Jump to content

LG Optimus 4X HD (P880)

aby
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι αλλα μετα το root χανω την εγγυση. Οσο αφορα τον αισθητηρα δεν τον εχω πειραζει και να παω την αληθεια δεν ξερω και πως να το καλιμπραρω .!!

1) Γιατί δεν μου ανάβει η οθόνη όταν πάω να τερματίσω μία κλήση;

Δεν λειτουργεί ο σένσορας φωτός.Πληκτρολογείτε 3845#*880# και μετά -> device test -> -> all auto test menu-full -> ALC/proximity test και πατάτε Calibration.Το πρόβλημα σας θα λυθεί μόνιμα εκτός αν ξαναπεράσετε τη Jb οπότε θα χρειαστεί πιθανόν να ξαναεφαρμόσετε τη λύση.

Η απαντηση ειναι copy-paste απο εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=370543

Ελπιζω να σε βοηθησει ;)

Εχω παρεμφερές πρόβλημα, όπου καθυστερεί αρκετά να ανάψει η οθόνη όταν δέχομαι κλήσεις. Δυστυχώς, όμως δεν παίζει το 3845#*8800#. Εχω Beanstalk 4.4.2 KITKAT for p880 την τελευταία έκδοση.

Δοκιμασε να ανεβασεις λιγο τον χρονισμο του επεξεργαστη στο min και δες αν ξυπναει πιο γρηγορα το τηλεφωνο. Edited by Leolipop

Leo βοήθησε αρκετά, ευχαριστώ πολύ. Έλεγα να παίξω με τις ρυθμίσεις governer και scheduler, εσύ τι προτείνεις?

Εξαρταται τι θες απο τηννσυσκευη σου, αν δεν την πολυζοριζεις συνιστω conservative και on demand , σε συνδυασμο με Deadline η Noop.αν θες πιο "σπιρτο" καταστασεις τοτε ondemand και interactive με Row η Cfq και deadline.

Τη βρήκα σε κατάσταση κουτιού στα 165 Ευρώ αλλά με τα όσα διαβάζω εδώ έχω προβληματιστεί.

Υπερθέρμανση, μπαταρία ότι σου κάτσει, σέρνεται με το επίσημο Jellybean, δεν ξεκλειδώνουν όλα,

πρόβλημα με gps..

Να το προσπεράσω ή να ρισκάρω ;

Τη βρήκα σε κατάσταση κουτιού στα 165 Ευρώ αλλά με τα όσα διαβάζω εδώ έχω προβληματιστεί.

Υπερθέρμανση, μπαταρία ότι σου κάτσει, σέρνεται με το επίσημο Jellybean, δεν ξεκλειδώνουν όλα,

πρόβλημα με gps..

ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕ. Υπαρχει ΠΟΛΥ μεγαλη γκαμα να διαλεξεις. Αν δεν εχεις σκοπο να ψαχτεις, να δοκιμασεις, αλλες roms κλπ κλπ κλπ και θες να χεις ενα καλο τηλ μαμα, ΜΗΝ παρεις αυτο (για μενα.)

Kala pas kala?????

πρόβλημα με gps..

Παρε απο minideal , ZTE Geek να εχεις επιδοσεις , αυτονομια και ολα τα καλα με 130€ , μονο υπομονη 20 μερες και δε θα το μετανιωσεις !

πρόβλημα με gps..

Μην κανεις το λαθος που εκανα εγω, πραγματικα δεν αξιξει τιποτα. Το κινητο δεν κανει ουτε για διακοσμητικό σε ενυδρειο.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

1) Γιατί δεν μου ανάβει η οθόνη όταν πάω να τερματίσω μία κλήση;

Δεν λειτουργεί ο σένσορας φωτός.Πληκτρολογείτε 3845#*880# και μετά -> device test -> -> all auto test menu-full -> ALC/proximity test και πατάτε Calibration.Το πρόβλημα σας θα λυθεί μόνιμα εκτός αν ξαναπεράσετε τη Jb οπότε θα χρειαστεί πιθανόν να ξαναεφαρμόσετε τη λύση.

Η απαντηση ειναι copy-paste απο εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=370543

Ελπιζω να σε βοηθησει ;)

το χω κρατησει το λινκ θα το δοκιμασω οταν και αμα με το καλο μου το στειλουν ποτε το κιν γιατι πλεον η πλακετα εχει εξαντηθει και δεν εχει αποθεμα η LG λογια του σερβις

Μπορει να εισαι τυχερος αφου εχει εξαντληθει και να σου δωσουν κανα G , στο εξωτερικο εχει γινει .

δεν νοιμζω γτ ηδη μου ειπαν οτιδεν τους εχουν στειλει απο την εταιρία και οτι θα παει τελους του μηνα ! και επειδη ειναι αγορασμενο απο σκρουτζομαγαζο δεν γινεται και αντικατασταση

χτες βραδυ, στα καλα καθουμενα, σβηνει. Οσες φορες και να το εχω ξανανοιξει, μετα τα πρωτα διαδικαστικα, στο σημειο που πρεπει να μου ζητησει πιν, μου εχει μονο μαυρη οθονη, μου δειχνει πανω ενα "χι" στη περιοχη του σηματος, την ωρα και τιποτα αλλο. Δεν αποκρινεται σε τιποτα παρα μονο αν το κλεισω (βγαζοντας μονο τη μπαταρια) κι οταν το ξανανοιξω, ξανα τα ιδια..:(
Kala pas kala?????

ΚΠαιδια γεια σας.εχω το κινητο και παίζοντας ο μικρος έπεσε κατω και εσπασε το τζαμι μπροστά. Το tuch δουλεύει κανονικά. Έχει αλλάξει κανείς σας? Αν ναι ποιο το κόστος. Ευχαριστώ

Οσοι αλλαξαν το μπροστα γυαλι το εκαναν λογω σκονης που ειχε εμφανιστει απο πισω και εγινε εντος εγγυησης οποτε ειναι απιθανο να ξερει καποιος...

παιδιά στο θέμα του root γράφει αυτό

6)Τρεχετε στον υπολογιστη το ROOT.BAT απο το φακελο που κατεβασατε προηγουμενως.Θα ανοιξει ενα παραθυρο DOS και θα κανει τα δικα του.

σε ποιον φάκελο είναι το root.bat ?

παιδιά στο θέμα του root γράφει αυτό

6)Τρεχετε στον υπολογιστη το ROOT.BAT απο το φακελο που κατεβασατε προηγουμενως.Θα ανοιξει ενα παραθυρο DOS και θα κανει τα δικα του.

σε ποιον φάκελο είναι το root.bat ?

Στον συμπιεσμένο φάκελο που υποτίθεται ότι κατέβασες προηγουμένως.

καλησπέρα παιδιά, έχω εγκαταστήσει τη beanstalk rom και ενώ μ αρέσει περισσότερο απ την zaiben π είχα πριν εμφανισιακά αντιμετωπίζω κάποια κολληματάκια που με εκνευρίζουν.. Προσπαθώ να βρω τον iodak kernel 9.95 μπας κ σωθεί η κατάσταση αλλά δν τον βρίσκω για cm based roms. Μπορεί κάποιος να ανεβάσει ενα link για να τον βρω;

καλησπέρα παιδιά, έχω εγκαταστήσει τη beanstalk rom και ενώ μ αρέσει περισσότερο απ την zaiben π είχα πριν εμφανισιακά αντιμετωπίζω κάποια κολληματάκια που με εκνευρίζουν.. Προσπαθώ να βρω τον iodak kernel 9.95 μπας κ σωθεί η κατάσταση αλλά δν τον βρίσκω για cm based roms. Μπορεί κάποιος να ανεβάσει ενα link για να τον βρω;

Iodak kernel v9.95

Iodak kernel v10_beta

Στην νεοτερη εκδοση η διαφορα ειναι οτι εχει OTG support ;)

Καλημέρα παιδιά , μια βοήθεια : έχω πάρει ένα νέο τηλέφωνο με micro sim κ προκειμένου να μπορώ να χρησιμοποιώ και το 4x πήρα ένα αντάπτορα ( τι το θελα ... ) . Απότι φαίνεται δεν πρόσεξα και γα@@@@@ τις επαφές του slot διότι πλεόν δεν βλέπει καμια sim ... Τι μπορώ να κάνω , να πάρω την LG να το πάω κάπου αλλου ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων .

• The title was changed to LG Optimus 4X HD (P880)