Jump to content

7 νέα iPAQs

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάντως το Explorer ουσιαστικά τρώει σε επιδόσεις CPU το e830 αν το δεύτερο βγει όπως το παρουσιάζουν εδώ.

Και χρονικά να το πάρεις το Explorer αν όντως βγει τον Ιούλιο θα έχει μεγάλο αβαντάζ να πουλήσει καλά μέχρι να βγει η βελτιωμένη Toshiba έκδοση.

Επίσης προσωπικά βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα την ιδέα του touchscreen pad. Από μπροστά το PocketPC θα δείχνει σα μια μεγάλη οθόνη! :cool:

• Απαντήσεις 97
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ba se kalo su. i hp diaveveose oti terma ta jackets. iparxei ke sxetiko arthro. esi epimenis? :lol:

to explorers den exei anaferei pote (arxika gia iunli) alla vlepw na argi mazi me to morpheus.

oso gia to e830 akoma fimes mias ke i toshiba 'fevgi' (sxedon siguro apo tin eu) ke meni na dume ti tha kami stin us.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (24 Μάι. 2004 , 21:53)

ba se kalo su. i hp diaveveose oti terma ta jackets. iparxei ke sxetiko arthro. esi epimenis? :lol:

Μάλλον δεν ξέρεις τι σημαίνει η λέξη legacy στην ΙΤ.

Αν δεν καταλαβαίνεις τα post μου καλύτερα να μην απαντάς. :!:

to explorers den exei anaferei pote (arxika gia iunli) alla vlepw na argi mazi me to morpheus.

oso gia to e830 akoma fimes mias ke i toshiba 'fevgi' (sxedon siguro apo tin eu) ke meni na dume ti tha kami stin us.

Μακάρι να ανακοινωθούν όλα μαζί το καλοκαίρι γιατί το φθινόπωρο μου φαίνεται πολυυυυύ μακριά. :(

Prof δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος λόγος για να είσαι τόσο επιθετικός στα post σου. Όλοι εδώ μέσα λατρεύουν τα PPC ανεξαρτήτως μάρκας. Δεν υπάρχουν διαμάχες στα PPC όσον αφορά τον κατασκευαστή τους. Όλοι προτιμούν αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους και στην τσέπη τους. Απλά δεν έχουμε τον φανατισμό των "Nokiaδων", αν μου επιτρέπεις, σε αυτό το forum. Αν το HP είναι καλύτερο από το Toshiba κανένα πρόβλημα, αν πάλι τα specs του toshiba είναι ακόμα καλύτερα στο τελικό προϊόν, αν και όταν βγει φυσικά, τότε πάλι κανένα πρόβλημα. Εγώ σήμερα έχω το 4150 αύριο το πρωι θα μου έρθει (επιτέλους) το e800 και τον Αύγουστο μπορεί να πάρω το 4700! Το θέμα είναι ότι όλα είναι PPC και όχι HP ή Toshiba ή Dell. Όσο για τον Άλεξ είναι ένας φανατικός χρήστης των PPC που έχει προσφέρει ακούραστα την βοηθειά του σε όλους μας εδώ μέσα και θεωρώ τουλάχιστον άδικο να του μιλάς με αυτόν τον επιθετικό τρόπο.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου απλά θα ήθελα να σε παρακαλέσω να εκφράζεις τις απόψεις σου με ποιο ήρεμο και φιλικό τρόπο όπως όλοι εδώ μέσα.

Ευχαριστώ και ελπίζω να παραμείνεις πιο δημιουργικά στην παρέα μας.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Prof.Wizard (24 Μάι. 2004 , 23:57)

Μάλλον δεν ξέρεις τι σημαίνει η λέξη legacy στην ΙΤ.

Αν δεν καταλαβαίνεις τα post μου καλύτερα να μην απαντάς. :!:

Δεν μπορείς να απαγορευσεις Prof σε κάποιον, ούτε καν στον Alexkass να απαντά στα ποστς σου...

Εχω σημαντικά πράγματα να κάνω Wizard χαλάρωσε και πάψε να δημιουργείς προβλήματα.

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Μα δεν είναι ούτε θέμα απαγόρευσης ούτε θέμα επιθετικότητας, katsj και Mythozz, ο Alexkass προσπάθησε να με διορθώσει αρνούμενος αξιωματικά μια υπόθεση που έκανα εγώ (και κάποιοι άλλοι σε άλλα fora) βασιζόμενος στην στρατηγική απόφαση της HP να εγκαταλείψει τα jackets.

Εντάξει, κανείς δεν είπε το αντίθετο, ΔΕΝ θα βγουν νέα προϊόντα ή gadget με jacket. Αλλά ανάθεμα δηλαδή, έγραψα ή δεν έγραψα τη λέξη legacy; Legacy σημαίνει συνεχιζόμενη backwards υποστήριξη για όλες εκείνες τις άμοιρες ψυχές (που δεν είναι και λίγες που είχαν HP PDAs) που είχαν κάποιο accessoire με jacket και θα θέλουν να το χρησιμοποιήσουν και στο νέο τους PPC που ΔΕΝ έχει sleeve.

Αλλά μπορούσα και να μη γράψω όλα τα παραπάνω αν δεν είσασταν τόσο trigger-happy απέναντι σ'αυτά που γράφω, και Alexkass, σταμάτα να διορθώνεις συνέχεια τον κόσμο... ιδιαίτερα όταν κάνω μια απλή υπόθεση. :!:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος katsj (24 Μάι. 2004 , 22:40)

Όλοι εδώ μέσα λατρεύουν τα PPC ανεξαρτήτως μάρκας. Δεν υπάρχουν διαμάχες στα PPC όσον αφορά τον κατασκευαστή τους. Όλοι προτιμούν αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους και στην τσέπη τους. Απλά δεν έχουμε τον φανατισμό των "Nokiaδων", αν μου επιτρέπεις, σε αυτό το forum. Αν το HP είναι καλύτερο από το Toshiba κανένα πρόβλημα, αν πάλι τα specs του toshiba είναι ακόμα καλύτερα στο τελικό προϊόν, αν και όταν βγει φυσικά, τότε πάλι κανένα πρόβλημα.

Αυτό συμβαίνει γιατί τα κινητά-smartphone λόγω τιμής και περισσότερο λόγω χρήσης είναι περισσότερο προσβάσιμα και σε μικρότερες ηλικίες. Γι'αυτό βλέπεις το φαινόμενο των "Nokiaδων" (χμμ, ο Alexkass έχει κατηγορηθεί δριμύτατα στο παρελθόν μ'αυτόν τον χαρακτηρισμό)

Προς Θεού, ποτέ δεν υποβίβασα τις γνώσεις του στον τομέα των PPC, ούτε και τη βοήθειά του. Τον χαίρομαι που έχει άπειρες ελεύθερες ώρες και μπορεί να μπαίνει να postάρει εδώ και στο IRC και να βοηθάει τους λιγότερο μυημένους. Χρειαζόμαστε μέλη σαν κι αυτόν.

Απλά η στάση μου απέναντί του άρχισε όταν εγώ πρωτομπήκα στο forum πριν κάποιυς μήνες και επειδή με έβλεπε πρώτη φορά στο myphone νόμιζε ότι ήμουν απαραίτητα και n00b.

Αποτέλεσμα;

To Toshiba e800 είναι το καλύτερο PPC που μπορούν να πάρουν τα λεφτά σου (all around).

Το έλεγα απ'την πρώτη στιγμή και συμφώνησε μόλις τώρα μετά από μήνες που τελικά του ήρθε στα χέρια.

Tα Toshiba αναβαθμίζουν το OS από Microsoft.

Βρήκα παράδειγμα και για το e740 και φυσικά για τα τωρινά μοντέλα.

Η Τοshiba είναι top εταιρία και μαθαίνει απ'τα λάθη της.

Γι'αυτό και κυκλοφορεί SE στα e400/e800.

Tα Toshiba μπορούν να τρέξουν Linux.

Επέμενε σαν τον παλαβό ότι δε γίνεται. Μέχρι που έφερα screenshots. :whistle:

Δεν ζητάω credit για τα παραπάνω, απλά ζητάω συζήτηση. Αν ο Alexkass σπεύδει να με διορθώσει δίχως να σκεφτεί πρώτα (ή να υποθέσει ότι κάποιος άλλος ξέρει κάτι παραπάνω ή διαφορετικό), τότε αποτέλεσμα είναι να δημιουργούνται αντιπαραθέσεις.

ΥΓ. Αν κάποιος είναι να διορθώσει τον άλλο, τουλάχιστον να το κάνει με υποθετικό χαρακτήρα, όχι αξιωματικό. Και να είσαι σίγουρος katsj ότι είμαι αρκετά μεγάλος πλέον και δεν ψαρώνω με το "καλύτερο" μηχάνημα. Καταλαβαίνω αυτό που λες κάθε μηχάνημα για τη δουλειά του. Απλά το e800 είναι μια κατηγορία παραπάνω. Κι επειδή εγώ ενδιαφέρομαι για ένα PDA (είτε Palm είτε PPC) με stylus το καλοκαίρι, θα ήθελα να ξέρω τις διαφορές το 4700 και του ε830. Η τελική διαφορά στην τιμή τους θα είναι λογικά μικρή, αλλά τα specs μπορεί να γύρουν την πλάστιγγα προς τη μεριά του HP αυτή τη φορά.

...είμαι αρκετά μεγάλος πλέον και δεν ψαρώνω με το "καλύτερο" μηχάνημα...

ok. give me a break. edw milame gia 7 nea ipaq ke oxi me to an kapoios exi tin tosi gia theo i oxi. iparxun ke atoma (opos egw) pu ute dsl exume, ute elefthero xrono alla apo tin sxoli postarune edw ta news ke infos. end of story :!:

Alex = the best!

Μα εγώ δεν έχω την Toshi για Θεό. Δεν έχω καμία μάρκα για Θεό. Απλά δεν θέλω να απαξιώνονται από πιτσιρικάδες που νομίζουν ότι όταν έχουν ένα μηχάνημα όλα τα υπόλοιπα είναι σκουπίδια. Αυτήν ακριβώς τη συμπεριφορά μου έδειξες εσύ με τα iPaq στο παρελθόν μέχρι που... suprise suprise... πήρες Toshiba! Αμέσως μετά Toshiba o Θεός σου!! (και είμαι σίγουρος ότι έκανες το ίδιο όταν πήρες και Nokia 7650 αλλά έχε χάρη που βαριέμαι να ψάχνω παλιά post εδώ ή στο unwired)

Τέσπα, απόδειξη ότι δεν μ'ενδιαφέρει η Toshiba είναι ότι περιμένω το 4700 περισσότερο απ'το e830.

Χαίρομαι που χαλαρώνετε λίγο - αμφότεροι - και δεν χρειάζεται να κλειδωθεί το θέμα :)

No matter where you go, there you are!

https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr

Τελικά έχει κανένας μια καλή υπόθεση για το τί μπορεί να είναι το iPaq Smart Slot ή θα μας φάει η περιέργεια τους επόμενους μήνες...;

Εύχομαι να είναι πραγματικά smart και να είναι όντως τίποτα USB cradle. :p

Μακάρι δικέ μου... κι εγώ σ'αυτό ελπίζω!

Διάβαζα για τον επεξεργαστή και γράφει για την υποστήριξη USB OTG (όπως είχες πει κι εσύ φυσικά, δε στο κλέβω μην ανησυχείς). Επίσης είδα πως πηγαίνει πακέτο με τον επιταχυντή γραφικών. ;)

Φαντάζομαι για να μη το γράφουν στα specs, το 4700 θα χρησιμοποιεί την ίδια κάρτα της Intel! :)

δεν ξερω αν θα τη χρησιμοποιει. το πρωτότυπο intrinsync αν και τέλειο (την έχει) έχει μεγάλο πρόβλημα με την αναμονή.

Alex = the best!

Γιατί είναι ακόμα νέο και δεν έχει γίνει πλήρως tweaked.

Anyway, πάντως απ'τη στιγμή που το πρωτόκολλο USB OTG [Ηigh-Speed] έχει βγει και το hardware το επιτρέπει θα είναι κρίμα το 4700, η ναυαρχίδα των νέων μοντέλων της HP δεν επιλέξει την ενσωμάτωσή του.

Σίγουρα πλέον υπάρχουν περιφερειακά με BT (Printers, κλπ) αλλά η USB δεν παύει να είναι ένας απαραίτητος δίαυλος.

Κάνω quote από το brighthand:

These lasted for many years and even survived the iPAQ line transitioning to HP, which introduced several models that supported them. However, according to information leaked to Brighthand, the expansion pack has reached the end of its life. HP will release no more models that will be able to use them.

Δεν θα υπάρξουν άλλα PDAs της ΗΡ που να είναι συμβατά με τα jackets.

End of question?

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (26 Μάι. 2004 , 09:48)

Κάνω quote από το brighthand:

Δεν θα υπάρξουν άλλα PDAs της ΗΡ που να είναι συμβατά με τα jackets.

End of question?

1) Δε μ'ενδιαφέρει τι λέει η brighthand, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για leaked information. Αν έλεγαν ότι πετάει ο γάιδαρος θα πετούσε; Για σένα ίσως, για μένα ποτέ.

2) Ήταν μια υπόθεση που εγινε από άλλους στο παραπάνω link που παρέθεσα κι εγώ απλά τη θεώρησα λογική. Δεν θα βγουν άλλα προϊόντα με sleeve design, αλλά δεν είναι κακό να υπάρχει μια είσοδος/έξοδος για legacy υποστήριξη παλιότερων gadget.

3) Ελπίζω κι εύχομαι να είναι USB OTG. O καιρός είναι κατάλληλος για να εμφανιστούν τα πρώτα PDA που το υποστηρίζουν.

End of answer?

Μα σκέψου, αν το Ipaq δεν έχει formfactor συμβατό με τα jackets (σωστές διαστάσεις και σχήμα) τότε ποιος ο λόγος για να υπάρχει η θύρα; Σκοπός του jacket είναι να "γίνεται ένα" με το ipaq...

Aπό την άλλη, λες το brighthand να παρουσιάζει τα νέα ipaq (με ένα από αυτά πιθανόν να είναι συμβατό με τα jackets) και ταυτόχρονα να δηλώνει πως η ΗΡ δεν θα υποστηρίζει τα jackets...Λες ένα από τα μεγαλύτερα site του χώρου με πηγές μέσα από την ΗΡ να πέφτει τόσο εύκολα σε αντιφάσεις;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (26 Μάι. 2004 , 16:50)

Μα σκέψου, αν το Ipaq δεν έχει formfactor συμβατό με τα jackets (σωστές διαστάσεις και σχήμα) τότε ποιος ο λόγος για να υπάρχει η θύρα; Σκοπός του jacket είναι να "γίνεται ένα" με το ipaq...

Λέγεται αντάπτορας. ;)

Και ναι μπαίνει για βοηθήσει σε μια μεταβατική περίοδο αυτούς που κάναν επένδυση σε κάποιο jacket. Δεν είναι elegant λύση αλλά δεν θα είναι πρώτη φορά.

Aπό την άλλη, λες το brighthand να παρουσιάζει τα νέα ipaq (με ένα από αυτά πιθανόν να είναι συμβατό με τα jackets) και ταυτόχρονα να δηλώνει πως η ΗΡ δεν θα υποστηρίζει τα jackets...Λες ένα από τα μεγαλύτερα site του χώρου με πηγές μέσα από την ΗΡ να πέφτει τόσο εύκολα σε αντιφάσεις;

Μα βρε παλικάρι μου, δεν θα σχεδιάσουν νέα gadget... Ούτε νέα προϊόντα που να παίρνουν έχουν μορφή έτοιμη για sleeve... αλλά θα είναι μια θύρα backwards συμβατότητας που μ'ένα adapter θα επιτρέπει τη σύνδεση jacket.

Και δε λέω ότι πέφτουν έξω, απλά εσύ είσαι αυτός που δίνει πολύ σημασία σε leaked rumors. Εγώ εύχομαι κι ελπίζω να είναι θύρα για cradle USB εν τέλει. Απλά με προβληματίζει το όνομα... γιατί δε λένε μια κι έξω USB OTG και το ονομάζουν Smart Slot... βέβαια εν τέλει ίσως κάνει περισσότερα ( :) ) αλλά ίσως και λιγότερα ( :( )...

Τέσπα, time will tell. Πάντως αν η ΗΡ θέλει να τελειώνει την ιστορία με τα jackets, το να προσφέρει συμβατότητα με τα νέα μοντέλα δεν είναι ότι καλύτερο.

shodanjr_gr: σίγουρα ο Ανδρέας και ο Μάνος που το ήξεραν μήνες πριν λένε ψέματα ε? :lol:

χάνεις την ώρα σου. απλά το λινκ που έβαλες λέει τα πράγματα όπως είναι δλδ όπως τα είπαμε και πιο πριν :)

Alex = the best!

Το thread κλειδώθηκε απο τις ηλίθιες εκφράσεις του Prof Wizzard που θα βρείτε στο κλειδωμένο off topic. Λυπάμαι για το επίπεδό αρκετών εδώ μέσα. Prof Wizzard εκτός απο ισχυρογνώμων, είσαι και αφελής ώστε να παρασύρεσαι στις παγίδες που σου στήνουν...

Αν δεν μπορείς να διατηρείς την ψυχραιμία σου σε ένα φόρουμ, ανησυχώ για το κάνεις στην έξω ζωή. Η υπογραφή οποιουδήποτε χρήστη ΔΕΝ είναι θέμα προς κρίση... ειδικά όταν αποκαλείς κάποιον gay... Λυπάμαι.

Alexkass πάψε να διαμαρτύρεσαι συνεχώς. Εχω βαρεθεί να δέχομαι Reports. Και δεν ασχολαίται κανένας Μάνος με αυτά. Εγώ ασχολούμαι και ο Frontier. Αν σου αρέσει. Αν όχι λυπάμαι...

Ντρέπομαι και για τους δύο σας, για το επίπεδο που έχετε φέρει το φόρουμ. Όσο και να προσφέρετε... όσα και να λέτε για εμένα είστε παραδείγματα προς αποφυγή. :mad:

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...