Jump to content

LG Optimus 4X HD (P880)

aby
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όταν συνδέσεις το κινητό πας My computer κάνεις 2πλο κλιλ στο εικονίδιο του τηλεφώνου κάτω απ το portable devices και έπειτα 2πλο κλικ στο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης. Εκεί θα βρείς τα ringtones.

various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

cm-11-20140216-NIGHTLY : Οπως θα δειτε και απο τα screenshots σχεδον μιαμιση μερα με μπαταρια και 3,5 ωρες οθονη..!!!

Περιπου 5-6 ωρες wi-fi και μια ωρα με 3G(δυστυχως δε προλαβα να βγαλω και για αυτα screenshot γιατι μου εσβησε :( ).Τα παντα δουλευουν ρολοι :D :D :D

Edited by lef7er1s

Καλημέρα. Χαίρομαι που η προχθεσινή nightlies δουλεύει ρολόι, μην κάνεις όμως το λάθος και αναβαθμίσεις στην χθεσινή γιατί απ ότι διαβάζω στο Xda δε δουλεύει τίποτα! Ποιο σαινι την έκανε τη δουλειά? Μιλάμε όλοι παραπονιουντε. Καλή είναι και η τελευταία nightlies της 4.3.1!

Kit kat προς το παρόν μόνο από το περίπτερο. :-P

LG G4 H815

Rom: Nougat 7.0 29a stock heavily debloated

Kernel: LG stock

Recovery: Twrp 3.1.1.1

cm-11-20140216-NIGHTLY : Οπως θα δειτε και απο τα screenshots σχεδον μιαμιση μερα με μπαταρια και 3,5 ωρες οθονη..!!!

Περιπου 5-6 ωρες wi-fi και μια ωρα με 3G(δυστυχως δε προλαβα να βγαλω και για αυτα screenshot γιατι μου εσβησε :( ).Τα παντα δουλευουν ρολοι :D :D :D

Και σε μένα όλα δουλεύουν έκτος..... από τον trebuchet launcher , το δουλεύω με Nova!

Καλημέρα. Χαίρομαι που η προχθεσινή nightlies δουλεύει ρολόι, μην κάνεις όμως το λάθος και αναβαθμίσεις στην χθεσινή γιατί απ ότι διαβάζω στο Xda δε δουλεύει τίποτα! Ποιο σαινι την έκανε τη δουλειά? Μιλάμε όλοι παραπονιουντε. Καλή είναι και η τελευταία nightlies της 4.3.1!

Kit kat προς το παρόν μόνο από το περίπτερο. :-P

Ναι ισχύει το διαβασα και γω..προς το παρον μενω σε αυτην και βλεπουμε. Για την CM 10.2 nightly δεν την εχω δοκιμασει δεν εχω αποψη.Η τελευταια παντως που βρηκα ηταν απο 24/12/2013(στο επισημο site της CM δεν υπαρχει πλεον).Αν δε σου κανει κοπο στειλε κανενα link :O

Και σε μένα όλα δουλεύουν έκτος..... από τον trebuchet launcher , το δουλεύω με Nova!

Ναι ισχυει, καλος ειναι και ο KK Launcher δοκιμασε και αυτον αν θες.

Καλησπέρα σε όλους παιδιά και στο forum!!! Ελπίζω να μην είμαι off-topic. Αν είμαι ζητώ από τους διαχειριστές να με βάλουν στο κατάλληλο.

Το θέμα μου είναι το εξής : ψάχνω να βρω το power button αλλά και τα "πλαϊνά" buttons για το συγκεκριμμένο τηλέφωνο.

Μπορεί να μου πεί κάποιος εάν γνωρίζει από που μπορώ να τα προμηθευτώ???

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Καλησπέρα σε όλους παιδιά και στο forum!!! Ελπίζω να μην είμαι off-topic. Αν είμαι ζητώ από τους διαχειριστές να με βάλουν στο κατάλληλο.

Το θέμα μου είναι το εξής : ψάχνω να βρω το power button αλλά και τα "πλαϊνά" buttons για το συγκεκριμμένο τηλέφωνο.

Μπορεί να μου πεί κάποιος εάν γνωρίζει από που μπορώ να τα προμηθευτώ???

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

http://www.ebay.com/itm/OEM-UNLOCKED-LG-OPTIMUS-4X-HD-P880-REPLACEMENT-BLACK-POWER-BUTTON-ORIGINAL-/131055906642?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item1e838a6f52

Για το power button

Kala pas kala?????

Φιλε μου Δημητρη σε ευχαριστω πολυ και απο το δικό μου ψαξιμο και γω αυτο μονο βρηκα. Πουθενά αλλού και τίποτε άλλο. Καλά για τα πλαινα δεν βρηκα τπτ! Μα γιατί έτσι? Λες να παρω και κανενα τηλ στην LG να ρωτησω?

καλησπερα!

σήμερα μου ήρθε ενημέρωση λογισμικού ! ξέρει κανείς τι παίζει ?

τι λογισμικο ειχες? και ποια αναβαθμιση σου ηρθε?

Φιλε μου Δημητρη σε ευχαριστω πολυ και απο το δικό μου ψαξιμο και γω αυτο μονο βρηκα. Πουθενά αλλού και τίποτε άλλο. Καλά για τα πλαινα δεν βρηκα τπτ! Μα γιατί έτσι? Λες να παρω και κανενα τηλ στην LG να ρωτησω?

Δε χανεις τιποτα να παρεις. Παντως περιμενω ενα τηλεφωνο απο μια (μικρη) ακρη που εχω στην LG για το θεμα.

Kala pas kala?????

τι λογισμικο ειχες? και ποια αναβαθμιση σου ηρθε?

4.1.2 εχω...αυτο που ηρθε μου εγκατεστισε ενα βιβλια play και ενα μουσικη play ...τιποτα αλλο

4.1.2 εχω...αυτο που ηρθε μου εγκατεστισε ενα βιβλια play και ενα μουσικη play ...τιποτα αλλο

ε τοτε λογικα θα ειχες V20A και τωρα εχεις V20B :)

:D

Καλησπέρα.

Είμαι κάτοχος του τηλεφώνου*LG Optimus 4X HD P880 εδώ και 7 μήνες περίπου και ενώ μέχρι τώρα το τηλέφωνο λειτουργούσε άψογα, ξαφνικά σήμερα το πρωί παρατήρησα ότι δεν λειτουργεί καλά ή σωστά το touchscreen του τηλεφώνου, δηλαδή κάτω από το κέντρο της οθόνης δεν αναταποκρίνεται έως ένα σημείο, ενώ τέρμα κάτω στην οθόνη κάποια πλήκτρα λειτουργούν σωστά.

Πολύ πιθανό να έχει χαλάσει ή έχει πάθει κάποια βλάβη το touchscreen.

Tι μπορεί να φταίει, γνωρίζει κανείς?

Σκέφτομαι αφού το καλύπτει η εγγύηση(24 μήνες) να το στείλω στην αντιπροσωπεία ή να επικοινωνήσω μαζί της, αλλά το τηλέφωνο το έχω κάνει root.

Μπορώ να το επαναφέρω στην εργοστασιακή του λειτουργία ή να περάσω την επίσημη official ROM του, η τι άλλο μπορώ να κάνω ώστε να το στείλω στην αντιπροσωπεία και να το καλύψει η εγγύηση...?

Ευχαριστώ...

:lol:

Xiaomi Poco X3 NFC (128GB)

Official Android 11 | MIUI 12.0.6.0 (RJGEUXM)

Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο και ας είναι η φωτιά του να σε κάψει!

ε τοτε λογικα θα ειχες V20A και τωρα εχεις V20B :)
Eνας φιλος επικοινωνησε με την LG , του ειπαν οτι εγιναν και βελτιωσεις στον κερνελ.χωρις βεβαια να εχει αλλαξει η εκδοση και να πιστευω και εγω κατι τετοιο.

Καλησπέρα.

Είμαι κάτοχος του τηλεφώνου*LG Optimus 4X HD P880 εδώ και 7 μήνες περίπου και ενώ μέχρι τώρα το τηλέφωνο λειτουργούσε άψογα, ξαφνικά σήμερα το πρωί παρατήρησα ότι δεν λειτουργεί καλά ή σωστά το touchscreen του τηλεφώνου, δηλαδή κάτω από το κέντρο της οθόνης δεν αναταποκρίνεται έως ένα σημείο, ενώ τέρμα κάτω στην οθόνη κάποια πλήκτρα λειτουργούν σωστά.

Πολύ πιθανό να έχει χαλάσει ή έχει πάθει κάποια βλάβη το touchscreen.

Tι μπορεί να φταίει, γνωρίζει κανείς?

Σκέφτομαι αφού το καλύπτει η εγγύηση(24 μήνες) να το στείλω στην αντιπροσωπεία ή να επικοινωνήσω μαζί της, αλλά το τηλέφωνο το έχω κάνει root.

Μπορώ να το επαναφέρω στην εργοστασιακή του λειτουργία ή να περάσω την επίσημη official ROM του, η τι άλλο μπορώ να κάνω ώστε να το στείλω στην αντιπροσωπεία και να το καλύψει η εγγύηση...?

Ευχαριστώ...

:lol:

Κανεις με την σειρα αυτα τα βηματα :

1) Επαναφερεις το τηλεφωνο ετσι - http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357042

2) αναλογως που μενεις εντος η εκτος αθηνων , ειτε πας με την μια εδω http://www.procordia.gr/ αλλιως αν εισαι εκτος αθηνων μιλα με καποιον αρμοδια για να σου πει την διαδικασια.

Χαθηκα για λιγο επειδη χωρις να το καταλαβω , σταματησα να "παρακολουθω" το θεμα.Οπως και να εχει ειμαι παλι εδω . :)

Edited by Leolipop

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε Leolipop... Ξεκινάω τώρα αμέσως ....

1) Επαναφερεις το τηλεφωνο ετσι - http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357042

2) αναλογως που μενεις εντος η εκτος αθηνων , ειτε πας με την μια εδω http://www.procordia.gr/ αλλιως αν εισαι εκτος αθηνων μιλα με καποιον αρμοδια για να σου πει την διαδικασια.

Χαθηκα για λιγο επειδη χωρις να το καταλαβω , σταματησα να "παρακολουθω" το θεμα.Οπως και να εχει ειμαι παλι εδω . :)

Φίλε μου Leolipop τα κατάφερα και επανέφερα το τηλέφωνο αλλά είχα ξεκλειδώσει και τον Bootloader.

Πήγα στο hidden menu πατώντας στην εφαρμογή του τηλεφώνου "3845#*880#" και στη συνέχεια στο : Bootloader Unlock Check --> Bootloader Unlock Check , λέει Unlock οπότε είναι μάλλον ακόμη ξεκλείδωτος.

Μπορώ να τον κλειδώσω πάλι?

Λες να έχω κανένα πρόβλημα όταν το στείλω στην αντιπροσωπεία με ξεκλείδωτο Bootloader ?

Δεν νομζω να εχεις θεμα.Πηγαινε ετσι οπως ειναι και αν λεμε τωρα στραβωσει κατι το ξανακοιταμε.

Καιρο εχω να γραψω (βασικα πολυυυυυυυ καιρο).

Λοιπον, συμπερασμα μετα απο 9 μηνες περιπου... μια κακη μπαταρια ειναι κατι που επισκιαζει τα παντα.

Και το συγκεκριμενο κινητο εχει πραγματικα κακη μπαταρια η μαλλον απαραδεκτη διαχειριση της. Και δεν ειναι τυχαιο οτι η πτωση της μπαταριας ειναι ευθεως αναλογη της θερμοκρασιας που ανεβαζει το κινητο.

Επισης μετα απο κατι πτωσεις η καμερα εχει καποιες μαυρες περιοχες αλλα αυτο ειναι δικο μου προβλημα.

Το κινητο ΕΧΕΙ αντοχη, αφου χωρις θηκη εχει επιβιωσει απο πολλες πτωσεις σε ασφαλτο, τσιμεντο η ο,τι αλλο μπορειτε να φανταστειτε.

Κατα τα αλλα, πολυ καλη οθονη, επαρκης ποιοτητα φωτο, πολλη γρηγορη αποκριση.

Τι να το κανεις ομως οταν εχω καταφερει (με πολυ σκληρη χρηση μεν) να πεφτει η σταθμη της μπαταριας ενω το εχω συδεδεμενο στην πριζα!!!

Ειναι το κινητο που θα κρατησω λιγοτερο απο οποιοδηποτε αλλο (εκτος του sx1 που μου το κλεψανε).

Αλλη μια ευκαιρια στην lg (ναι ειμαι φαν της εταιριας, περιμενω να πεσει λιγο η τιμη του g2) και αν οχι φυγαμε για wp.

άμα το έχεις στην μπριζα και πέφτει είναι μάλλον επειδή σου λέει ότι φορτίζει αργά υποθέτω λόγω θερμοκρασίας.Υπάρχει λύση για αυτό μέσω κρυφού μενού..

Σχετικά με την αναφορά σε windows αν δεν έχεις δοκιμάσει, κάνε το ,αλλιώς ξανά δοκίμασε...

Πιστεύω πως στην μπαταρία παίζει αν όχι σπουδαίο τότε μεγάλο ρόλο το greenify. Προσωπικά έχω αδρανοποιήσει Facebook , viber whatsapp και boat browser [viber + app δε χρησιμοποιω συχνά πάντως] και σε αναμονή ή ελάχιστη χρήση wi fi το κινητό κρατάει περίπου 2 ημέρες και κάτι ώρες σύμφωνα με τις μετρήσεις που βλέπω απο το μενού. Επίσης έχω αφαιρέσει το google maps . Εντατική χρήση σπάνια του κάνω αλλά και όταν του χω κάνει συνήθως έβγαζε άνετα το 24ωρο :worry: Πάντως ναι η υπερθέρμανση είναι ένα θέμα ,μερικές φορές όταν παίζω παιχνίδια μετά από κανά 20λέπτο το κινητό...ανεβάζει πυρετούλι :P :lol:

Επ ευκαιρίας, αξίζει η αναβάθμιση σε 20b ; επειδή το έχω root και δε γίνεται με κανένα τρόπο :P λέω άμα δεν αξίζει να μη μπαίνω στον κόπο ..

:superman:

άμα το έχεις στην μπριζα και πέφτει είναι μάλλον επειδή σου λέει ότι φορτίζει αργά υποθέτω λόγω θερμοκρασίας.Υπάρχει λύση για αυτό μέσω κρυφού μενού..

Σχετικά με την αναφορά σε windows αν δεν έχεις δοκιμάσει, κάνε το ,αλλιώς ξανά δοκίμασε...

Το εχω δει αυτο που λες leo, αλλα γενικα η κατασταση ειναι τραγικη. Για παραδειγμα, ακομη και με απενεργοποιημενες ολες τις υπηρεσιες, το βραδυ τρωει πανω (εως πολυ πανω) απο 1% την ωρα.

Το 920 της γυναικας μου με ελαφρια χρηση εβγαλε 6 μερες, ασχετα αν και αυτο με βαρια χρηση τη ρουφαει την μπαταρια. Εμενα το ρεκορ ειναι 2 με αιματηρη οικονομια.

Αφού φαίνεται ότι σε ενδιαφέρει τόσο πολύ η αυτονομία και το έχεις κοντά 10 μήνες όσο και εγώ, γιατί δε μπήκες στον κόπο να ρουταρεις και να περάσεις καμιά custom rom? Θα δεις μεγάλη διαφορά!

LG G4 H815

Rom: Nougat 7.0 29a stock heavily debloated

Kernel: LG stock

Recovery: Twrp 3.1.1.1

Δικιο εχεις, αλλα γενικα τις φοβαμαι τις customιες.

Ξερεις ειναι και θεμα προσωπικων δεδομενων που εχεις μεσα στο κινητο.

Ασχετα αν ο λογαριασμος που εχω ειναι ψευτικος!

Εσυ εχεις βαλει και οντως δουλευει καλυτερα; αν ναι ποια;

παιδια μια ερωτηση...εδω και λιγες μερες διαπιστωσα μια θολουρα στο προστατευτικο τζαμακι της καμερας με αποτελεσμα ολες οι φωτο να βγαινουν θολες...υπαρχει καποιος τροπος να παραγγειλω ανταλακτικο και ν τ περασω μονος ή πρεπει να παω στην αντιπροσωπεια??:!:

• The title was changed to LG Optimus 4X HD (P880)