Jump to content

CD image

redcon
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Yup με το Nero εισαι οκ!

Διαβάζει το iso όπως είναι και στο καίει σε cd... Tπτ περισσότερο..

Για την ακρίβεια. Ανοίγεις το nero express. Επιλέγεις Disk image or saved project. Στο παράθυρο που θα σου ανοίξει διαλέγεις κάτω κάτω στο files of type "All nero compilation and images". Βρίσκεις το .iso στο σκληρό σου, πατάς open και έχεις το cdάκι σου. :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (15 Μάι. 2004 , 19:40)

Yup με το Nero εισαι οκ!

Διαβάζει το iso όπως είναι και στο καίει σε cd... Tπτ περισσότερο..

Για την ακρίβεια. Ανοίγεις το nero express. Επιλέγεις Disk image or saved project. Στο παράθυρο που θα σου ανοίξει διαλέγεις κάτω κάτω στο files of type "All nero compilation and images". Βρίσκεις το .iso στο σκληρό σου, πατάς open και έχεις το cdάκι σου. :)

Έχω 3 αρχεία ISO και 3 CD και σήμερα είναι κυριακή!

Όταν επιλέξω το "All nero compilation and images", δεν μου εμφανίζει το αρχείο ISO. Πρέπει να επιλλέξω το "Image file (*nrg, *iso, *cue)" για να το δω.

Χτες χάλασα ένα CD γράφοντας το ISO με άλλον τρόπο, και έχω στο CD ένα αρχείο ISO. Επειδή δεν με παίρνει να χαλάσω άλλο CD, μπορεί κάποιος να μου πει γιατί συμβαίναι αυτό που έγραψα στην προηγούμενη παράγραφο;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ:

Το όνομα του αρχείου είναι Mandrakelinux-10.0-Community-Download-CD3.i586.iso

Μήπως παίζει ρόλο οτι υπάρχουν πολλες τελείες στο όνομα;

Τα iso τα έχεις κατεβάσει ή τα έχεις κάνει εσύ με κάποιο άλλο πρόγραμμα?

Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god.

- Jean Rostand

• 9 months later...

Καλησπέρα. Κατέβασα μία ταινία και είναι σε αρχείο .bin και .cue. Προσπάθησα να την "κάψω" από Nero, Alcohol 120%, DVD Decrypter αλλά δεν τα κατάφερα.

Το Nero μου βγάζει μόλις πάω να κάψω το αρχειάκι .cue το ακόλουθο

Cannot open the file C://klp klp... An error ocured while loading the cue sheet file... :worry:

Προσπάθησα και με τα άλλα προαναφερθέντα προγράμματα αλλά και πάλι τίποτα...

1. Τι πρέπει να κάνω για να "κάψω" το αρχείο ως SVCD (έτσι γράφει ότι είναι το image)

2. Μπορώ να το δω κατευθείαν χωρίς να χρειάζεται να το "κάψω";

3. Το αρχείο είναι κάπου 800 ΜΒ (πάνω από 700 δηλαδή). Αυτά τα 800 είναι ο πραγματικός χώρος που θα πιάνει η ταινία ή είναι συμπιεσμένη η ταινία; Χρειάζομαι 800άρι CD ή και DVD; :confused:

Λοιπόν το θέμα λύθηκε με το πρόγραμμα daemon. Δημιούργησε το image στον εικονικό δίσκο και είναι σε μορφή svcd η ταινία. Και μετά απλά το αντιγράφω από οποιοδήποτε πρόγραμμα μέσω του εικονικού δίσκου.

Όλα αυτά που ρωτάς έχουν συζητηθεί πολλές φορές όμως. Και το τι αρχεία είναι τα bin και iso και πως μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις. Για παράδειγμα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=26244