harislg Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 το παρήγγειλα σήμερα αύριο μεθαύριο θα το έχω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Με το καλο φιλε.Εξαιρετικη επιλογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 (edited) Να σε καλά φίλε...στα 359 αξίζει και με το παραπάνω και έδωσα στον αδερφό μου το razr.... Edited October 22, 2012 by harislg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Το παράγγειλα κι εγώ σε λευκό,για να δούμε τι λέει και σε αυτό το χρώμα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Το παράγγειλα κι εγώ σε λευκό,για να δούμε τι λέει και σε αυτό το χρώμα από πιο μαγαζί φίλε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 από πιο μαγαζί φίλε ? Birdphone φίλε μου Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 και εγω από εκει φιλε και με πήραν τηλ να μου πουν οτι ειναι ευρωπαικο το κινητο.....αυριο λογικα θα το εχω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Καλορίζικο παίδες...Το τηλ είναι super!!Εγώ το έχω δυο βδομάδες και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Απο τις καλυτερες επιλογες της αγορας κατα τη γνωμη μου.Αν βεβαια η LG δε σε εβαζε να αγοραζεις αλλη συσκευη καθε φορα που βγαινει αναβαθμιση android θα την ειχε ο κοσμος σε πολυ καλυτερη εκτιμηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimmelis Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Καλορίζικο σε όσους το πήρανε, ψήνομαι και΄γώ να το πάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 επειδη χτες ηρθε ενας φιλος απο το myphone και του αγορασα αλλο ενα για λογαριασμο της κουμπαρας μου, σε εσας ειχε μεσα NFC αυτοκολλητα; Το δικο μου ειχε ενω στης κουμπαρας μου οχι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Το δικο μου ειχε δυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telnet05 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Να ρωτησω, εχω σκονη στην οθονη απο την μεσα πλευρα, πως μπορω να την καθαρισω;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Να ρωτησω, εχω σκονη στην οθονη απο την μεσα πλευρα, πως μπορω να την καθαρισω;;; περασε σκονη απο μεσα???:confused: δυστυχως,μονο με ανοιγμα νομιζω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telnet05 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Πως μπορω να το ανοιξω; Υπαρχει καποιος οδηγος;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Πως μπορω να το ανοιξω; Υπαρχει καποιος οδηγος;;; προσωπικα θα σου ελεγα να μην το αγγιξεις εσυ ο ιδιος,δε θα το τολμουσα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Αν το ανοιξεις αντιο εγγυηση. Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telnet05 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Αν το ανοιξεις αντιο εγγυηση. Και που να το παω; Εγω ειμαι απο Καβαλα, το τηλ. ειναι αγορασμενο απο Αθηνα. Τρεχα γυρευε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Αν εχεις καποιον γνωστο Αθηνα του το στελνεις και το πηγαινει η κανονιζεις εσυ με την εταιρεια να τους το στειλεις. Αλλιως ψαχνεις στο google οδηγο για το πως να το ανοιξεις ( γραψε dissasemble ) και ολο και κατι θα βρεις. Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Και που να το παω; Εγω ειμαι απο Καβαλα, το τηλ. ειναι αγορασμενο απο Αθηνα. Τρεχα γυρευε. Lg service, τους παίρνεις τηλέφωνο, έρχεται courier το παίρνει, το πάει στο service και στο επιστρέφουν. 4-6 εργάσιμες. Από τα λιγα καλά της LG Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telnet05 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Lg service, τους παίρνεις τηλέφωνο, έρχεται courier το παίρνει, το πάει στο service και στο επιστρέφουν. 4-6 εργάσιμες. Από τα λιγα καλά της LG Μαλιστα. Θα παρω τηλ. να δω τη θα πουν. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Προφανως δεν εκανες εσυ κατι για να μπει μεσα σκονη οπως λες...Λες για αυτο να βγαζουν ταπες για τις τρυπες των τηλεφωνων ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telnet05 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Προφανως δεν εκανες εσυ κατι για να μπει μεσα σκονη οπως λες...Λες για αυτο να βγαζουν ταπες για τις τρυπες των τηλεφωνων ;; Οχι δεν εκανα. Απλα εμφανιστηκε μια μερα μεσα στην οθονη. Τελικα οι ταπες ειναι η λυση!?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Προφανως δεν εκανες εσυ κατι για να μπει μεσα σκονη οπως λες...Λες για αυτο να βγαζουν ταπες για τις τρυπες των τηλεφωνων ;; Τι βάζουν λέει???τι τάπες Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 (edited) Κατι που νομιζω ξεκινησε απο κατι εξυπνακηδες με μηλοφωνα....Εγω πρωτη φορα τα ειδα στο 4αρι του κουμπαρου μου. Βγαζουν ελαστικα καπακια για ολες τις τρυπες καθε συσκευης.Για να μην τρεχουν νερα :P ιδου ! http://viewitem.eim.ebay.gr/5-x-Micro-USB35mm-Dust-Cap-For-LG-Optimus-L3-L5-L7-3D-Max-4X-HD-TrueHD/261078361616/item Edited October 23, 2012 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts