Jump to content

LG Optimus 4X HD (P880)

aby
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

όντως πάρα πολύ καλή τιμή...

από άποψης ραμ πως τα πάει??

με viber, facebook, whatsup, skype να τρέχουν από πίσω συνεχώς, πως συμπεριφέρεται και με άλλες εφαρμογές ανοικτές? λαγκάρει καθόλου?

Αστο Βασιλη,κοροιδευαν,οι ανθρωποι ειναι απατεωνες και αναφερομαι στο Easybuyworld που το εβγαλε εχθες το πρωι στο skroutz.Θελει να το παρει ο πιτσιρικας μου.Απο το πρωι που το εβγαλαν τους επαιρνα τηλεφωνο και μου ελεγαν οτι το εχουν αλλα δεν μπορουν να κανουν την παραγγελια γιατι δεν εχουν συστημα.Την τριτη φορα που τους πηρα,αφου καταλαβα οτι κοροιδευαν,ξεκινησα να τους παραγγειλω ενα αλλο και στην μεση της παραγγελιας τους λεω,αστο να παρω το lg καλυτερα,μολις ακουσαν για το lg μου λενε δεν εχουμε συστημα,ε εκει ακουσαν τα μπινελικια τους.Μακρια απο αυτο το μαγαζι (Easybuyworld) ειναι απατεωνες.

Τωρα σαν κινητο για λιγο που το δουλεψα,καλο ειναι αλλα απο αναβαθμισεις το ξεχνας και μην περιμενεις να κανεις εκεινα που ξεραμε ;) Για multitasking επισης δεν λεει και πολλα.Σε γενικες γραμμες καλο ειναι

Edited by truckman

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Απαράδεκτο για την LG να μην έχει βγάλει ακόμα αναβάθμιση.Ο λόγος που έδωσα το δικό μου 4Χ είναι ότι δεν υπάρχει ούτε σενάριο για αναβάθμιση.

φιλε εκανες λαθος που το εδωσες αναβαθμηση θα γινει πολυ στντομα πηρα τηλ εστειλα email στην lg και μου ειπανε οτι θα γινει συντομα.το κινητο ειναι μια χαρα δεν νομιζω να βρεις στα χρηματα του καλυτερο,εκτος αν πας και παρεις την πλαστικουρα το σ3

φιλε εκανες λαθος που το εδωσες αναβαθμηση θα γινει πολυ στντομα πηρα τηλ εστειλα email στην lg και μου ειπανε οτι θα γινει συντομα.το κινητο ειναι μια χαρα δεν νομιζω να βρεις στα χρηματα του καλυτερο,εκτος αν πας και παρεις την πλαστικουρα το σ3

γιατί καλύτερο είναι το s3;(υποθετική-ειρωνική ερώτηση) το είχα και αμάν να το δώσω λόγω των απείρων προβλημάτων που παρουσίαζε. Εκτός αν εννοείς αυτό που παρουσιάστηκε εχθές (λάθος σήμερα τα ξημερώματα) γιατί και αυτό s3 είναι.χαχαχαχαχα!!!!!!

frastgr

Αστο Βασιλη,κοροιδευαν,οι ανθρωποι ειναι απατεωνες και αναφερομαι στο Easybuyworld που το εβγαλε εχθες το πρωι στο skroutz.Θελει να το παρει ο πιτσιρικας μου.Απο το πρωι που το εβγαλαν τους επαιρνα τηλεφωνο και μου ελεγαν οτι το εχουν αλλα δεν μπορουν να κανουν την παραγγελια γιατι δεν εχουν συστημα.Την τριτη φορα που τους πηρα,αφου καταλαβα οτι κοροιδευαν,ξεκινησα να τους παραγγειλω ενα αλλο και στην μεση της παραγγελιας τους λεω,αστο να παρω το lg καλυτερα,μολις ακουσαν για το lg μου λενε δεν εχουμε συστημα,ε εκει ακουσαν τα μπινελικια τους.Μακρια απο αυτο το μαγαζι (Easybuyworld) ειναι απατεωνες.

Τωρα σαν κινητο για λιγο που το δουλεψα,καλο ειναι αλλα απο αναβαθμισεις το ξεχνας και μην περιμενεις να κανεις εκεινα που ξεραμε ;) Για multitasking επισης δεν λεει και πολλα.Σε γενικες γραμμες καλο ειναι

ναι ε??

και το είχα για καλό μαγαζάκι...

ωραίος Πάρη :)

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Το περιμενα οτι θα υπηρχε τετοια εξελιξη . Κριμα και τους ειχα και εγω για σωστους... Edited by Leolipop

Οπως ειπα και στον φιλο Μανο , αν καποιος εχει καποιο λογο να προχωρησει σε αυτη την ενεργεια ας το κανει .Για εμενα δεν υπαρχει κατι που να με σπρωξει προς τα εκει και ας εχω την ΧΧΧ εκδοση .Αλλωστε πολυ συντομα παλι με φλασαρισματα θα ειμαστε και φτου και απο την αρχη...και τοτε θα ειναι ολα ετοιμα προκαταβολικα , λογικα .

ΛεΛεΛεεεε !! Παρηηηη με εσωσες στο παρατσακ με προλαβες . Παλι καλα γτ θα ειναι και η πρωτη παραγγελια μμου απο το internet και θα χανομουν τελειως . :worry: κανενα ελλινικο sitομαγαζω να παραγγειλω με σηγουρια ;

ΛεΛεΛεεεε !! Παρηηηη με εσωσες στο παρατσακ με προλαβες . Παλι καλα γτ θα ειναι και η πρωτη παραγγελια μμου απο το internet και θα χανομουν τελειως . :worry: κανενα ελλινικο sitομαγαζω να παραγγειλω με σηγουρια ;

Εγω το αφησα για την επομενη βδομαδα ολο και κατι θα κατεβει η τιμη του στο μεταξυ.Εχει και καλα μαγαζια στο νετ,εχω ψωνισει πολλα κινητα ετσι.Θα σου βαλω φωνη σε ποιο θα καταληξω

Παιδια δεν ειναι και τοσο τρομερο...Ολοι το χουν στα 320 και μεσα σε αυτους και το birdphone που πολυς κοσμος εχει αγορασει απο εκει και εχει πολυ καλες εντυπωσεις.

Εγω το αφησα για την επομενη βδομαδα ολο και κατι θα κατεβει η τιμη του στο μεταξυ.Εχει και καλα μαγαζια στο νετ,εχω ψωνισει πολλα κινητα ετσι.Θα σου βαλω φωνη σε ποιο θα καταληξω

Ευχαριστω φιλε:)

Παιδια δεν ειναι και τοσο τρομερο...Ολοι το χουν στα 320 και μεσα σε αυτους και το birdphone που πολυς κοσμος εχει αγορασει απο εκει και εχει πολυ καλες εντυπωσεις.

Οπως ειπα και πριν πρωτη φορα θα παραγγειλω απο το ιντερνετ :) δεν θελω να εχω καμια στραβη :)

Μα για να μην εχεις καμια στραβη σου προτεινει το birdphone (απο εκει το πηρα και εγω) μιας που εχει τις περισοτερες αξιολογησεις, και στην πραξη μου φερθηκαν αψογα...εκανα την παραγγελια και ολα πηγαν καλα :)

Μαλλον απο κει θα το παρω γτ κοιτουσα τωρα τα σκρουτζομαγαζα και το ειδα αξιολογιση φουλ απλα δεν ηξερα κατα ποσο ειναι αληθεις :worry:

Mετά την αναβάθμισή μας σε beta jelly bean δεν είχα τραβήξει καμιά φωτό για να δω ποιότητα.Σήμερα έβγαλα μία στο δρόμο.

Για εκτυπώσεις σε μέγεθος όσο μια 15άρα οθόνη laptop φαίνεται πάρα πολύ καλή.

Αν εκτυπωθεί στο πλήρες αρχικό μέγεθος της, δλδ 115,15cm X 86,36cm τότε χάνει σε νετάρισμα.Δεν έχω δει βέβαια καμία μη επαγγελματική κάμερα να βγάζει ιδανική φωτό σε τόσο μεγάλες διαστάσεις εκτύπωσης.

Με ρυθμίσεις πριν βγάλω τη φωτό δεν έπαιξα καθόλου.

Δηλώνω πολύ ικανοποιημένος:

http://s12.postimage.org/qbvhncwzt/CAM00001.jpg

ερώτηση: η επίσημη έκδοση της jelly bean όταν βγει και επίσημα από την LG θα εγκατασταθεί στο κινητό και μέσω της επιλογής αναβάθμιση λογισμικού στο τηλέφωνο; ή μόνο μέσω του lg support tools ή lg pc suite;
When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me"

ερώτηση: η επίσημη έκδοση της jelly bean όταν βγει και επίσημα από την LG θα εγκατασταθεί στο κινητό και μέσω της επιλογής αναβάθμιση λογισμικού στο τηλέφωνο; ή μόνο μέσω του lg support tools ή lg pc suite;

Λογικα με ολους τους τροπους.

To ειδατε ;;; Και ομως το καλο μπορει να γινει καλυτερο !! Οποιος προλαβει βρισκει το 4Χ , πλεον κατω απο 300€ !!

http://www.ebw.gr/el/Product/69129/LG-Optimus-4X-HD-P880-White-Leyko-Kamera-8-MP-Othoni-720-x-1280-pixels-4-7-inches-3G-GPS-Wi-Fi-Touchscreen-Bluetooth-Card-Slot-USB-Efarmoge%CF%82-Grafeioy-Radiofono-Leitoyrgiko-Systima-Android

324 λεει και κατοπιν παραγγελιας τι ακριβως εννοεις?

παιδια εχω το κινητο μια βδομαδα σε rooted ics και εχω να πω πως πρωτη φορα αισθανομαι τοσο πληρης με το τηλεφωνο που εχω!!

Η οθονη ειναι πολυ καλη, οι επιδοσεις πολυ καλες και η καμερα επισης αρκετα καλη.

εχει καλο ακουστικο σε σχεση με το Ν9 που ειχα και καλο ηχειο.

Ελυσα και κατι πολυ σημαντικο για μενα, τις led ειδοποιησεις που δεν εχει. Απλα μετα το ρουτ εβαλα το LG Touch Led Notification και ολα τελεια!

Μονο η μπαταρια με χαλαει, που ενω ειναι αρκετα καλη για τηλεφωνα και αναμονη, αμα σερφαρεις στο ιντερνετ φευγει απαραδεκτα γρηγορα.

Τελος σε 3g το σημα δεν ειναι και οτι πιο εξαιρετικο.

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

+1 στο birdphone

- άπειρο στο ebw για πολλούς και διάφορους λόγους, από προσωπική πείρα

Εντυπώσεις απο την μία εβδομάδα με beta jellybean.....εξαιρετικές.

Διαφορά σε βίντεο και φωτογραφία εμφανής, στο σκρολάρισμα δεν παίζεται και είμαι πλέον πεπεισμένος για την καλύτερη διαχείρηση μπαταρίας απο την ics.

(Σημερα το έχω όλη ημερα στο γραφείο χωρίς θήκη, για να το χαζεύω....) (Το ξέρω έχω χαζέψει :) :) :):O

edit: Είδα οτι προσωρινά, κατέβηκε το ebw απο το skroutz...κάτι λέει αυτο...

I am a traveler of both time and space

Ενδιαφερομαι για αγορα και θα ηθελα μια ερωτηση οσον αφορα την ενταση κλησης. Με τη νεα Jelly Bean, σε καθε νεα κληση ειναι τερμα η ενταση του ακουστικου?

Ευχαριστω.

P.S. Οτι αλλο τηλεφωνο εχω δοκιμασει με JB εχει αυτο το bug. Μαλλον ειναι Android bug?

Για jellybean εχω αρχίσει να ψήνομαι παντως το κινητο προσφερει παρα πολλα αξιζει οτι και να λεμε. Εμπειρια χρησης 10 οσοι εχουν sony θα καταλαβουν πως χαντακώνεις ενα κινητο με μια βαρια δύσχρηστη ρομ

Ερωτηση υπαρχει καποιος τροπος να περναμε τα αρχεια τον εφαρμογων στην εξωτερικη μνημη του τηλεφωνου? οπως στην ginger δλδ κριμα ειναι να την γεμιζουμε την εσωτερικη εχουν γινει τεραστια και τα παιχνιδια πλεον.

Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X ..................

Να πω και τις δικές μου σκέψεις μετά από λίγες μέρες συμβίωσης. ...

- Η μπαταρία εξαιρετικη για τις δικες μου αναγκες. Σε ιδια χρηση με το 2x στο τελος της ημερας φορτιζα στο 30% ενω με το 4x στο 75!!!!!

- Η οθονη τελεια με καλη ευκρινεια και πιο μεγαλη ακομη κι απο κινητα με 5''!!! Τι εννοω? Εμεις τα πληκτρα τα εχουμε εκτος οθονης οποτε την ευχαριστιεσαι ολη στην χρηση τηλ, περιηγησης κτλ - το νεξους 4, το xperia z κ.α. χανουν μερος της οθονης

- η καμερα βγαζει φωτο ταχυτατα αν και θα την ηθελα λιγο καλυτερη σε focus και stability μιας και πατωντας να βγαλεις φωτο επειδη βγαζει πολυ γρηγορα πιανει και την κινηση απο το χερι

Ενα μικρο θεματακι καποιες φορες που αργει να εμφανισει τα εικονιδια στην αρχικη οθονη οπως και το (πανεμορφο) widget καιρου οταν επιστρεφεις απο εφαρμογη και λιγο η διαχειριση της μνημης που συνηθως το κινητο χρησιμοποιει γυρω στα 750 mb ειναι τα μονα κατ'εμε που θελουν λιγη βελτιωση.

Εν τελει πολυ χαιρομαι που επελεξα σωστά και χαίρομαι μια συσκευή πολύ καλύτερη αποτον μέσο όρο και στην σωστή τιμή!

LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002

Και να το ξέρετε αν δεν πάρουν όλοι LG Optimus 4X HD θα κλάψουν μανούλες!!! :p:lol:

• The title was changed to LG Optimus 4X HD (P880)