Jump to content

LG Optimus 4X HD (P880)

aby
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@Leolipop ή όποιος άλλος είναι rooted, έχετε δοκιμάσει το ακόλουθο?Πέτυχε?

Part 2 - Disable / adjust Tegra auto throttling for thermal protection that will result in game lags during high chip temperature

Besides protecting our devices by controlling heat from charging current, 4x HD also has an inbuilt mechanism to restrict overheating of the chip during intense 3D gaming or graphic heavy applications.When the heat is detected to have reached a certain level, this mechanism automatically scales down the CPU to prevent anymore excessive heat from being produce. However, scaling down the CPU will also produce significant lag for the user application.To adjust this function, user will have to follow the guide below:

Device Requirement: Root, Root capable file browser

Navigate to directory /d/tegra_thermal

Open-for-edit temp_throttle. Set to user preference, typically above 65000

Save

Do the same for temp_throttle_skin

Save

You are now good to go

Settings will revert after phone reboot.

Θα το τσεκαρω, σημερα το ειχα στο τζαμι του αμαξιου κατω απο τον ηλιο και οπως ηταν λογικο "αναψε" τοσο που μετα λαγκαρε επειδη εριξε επιδοσεις...Μηπως ειναι ριψοκινδυνο ομως ;

Έκανα root ( 1 λεπτό υπόθεση είναι τελικά :) ) και δοκίμασα τον οδηγό αλλαγής ορίων θερμότητας.Στην αρχή απογοητεύτηκα γιατί κατά τη διαδικασία η θερμοκρασία είχε πέσει στο 87% λόγω θερμότητας και δεν ανέβαινε μετά την αύξηση των ορίων.Ωστώσο όταν το κινητό κρύωσε λίγο, του έβαλα να παίξει 20λεπτο youtube video με 100% φωτεινότητα σε πλήρη οθόνη και η φωτεινότητα παρέμεινε στο 100% !!!!:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo: ΑΝΑΣΤΑΣΗ !

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ πάλι σαλτάρω όταν βλέπω φωτεινότητες κάτω από 70% ! :p Θέλω ζωντάνια στα χρώματα !:clap: Μου φαίνεται ότι πάει χαμένη,ότι δεν αναδεικνύεται μια οθόνη με χαμηλή φωτεινότητα.:)

παιδια εσας το GPS lockαρει γρηγορα?Εμενα κανει ενα διλεπτο-τριλεπτο ενω στο HTC Sensation XE μου lockαρε σε 2-3 δευτερολεπτα..

Σε άλλους κλειδώνει σε 30 δευτερόλεπτα, σε άλλους σε 3 λεπτά κατά μ.ο , σε άλλους σε 5 κατά μ.ο και σε άλλους μερικές φορές ποτέ.Υστερεί το κινητό σε αυτό το θέμα.Εμένα κατά μ.ο μου λοκάρει σε 5 λεπτά.

Χρονια πολλά χριστός ανέστη!

Για gps τι προγραμμα χρησιμοποιειτε? αν βαλω την εκδοση του igo που εχω 400χ800 θα δουλεψει?

Μια φορα που ανοιξα το Gps επιασε στιγμα σε 1-2 λεπτα.

• Administrators
Χρονια πολλά χριστός ανέστη!

Για gps τι προγραμμα χρησιμοποιειτε? αν βαλω την εκδοση του igo που εχω 400χ800 θα δουλεψει?

Μια φορα που ανοιξα το Gps επιασε στιγμα σε 1-2 λεπτα.

Για εφαρμογή πλοήγησης ρίξε μια ματιά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530

Το συγκεκριμένο iGO που αναφέρεται δεν θα φαίνεται σωστά στην οθόνη της συσκευής σου. Για το iGO ειδικά υπάρχει ξεχωριστό θεμα όπου θα βρεις περισσότερες πληροφορίες... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=314557

Modpic.gif

Λιγο ασχετο με τα πρηγουμενα..πιστευω σε αυτη την τιμη που εχει παει πλεον,κοντα στα 280 ευρω,πιστευω οτι τα αξιζει ανετα..και το θετικο ειναι οτι το κινητο λογω ανταγωνισμου πεφτει και αλλο..

Όποιος έχει rootάρει to τηλέφωνο και θέλει να διόρθωσή το πρόβλημα του GPS (πολύ αργό Lock) κατεβάζει το αρχείο και μετά το unrar παίρνει το gps.conf το περνάει στον φάκελο System/etc (αν υπάρχει άλλο gps.conf απλά το κάνουμε Rewrite). Eμένα πλέον με stock 4.1.2 κλειδώνει μες το σπίτι σε max 20sec.
Perfection has no age.....

Λιγο ασχετο με τα πρηγουμενα..πιστευω σε αυτη την τιμη που εχει παει πλεον,κοντα στα 280 ευρω,πιστευω οτι τα αξιζει ανετα..και το θετικο ειναι οτι το κινητο λογω ανταγωνισμου πεφτει και αλλο..

Συμφωνώ αν και πλέον έχει ανταγωνιστή το Xperia S:

http://www.skroutz.gr/s/432348/Sony-Xperia-S.html

Όποιος έχει rootάρει to τηλέφωνο και θέλει να διόρθωσή το πρόβλημα του GPS (πολύ αργό Lock) κατεβάζει το αρχείο και μετά το unrar παίρνει το gps.conf το περνάει στον φάκελο System/etc (αν υπάρχει άλλο gps.conf απλά το κάνουμε Rewrite). Eμένα πλέον με stock 4.1.2 κλειδώνει μες το σπίτι σε max 20sec.

To έκανα!Πράγματι εντός σπιτιού ( με Wifi ανοιχτό ) κλειδώνει τσακ μπαμ :) Πρέπει όμως να το δοκιμάσω εκτός σπιτιού χωρίς Wifi για να βγάλω σωστό συμπέρασμα.Και όχι μία φορά αλλά πολλές.

Btw το τρικ με την αλλαγή ορίου θερμοκρασίας για την πτώση φωτεινότητας πιάνει αλλά όχι τέλεια.Τι εννοώ: Μεγαλώνει πάρα πολύ το χρόνο διατήρησης της φωτεινότητας στο 100% και όταν μετά από βαριά χρήση αυτή πέφτει,η μείωση πάει στο 87% και μένει εκεί χωρίς να πέσει στο 70%.:)Δεν τη διατηρεί δλδ για πάντα στο 100% αλλά τουλάχιστον όταν τη ρίχνει τη διατηρεί στο 87%. Επειδή τα πειράματα τα έκανα με παρακολούθηση full screen youtube video με ανοιχτό wifi και με συνεχή εγκατάσταση εφαρμογών από το Play για μια ώρα, αν θέλει κάποιος μπορεί να κάνει δοκιμή με βαριά παιχνίδια καθώς δεν παίζω και δεν μπορούσα να κάνω τεστ και με αυτά.:)

Edited by ipred

Συμφωνώ αν και πλέον έχει ανταγωνιστή το Xperia S:

http://www.skroutz.gr/s/432348/Sony-Xperia-S.html

Εξηγησε μου γιατι το διπυρηνο xperia s με 4,3" οθονη αποτελει αντιπαλο του δικου μας..

Ισως το xperia T με τον krait επεξεργαστη, αλλα το S γιατι??

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Καλή επιλογή το Τ αλλά η ωφέλιμη οθόνη του αν αφαιρεθούν τα κουμπιά είναι γύρω στις 4.3", ενώ και η ποιότητα της είναι κατώτερη απ'του δικού μας. Δεν ξέρω με την μπαταρία του τι γίνεται...

Εξηγησε μου γιατι το διπυρηνο xperia s με 4,3" οθονη αποτελει αντιπαλο του δικου μας..

Ισως το xperia T με τον krait επεξεργαστη, αλλα το S γιατι??

Δικό μου λάθος.Νόμιζα ότι είχε 4,7'':)

Παιδιά από τις επιλογές προγραμματιστή ποιες έχετε ενεργοποιημένες; Εχω μόνο το ενίσχυση CPU και το εντοπισμός σφαλμάτων USB. Παίζει κάποιο απ' αυτά να τρώει μπαταρία και να πρέπει να το ξετικάρω;

Όποιος έχει rootάρει to τηλέφωνο και θέλει να διόρθωσή το πρόβλημα του GPS (πολύ αργό Lock) κατεβάζει το αρχείο και μετά το unrar παίρνει το gps.conf το περνάει στον φάκελο System/etc (αν υπάρχει άλλο gps.conf απλά το κάνουμε Rewrite). Eμένα πλέον με stock 4.1.2 κλειδώνει μες το σπίτι σε max 20sec

αγορινα να ρωτησω κατι?τον φακελο system που τον βρηκες?προσπθω να τον βρω,ματαια ομως...

αγορινα να ρωτησω κατι?τον φακελο system που τον βρηκες?προσπθω να τον βρω,ματαια ομως...

Είσαι ρουταρισμενος; αν όχι λογικό είναι να μην τον βλέπεις.

Δώσε root permision στον file manager σου..

καλησπέρα και χρόνια πολλά

θέλω να αλλάξω wallpaper στο κινητό και ενώ η ανάλυση των φωτογραφιών που κατεβάζω είναι 720 Χ 1280, όσο και η οθόνη του, όταν επιλέγω την φωτό για να την ορίσω ως wallpaper το κινητό με αναγκάζει να την κάνω crop. γνωρίζεται αν μπορώ να το κάνω διαφορετικά?

ευχαριστώ

Οχι κανενα προβλημα η θεμα απο αυτα που γραφουν πολυ. Μπαταρια πως ειναι το 4χ ?? Ε. Καμια σχεση. !!!!

[ATTACH]32135[/ATTACH][ATTACH]32136[/ATTACH]

Και αυτό και καλά δείχνει ότι το G είναι κατά πολύ καλύτερο; Σιγά τα αυγά! Για δες λίγο τα δικά μου στατιστικά μπαταρίας:

Η μπαταρία είναι στο αυτόματο στο 40%, το έχω μόνο σε 2g και μπαίνω από Wi-Fi για ίντερνετ. Και έχω την εφαρμογή Facebook που τη χρησιμοποίησα πολύ τις τελευταίες δύο μέρες, μόνιμα ανοιχτά τα hover-note και floating banner, ενώ έπαιζα και παιχνίδια όπως το Real boxing στο σπίτι και σταυρόλεξα στην αρχή όταν ήμουν εκκλησία. Και είμαι σίγουρος ότι έπαιξα πάνω από 20 παιχνίδια μποξ από χθες. Αυτό για μένα δεν είναι αρκετό. Και άμα και το G είναι σε παρόμια επίπεδα, γιατί βελτίωση δεν παρατηρώ, τότε είναι τσάμπα κόπος η αγορά του. Πότε επιτέλους μια εταιρία θα βάλει σωστή χωρητικότητας μπαταρίας σε τηλέφωνο με τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας ώστε με οθόνη ανοικτή να φτάνει τουλάχιστον 5ωρο; Το Note2 παραείναι ογκώδες ακόμα και για μένα!

Edited by Feregorn

Στο 1ο τεστ ήμουν εντός σπιτιού και με wifi ανοιχτό.Κλείδωσα σε 3 δευτερόλεπτα.Στο 2ο τεστ ( το ουσιαστικό ) ήμουν εκτός σπιτιού και χωρίς internet.Κλείδωσα σε 4 λεπτά όσο ακριβώς και πριν βάλω το patch.:( Θα δοκιμάσω και κάτι άλλα patch που νομίζω ότι έχει στο σχετικό θέμα στο XDA μπας και δουλέψουν καλύτερα.

Στο 1ο τεστ ήμουν εντός σπιτιού και με wifi ανοιχτό.Κλείδωσα σε 3 δευτερόλεπτα.Στο 2ο τεστ ( το ουσιαστικό ) ήμουν εκτός σπιτιού και χωρίς internet.Κλείδωσα σε 4 λεπτά όσο ακριβώς και πριν βάλω το patch.:( Θα δοκιμάσω και κάτι άλλα patch που νομίζω ότι έχει στο σχετικό θέμα στο XDA μπας και δουλέψουν καλύτερα.

Εμενα πλέον μέσα εξω μου κλειδώνει αστραπιαία! Να φανταστώ έκανες restart ε?

Perfection has no age.....

Ναι έκανα.Είσαι τυχερός,τι να πω.:)Ποια έκδοση ήταν αυτή στο συνημμένο ? Η "Google NΟ SSL 3.1" ή η "LG Phone specific" ? Mε τι τρόπο τέσταρες το κλείδωμα ? Με εφαρμογή όπως το GPS Status ή με πρόγραμμα πλοήγησης όπως πχ το Sygic?

Εντωμεταξύ κατεβάζω τις διάφορες εκδόσεις των patch, τις ανοίγω με notepad και δεν βλέπω διαφορές στο περιεχόμενό τους.Δεν έπρεπε να έβλεπα διαφορετικές τιμές? Επίσης στο patch 3.1 της Google έχει και ένα φάκελο META INF με υποφακέλους που καταλήγουν σε 2 αρχεία : το update-binary και το updater-script.Γιατί υπάρχουν αυτά τα δύο αρχεία αφού το μόνο αρχείο που κάνουμε overwrite είναι το gps.conf?????

Edited by ipred

• The title was changed to LG Optimus 4X HD (P880)