eygenikos86 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Σωστά τη βάζω σίγουρα! Εκεί που το αφήνω μόνο του ξαφνικά χάνει το σήμα του ή μπορεί να δείχνει cosmote και να μην μπορώ να πάρω τηλέφωνο και ούτε να με πάρουν εννοείται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Αμα το πηρες καινουριο πηγαινε το πισω απο εκει που το πηρες! Θα στο αλλαξουν αμεσως. Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Μπορεί από την άλλη να φταίει η sim. Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, δοκίμασε μια άλλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Σκεφτομαι να αγορασω το optimus 4x γιατι εχει αξιοπρεπεστατα specs αλλα εχω καποιες ερωτησεις αν μπορουσε να απαντησει καποιος που το εχει: 1. Το λογισμικο ειναι σταθερο και χωρις κολληματα, ή ειναι σαν του optimus 2x που ειχε απειρα προβληματα, freezing, force close κ.α.? 2. Με βαρια χρηση του επεξεργαστη θερμαινεται πολυ το κινητο? Γενικα εχει προβληματα υπερθερμανσης? 3. Η εμπειρια του browsing πως ειναι, ειναι γρηγορη και smooth? 4. Ποια μικροπροβληματα εχει (οπως ολα τα κινητα)? Αυτες ειναι ολες.:D Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Πρόβλημα με την θερμοκρασία δεν έχει σε αντίθεση με το one x πού φοράει ίδιο επεξεργαστή. Επίσης σε εμπειρία browsing τα πήγαινέ πολυ καλά. Προβλήματά δεν είχε αν και η οθόνη πριν το δώσω είχε στο λευκό φόντο μία μικρή κίτρινη απόχρωση στις ακριες. Η μπαταρία φυσικά τραγική για κάποιον πού το θέλει για πολύ χρήση ιντερνέτ. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAGAKOS-E Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 ποση free rom έχει το κινητο για εγκατάσταση εφαρμογών ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 (edited) Σκεφτομαι να αγορασω το optimus 4x γιατι εχει αξιοπρεπεστατα specs αλλα εχω καποιες ερωτησεις αν μπορουσε να απαντησει καποιος που το εχει: 1. Το λογισμικο ειναι σταθερο και χωρις κολληματα, ή ειναι σαν του optimus 2x που ειχε απειρα προβληματα, freezing, force close κ.α.? 2. Με βαρια χρηση του επεξεργαστη θερμαινεται πολυ το κινητο? Γενικα εχει προβληματα υπερθερμανσης? 3. Η εμπειρια του browsing πως ειναι, ειναι γρηγορη και smooth? 4. Ποια μικροπροβληματα εχει (οπως ολα τα κινητα)? Αυτες ειναι ολες.:D Ευχαριστω πολυ! 1. Το λογισμικό είναι μια χαρά. Δύο εβδομάδες και κάτι ούτε ένα κόλλημα. 2. Θερμαίνεται αλλά όχι τίποτα το φοβερό. 3. Σφαίρα, ειδικά με chrome αλλά και ο firefox και ο native που έχει δουλεύουν εξίσου καλά και γρήγορα. 4. α) Η κάμερα ή μάλλον το λογισμικό της κάμερας έχει θέμα με το autofocus αν και έχει διορθωθεί αρκετά στο v0f που είναι το τελευταίο μέχρι στιγμής firmware και επίσης οι νυχτερινές φωτογραφίες δεν είναι το φόρτε του. β) Επίσης τη μπαταρία τη ρουφάει, μπορείς να τη δεις να κατεβαίνει 30% και παραπάνω, μέσα σε μια ώρα, με βαριά χρήση. Εγώ το φορτίζω δύο φορές την ημέρα αλλά από την άλλη έχω συνέχεια ανοιχτό -λόγω δουλειάς- sync και wi-fi. Περιμένω πως και πως να βγει κάποια μπαταρία για αυτό για να αγοράσω μια δεύτερη για να ξενοιάξω. γ) Ένα περίεργο πράγμα: Έχω την εντύπωση πως η ένταση του ήχου των κλήσεων είναι πιο χαμηλή από τον αντίστοιχη όταν παίζεις μουσική. Εγώ τουλάχιστον που κουβαλάω μια μικρή κουφαμάρα πολλές φορές δεν το ακούω όταν χτυπάει ενώ από την άλλη όταν το βάζω να παίζει μουσική το ακούω μια χαρά. Α, και όσον αφορά το παραπάνω μια προειδοποίηση: Όταν βάζεις τα ακουστικά πρόσεξε να ΜΗΝ έχεις πολύ ψηλά την ένταση. Ξεκουφαίνει! Και στο λέω εγώ που -όπως είπα και πρωτύτερα- μια ελαφριά κουφαμάρα την κουβαλάω! Edited September 28, 2012 by menes Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Εχουνε βγει μπαταριες 4300mAh αλλα πρεπει να βαλεις αλλο καπακι απο πισω γιατι ειναι πιο χοντρες. Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 ποση free rom έχει το κινητο για εγκατάσταση εφαρμογών ??? Αν θυμάμαι καλά είναι περίπου στα 12 Gb αλλά δεν παίρνω και όρκο. Γενικά το κινητό δεν έχει βαριά customizations ή περιττές εφαρμογές, είναι πολύ πιο κοντά στο vanilla android απ' ότι ο άμεσος ανταγωνισμός, με εξαίρεση φυσικά τα nexus Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Παιδια, τι σκορ βγαζετε στο Browsermark και με τον μαμα Browser και με Chrome? Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 (edited) Εχουνε βγει μπαταριες 4300mAh αλλα πρεπει να βαλεις αλλο καπακι απο πισω γιατι ειναι πιο χοντρες. Έχεις κάποιο link? Δε μ' ενδιαφέρει να παχύνει λίγο, έτσι κι αλλιώς στα χέρια μου είναι σα σελίδα! *** EDIT *** Άστο, άκυρο το βρήκα. Δεν είναι ομοιόμορφο και θα το παχαίνει πολύ άσχημα. Αν βγει μια ελαφριά πιο χοντρή μπαταρία της οποίας ωστόσο το κάλυμμα θα είναι ομοιόμορφο τότε θα το τσιμπήσω. Μέχρι τότε θα μείνω με την όρεξη ή θα ψάξω να βρω στα ίδια μέτρα μπαταρία. Edited September 28, 2012 by menes Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Παιδια, τι σκορ βγαζετε στο Browsermark και με τον μαμα Browser και με Chrome? Chrome:122822 Firefox: 68414 Vanilla: 84922 Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Chrome:122822 Firefox: 68414 Vanilla: 84922 Να σαι καλα. Τελικα δεν ειμαι ο μονος! Για καποιο λογο η LG δεν αφηνει τον Browser να τρεξει πανω απο 1000Μhz με αποτελεσμα το σκορ μου να ειναι αρκετα χαμηλο και να παιζει απο 60.00 με 80.000. Το πως εβγαλες 84.000 μου κανει εντυπωση! Εχεις πειραξει τιποτα στις ρυθμισεις γενικα? Ειναι rooted το τηλεφωνο? Οσο για την μπαταρια, υπαρχουν και 2300mAh οι οποιες ειναι ιδιο μεγεθος. Τις ειδες? Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Σωστά τη βάζω σίγουρα! Εκεί που το αφήνω μόνο του ξαφνικά χάνει το σήμα του ή μπορεί να δείχνει cosmote και να μην μπορώ να πάρω τηλέφωνο και ούτε να με πάρουν εννοείται! Mηπως εχεις micro sim σε αντάπτορα ?? Στο λεω γιατι και σε εμενα δεν είχε μπει καλα σε ενα omnia 2 και εκανε αυτα τα κόλπα. Μολις μπηκε καλα ολα έφτιαξαν. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Γεια σας,μήπως γνωρίζει καvείς τι σημαίνει αυτό;No native video calls.Δεν μπορεί να κάνει βιντεο κλησεις;Υπάρχει στα μειον της συσκεύης σε πολλά reviews. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Ναι, δεν κανει βιντεοκλησεις μεσω δικτυου κινητης τηλεφωνιας. Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Αυτο διορθωνεται με update ή οχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Αυτο διορθωνεται με update ή οχι; Δεν ειναι θεμα του κινητου, ουτε θα φτιαξει με update. Νομιζω μονο καποια samsung android υποστηριζουν video κληση παροχου Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosttheos Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 παιδια ενας φιλος μου δινει ενα lg 4x να το παρω αξιζει εχω ενα samsung note . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 παιδια ενας φιλος μου δινει ενα lg 4x να το παρω αξιζει εχω ενα samsung note . Αν είσαι ικανοποιημένος με το Note σου, όχι, μην το πάρεις. Όχι γιατί είναι κακό τηλέφωνο -ίσα ίσα- απλά νομίζω πως κάποιος που έχει Note στην κατοχή του και είναι ικανοποιημένος και κάνει καλά τη δουλειά του με αυτό, πολύ δύσκολα θα μπορέσει να γυρίσει σε μικρότερο τηλέφωνο. Ήμουν κι εγώ μεταξύ note και 4XHD και διάλεξε το δεύτερο για δύο λόγους: α) το βρήκα σε killer τιμή. β) Σκέφτηκα πως αν πάω σε note μετά θα πρέπει να πάω σε Note 3 (το δύο προς το παρόν δεν με συγκινεί, όχι από άποψης δυνατοτήτων αλλά καθαρά αισθητικά). Τι θα γίνει αν ούτε το Note3 με συγκινεί; Όπως είπα -και από αυτά που έχω ακούσει από τους κατόχους Note- once you go Note there is no come back :) Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosttheos Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 το ειχα ξαναπαρει απλα με προβληματισε η μπαταρια του κατα τα αλλα το note ειναι λιγο μεγαλο γι αυτο ρωταω.δεν με ξεετρελαναν ουτε το one x ουτε το samsung galaxy s iii.εσυ σαν κατοχος του 4x τι θα μου προτεινες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Φιλε μου εγω εδωσα το νοτε για να παρω το lg ..σε αναμονη βεβαια μεχρι να βγει το νοτε 2..πραγματικα πνιγομαι στη μικρη του οθονη..ομως..ειναι πολυ πιο γρηγορο σε ολα του απο το νοτε και με εχει εκπληξει ευχαριστα ουτε κοληματα ουτε επανεκινησεις τιποτα και καμερα καλυτερη του νοτε..και ενω ημουν ετοιμος να χτυπησω το νεο νοτε απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας,το lg μου δινει την υπομονη να περιμενω κανα μηνα να δω το ποιον του νοτε..παντως η αληθεια ειναι πως αν βολευτεις το νοτε τα αλλα σου φαινονται νοκια8210 Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Εγω παλι ψηνομουνα να το παρω με την κατρακυλα που εχει παρει η τιμη του http://www.skroutz.gr/s/1975772/LG-Optimus-4X-HD-P880.html αλλα ρε γμτ ενω δεν θελω να μπω σε αυτο το τριπακι με προβληματιζει πολυ η Lg...Λεγαμε για τα 2Χ και τα 3D και για την μη υποστηριξη τους και οτι ολα θα διορθωθουν τωρα...Και ξαφνικα εκει που εχεις το 4Χ και λες ''Ωπα εδω ειμαι'' μεσα σε ενα τριμηνο απο την κυκλοφορια του σου πεταει το Optimus G και ξαφνικα το παραμεριζει τελειως το 4Χ....Δε ξερω μονο αυτο με κολλαει στο να το παρω...Ισως και η μπαταρια του...Αλλα αν συνεχισει τετοια κατρακυλα η τιμη του και παει κοντα στο 300αρι μαλλον δε θα το σκεφτω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 το ειχα ξαναπαρει απλα με προβληματισε η μπαταρια του κατα τα αλλα το note ειναι λιγο μεγαλο γι αυτο ρωταω.δεν με ξεετρελαναν ουτε το one x ουτε το samsung galaxy s iii.εσυ σαν κατοχος του 4x τι θα μου προτεινες? Εγώ, όπως έχω πει είμαι πολύ ευχαριστημένος απο το κινητό. Στα σημεία ίσως το S3 να είναι ανώτερο αλλά η τιμή του 4X σε σχέση με αυτά που προσφέρει είναι αχτύπητη και στα μάτια μου το 4X είναι κουκλί. Στα 380 ευρώ που εχει πέσει πολύ απλά δεν θα βρεις καλύτερο τηλέφωνο. Το 4X αυτή τη στγμή είναι ναυαρχίδα σε τιμή mid-range. Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 (edited) Αυτα που δινουν με 380 δεν ειναι παραεισαγωγης? Edited September 30, 2012 by Shadowjump Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts