τόσες σελίδες που γράφτηκαν για την φωτεινότητα της οθόνης :lol::lol: )

Όταν τα πράγματα θα είναι έτοιμα τότε θα γράψουμε έναν οδηγό για την απενεργοποίηση της αυτόματης φωτεινότητας είτε με τον hard way (για να μπαίνετε και στα άδυτα του Android) είτε με τον easy way.

Όλα τα credits στον jimdem582 τον οποίο και ευχαριστώ θερμά και καλώ επίσημα να ασχοληθούμε ακόμα περισσότερο με το κινητό. :)

Όλα τα credits και στους δυο που μας βοηθάτε εμάς τους αδαείς !!!!!

γιατί ρε γμτ όταν μπαίνω ίντερνετ μου ανοίγει μόνο του το Facebook και τους Χάρτες?Τα κλείνω και πάλι ανοίγουν

Κάποιο πρόγραμμα για να τα κλείνω μια και καλή και να μη ξανανοίγουν?

Γιατί γίνεται αυτό?

Μου τρώει μπαμ μπαμ τα ΜΒ

Kαταρχάς Καλή Χρονιά!

Ειμαι και εγώ κάτοχος εδώ και λίγες μέρες του Neo V και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ικανοποιημένη.Βέβαια,επειδή είμαι πρωτάρα στα smartphones και δη στο λειτουργικό Adroid έχω κάποιες απορίες και 8α ήθελα να την βοηθειά σας:

2. Έχοντας διαβάσει τουλάχιστον τις πρώτες 140 σελίδες κατάλαβα οτι πρέπει να ξεκλικάρς την επιλογή "Δεδομένα Ενεργά" για να μην χρώνομαι αν δεν έχω κάποιο πρόγραμμα με ιντερνετ.Οστόσο μπορώ να μπαίνω με wifi.Ερωτήσεις:1.Για να μπαίνω με το wifi πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις στο κινητό;;2.Πληρώνεις το wifi ή είναι δωρεάν;;

3.Οταν ανοίγω και κλείνω το κινητό αυτό δονείται για 0,4 sec.Το κάνει σε όλους αυτό;;

5. Οτάν κατεβάζω τα δωρεάν παιχνίδια απο το Market πρέπει να είμαι στο internet συνδεδεμένη για να παίζω;;

6.Οι εφαρμογές που εμφανίζονται με "Χ" στο κινητό μπορούν να διαγραφούν;; Ή θα χάσω την εγγύηση;;

Αυτά για αρχή..

Εντυπώσεις τώρα!!!

Εγώ πήρα το μαύρο-μπλε.Στο κατάστημα υπήρχε και το άσπρο αλλά προτίμησα το μαύρο!Μέχρι τώρα όλα τέλεια!!Και η κάμερα και η μουσική!!Τα πάντα όλα!!!!!Βασικά είμαι πολύ ενθουσιασμένη!!!!

1. Κλείνει όλα τα δίκτυα (Gps, 3g, wi-fi, gprs κλπ)

2.Για να συνδεθείς με το εκάστοτε wi-fi, πρέπει να βάλεις τον κωδικό του ρούτερ που ανήκει το wi-fi, και όχι, δε χρεώνεσαι με αυτού του τύπου τη σύνδεση

3.Ναι

4.Το ρουτ χρειάζεται από ορισμένες εφαρμογές, απαραίτητο δεν είναι να το κάνεις, αλλά σου προσφέρει όμως αρκετά πράγματα

5.Όχι, εκτός και αν το παιχνίδι παίζει μόνο online (ελάχιστα το κάνουν αυτό). Απλά θα σου ζητήσει πιθανόν σύνδεση στο ιντερνετ την πρώτη φορά που θα το τρέξεις, για να κατεβάσει επιπλέον δεδομένα, και μετά θα τρέχει χωρίς σύνδεση κανονικά

6.Εγγύση δε θα χάσεις, και ούτε θα έχεις κάποιο άλλο πρόβλημα αν σβήσεις μόνο αυτές τις εφαρμογές (όσες έχουν Χ από το app list). Πάντως αργότερα αν περάσεις κάποιον unistaller και κάνεις και root, να προσέχεις αρκετά τι θα σβήσεις, για επερισσότερα δες εδώ

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1089470

Αλλά μη σε μπερδεύω, το τελευταίο σκέλος αποκλειστικά και μόνο για μελλοντική χρήση!

Παιδιά έβαλα τον go launcher να αλλάξω λίγο style, αλλά έχω κάποια προβλήματα. Τα widgets timescape και αυτό που περιστρέφονται οι εικόνες δε το βρίσκω στα widgets. Ξέρει κανείς πώς μπορώ να το φτιάξω;

Edit: ούτε το music widget βρίσκω

Sent from my Xperia Neo V

Κι εμένα με είχε πιάσει πανικός στην αρχή που έχασα αυτά τα widget (κυρίως timescape και photo and video), αλλά το πρώτο σκέλος το έλυσα με το πολύ καλό pure messenger, που βασικά έχει τα ίδια πάνω κάτω με το timescape. Για εικόνες δεν έχω βρει κάτι, αν βρεις πες μας κι εμάς!

- Vivo X80 Pro

- ZTE MC888 Pro

- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra

ASUS TUF-AX3000 V2

Οδηγός επιβίωσης Android

γιατί ρε γμτ όταν μπαίνω ίντερνετ μου ανοίγει μόνο του το Facebook και τους Χάρτες?Τα κλείνω και πάλι ανοίγουν

Κάποιο πρόγραμμα για να τα κλείνω μια και καλή και να μη ξανανοίγουν?

Γιατί γίνεται αυτό?

Μου τρώει μπαμ μπαμ τα ΜΒ

Γίνεται με το πρόγραμμα autostarts, επέλεξε να μην ξεκινούν όταν μπαίνεις στο ιντερνετ

- Vivo X80 Pro

- ZTE MC888 Pro

- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra

ASUS TUF-AX3000 V2

Οδηγός επιβίωσης Android

με αλλο κινητο συνδεεσαι??..γιατι εγω τα εχω συνδεσει κανονικοτατα...

Εχω και ενα omnia ii και συνδεονται κανονικα το κινητο με το laptop.

Γίνεται με το πρόγραμμα autostarts, επέλεξε να μην ξεκινούν όταν μπαίνεις στο ιντερνετ

δεν έχω βρει πουθενά την επιλογή αυτή

Μήπως γίνεται μόνο στην Pro έκδοση?

Kαταρχάς Καλή Χρονιά!

Αυτά για αρχή..

Εντυπώσεις τώρα!!!

1.Σε λειτουργια πτησης απενεργοποιουνται καποιοι πομποδεκτες,οπως του ραδιοφωνου και του δικτυου.

2.Για wifi μονο το κλειδι να περασεις οταν εχει προστασια.Δεν πλειρωνεις τιποτα σε συνδεση με wifi.

3.Ναι.

4.Αν το χρειαζεσαι μονο.

5.Οχι δεν χρειαζεται,εκτος αν το παιχνιδι ειναι καποιο online ή καποια παχνιδια οταν τα ανοιξεις για πρωτη φορα μπορει να χρειαστει να κατεβασουν καποια δεδομενα.

6.Αυτες με χ μπορουν να διαγραφουν με ασφαλεια.

ericsson t39m-nokia 3230-sony ericsson xperia neo v

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...