mfilippas Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 υπαρχει κανα λινκ να κοιταξω αυτο που μου λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Δεν έχω αυτή την στιγμή αλλά θα βρεις τα θέματα στην κατηγορία lg guides Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mega_assassino Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Ναι αλλα μετα το root χανω την εγγυση. Οσο αφορα τον αισθητηρα δεν τον εχω πειραζει και να παω την αληθεια δεν ξερω και πως να το καλιμπραρω .!! 1) Γιατί δεν μου ανάβει η οθόνη όταν πάω να τερματίσω μία κλήση; Δεν λειτουργεί ο σένσορας φωτός.Πληκτρολογείτε 3845#*880# και μετά -> device test -> -> all auto test menu-full -> ALC/proximity test και πατάτε Calibration.Το πρόβλημα σας θα λυθεί μόνιμα εκτός αν ξαναπεράσετε τη Jb οπότε θα χρειαστεί πιθανόν να ξαναεφαρμόσετε τη λύση. Η απαντηση ειναι copy-paste απο εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=370543 Ελπιζω να σε βοηθησει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsinoni Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Εχω παρεμφερές πρόβλημα, όπου καθυστερεί αρκετά να ανάψει η οθόνη όταν δέχομαι κλήσεις. Δυστυχώς, όμως δεν παίζει το 3845#*8800#. Εχω Beanstalk 4.4.2 KITKAT for p880 την τελευταία έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 (edited) Δοκιμασε να ανεβασεις λιγο τον χρονισμο του επεξεργαστη στο min και δες αν ξυπναει πιο γρηγορα το τηλεφωνο. Edited May 16, 2014 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsinoni Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Leo βοήθησε αρκετά, ευχαριστώ πολύ. Έλεγα να παίξω με τις ρυθμίσεις governer και scheduler, εσύ τι προτείνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Εξαρταται τι θες απο τηννσυσκευη σου, αν δεν την πολυζοριζεις συνιστω conservative και on demand , σε συνδυασμο με Deadline η Noop.αν θες πιο "σπιρτο" καταστασεις τοτε ondemand και interactive με Row η Cfq και deadline. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eaglos Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Τη βρήκα σε κατάσταση κουτιού στα 165 Ευρώ αλλά με τα όσα διαβάζω εδώ έχω προβληματιστεί. Υπερθέρμανση, μπαταρία ότι σου κάτσει, σέρνεται με το επίσημο Jellybean, δεν ξεκλειδώνουν όλα, πρόβλημα με gps.. Να το προσπεράσω ή να ρισκάρω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris25 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Τη βρήκα σε κατάσταση κουτιού στα 165 Ευρώ αλλά με τα όσα διαβάζω εδώ έχω προβληματιστεί. Υπερθέρμανση, μπαταρία ότι σου κάτσει, σέρνεται με το επίσημο Jellybean, δεν ξεκλειδώνουν όλα, πρόβλημα με gps.. Να το προσπεράσω ή να ρισκάρω ; ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕ. Υπαρχει ΠΟΛΥ μεγαλη γκαμα να διαλεξεις. Αν δεν εχεις σκοπο να ψαχτεις, να δοκιμασεις, αλλες roms κλπ κλπ κλπ και θες να χεις ενα καλο τηλ μαμα, ΜΗΝ παρεις αυτο (για μενα.) Παράθεση Kala pas kala????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Τη βρήκα σε κατάσταση κουτιού στα 165 Ευρώ αλλά με τα όσα διαβάζω εδώ έχω προβληματιστεί. Υπερθέρμανση, μπαταρία ότι σου κάτσει, σέρνεται με το επίσημο Jellybean, δεν ξεκλειδώνουν όλα, πρόβλημα με gps.. Να το προσπεράσω ή να ρισκάρω ; Παρε απο minideal , ZTE Geek να εχεις επιδοσεις , αυτονομια και ολα τα καλα με 130€ , μονο υπομονη 20 μερες και δε θα το μετανιωσεις ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mfilippas Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Τη βρήκα σε κατάσταση κουτιού στα 165 Ευρώ αλλά με τα όσα διαβάζω εδώ έχω προβληματιστεί. Υπερθέρμανση, μπαταρία ότι σου κάτσει, σέρνεται με το επίσημο Jellybean, δεν ξεκλειδώνουν όλα, πρόβλημα με gps.. Να το προσπεράσω ή να ρισκάρω ; Μην κανεις το λαθος που εκανα εγω, πραγματικα δεν αξιξει τιποτα. Το κινητο δεν κανει ουτε για διακοσμητικό σε ενυδρειο. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 1) Γιατί δεν μου ανάβει η οθόνη όταν πάω να τερματίσω μία κλήση; Δεν λειτουργεί ο σένσορας φωτός.Πληκτρολογείτε 3845#*880# και μετά -> device test -> -> all auto test menu-full -> ALC/proximity test και πατάτε Calibration.Το πρόβλημα σας θα λυθεί μόνιμα εκτός αν ξαναπεράσετε τη Jb οπότε θα χρειαστεί πιθανόν να ξαναεφαρμόσετε τη λύση. Η απαντηση ειναι copy-paste απο εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=370543 Ελπιζω να σε βοηθησει ;) το χω κρατησει το λινκ θα το δοκιμασω οταν και αμα με το καλο μου το στειλουν ποτε το κιν γιατι πλεον η πλακετα εχει εξαντηθει και δεν εχει αποθεμα η LG λογια του σερβις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Μπορει να εισαι τυχερος αφου εχει εξαντληθει και να σου δωσουν κανα G , στο εξωτερικο εχει γινει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mfilippas Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 δεν νοιμζω γτ ηδη μου ειπαν οτιδεν τους εχουν στειλει απο την εταιρία και οτι θα παει τελους του μηνα ! και επειδη ειναι αγορασμενο απο σκρουτζομαγαζο δεν γινεται και αντικατασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 κριμα, ετσι και αλλιως... καπως θα μαγειρευοταν το ολο θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris25 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 χτες βραδυ, στα καλα καθουμενα, σβηνει. Οσες φορες και να το εχω ξανανοιξει, μετα τα πρωτα διαδικαστικα, στο σημειο που πρεπει να μου ζητησει πιν, μου εχει μονο μαυρη οθονη, μου δειχνει πανω ενα "χι" στη περιοχη του σηματος, την ωρα και τιποτα αλλο. Δεν αποκρινεται σε τιποτα παρα μονο αν το κλεισω (βγαζοντας μονο τη μπαταρια) κι οταν το ξανανοιξω, ξανα τα ιδια..:( Παράθεση Kala pas kala????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalarrytes Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 ΚΠαιδια γεια σας.εχω το κινητο και παίζοντας ο μικρος έπεσε κατω και εσπασε το τζαμι μπροστά. Το tuch δουλεύει κανονικά. Έχει αλλάξει κανείς σας? Αν ναι ποιο το κόστος. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Οσοι αλλαξαν το μπροστα γυαλι το εκαναν λογω σκονης που ειχε εμφανιστει απο πισω και εγινε εντος εγγυησης οποτε ειναι απιθανο να ξερει καποιος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos1111 Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 παιδιά στο θέμα του root γράφει αυτό 6)Τρεχετε στον υπολογιστη το ROOT.BAT απο το φακελο που κατεβασατε προηγουμενως.Θα ανοιξει ενα παραθυρο DOS και θα κανει τα δικα του. σε ποιον φάκελο είναι το root.bat ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 παιδιά στο θέμα του root γράφει αυτό 6)Τρεχετε στον υπολογιστη το ROOT.BAT απο το φακελο που κατεβασατε προηγουμενως.Θα ανοιξει ενα παραθυρο DOS και θα κανει τα δικα του. σε ποιον φάκελο είναι το root.bat ? Στον συμπιεσμένο φάκελο που υποτίθεται ότι κατέβασες προηγουμένως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos1111 Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Στον συμπιεσμένο φάκελο που υποτίθεται ότι κατέβασες προηγουμένως. στον ο4xr ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 στον ο4xr ? Όχι , αυτός είναι για την έκδοση ics. Πιο κάτω είναι το σωστό για.την 4.1.2 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 καλησπέρα παιδιά, έχω εγκαταστήσει τη beanstalk rom και ενώ μ αρέσει περισσότερο απ την zaiben π είχα πριν εμφανισιακά αντιμετωπίζω κάποια κολληματάκια που με εκνευρίζουν.. Προσπαθώ να βρω τον iodak kernel 9.95 μπας κ σωθεί η κατάσταση αλλά δν τον βρίσκω για cm based roms. Μπορεί κάποιος να ανεβάσει ενα link για να τον βρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lef7er1s Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 καλησπέρα παιδιά, έχω εγκαταστήσει τη beanstalk rom και ενώ μ αρέσει περισσότερο απ την zaiben π είχα πριν εμφανισιακά αντιμετωπίζω κάποια κολληματάκια που με εκνευρίζουν.. Προσπαθώ να βρω τον iodak kernel 9.95 μπας κ σωθεί η κατάσταση αλλά δν τον βρίσκω για cm based roms. Μπορεί κάποιος να ανεβάσει ενα link για να τον βρω; Iodak kernel v9.95 Iodak kernel v10_beta Στην νεοτερη εκδοση η διαφορα ειναι οτι εχει OTG support ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JRT21 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Καλημέρα παιδιά , μια βοήθεια : έχω πάρει ένα νέο τηλέφωνο με micro sim κ προκειμένου να μπορώ να χρησιμοποιώ και το 4x πήρα ένα αντάπτορα ( τι το θελα ... ) . Απότι φαίνεται δεν πρόσεξα και γα@@@@@ τις επαφές του slot διότι πλεόν δεν βλέπει καμια sim ... Τι μπορώ να κάνω , να πάρω την LG να το πάω κάπου αλλου ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
la_tribut_de_dan Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Στην LG για επισκευή όπως είσαι. Πώς το έκανες αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts