Leolipop Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Δοκιμασε μια εφαρμογη που εχω βαλει σε ενα ποστ πιο κατω. Βεβαια περα απο το φλασαρισμα , δεν πολυχρειαζονται οι υπολοιποι οδηγοι τωρα που υπαρχει αυτο το προγραμμα : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2230934 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Ψήθηκα με τη Zaiben RC7 για την οποία έχω διαβάσει τα καλύτερα λόγια. Έβαλα το CWM Touch Recovery (κάτι το οποίο με το Toolkit 1.4.1 είναι ...δύο κλικ) και αύριο ή μεθαύριο που θα έχω όρεξη να στήσω το τηλέφωνο από την αρχή θα την εγκαταστήσω. Βασικά τα applications θα εγκατασταθούν μόνα τους, αυτό που βαριέμαι είναι να τα ξαναρυθμίζω... ...δε βαριέσαι... Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mega_assassino Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Ευχαριστω για ολα Leo :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mega_assassino Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Χρειαζομαι λιγη βοηθεια απο καποιον που εχει δουλεψει την CyanogenMod 10.1.3 :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Καλημερα στους φιλους του optimus!!!Καλη χρονια να εχουμε με υγεια πανω απο ολα.Παιδια εψαχνα να βρω διαφορα αξεσουαρ για τη συσκευη μας και το ματι μου πηγε στο καταστημα easybuyworld..για αλλους μπορει να ειναι γνωστο για αλλους παλι οχι..εβαλα στο search την ονομασια της συσκευης μας κ μου βρηκε πολλες θηκες αλλα κ μπαταριες..μια εξ'αυτων ειναι: http://www.ebw.gr/el/product/258572/8808992043348-P920-ANEUML-Battery-LG-BL-53QH-for-P880 ειναι ιδια με την εργοσασιακη.οπως γαινεται και απο την εικονα.Αν την αγορασω και της συναλλαζω ειναι καλο για την συσκευη αλλα και για τις ιδιες τις μπαταριες??Δεν εχω ξαναπαρει 2η μπαταρια σε συσκευη μου μεχρι τωρα και αναρωτιεμαι. Αν γνωριζει κανεις το οτιδηποτε ας μου πει τη γνωμη του. Ευχαριστω για την το χρονο σας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mctheos7 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Ψήθηκα με τη Zaiben RC7 για την οποία έχω διαβάσει τα καλύτερα λόγια. Έβαλα το CWM Touch Recovery (κάτι το οποίο με το Toolkit 1.4.1 είναι ...δύο κλικ) και αύριο ή μεθαύριο που θα έχω όρεξη να στήσω το τηλέφωνο από την αρχή θα την εγκαταστήσω. Βασικά τα applications θα εγκατασταθούν μόνα τους, αυτό που βαριέμαι είναι να τα ξαναρυθμίζω... ...δε βαριέσαι... Δώσε μια ευκαιρία στο titanium...:lol: .Αν την αγορασω και της συναλλαζω ειναι καλο για την συσκευη αλλα και για τις ιδιες τις μπαταριες??Δεν εχω ξαναπαρει 2η μπαταρια σε συσκευη μου μεχρι τωρα και αναρωτιεμαι. Αν γνωριζει κανεις το οτιδηποτε ας μου πει τη γνωμη του. Ευχαριστω για την το χρονο σας!! Η συσκευή δεν παθαίνει τίποτα. Επίσης κοίτα εδώ goo.gl/us91Ax και μια εναλλακτική με καλές κρητικές goo.gl/F0L5cX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mega_assassino Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Εχω περασει την cyanogenmod 10.1.3 , εκανα hard reset μεσω clockworkmod αλλα τα αρχεια μου ειναι ακομη μεσα :( Πως μπορω να κανω hard reset και να διαγραφτουν ολα τα data που υπηρχαν μεσα οταν ειχα την jb ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Δώσε μια ευκαιρία στο titanium...:lol: Η συσκευή δεν παθαίνει τίποτα. Επίσης κοίτα εδώ goo.gl/us91Ax και μια εναλλακτική με καλές κρητικές goo.gl/F0L5cX Φιλε ευχαριστω για την απαντηση σου!!Οταν λεω να παθει κατι η συσκευη εννοω για το battery calibration.Aν δεν κανω λαθος η συσκευη και γενικα ολες οι συσκευες με android "κρατανε' αρχει με τα στατιστικα της μπαταριας. Γι'αυτο ρωτάω αν προκειτα αυτα τα στατιστικα να επηρεαστουν.Θελω να πω με απλα λογια οτι οταν βαλω την μια μπαταρια τελειωσει και θελω να βαλω την αλλη να μγν εχει ενδειξη το κινητο 98% π.χ. ελπιζω να μην δω κατι τετοιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Δεν θα δεις.Δεν μου το χε κανει ποτε αυτο εμενα τουλαχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mctheos7 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Εχω περασει την cyanogenmod 10.1.3 , εκανα hard reset μεσω clockworkmod αλλα τα αρχεια μου ειναι ακομη μεσα :( Πως μπορω να κανω hard reset και να διαγραφτουν ολα τα data που υπηρχαν μεσα οταν ειχα την jb ? Format sdcard μεσω cwm. Προσοχή όμως γιατι μετά δεν θα μπορείς να επαναφέρεις τυχόν backup που έχεις παρει παλιότερα. Το καλύτερο είναι να συνδέσεις το κινητό με τον υπολογιστή σου και να διαγράψεις έτσι ότι θέλεις από την μνήμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mega_assassino Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Format sdcard μεσω cwm. Προσοχή όμως γιατι μετά δεν θα μπορείς να επαναφέρεις τυχόν backup που έχεις παρει παλιότερα. Το καλύτερο είναι να συνδέσεις το κινητό με τον υπολογιστή σου και να διαγράψεις έτσι ότι θέλεις από την μνήμη. Τελικα ξαναπερασα Jb , εκανα hard reset και τυχον αρχεια που εμειναν τα διεγραψα μεσω του υπολογιστη.:p Ευχαριστω παντως :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Δώσε μια ευκαιρία στο titanium...:lol: Διάβασα ότι το restore από Titanium σε κάποιους προκαλεί το πρόβλημα της black screen. Θεωρητικά δεν χρειάζεται καν να κάνω χρήση Titanium, μπορώ να κάνω επιλεκτικό restore των data από την CWM αλλά και πάλι ρίσκο μου μυρίζει... ...και όχι τίποτε άλλο αλλά το black screen θέλει τη διαδικασία από την αρχή για να το διώξεις, ήτοι format, clear caches κλπ κλπ και ξαναπέρασμα της RC7 Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mctheos7 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Διάβασα ότι το restore από Titanium σε κάποιους προκαλεί το πρόβλημα της black screen. Θεωρητικά δεν χρειάζεται καν να κάνω χρήση Titanium, μπορώ να κάνω επιλεκτικό restore των data από την CWM αλλά και πάλι ρίσκο μου μυρίζει... ...και όχι τίποτε άλλο αλλά το black screen θέλει τη διαδικασία από την αρχή για να το διώξεις, ήτοι format, clear caches κλπ κλπ και ξαναπέρασμα της RC7 Το blackscreen στη zaiben θέλει απλά αλλαγή της lockscreen του G με αυτή της v20. Δοκιμασμένο από τη μέρα που βγήκε η rc7 εως σήμερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Το blackscreen στη zaiben θέλει απλά αλλαγή της lockscreen του G με αυτή της v20. Δοκιμασμένο από τη μέρα που βγήκε η rc7 εως σήμερα... Και πώς γίνεται αυτό; Η Zaiben είναι deodexed και η v20 odexed, φαντάζομαι δεν μπορώ να πάρω το lockscreen όπως είναι και να το βάλω στη θέση του άλλου... σωστά; Έχεις μήπως τα αρχεία και οδηγίες για το πως να καπακώσεις το lockscreen της Zaiben με αυτή της μαμάς; Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 εχετε καποια κιτκατ 4.4 [λογικα "ανεπισημη"] δοκιμασμενη; ελεγα να περιμενω να βγαλουν οι σιγιανοτζεν [πως τους λενε :P] ,καλα θα κανω; ειμαι με jb 4.1 κ ρουτ με το τροπο που λεει το faq του φορουμ μας! [,οπως κ την αναβαθμιση απο 4.0 οπως λεει σε ενα τοπικ του φορουμ] ^^ ευχαριστω κ καλη πρωτοχρονια! Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iriska Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 @iriska για τις κλήσεις σου απάντησε ο φίλος από πάνω.Όσο για τις καθυστερήσεις, δεν είναι φυσιολογικό.Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και μετά βάλε κάποιον άλλον launcher.Προσωπικά σου προτείνω τον Nova Prime.Aν και πάλι δεν σου λυθεί το θέμα τότε ξαναβάλε τη JB.Αν και πάλι δεν σου λυθεί τότε συνεργείο. Μετά από 2 μήνες με τον Nova η κατάσταση αρχικα βελτιώθηκε αλλα τώρα είναι πάλι τραγικη. Πανω απο 10sec για να ανοίξη την εφαρμογή του τηλεφώνου, αργή αποκριση στην πληκτρολογηση κτλ. Αναγκαστικά θα κάνω επαναφορά εργοστασιάκών αλλά την JB πως μπορώ να την ξαναβάλω, δε θα μου ανοιξει το τηλέφωνο σε jb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mctheos7 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Και πώς γίνεται αυτό; Η Zaiben είναι deodexed και η v20 odexed, φαντάζομαι δεν μπορώ να πάρω το lockscreen όπως είναι και να το βάλω στη θέση του άλλου... σωστά; Έχεις μήπως τα αρχεία και οδηγίες για το πως να καπακώσεις το lockscreen της Zaiben με αυτή της μαμάς; http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=48150132&postcount=602 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 (edited) Διάβασα ότι το restore από Titanium σε κάποιους προκαλεί το πρόβλημα της black screen. Θεωρητικά δεν χρειάζεται καν να κάνω χρήση Titanium, μπορώ να κάνω επιλεκτικό restore των data από την CWM αλλά και πάλι ρίσκο μου μυρίζει... Δεν ισχυει απολυτως αυτο.Εγω δεν περασα ποτε titanium αλλα στην 3η (και τελευταια φορα που μαυρισε) πηγα να απαντησω σε κληση και μετα μονο μαυρο εμεινε.Το μονο που με γλιτωνε καθε φορα ηταν να επαναφερω το backup απο cwm. Ηρεμησα εφοσον διεγραψα τα αρχεια lockscreen3 και τα settings του και περασα χωρις τα odex τα στοκ apks . Για να δικαιολογησω την απομακρυνση απο το 4Χ και την μεταβαση στο newman ...(περα απο την μακραν κλαυτερη καμερα) Συνεχεια σε 3G και ενεργοποιημενο 25ωρες.Μαζι με χρηση δεδομενων γιατι δεν πιανω wifi απο γειτονες :P για email , playstore, φωτο. Edited December 30, 2013 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=48150132&postcount=602 Ευχαριστώ! Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mctheos7 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Ευχαριστώ! Δούλεψε; γιατί στο xda θα με τρελάνουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Δούλεψε; γιατί στο xda θα με τρελάνουν Δεν έχω περάσει ακόμα τη νέα ROM :) Είμαι λιγάκι της υπομονής όταν έχω να κάνω με αναβαθμήσεις λειτουργικού. Ακόμα είμαι στη διαδικασία ψησίματος του εαυτού μου ότι αξίζει όλη αυτή η φασαρία. Δεδομένου ότι έχω ακόμα δύο εβδομάδες άδεια έχει να πέσει πολύ βαθειά περισυλλογή επί του θέματος αυτού :) Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Γεια χαρά παιδιά, καιρό είχα να μπω εδώ από τότε που άλλαξα το 4Χ.:) Ήθελα μόνο να σας πω να δοκιμάσετε και το παρακάτω gps conf ( αυτό που αφορά την Ελλάδα ) , μήπως και σας κάνει καλύτερη δουλειά όταν έχετε ανοιχτά δεδομένα προσπαθώντας να κλειδώσετε δορυφόρο : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1233359 Αν σας κάτσει καλύτερα από το Google No SSL 3X πείτε μου να το προσθέσω στο F.A.Q Καλή χρονιά να έχετε και άντε και του χρόνου με ένα G2:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Καλη χρονια σε ολους μας παιδες!!!μια ερωτηση θα ηθελα να κανω.Εψαχνα στο google για την υποστηριξη usb-otg της συσκευης μας.Διαβασα οτι απο πλευρας hardware το υποστηριζει πληρως αλλα δεν εχει δωσει την δυνατοτητα αυτη η lg.Μετα απο λιγο ψαξιμο ειδα οτι μερικοι κερνελ δινουν τη δινατοτητα ξεκλειδωαμτος του usb-otg..Ειναι εφικτο κατι τετοιο???εχω κ λινκ τ κερνελ που λεει οτι ενεργοποιει τη συγκεκριμενη λειτουργεια..αν γνωριζει κανεις κατι ας με ενημερωσει παρακαλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Aν λες για αυτον http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2241474 τοτε θα αντλησεις πιο πολλες πληροφοριες απο τα σχολια του θεματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mctheos7 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Otg μόνο ο kernel του kholk υποστηρίζει και αυτό μετά απο μια συγκεκριμένη διαδικασία. Για καθημερινή χρήση ο συγεκριμένος kernel δεν είναι ότι καλύτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts