Leolipop Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Υπαρχουν και χειροτερα. Για λιγο που ειχα ενα xt910 , οταν το φορτιζα σβηστο και πηγαινε στο 100% (ειχε ενδειξη σε δεκαδες % και σβηστο ) οταν το αναβα , μου εβγαζε την φοστιση που ειχε πριν το βαλω στο ρευμα! Αντε βγαλε ακρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 το εχεται δει καθολου αυτο και πως δουλευει? .:http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T37/section/HD-Voice# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIESPI Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 έσβησα όλα τα τραγούδια απο την λίστα αναπαραγωγής και τώρα παρόλο που τα έχω και στην εσωτερική μνήμη και την κάρτα sd δεν μπορώ να τα προσθέσω.Δεν τα βρίσκω πουθενά.Καμιά βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikopoup Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Καλησπερα. Πριν κανα μηνα εκανα format το κινητο, root, και ξεκλειδωσα τον bootloader. Απο τοτε η μπαταρια με μετρια χρηση κραταει το πολυ 24 ωρες. Πριν το format χωρις root κρατουσε με την ιδια χρηση 35++ ωρες περιπου. Τι μπορει να παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Αναλογισου τι εχεις κανει απο τοτε. Ουτε το ενα ουτε το αλλο εχει να κανει σε κατι με την καταναλωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikopoup Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Εχω λιγοτερες εφαρμογες απο την προηγουμενη φορα και χρησιμοποιω τον holo launcher. Μονο αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 (edited) Aρα απεγκατεστησες μερικες...καλο ειναι αυτο , και ο holo μια χαρα ειναι...περιεργο. Συντομα θα ξερω τα τεκτενομενα απο πρωτο χερι (και παλι) ;) Edited December 11, 2013 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
El_Grego Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Leo σα να άλλαξες avatar... welcome back.:wink: Παράθεση Το πρώτο μου τηλέφωνο: ΝΟΚΙΑ 3110 (αυτό το τούβλο με το φιδάκι ντε...!) :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 ετσι ειναι ! Απλα θα το εχω στο χερι σε λιγες μερες , να ναι καλα ο agrimis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Και σε μενα συμβαινει παντα αυτο. Αναγκαζομαι το πρωι να το ανοιξω και να συνεχισω την φορτιση για 10'-15' μεχρι να φτασει στο 100%. πριν 4 μερες κατεβασα αυτη την εφαρμογη:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.avg.cleaner&hl=el και απο τοτε το τηλ καθε πρωι ειναι στο 100% τυχαιο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Προφανως καποια στοιχεια του τηλεφωνου προκαλουσαν αυτο το θεματακι. Σε αλλα νεα , εγω σημερα λιγο πριν τις 13:00 παρελαβα το λευκο και παλι 4Χ , περασα την RC7 Zaiben (ειχε μεσα RC6) εβαλα τα προγραμματακια μου , greenify donate απαριατητως και One power guard με μεγιστη συχνοτητα το 1,2ghz , επισης περασα και τον repacked kernel απο την V20C και ολα καλα. Πολυ καλη δουλεια στην Zaiben παντως....Μεσα σε μια ρομ, αυτα που ηθελε ο καθενας (G lockscreen , Qslide) περα απο τις υπολοιπες βελτιωσεις και προσθηκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikdeli Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 εχεις καποιο λινκ για τον repacked kernel απο την V20C:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Μαζι ειναι στο θεμα της rom : https://mega.co.nz/#!mIRQCKgT!NYdk7EEY4zIAFpDUS5NbWnWQRCxj4SrJBEexEBXh2ZQ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAGAKOS-E Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 ξερει κανείς τι καινουριο έχουν οι official v20c και v20d ? τυχαία κοιτούσα εδώ http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=15 σκεφτομαι να περάσω την v20d Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Λεωνίδα , δεν περιλαμβάνεται ο kernel ατη ZRC7? Πρέπει να τον περάσουμε εμείς; (Παρεπιπτόντως... αναβαθμίστηκα σε zaiben:D ) Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 (edited) Δεν ξερω ....υποθετω πως ναι . Δεν θυμαμαι τι λεει το changelog, ισως τον εχει εκει για να τον περασει κανεις στην στοκ ρομ για παραδειγμα. ξερει κανείς τι καινουριο έχουν οι official v20c και v20d ? τυχαία κοιτούσα εδώ http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=15 σκεφτομαι να περάσω την v20d Περιεργo που μονο στην Τουρκια την εμφανιζει... Edited December 13, 2013 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bjj_p Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 εβαλα την 4.3 απο cyanogenmod και ξαφνικα βλεπω οτι υπαρχουν μεσα οι επαφες μου, οι φωτογραφιες του κινητου ακομη και ενα backup απο τις επαφες που ειχα. προφανως κανει καποιο συγχρονισμο με το google account. πως το απενεργοποιω αυτο; γιατι στην 4.1 official δεν ειχα τετοιο θεμα. επισης πως μπορω να δω τι εχει συγχρονιστει με το mail account και να το σβησω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mctheos7 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 εβαλα την 4.3 απο cyanogenmod και ξαφνικα βλεπω οτι υπαρχουν μεσα οι επαφες μου, οι φωτογραφιες του κινητου ακομη και ενα backup απο τις επαφες που ειχα. προφανως κανει καποιο συγχρονισμο με το google account. πως το απενεργοποιω αυτο; γιατι στην 4.1 official δεν ειχα τετοιο θεμα. επισης πως μπορω να δω τι εχει συγχρονιστει με το mail account και να το σβησω; Ο πιο εύκολος τρόπος: Κάνε ένα reset και στην πρώτη εκκίνηση μην περασεις το λογαριασμό σου...Κάνε παράλειψη αυτού του βήματος. Πας μετά settings -> privacy και ξετικάρεις ότι έχει να κάνει με backup και συγχρονισμό στους servers της google. Ύστερα περνάς το mail σου και επιλέγεις να συγχρονίσει τι θέλεις και τι όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Γεια σε ολους και καλες γιορτες να εχουμε!!!Εχω πολυ καιρο να γραψω στο φορουμ για τη συσκευη..θελω να μου πειτε αν αξιζει η μεταβαση απο zaiben στην zaiben rc7...θελω να κανω μια αλλαγη στη συσκευη και σκευτομαι να ειναι αυτη..τι μου προτεινεται αξιζει?? την εχετε δοκιμασει τη συγκεκριμενη ρομ??ειναι stable??κ κατι ακομα..πως μπορω να ξερω αν εχω περασει το patch για το gps??υπαρχει καποιος τροπος να το δω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mctheos7 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Η μετάβαση αξίζει μόνο και μόνο για την μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bjj_p Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Ο πιο εύκολος τρόπος: Κάνε ένα reset και στην πρώτη εκκίνηση μην περασεις το λογαριασμό σου...Κάνε παράλειψη αυτού του βήματος. Πας μετά settings -> privacy και ξετικάρεις ότι έχει να κάνει με backup και συγχρονισμό στους servers της google. Ύστερα περνάς το mail σου και επιλέγεις να συγχρονίσει τι θέλεις και τι όχι. σε ευχαριστω mctheos... μηπως ξερεις και πως μπορω να διαγραψω απο τους google servers οτι εχει συγχρονισει με το account μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 μπες στο λογαριασμο σου απο τον υπολογιστης και σβησε οτι θες, την ειχα παθει ετσι με το Picasa που μου το γεμιζε με διαφορα...Τα εσβησα ολα και ηρεμησε το κεφαλι μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mctheos7 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 σε ευχαριστω mctheos... μηπως ξερεις και πως μπορω να διαγραψω απο τους google servers οτι εχει συγχρονισει με το account μου; Κανονικά αν μπεις στις ρυθμίσεις και ξετικάρεις πάλι θα πρέπει να σου βγάλει μήνυμα ότι θα διαγράψει τα backup σου απο τους server. Μετά μπες εδώ https://www.google.com/settings/dashboard και μπορείς να δεις αν ανατύξεις την καρτέλα android τι έχει κάνει backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis_kart Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Καλημέρα στην παρέα. Προχτές είδα ότι υπάρχει αναβάθμιση σε 4.1.2 και την έκανα από το site υποστήριξης της LG. Δεν ξέρω αλλά το κινητό σέρνεται!!! Μεγάλη απογοήτευση. Γενικά δεν πολύ τα πειράζω αλλά τι μπορώ να βάλω στο κινητό να πετάει? Αναφέρομαι σε ROM ή άλλη έκδοση android αν μπορώ κάπου είδα κάποιος αναφέρει 4.3. Μια βοήθεια απο κάποιον πιο έμπειρο να ήταν πολύ καλή. Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Κανε επαναφορα ρυθμισεων και ολα καλα θα ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts