Jump to content

LG Optimus 4X HD (P880)

aby
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δοκιμασε οταν εξερευνεις το κινητο απο τον υπολογιστη ,να ρυθμισεις να σου εμφανιζει και τα κρυφα αρχεια και τα συστηματος μηπως δεν τα δειχνει.Παντως εγω που κανω backup στην zaiben , το αντιγραφο βρισκεται σε φακελο clockworkmod με υποφακελο , ημερομηνια και ωρα.

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φιλικά πάντα, λιγότερα sos γιατι πόνεσαν τα μάτια μου. Μετά το φλασάρισμα της rc7 είσαι root κανονικά και πας στο Play store και κατεβάζεις το supersu για να μπορέσεις να διαχειριστείς τα δικαιώματα διαχειριστή.

Για να μην βλέπεις το qslide και προφανώς να μην το λειτουργείς θα πας σε αυτό το θέμα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2407594 θα κατεβάσεις το system ui της προτίμησης σου και θα το εγκαθιστήσεις σύμφωνα με τις οδηγίες.

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου φιλε!!Συγγνωμη για τα s.o.s γιατι φρικαρα οταν δεν ειδα μεσα το superSU..οσο για τη status bar θα οδηγηθω σ'αυτο το λινκ που μου εστειλες και θα βαλω την στοκ..:)

Edited by Nickozzz

Ευχαριστω για την απαντηση Νικο και @Leolipop τελικα μετα απο 2-3 ωρες αναζητηση καταφερα και το βρηκα :D !!!

Με την εφαρμογη RootBrowser (η οποια αλλη κανει την ιδια δουλεια) στο εξης path : mnt-->shell-->emulated-->clockworkmod-->backup

Εκει μεσα υπαρχουν οι φακελοι με ημερομηνια δημιουργιας.

Επισης για οποιον κανει create image zip (υπαρχει τετοια επιλογη απο cwm recovery) θα το βρει στο ιδιο path : mnt-->shell-->emulated-->clockworkmod-->image

Να υπενθυμισω οτι εχω φλασαρει την CyanogenMod 10.1.3 stable ( Jelly Bean 4.2.2),οποτε τα παραπανω paths ειναι μονο για αυτην την Rom.

Ελπιζω να βοηθησα :)

ΔΙΟΡΘΩΣΗ..:

Απο το πανω path μπορεις μονο να τα δεις δεν μπορεις να τα επεξεργαστεις(copy/delete etc..)

απο δω ομως ολα καλα :D data/media/clockworkmod/backup

Edited by lef7er1s

Δοκιμασε οταν εξερευνεις το κινητο απο τον υπολογιστη ,να ρυθμισεις να σου εμφανιζει και τα κρυφα αρχεια και τα συστηματος μηπως δεν τα δειχνει.Παντως εγω που κανω backup στην zaiben , το αντιγραφο βρισκεται σε φακελο clockworkmod με υποφακελο , ημερομηνια και ωρα.

Επειδη ειδα οτι εχει φτιαξει καποιος ενα toolkit , αν το δοκιμασει κανεις, ας μας πει εδω τις εντυπωσεις του απο τις λειτουργιες που εχει .

Το βρηκα εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2230934

Έχω κάνει σχεδόν τα πάντα με αυτό κάνει ότι ακριβώς λέει και μάλιστα σε δευτερόλεπτα το προτείνω ανεπιφύλακτα.

Συγκεκριμένα :

1) root

2) unlock bootloader

3) flash cwm touch recovery (αν θυμάμαι καλά από προεπιλογή βάζει την 6.0.3.1)

4) flash kernel(στην επιλογή 11 έχει καμιά 20αρια kernels προεγκατεστημένους να επιλέξεις)

και πολλές άλλες λειτουργίες που από ότι διάβασα από xda δουλεύουν όλες μια χαρά για εκδόσεις 4.1.2 και πάνω όμως!!!

Καλημερα και απο μενα. Τελικα χθες περασα την καινουρια nightlies (21/12)και εβαλα τον anykernel iodak 8.5 γιατι ενω ο mokee ηταν ψιλοκαλος στην αυτονομια, ειχε πολλα λαγκαρισματα, οπως και το εκνευριστικο χαρακτηριστικο του optimus prime kernel με την καθυστερηση στο ξυπνημα του κινητου απο αδρανεια και γενικα παρατηρησα αργοπορια στο ανοιγμα των εφαρμογων που ηταν greenified.

Σαν την σπιρταδα και τις επιδοσεις του iodak kernel δεν εχει. Τελος.

LG G4 H815

Rom: Nougat 7.0 29a stock heavily debloated

Kernel: LG stock

Recovery: Twrp 3.1.1.1

Εγώ τελικά πήγα σε Paranoid Android 3.99 :) Πολύ ωραία rom, έχει το Halo 2 με το οποίο έχω πάθει πλάκα.... Την έχω μόνο 2.5 μέρες στο κινητό και δεν μπορώ να πω κάτι σίγουρο.

Αρχικά με τον δικό της kernel το κινητό είχε λίγο lag και ζεσταινόταν πολύ όταν έπαιζα απλά παιχνιδάκια (paper toss, temple run 2 κλπ) , ενώ μου έκανε ένα ανεξήγητο drain και η μπαταρία πέθανε στις 14 ώρες (με 2:05 λεπτά οθόνη , 10 λεπτά wi-fi και καθόλου 3g)...

Πέρασα λοιπόν τον optimus play ενώ παρατήρησα ότι στις εφρμογές εκκινούνταν συνέχεια χωρίς λόγο το google play και ότι είχε να κάνει με το location :cry: ( σημειωτέον ότι έιμαι με greenify και titanium).

Να μην τα πολυλέω... πάω στο titanium και παγώνω ότι έχει να κάνει με playstore , location κλπ. ( δεν χρησιμοποιώ gps γενικά ) και η κατάσταση βελτιώθηκε κατά πολύ... Θα ψαχτώ όμως να ενεργοποιήσω το service (location ) που ευθύνεται για το gps... μιας και παίζει να το χρειαστώ στο μέλλον...

various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 

Μετά από 6 μήνες που έχω στην κατοχή μου το συγκεκριμένο κινητό, σκέφτομαι σοβαρά να το κάνω root.

Το θέμα μου είναι ότι δεν έχω ασχοληθεί ποτέ ξανά με root και δεν ξέρω καν πως να αρχινήσω και τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζομαι, από την άλλη φοβάμαι και λίγο ,όχι από θέμα εγγύησης αλλά από θέμα μην πάθει κάτι κατά τη διαδικασία και μετά τρέχα γύρευε :lol:

Λοιπόν στο ψητό: Υπάρχει κάποιος έμπιστος οδηγός/tutorial για το πως να κάνω root ?

Παρατήρησα πως ο streetwise_23 έχει τα εξής στο κινητό του:

[Jelly Bean 4.3.1] Cyanogenmod 10.2 21/12/2013

CWM touch 6.0.4.4

iodak kernel 8.5 fixed (anykernel)

από ότι διάβασα είναι αξιόπιστα. Το κινητό έχει ακόμα την 4.0.3 έκδοση του Android, Kernel:2.6.39.4 και Έκδοση Λογισμικού:V10h. Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη σειρά με την οποία πρέπει να τα περάσω στο κινητό? κάποιος οδηγός/tutorial θα βοηθούσε πολύ. :ninja:

Επίσης παρατήρησα ότι ο streetwise_23 έχει Jelly Bean 4.3.1 , πρέπει να κάνω κάποια αναβάθμιση σε 4.3.1 πριν βάλω το Cyanogenmod 10.2?

Σόρρυ για τις πολλές ερωτήσεις αλλά είμαι εντελώς άπειρος με το θέμα και θέλω να είμαι πλήρως καλυμένος για να μην παει κάτι στραβά :O

Edited by Mega_assassino

Oπως θα δειτε και απο το αβαταρ , δεν εμελε να κρατησω πολυ το 4Χ και για να ειμαι ειλικρινης δεν αντεξα την σκοτεινια και θορυβο που ειχε η καμερα.

Πηγα οπως θα δειτε στο Newman N2 (s3 cpu , 13mp καμερα μακραν καλυτερη σε φωτισμο :p, μπαταρια 2500Mah ) οποτε θα συνεχισω οπως παντα υποστηρικτικα στο φορουμ εδω.

Oπως θα δειτε και απο το αβαταρ , δεν εμελε να κρατησω πολυ το 4Χ και για να ειμαι ειλικρινης δεν αντεξα την σκοτεινια και θορυβο που ειχε η καμερα.

Πηγα οπως θα δειτε στο Newman N2 (s3 cpu , 13mp καμερα μακραν καλυτερη σε φωτισμο :p, μπαταρια 2500Mah ) οποτε θα συνεχισω οπως παντα υποστηρικτικα στο φορουμ εδω.

Καλορίζικο Λεωνίδα!! Πες μας εντυπώσεις..

various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 

Χρονια πολλα κ καλη χρονια να εχουμε!!!Εχω εδω κ 4 μερες την zaiben rc7 και αυτο που εχω να δηλωσω ειναι οτι ειναι εκπληκτικη ρομ.Το κινητο μπηκε στη φορτιση μετα απο 3 μερες κ 4ωρες και ξαφνιαστικα ευχαριστα.Και πριν προλαβει κανεις να ρωτησει αν το χρησιμοποιουσα, ΝΑΙ σε αυτες τις 3 μερες το σκαλιζα το κινητο ανα μισαωρο σιγουρα,ειτε για μπω ιντερνετ,ειτε για φωτογραφιες ειτε για gps κ.α διαφορα .Εχει γινει εξαιρετικη δουλεια απο τους developers των custom και εγω σαν χρηστης την προτεινω την ρομ ανεπιφυλακτα!!

Υ.Γ: εχω εγκατεστημενο το greenify και εχω κανει και "freeze" τους χαρτες.

Καλημέρα... εγώ πάλι πέρασα σε slimbean :D ! Ωραία rom χωρίς lagαρίσματα... αλλά ΟΧΙ με την αυτονομία του Nickozzz... Γενικά αρκετά ευχαριστημένος, αλλά θα πω εντυπώσεις σε καμμιά εβδομάδα. Μέχρι στιγμής δείτε τα screenshots... :)

edit: Και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!

Edited by skydiver

Κατι που μου πηρε αρκετο χρονο και ψαξιμο αλλα αξιζει να μοιραστω μαζι σας γιατι απο οτι καταλαβα δεν γνωριζε κανεις σας ειναι σχετικα με τα redraws του stock launcher και την συνολικη αποκριση του μενου-αρχικης οθονης και αντιστροφα.αρχικα root,στην συνεχεια root explorer και ψαχνουμε να βρουμε το build.prop με αναζητηση.open with text editor και στο τελος του κειμενου βαζουμε ro.HOME_APP_ADJ=1 και βγαινουμε κανοντας save βεβαιως βεβαιως!με αυτον τον τροπο κλειδωνουμε τον launcher στην memory.μετα βαλτε seeder με checkαρισμενα ολα τα καλουδια του και επιλεξτε το light.ενα greenify οπως γνωριζεται βοηθα ακομα περισσοτερο την κατασταση απενεργοποιοντας τα σωστα πραγματακια!

Αυτα απο εμενα και για περισσοτερο πειραγμα ακομα ενα δωρακι: http://forums.droidbeans.com/micromax-a56-and-a57-tips-tricks/make-ur-android-better-with-some-build-prop-tweaks/?action=thankyoupostlist;msg=4001

Καλες γιορτες να εχετε με υγεια πανω απ'ολα!

Παιδια καλησπερα,

Εχει δοκιμασει να βαλει κανεις το ΟμνιΡομ 4.4.2 απο εδω; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2481929

Εχω κανει τα παντα βασει οδηγιων, τα οποια ηταν βασικα να εγκαταστησω το νεο CWM Touch, το 6.0.4.4., μετα φλασαρα το ρομ, κατοπιν φλασαρα το αναλογο googleapps,στο τελος εκανα wipe data / factory reset με αποτελεσμα ολα να μου βγαινουν οκ, installation successful κλπ αλλα, οταν κανω reboot device, με εχει στο Logo του ομνι μονιμως εκει και δεν μου ξεκιναει το κινητο να "μπει". το χω αφησει μεχρι και 15 λεπτα σε αυτη την οθονη αλλα τιποτα. Καμια ιδεα; Κοιταξα και στο Q&A τους αλλα καμια αναφορα..

Kala pas kala?????

Νομίζω το wipe data/factory reset γίνονται στην αρχη, όχι αφού περάσεις τη Rom... Μόλις εγκαταστήσεις το gapps κάνε εκκίνηση κανονικά.

Καλησπερα παιδια!

Εκανα προσφατα root με περασμενη τη 4.0.3 εκδοση του android και τωρα θελω να το κανω udpate σε jb.

Μετα το update σε jb θα πρεπει να ξανακανω root το κινητο ή δεν χρειαζεται επειδη το ειχα κανει τοτε που ειχε ics?

Ευχαριστω :)

To ξανακανεις.Αλλα ευτυχως ειναι πολυ πιο ευκολη διαδικασια εκει .

Ευχαριστω φιλε :)

Φιλε Leo το δικο μου εχει σαν τελευταια αναβαθμηση την 20Β.

Συμφωνα με τον οδηγο σου: "Οδηγός φλασαρίσματος Stock ROM" θα περασω απο οτι καταλαβα την 20Α για να μπορω αργοτερα να ξεκλειδωσω τον Bootloader ή μηπως δεν γινεται να τον ξεκλειδωσω γιατι μεσο LG PC suite η μαμα LG του εδινε μονο την 20Β? :wacko:

Πρεπει πριν φλασαρω τη rom να κανω καποιο backup? Αν ναι, μπορω να κανω μεσω LG PC suite ή χρειαζομαι καποιο αλλο προγραμμα?

Σορρυ για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι καινουριος σε αυτα :O

Eβαλα την 20Α γιατι αυτην βρηκα :p :D .η Α με την Β αν θυμαμαι καλα δεν διαφερουν σε τιποτα περα απο καποιες εφαρμογες που ισως εχει η Β .Δεν νομιζω να αλλαξει σε κατι την διαδικασια αυτη .Αν θες να εχεις το τηλεφωνο φλασαρισμενο σε 5 λεπτα περνα την Α , αλλιως μεσα απο το lg update tool εχει επιλογη "επιδιορθωση αναβαθμισης" (κατι τετοιο τελος παντων) που αν το επιλεξεις κατεβαζει το προγραμμα (μετα απο πολυ ωρα και αργη ταχυτητα) την ρομ που παιρνει επισημα το τηλεφωνο σου (ειτε Α εται Β,C... ) οποτε και παλι εισαι καλυμμενος.

Μπακ απ δε θα ελεγα οτι χρειαζεσαι μιας και αν δεν εχεις ρουτ δεν μπορεις να κρατησεις αντιγραφα για εφαρμογες αλλα μονο για δεδομενα.Εκτος αν το εννοεις σε περιπτωση που παει κατι λαθος.Δεν ειναι απιθανο (δεν ειναι λιγες οι φορες που για καποιο λογο το προγραμμα της lg κρεμαει . κολλαει κλπ) αλλα στο τελος παντα δουλευει και δεν υπαρχει καποιο προβλημα σε οποιαδηποτε περιπτωση.

Ευχαριστω πολυ Leo.

Μια τελευταια ερωτηση.

Στο κατω μερος του guide σου γραφεις "Stock Kernel : http://www66.zippyshare.co...1721/file.html" ειναι απαραιτητο να περασω τον stock V20A kernel ? Αν ναι, πως γινεται να τον περασω?

Περναει μαζι με την ρομ , αυτο το zip χρειαζεται μονο σε καποιον που δοκιμαζει kernels και σε περιπτωση που θελει να ξαναγυρισει στον εργοστασιακο.

Eπειδη ειχα κανει root οταν ειχα ics εμεινε μεσα το SuperSu , χρειαζεται στην rooted jb ή να το διαγραψω? :p

Και κατι ακομα:rolleyes:

Για ξεκλειδωμα bootloader να χρησιμοποισηω τον: "αυτοματοποιημενο τροπο μεσω script manager" ή τον τροπο 1)Για συσκευες με εκδοση λογισμικου ΧΧΧ ? (btw, εχω εκδοση λογισμικου ΧΧΧ).

• The title was changed to LG Optimus 4X HD (P880)