Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Χρόνια πολλά σε όλους. Φοβερό το spb shell 3D ε!!!

χροννια πολλα το εβαλες στο neo v το spbshell 3D ?? ειναι φοβερο πως αποκρινεται?? δουλευει καλα ? η μηπως κολαει?? γιατι με ενδιαφερει και μενα θελω να το βαλω και εγω ... πες μας εντυπωσεις εαν θελεις ....:)

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M

Hiaomi Redmy Note 2 Prime

χροννια πολλα το εβαλες στο neo v το spbshell 3D ?? ειναι φοβερο πως αποκρινεται?? δουλευει καλα ? η μηπως κολαει?? γιατι με ενδιαφερει και μενα θελω να το βαλω και εγω ... πες μας εντυπωσεις εαν θελεις ....:)

Φίλε μου είναι super δεν κολλάει πουθενά. Βάλτο ανεπιφύλακτα.:D

Το πηρα !!!! Ειμαι χαρουμενος αλλα και ασχετος με το android !!! Συγνωμμη απο τωρα γιατι θα σας ζαλισω φιλοι μου !!!

Ολα καλα μεχρι τωρα αλλα η φωτεινωτητα ειναι χαλια πιστευω, το εχω ρυθμισει στο τερμα αλλα....

Ποιο είναι ; Αν σας πω ότι δεν έχω το βρει θα με πιστέψετε ; :O

απλα πατας παρατεταμενα το πληκτρο που κλειδωνει και απενεργοποιειται το κινητο και πατας ληψη στιγμιοτιπου οθονης;)

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Το πηρα !!!! Ειμαι χαρουμενος αλλα και ασχετος με το android !!! Συγνωμμη απο τωρα γιατι θα σας ζαλισω φιλοι μου !!!

Ολα καλα μεχρι τωρα αλλα η φωτεινωτητα ειναι χαλια πιστευω, το εχω ρυθμισει στο τερμα αλλα....

Root και disable auto brightness

Να κάνω και εγώ με τη σειρά μου μια χαζή ερώτηση?

Πως φαίνεται ότι έχω συνδεθεί σε 3g σήμα?

Στο προηγούμενο τηλέφωνο στο σύμβολο του σήματος έβγαζε ένα G.

Στο ΝΕΟ V βγάζει κάποιες φορές Ε και κάποιες Η νομίζω.

Να κάνω και εγώ με τη σειρά μου μια χαζή ερώτηση?

Πως φαίνεται ότι έχω συνδεθεί σε 3g σήμα?

Στο προηγούμενο τηλέφωνο στο σύμβολο του σήματος έβγαζε ένα G.

Στο ΝΕΟ V βγάζει κάποιες φορές Ε και κάποιες Η νομίζω.

το γρηγοροτερο που μπορεις να πιασεις ειναι το Η.

Απο κει και περα μπορει να δεις 3G,G,E.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χρόνια πολλά σε όλους. Φοβερό το spb shell 3D ε!!!

θειικο!!

πρέπει να είσαι ροοτ για να το κάνεις;

Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O

Δηλαδή το Η είναι πιο γρήγορο από το 3G? Πάντως G και 3G δεν μου έχει βγάλει ποτέ.

ακριβως.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δείτε
τι σημαίνει Scratch-resistant.:shock::shock:

σταμάτα βλέπω εφιάλτες :P

Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O

Το να εισαι root σημαινει οτι κανεις οτι θες στο τηλεφωνο? Χανεις την εγγυηση?

Περίπου ναι. Το επαναφέρεις όποτε θέλεις.:p

θειικο!!

πρέπει να είσαι ροοτ για να το κάνεις;

Όχι.:D

βαλε την επιλογη gsm στα δικτυα.θα χεις πολυ καλυτερο σημα...

Εμενα που εχει επιλογη δικτυου WCDMA και GSM . Τι διαφορα θα εχει αν βαλω μονο το gsm;

Sent from my Xperia Neo V

Δείτε

Ουαου δηλαδη και το δικο μας ειναι scratch resistant;

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
Just in love with my Sole :)

Εμενα που εχει επιλογη δικτυου WCDMA και GSM . Τι διαφορα θα εχει αν βαλω μονο το gsm;

λογικα εχει τρεις επιλογες.

-μονο WCDMA

-μονο GSM

-WCDMA(προτ.)/GSM

αν το βαλεις στην πρωτη επιλογη θα μπορεις να πιανεις 3G σημα στο ιντερνετ.συγκεκριμενα θα εμφανιζεται το Η.(οπου αυτο ειναι δυνατον απο τον παροχο σου)

αν το βαλεις στην επιλογη gsm,ξεχνας το γρηγορο ιντερνετ.πιανεις σημα G αλλα εχεις καλυτερο σημα και καλυτερη μπαταρια.

τελος,αν το βαλεις στην τριτη επιλογη,θα χεις σημα 3g αλλα οταν δεν πιανεις καλο σημα θα γυρναει αυτοματα σε gsm

εγω εχω βγαλει ενα wigdetακι στην οθονη ωστε να το αλλαζω γρηγορα και ευκολα.οποτε ειμαι σπιτι το χω σε gsm και οταν βγαινω εξω το γυρναω σε WCDMA γιατι χρησιμοποιω το ιντερνετ του παροχου.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δείτε

un.FOOCKIN.believable:wacko: (σχολιο στο Utube: "4s wont even survive the first round" :lol::lol:)

ΥΓ. πανευτυχης :D κατοχος -κι εγω πλεον- ενος "neoV". το ψιλοσεταρω σιγα-σιγα και αργοτερα θα γραψω εντυπωσεις...

Ουαου δηλαδη και το δικο μας ειναι scratch resistant;

οχι καμια σχεση.το active μονο μπορει να αντεξει κατι τετοιο.ακομα και νερο θαλασσας.μην κανετε κανα αστειο με το neo v :lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

οχι καμια σχεση.το active μονο μπορει να αντεξει κατι τετοιο.ακομα και νερο θαλασσας.μην κανετε κανα αστειο με το neo v :lol::lol:

Καπου ομως διαβασα οτι ειναι θεωριτικα scratch resistant. Δεν ειμαι σιγουρος. Anyway εγω το λυπαμαι να το χω χωρις θηκη θα κανω κατι τετιο; :-P

λογικα εχει τρεις επιλογες.

-μονο WCDMA

-μονο GSM

-WCDMA(προτ.)/GSM

αν το βαλεις στην πρωτη επιλογη θα μπορεις να πιανεις 3G σημα στο ιντερνετ.συγκεκριμενα θα εμφανιζεται το Η.(οπου αυτο ειναι δυνατον απο τον παροχο σου)

αν το βαλεις στην επιλογη gsm,ξεχνας το γρηγορο ιντερνετ.πιανεις σημα G αλλα εχεις καλυτερο σημα και καλυτερη μπαταρια.

τελος,αν το βαλεις στην τριτη επιλογη,θα χεις σημα 3g αλλα οταν δεν πιανεις καλο σημα θα γυρναει αυτοματα σε gsm

εγω εχω βγαλει ενα wigdetακι στην οθονη ωστε να το αλλαζω γρηγορα και ευκολα.οποτε ειμαι σπιτι το χω σε gsm και οταν βγαινω εξω το γυρναω σε WCDMA γιατι χρησιμοποιω το ιντερνετ του παροχου.:)

Εγω το βαζω σε gsm γιατι σπανια εως ποτε δε χρησιμοποιω 3g

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Οταν το παρω στα χερια το κινητακι θα μου πεις το widgeraki γιατι θα βολεψει πολυυυυυυυυυυυ!!!!!!!! :D :D :D

ναι υπαρχουν παρα πολλα τετοια widgets που κανουν τη ζωουλα μας ευκολη..:)

Καπου ομως διαβασα οτι ειναι θεωριτικα scratch resistant. Δεν ειμαι σιγουρος. Anyway εγω το λυπαμαι να το χω χωρις θηκη θα κανω κατι τετιο; :-P

οχι οχι...ειναι scratch resistant αλλα για απλα χτυπηματα/γρατζουνιες.οχι κοπανημα με τη βαριοπουλα!:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στην πρωτη φορτιση ενω το αποφορτισα σχεδον τελειως το εβαλα για φορτιση και μεσα σε μιαμιση ωρα το λαμπακι στα πλαγια εγινε πρασινο, ειμαι οκ η πρεπει να συμπεριφερθω διαφορετικα στην μπαταρια, πχ να την αφησω 8-10 ωρες σαν πρωτη φορτιση?

ναι υπαρχουν παρα πολλα τετοια widgets που κανουν τη ζωουλα μας ευκολη..:)

οχι οχι...ειναι scratch resistant αλλα για απλα χτυπηματα/γρατζουνιες.οχι κοπανημα με τη βαριοπουλα!:p

Αυτο με νοιαζει εμενα :-P

εχει αυτοματη ρυθμηση απο την μανα του αναλογα με τον χωρο ρυθμηζεται και η φωτεινοτητα .... για να την ρυθμηζεις εσυ θελει root και μια εφαρμογη απο το μαρκετ 0.69 ευρω και ειναι σουπερ φωτεινοτητα....:) https://market.android.com/details?id=com.hatcyl.android.Disable_Auto_Brightness&hl=el

Edited by viotos

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M

παίδες το κινητό έχει επιλογή ταχείας κλήσης?

Μπορείς να βάλεις μια επαφή στα αγαπημένα αλλά είναι ολόκληρη διαδικασία για να κάνεις κλήση

Αυτό που θέλω είναι να ανοίγω τον dialer και πχ στο 7 να έχω μια επαφή και να την καλεί

Υπαρχει κ αλλη επιλογή,στα widget βρες αγαπημένα κ αρχείο κλήσεων

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Στην πρωτη φορτιση ενω το αποφορτισα σχεδον τελειως το εβαλα για φορτιση και μεσα σε μιαμιση ωρα το λαμπακι στα πλαγια εγινε πρασινο, ειμαι οκ η πρεπει να συμπεριφερθω διαφορετικα στην μπαταρια, πχ να την αφησω 8-10 ωρες σαν πρωτη φορτιση?

οχι αυτο ηταν με τις παλιες ... τα καινουργια τηλεφωνα με λιθιου μπαταριες μολις φορτισουν ειναι οκ....:)

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...