kosgav Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Και εγώ δεν βλέπω καμμία ενημέρωση. Cosmote white Firmware 1066.0000.8779.12340 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Και εγώ δεν βλέπω καμμία ενημέρωση. Cosmote white Firmware 1066.0000.8779.12340 δοκιμασε αυτο.. http://wmpoweruser.com/a-simple-tool-allows-you-to-update-your-device-to-windows-phone-7-8/ Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgav Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 (edited) Και εγώ δεν βλέπω καμμία ενημέρωση. Cosmote white Firmware 1066.0000.8779.12340 Έχει δίκιο ο pangaman. Τα Country Variant δεν αναβαθμίζονται ακόμα.. (λες και εμείς αναβαθμιστήκαμε) edit three_brothers1, Ευχαριστώ αλλά θα περιμένω να τα πάρω μέσω zune γιατί όποιος καεί από τον χυλό φυσάει και το γιαούρτι, λέει μια παροιμία... Edited January 31, 2013 by kosgav Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopre Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 (edited) Ουτε εμενα μου εβγαλε τιποτα ρε παιδια..εγω εχω το μαυρο απο την cosmote!!! Edit Τι ειναι το branded?? Edited January 31, 2013 by sopre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Ούτε μένα μου έβγαζε για αναβάθμιση αλλά ακολουθώντας αυτο έγινε: http://techcommunity.gr/?p=19944 Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopre Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Το Zune Player ποιο ειναι ? Tο κανονικο το Zune?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pangaman Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Κάνεις λάθος !!! Τα Country Variant είναι τα unbranded !!! Ειπα κατι διαφορετικο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Είπες ότι στο λινκ φαίνεται ότι είναι διαθέσιμη μονο για branded. Λαθος κατάλαβα? Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadower Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Παιδιά θα χάσω τα ελληνικά αν κάνω update και το τηλ είναι παραεισαγωγής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 1, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Παιδιά θα χάσω τα ελληνικά αν κάνω update και το τηλ είναι παραεισαγωγής; Όχι δεν θα χαθεί η Ελληνική γλώσσα. Δεν είναι όπως το symbian. Όλες οι γλώσσες είναι μέσα στο λειτουργικό. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadower Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Όχι δεν θα χαθεί η Ελληνική γλώσσα. Δεν είναι όπως το symbian. Όλες οι γλώσσες είναι μέσα στο λειτουργικό. Το αγοράζω από πλαίσιο με το κεφάλι μου ήσυχο ε; Το κατάστημα Nokia care της περιοχής μου δεν μπορεί λέει να μου βρει λευκό και έτσι αναγκάζομαι να το αναζητήσω αλλού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 1, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Το αγοράζω από πλαίσιο με το κεφάλι μου ήσυχο ε; Το κατάστημα Nokia care της περιοχής μου δεν μπορεί λέει να μου βρει λευκό και έτσι αναγκάζομαι να το αναζητήσω αλλού. Ναι δεν θα έχεις θέμα με την γλώσσα. Αυτό γινόταν μόνο στο symbian. Τα wp περιέχουν όλες τις γλώσσες όπως συμβαίνει με το android και ios. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadower Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Ναι δεν θα έχεις θέμα με την γλώσσα. Αυτό γινόταν μόνο στο symbian. Τα wp περιέχουν όλες τις γλώσσες όπως συμβαίνει με το android και ios. Συγνώμη που σε πρήζω αλλά ούτε με την εγγύηση θα έχω πρόβλημα ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Δεν θα έχεις κανένα θέμα !!! Αγόρασέ το άφοβα !!! Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Παιδια εχει η κοπελα μου την συγκεκριμενη συσκευη κ της αγόρασα ένα bluetooth headset αλλα έχουμε ενα προβληματάκι,ολοι οι ηχοι περνανε στο bluetooth εκτος απο τον ηχο κλησης.Υπαρχει καποιος τροπος απενεργοποιήσεις για να ακουγονται ολοι οι ηχοι απο την συσκευη? Μηπως εχει κανεις καμια λυση ρε παιδια? Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Δεν ξερω κάτι ρε φίλε. Δοκίμασες κάποιο Nokia Care? Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Δεν ξερω κάτι ρε φίλε. Δοκίμασες κάποιο Nokia Care? τι εννοεις?Να ρωτησω εκει? Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Ναι, να ρωτήσεις σε Nokia Care... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iDarkman Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 (edited) Γνωρίζουμε αν τυχόν είναι στις αρχές του Φεβρουαρίου διαθέσιμη η αναβάθμιση; Επεξεργασία και προσθήκη κειμένου. Άκυρη η ερώτηση μου, όπως βλέπω υπάρχει στο Zune εδώ και 10 λεπτά μια μεγάλη ενημέρωση, που λογικά είναι αυτή. Edited February 1, 2013 by iDarkman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Για ποια αναβάθμιση μιλας? Τα 7.8 είναι εδώ !!! Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iDarkman Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Ναι φίλε μου για την 7.8 λέω, εμένα μου την έβγαλε σήμερα, πριν λίγα λεπτά, ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgav Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 (edited) Και εμένα κατεβαίνει τώρα η 7.10.8773.12 Ήδη δουλεύει 20 λεπτά (ξεκίνησε 19:40) , τα 15 στην δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας. Πόση ώρα κάνει να τελειώσει; edit.. Έχουν περάσει 60' και ακόμα δεν έχει τελειώσει την πρώτη αναβάθμιση. Ακόμα στην δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας είναι. Τι θα κάνει για τις υπόλοιπες; Edited February 1, 2013 by kosgav Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takispatra30 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 εχω την 7.5 πως να αλω την 7,8 εκδωση δεν κανει απντειτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Να διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες θα 'ταν μια καλή αρχη... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pangaman Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Είπες ότι στο λινκ φαίνεται ότι είναι διαθέσιμη μονο για branded. Λαθος κατάλαβα? Εσυ βλεπεις να ειναι διαθεσιμη η 7.8 για τα country variant; ξανακοιτα το λιγο το λινκ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts