Jump to content

LG Optimus 4X HD (P880)

aby
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

με το knox να δω τι θα κανεις , εκτος αν το λιωσεις αλλιως...

Το knox για πιο λογο να με πειραξει?Για την εγγυηση?Ποτε δεν χρειαστηκα εγγυηση για καποιο κινητο που ειχα.Θα το περασω την xnote με κανα καλο kernel και με μια 32αρα ακομα καρτα sd και κομπλε.

Για το 4x που το εδωσα το εδωσα με την τελευταια beanstalk με iodak v9.9 και πεταει το τηλεφωνο.

Για το 4x που το εδωσα το εδωσα με την τελευταια beanstalk με iodak v9.9 και πεταει το τηλεφωνο.

Από μπαταρία πώς τα πήγαινε;

Υπάρχει περίπτωση με την κατάλληλη περιποίηση απ XDA μεριά, να μπορέσουμε να φορέσουμε τη ρομ από το G2 mini που έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με το 4Χ;

Το πρώτο μου τηλέφωνο: ΝΟΚΙΑ 3110 (αυτό το τούβλο με το φιδάκι ντε...!) :lol:

Από μπαταρία πώς τα πήγαινε;

Υπάρχει περίπτωση με την κατάλληλη περιποίηση απ XDA μεριά, να μπορέσουμε να φορέσουμε τη ρομ από το G2 mini που έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με το 4Χ;

Απο μπαταρια ηταν μια χαρα.Μερα εβγαζε ευκολα με μετρια χρηση και απο παραμετροποιηση εχεις τα παντα.

Για το g2 mini δεν γνωριζω αλλα με beanstalk+iodak v9.9 το κινητο πεταει.

Καλησπέρα σε όλους,

έκανα αναβάθμιση το κινητό μέσω lg pc suite σε android 4.1.2 και μετά από 2 εβδομάδες είναι πιο αργό και από την καθυστέρηση.

Έχω αποφασίσει να το ρουτάρω αλλά δεν ξέρω τι να βάλω. Καμία ιδεά?

Ευχαριστώ πολύ

Επιτρεπεται να βαλω λινκ πωλησης απο το ricardo.gr στην υπογραφη μου στο myphone.gr?

Mου ηρθε σημερα το s4, γερμανικο ειναι. Η καμερα του ολα τα λεφτα! :D

Edited by akis44

LG G4 H815

Rom: Nougat 7.0 29a stock heavily debloated

Kernel: LG stock

Recovery: Twrp 3.1.1.1

Επιτρεπεται να βαλω λινκ πωλησης απο το ricardo.gr στην υπογραφη μου στο myphone.gr?

Mου ηρθε σημερα το s4, γερμανικο ειναι. Η καμερα του ολα τα λεφτα! :D

θα εχεις ΠΟΛΥ καλυτερα αποτελεσματα αν το βαλεις στο facebook σε καταλληλο γκρουπακι αγγελιων

Kala pas kala?????

θα εχεις ΠΟΛΥ καλυτερα αποτελεσματα αν το βαλεις στο facebook σε καταλληλο γκρουπακι αγγελιων

Eυχαριστω! Καλη ιδεα.:D

LG G4 H815

Καλησπέρα σε όλους,

έκανα αναβάθμιση το κινητό μέσω lg pc suite σε android 4.1.2 και μετά από 2 εβδομάδες είναι πιο αργό και από την καθυστέρηση.

Έχω αποφασίσει να το ρουτάρω αλλά δεν ξέρω τι να βάλω. Καμία ιδεά?

Ευχαριστώ πολύ

εγω σου προτεινω αυτη:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2203700 ειναι σαν στοκ 4.1.2 τροποποιημενη ή αυτην:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2577742 που ειναι σαν στοκ αλλα με πολλα καλουδια του G2

Ουφ ζαλίστηκα! Μολις του περασα το sygic- περασα και το patch για το gps επειδη ειμαι μερακλης. Εβαλα nova launcher prime στη ρομ της υπογραφης μου και καποια αλλα απαραιτητα προγραμματα οταν εισαι root. Το πακεταρω και το στελνω μαλλον αυριο στον αγοραστη. Στα 120 ευρω το πουλησα αλλα δε με χαλαει, ελπιζω να το χαρει οσο το χαρηκα και εγω αυτον τον ενα χρονο που το κρατησα γιατι ειναι κινηταρα! Edited by streetwise_23

LG G4 H815

Καλησπερα σε ολους!!!Βρηκα λυση για τα αναθεματισμενα redraws..κατευασα το ram manager free παιδια και εχει επιλογη keep launcher in memory και δεν υπαρχουν πλεον τα redraws εδω κ 3 ωρες..κατευασα ενα app απο το μαρκετ κ παντα μολις το εκανε εγκατασταση εμφανιζοταν redraws τωρα τιποτα..ελπιζω να βοηθησα..μ αρεσει ο στοκ της lg κ εψαχνα εναν τροπο να το καταφερω.

γεια σε ολους.. το κινητο κολλαει πολυ...ενα απο τα σπαστικα που κανει ειναι να κολλαει οταν με παιρνουν τηλεφωνο περνανε καποια δευτερολεπτα για να δω ποιος ειναι. εχω κανει root...εχω βαλει τον nova launcher. τι να κανω?

Εδώ και μέρες έχω δοκιμάσει την Rom Beanstalk 4.4.2 KITKAT στο τηλέφωνο. Σταθερή και γρήγορη χρήση του τηλεφώνου και της μπαταρίας. Μετά από 10 ημέρες, μερικές εφαρμογές του Play Store της Google όπως και άλλες εκτός, δεν μπορούσε να τις κάνει εγκατάσταση εμφανίζοντας το μήνυμα ΄΄ Σφάλμα-Δεν υπάρχει επαρκής αποθηκευτικός χώρος΄΄.

Τσεκάροντας τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου και της εξωτερικής μνήμης microsd διαπίστωσα ότι έχω αρκετό ελεύθερο χώρο --> εσωτερικό χώρο αποθήκευσης : 9,11gb από 12.26gb και εξωτερικής κάρτας sd : 29,69gb από 31,24gb.

Έψαξα στο Google και βρήκα κάποιο σχετικό link http://www.doctorandroid.gr/2012/03/android.html ώστε να μπορέσω να βρω μια λύση αλλά δεν έγινε τίποτα.

Προσπάθησα με επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων του τηλεφώνου και και με ξανά φλασάρισμα της Rom Beanstalk 4.4.2 KITKAT αλλά πάλι δεν διορθώθηκε το πρόβλημα. Μετά από λίγο καιρό μου το ξανά παρουσίασε.

Τι μπορεί να φταίει μήπως γνωρίζει κανείς?

Έχει παρουσιαστεί αυτό το πρόβλημα σε κάποιον άλλον...!

Αν ναι βρήκατε κάποια λύση...?

Xiaomi Poco X3 NFC (128GB)

Official Android 11 | MIUI 12.0.6.0 (RJGEUXM)

Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο και ας είναι η φωτιά του να σε κάψει!

εγω σου προτεινω αυτη:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2203700 ειναι σαν στοκ 4.1.2 τροποποιημενη ή αυτην:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2577742 που ειναι σαν στοκ αλλα με πολλα καλουδια του G2

πιο συγκεκριμένα πια σου φαίνεται καλύτερη από τις δυο?

εάν δε βαριέσαι να έδινες κάποιες λεπτομέρειες εφόσον τις δοκίμασες και ξέρεις

Συνιστω να περιμενεις μεχρι να σου απαντησει καποιος στο θεμα που εκανες στο xda.

Φίλε Leolipop θα περιμένω να μου απαντήσουν και από τους xda. Σε ευχαριστώ....!

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

@telis_pq

Ειναι προβλημα απο την καρτα SD. Βγαλε την καρτα και θα κανει τα παντα Install.

D.

Φίλε kingcarlos, θα το δοκιμάσω...!

Εννοείς να βγάλω την εξωτερική κάρτα αποθήκευσης SD, να την κάνω format και να ξαναδοκιμάσω μαζί με την κάρτα SD ή χωρίς?

Xiaomi Poco X3 NFC (128GB)

Official Android 11 | MIUI 12.0.6.0 (RJGEUXM)

Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο και ας είναι η φωτιά του να σε κάψει!

πιο συγκεκριμένα πια σου φαίνεται καλύτερη από τις δυο?

εάν δε βαριέσαι να έδινες κάποιες λεπτομέρειες εφόσον τις δοκίμασες και ξέρεις

η zaiben ειναι σαν την στοκ 4.1.2 με καλη αποδοση μπαταριας και χρησης ram. ειναι δηλαδη πιο ελαφρια σε σχεση με την στοκ.με διαφορα extra απο το optimus g. ενω η enox εχει πολλα πραγματα απο το g2 αλλα αποροφα πολυ ram και εχει καποια ψιλοκολληματα να το πω...απο μπαταρια ειναι σχεδον το ιδιο. λιγο καλυτερη η zaiben...

ποια ειναι καλη ρομ για το κινητο?ειναι ευκολη διαδικασια?εννοω εγω που εχω κανει μονο το ροοτ θα τα καταφερω? επισης μετα μπορω να βαλω την μαμισια μεσα?

ειναι ευκολη διαδικασια?εννοω εγω που εχω κανει μονο το ροοτ θα τα καταφερω? επισης μετα μπορω να βαλω την μαμισια μεσα?
Ειναι ευκολη αν τηρουνται καποιες προυποθεσεις , ανα πασα στιγμη περνιεται η γνησια μεσα παλι.

Λεώ, χρησιμοποιώντας το BL-unlock.bat ξεκλειδώνει η V20Β; και μπορείς στη συνέχεια να ξανακλειδώσεις το Bootloader με ασφάλεια ή η μέθοδος αυτή είναι ανιχνεύσιμη;

Υπάρχει κάποια μέθοδος που δεν μπορούν να ανιχνεύσουν στο service;

Tην B δεν την ξεκλειδωνει .Πρεπει πρωτα να πας στην Α και μετα να γινουν οι διαδικασιες , μετα μπορεις να τον ξανακλειδωσεις αλλα δεν υπαρχει λογος μιας και ενας φιλος το πηγε ξεκλειδωτο και δεν ειχε κανενα θεμα.Rooted δεν θελουν να ειναι .Μου το ανεφεραν και οι ιδιοι προ ημερων.Φυσικα να φερει γνησιο λογισμικο της LG.

Για να πας στην Α ακολουθείς τον οδηγό που έχει παραθέσει ο ipred στο f.a.q.:

"9. Πως γυρίζω πίσω από Jelly bean σε ΙCS;

http://www.lg-phones.org/h...-to-stock.html" ή αρκεί ένα factory reset;

Μήπως το κινητό του φίλου που το πήγε ξεκλείδωτο, απλά δεν το έλεγξαν;

O οδηγος ειναι αυτος : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357042

Με ενα factory reset φευγουν μονο τα δεδομενα χρηστη , τα αρχεια και οι εφαρμογες του root ειναι μεσα ως συστηματος και ως εκ τουτου δεν διαγραφονται ετσι.

• The title was changed to LG Optimus 4X HD (P880)