Jump to content

LG Optimus 4X HD (P880)

aby
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ακουστικο ειναι κανονικα στο τερμα.Αλλωστε οταν με καλουν μια χαρα χτυπαει το τηλεφωνο.Στο ηχειο ειναι το θεμα αλλα δεν μπορω να βρω λυση.Σαν να εχει χαμηλωσει ο ηχος απο το ηχειο.

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

απο που βλεπουμε αν ο bootloader ειναι κλειδωμενος γιατι κατι διαβασα οτι δεν ειναι κλειδωμενος σε μερικες συσκευες.

Θα ακουστεί βλακώδες αλλά μήπως δεν έχεις δυνατά το ακουστικό; Μήπως ήρθε νωρίτερα η μαγνητική καταιγίδα;

Τελικα δεν εφταιγε η καταιγιδα αλλα το sygic. Εχει μια επιλογη για να ειναι παντα ανοιχτο το ηχειο και η επιλογη αυτη ,ηταν απενεργοποιημενη.

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

απο που βλεπουμε αν ο bootloader ειναι κλειδωμενος γιατι κατι διαβασα οτι δεν ειναι κλειδωμενος σε μερικες συσκευες.
3845#*880# --> Bootloader unlock check

Μηπως μπερδευτηκες που σε μερικα ποστ ελεγαν μερικοι οτι ειναι unlockable και οχι unlocked ; Δεν νομιζω να ηταν κανενα ξεκλειδωτο , απλα στην αρχη καποια ηταν ξεκλειδωσιμα (ΧΧΧ) και τα αλλα οχι.

Αν εχεις κανει μονο ρουτ.Χωρις να βγαλεις κατι απο το συστημα τοτε μεσω του superuser αν θυμαμαι καλα , ειχε αναφερει καποιος οτι κανεις unroot. Επειδη ομως δεν ξερεις πως θα το θελει ο αλλος , καλο θα ναι να το παραδωσεις στην εργοστασιακη κατασταση οπως το πηραμε ολοι.

Αν περασεις την στοκ ρομ φευγει το ρουτ αλλα οχι τα δεδομενα , κανεις πριν η μετα φακτορυ ρεσετ.

Και επειδη μαλλον σε τρωει να το δωσεις (και αλλος σημερα :p ) για να το εχεις οσο πιο καθαρο γινεται , μεσω cwm , κανε factory reset , wipe cache , και απο mounts and storage κανε format system , internal SD και μετα απο ολα αυτα φλασαρε το σε στοκ ρομ.

Έγραψα από το κινητό το μήνυμα και δεν είπα όσα ήθελα. ήθελα να ρωτήσω γενικά πως γίνεται.

Περισσότερο σε περίπτωση που θέλω να το πάω στο service αν τύχει κάτι.

Δεν έχω σκοπό να το πουλήσω.

Θα ήθελα το G ή ακόμα καλύτερα το Xperia Z αλλά το αγόρασα πριν 2 μήνες 350euro και αν το πουλήσω θα πιάσει 200euro.

δεν θα χάσω 150euro σε ένα δίμηνο τη στιγμή που το κινητό ειδικά μετά το root πετάει.

When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me"

παιδιά είμαι σε zaiben και εγκατέστησα την WerewolfJB CM10.1 v005 άλλα δεν μου διαβάζει τα αρχεία που έχω στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου καμια ιδεα

Έγραψα από το κινητό το μήνυμα και δεν είπα όσα ήθελα. ήθελα να ρωτήσω γενικά πως γίνεται.

Περισσότερο σε περίπτωση που θέλω να το πάω στο service αν τύχει κάτι.

Δεν έχω σκοπό να το πουλήσω.

Θα ήθελα το G ή ακόμα καλύτερα το Xperia Z αλλά το αγόρασα πριν 2 μήνες 350euro και αν το πουλήσω θα πιάσει 200euro.

δεν θα χάσω 150euro σε ένα δίμηνο τη στιγμή που το κινητό ειδικά μετά το root πετάει.

Πλεον δεν αξιζει να το δωσει κανενας...Μεχρι και s2 βρισκεις ακριβοτερα.

3845#*880# --> Bootloader unlock check

Μηπως μπερδευτηκες που σε μερικα ποστ ελεγαν μερικοι οτι ειναι unlockable και οχι unlocked ; Δεν νομιζω να ηταν κανενα ξεκλειδωτο , απλα στην αρχη καποια ηταν ξεκλειδωσιμα (ΧΧΧ) και τα αλλα οχι.

ευχαριστω φιλε τελικα ειναι κλειδωμενο αλλα εαν το ξεκλειδωσω ποια ειναι τα πλεωνεκτηματα?

μου βγαζει οτι η εφαρμογη com.android.phone εχει σταματησει!!!! πως μπορω να ξαναπερασω την εκδοση 4.1.2 μηπως λυθει το προβλημα το κινητο το εχω bootαρει.....αν μπορει καποιος ρε παιδια ας με βοηθησει το πηρα σημερα!

Για μενα το ηθικο διδαγμα της υποθεσης ειναι οτι παιρνει καποιος κατι που ειναι σε καλυτερη τιμη απο τον ανταγωνισμο (πχ 4Χ εναντιον s3) και οταν πας να πουλησεις ενα απο τα 2 διαπιστωνεις οτι το πλεονεκτημα της αρχικης τιμης διαφορας που ειχε το 4Χ εξανεμιζεται εναντι του s3....αρα το φτηνο τελικα το πληρωνεις ακριβο.....ειναι η πικρη αληθεια.....:(

Φιλε μου συγνωμη αλλα απο απορια και μονο και επειδη εχει ο κολητος μου το s3 εχεις βρει καποιες διαφορες ?

μονο μην μου πεις για μπαταρια γιατι και το σ3 αν το φορτωσεις την μασαει το ιδιο.

το μονο που θα ελεγα εγω ειναι η θερμοκρασια στα δυνατα παιχνιδια αλλα απο την στιγμη που εβαλα την θηκη πλεων δεν την νιωθω......

Μιλαω για μεταπωλητικη αξια καθως και για την υποστηριξη (αναβαθμισεις λογισμικου) που παρεχει η εταιρεια. Επισης καλυτερη διαχειριση μπαταριας το s3 - gorila glass 2 - επεξεργαστης στα 32nm - καλυτερη καμερα και λεντακια ειδοποιησης που για μενα ειναι πολυ πολυ σημαντικα!

Δεν εχω s3 και ουτε προκεται να παρω (ενω το 4Χ το ειχα και ειδα χαιρια - 2 φορτισεις την ημερα) για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις.....

Παρεπιπτοντως βλεπω το s4 του αδελφου μου (ουτε s4 θα επαιρνα) πολυ αξιοπρεπεις στο θεμα αυτονομια, και το ξεκατινιαζει....

αν θελεις την γνωμη μου αντι για s4 παρε ενα nexus 7 asus ενα 4χ lg και τα υπολοιπα 300 κρατα τα νομιζω πως ειναι η καλητερη λυση οχι επειδη αυτο εχω κανει εγω :lol:

επισης το ιδιο λογισμικό εχουν ακομα 4,1,2

ευχαριστω φιλε τελικα ειναι κλειδωμενο αλλα εαν το ξεκλειδωσω ποια ειναι τα πλεωνεκτηματα?
Η δυνανατοτητα να περασεις μεσα αλλη ρομ και κερνελ.

μου βγαζει οτι η εφαρμογη com.android.phone εχει σταματησει!!!! πως μπορω να ξαναπερασω την εκδοση 4.1.2 μηπως λυθει το προβλημα το κινητο το εχω bootαρει.....αν μπορει καποιος ρε παιδια ας με βοηθησει το πηρα σημερα!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357042 Kανε οτι λεει σε αυτο το θεμα. Το τηλ θα ναι οπως το αφησες ,χωρις να λειπει τιποτα απο τα δεδομενα σου.

Η δυνανατοτητα να περασεις μεσα αλλη ρομ και κερνελ.

μπα οχι μια χαρα ειναι αυτα που εχει στοκ......

ευχαριστω πολυ.

μαλλον θα κανω μονο ρουτ για καποιες εφαρμογες και μονο.

μετά από 10 μέρες με το κινητό έχω πιο ολοκληρωμένα συμπεράσματα.

όμορφο, απίθανα γρήγορο, φανταστική οθόνη, αξιοπρεπέστατη κάμερα, καλό ηχείο τελικά (ακούγεται ακόμη και σε φασαρία με το κατάλληλο ringtone), πραγματικά ένα ερωτεύσιμο κινητό,

Αλλλλλλλααααααααααααά .......

τραγική μπαταρία.

δεν το κατάλαβαίνω πως, ενώ άκουγα πως έχει πολύ καλή διαχείριση στο stand by, εμένα από την ώρα που πέφτω για ύπνο μέχρι να ξυπνήσω (περίπου 6 ώρες) μου τρώει το ελάχιστο 10% της μπαταρίας, ενώ έχω δει και 20%!

αποτελέσματα από το GSam Battery Monitor με το κινητό ανοιχτό 24 ώρες περίπου, και τη στάθμη πλέον στο 32%

Phone 8,1% (00:18:40)

Screen 3,2% (00:52:42)

Phone Radio 62,9% (23:55:19)

Wifi 0,0% (00:03:05)

Held Awake 21,1% (08:25:36)

edit Bluetooth 0,0% (00:00:00)

App Usage 4,5% (23:55:19)

Μπήκα στο Internet συνολικά για 13':31'', ενώ δεν έπαιξα κανένα παιχνίδι γιατί απλά δεν έχω κατεβάσει κανένα (εντάξει, όχι ακόμη τουλάχιστον).

Ε δεν το λες και σκληρή χρήση. όλο κλειστό ήταν.

ελπίζω στην πορεία να στρώσει λίγο η κατάσταση, αλλά μάλλον δεν ελπίζω πολύ πλέον.

λες να φταίει που έβαλα κατευθείαν την jb (μετά από 3 μέρες)?

έχω την αίσθηση πως, τουλάχιστον στο standby, η ics μπορεί και να τα πήγαινε λίγο καλύτερα.

οψόμεθα.

Προφανώς δεν έχεις σε λειτουργία πτήσης το τηλέφωνο το βράδυ.Μήπως δεν το έχεις με την επιλογή για δίκτυα μόνο 2G ;

Στο λέω γιατί έχω κάνει με το τηλέφωνο σε αναμονή κατι λιγότερο από 15 ώρες για μεταβολή της μπαταρίας 1% από πλήρη φόρτιση.

όμορφο, απίθανα γρήγορο, φανταστική οθόνη, αξιοπρεπέστατη κάμερα, καλό ηχείο τελικά (ακούγεται ακόμη και σε φασαρία με το κατάλληλο ringtone), πραγματικά ένα ερωτεύσιμο κινητό,

τραγική μπαταρία.

δεν το κατάλαβαίνω πως, ενώ άκουγα πως έχει πολύ καλή διαχείριση στο stand by, εμένα από την ώρα που πέφτω για ύπνο μέχρι να ξυπνήσω (περίπου 6 ώρες) μου τρώει το ελάχιστο 10% της μπαταρίας, ενώ έχω δει και 20%!

αποτελέσματα από το GSam Battery Monitor με το κινητό ανοιχτό 24 ώρες περίπου, και τη στάθμη πλέον στο 32%

Μπήκα στο Internet συνολικά για 13':31'', ενώ δεν έπαιξα κανένα παιχνίδι γιατί απλά δεν έχω κατεβάσει κανένα (εντάξει, όχι ακόμη τουλάχιστον).

ελπίζω στην πορεία να στρώσει λίγο η κατάσταση, αλλά μάλλον δεν ελπίζω πολύ πλέον.

έχω την αίσθηση πως, τουλάχιστον στο standby, η ics μπορεί και να τα πήγαινε λίγο καλύτερα.

οψόμεθα.

Κάτι στο παρασκήνιο φταίει. Εμένα μου έτρωγε όταν κοιμόμουν για 12 ώρες, λιγότερο από 2%...

τραγική μπαταρία.

οψόμεθα.

εντυπωση μου κανει εμενα το βραδι μετα απο 6 ωρες υπνου δεν πεφτει ποτε κατω 5-6% νομιζω οτι ειναι λογικο

αλλα στα παιχνιδια ειδηκα στα thd αντε γεια........

παντως μετα απο 2 + βδομαδες κανενα bug κανενα κολημα παροτι μερικες εφαρμογες ειναι :!:

επισης δεν μπορω να καταλαβω στα παιχνιδια γιατι κατεβαζει ετσι την μπαταρια σε σχεση με το nexus 7 περιπου το ιδιο chipset ειναι.

Προφανώς δεν έχεις σε λειτουργία πτήσης το τηλέφωνο το βράδυ.Μήπως δεν το έχεις με την επιλογή για δίκτυα μόνο 2G ;

Στο λέω γιατί έχω κάνει με το τηλέφωνο σε αναμονή κατι λιγότερο από 15 ώρες για μεταβολή της μπαταρίας 1% από πλήρη φόρτιση.

ειπα να μην το γραψω αυτο γιατι θα φανω υπερβολικος .........ρε παιδια μηπωε τα εχεται πολυ πειραγμενα?

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΝΚ που μου εδωσες (που ειναι στον οδηγο) δεν μπορω να κατεβασω το αρχειο kdz-update δεν μετρααν τα 20 δευτερα για να με αφησει να κανω free download τι παιζεται με αυτο ρε π!@#$στη μου

Ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου πραγματικα!

τραγική μπαταρία.

οψόμεθα.

από τη διαχείριση εργασιών και τις ρυθμίσεις κάνε διακοπή υπηρεσιών σε εφαρμογές π έχουν πολλές υπηρεσίες που τρέχουν στο background (facebook,maps,ebay mobile κτλ.) Προσωπικά έχω αφήσει ελάχιστα χωρίς να τα τικάρω (τηλέφωνο, sim, επαφές τέτοια πράγματα.) Εγκατέστησε το better battery stats και απ'τον κερνελ δες αν υπάρχει μια λειτουργία baseband_xmm_power και πόσο ξυπνάει το τηλ. Λογικά αυτό μαζί μ αυτά που προανέφερα προκαλούν το drain. Τέλος εγώ έχω κάνει και battery calibration μέσω της εφαρμογής αλλά αυτό δν ξέρω κατά πόσο έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα. Είχα το ίδιο πρόβλημα με σένα κ πλεόν χάνω 4-5% κάθε βράδυ όπως ανέφεραν κ κάποια παιδιά πιο πάνω

Οχι, δεν εχω βαλει το κινητο σε λειτουργια πτησης. Φανταζομαι θα ηταν προτιμοτερο να το κλεισω. Δε νιωθω καλα να μη μπορουν να με βρουν αν χρειαστει.

Επισης εχω το κινητο σε αυτοματη επιλογη δικτυου. Δε νομιζω οτι ειναι τοσο πολυ αυτο το προβλημα. Καποια στιγμη που δοκιμασα μονο με 2G παλι δεν εκανε φοβερη διαφορα.

tsakou, εκανα αυτο που εγραψες. Θα επιστρεψω με συμπερασματα!

Σας ευχαριστω πολυ ολους

παω για το θηριο της sammy, για μενα αυτη ειναι η καλυτερη λυση....s4 με τιποτε, ασε που δεν θα εδινα τοσα λεφτα για smartphone

Το 4Χ το εδωσα πριν 3 μερες λες αυτο να αγοραζα παλι?

To note εννοείς?

ξερεις κανενα αλλο? :)

αποφευγω να λεω το μοντελο γιατι καποιο μελος εχει ενοχληθει.....:lol:

α φιλε ειναι πολυ καλο πραγμ,ατικα......ξερω αρκετους που το εχουνε αλλοι το λατρεψαν αλλοι το μισησαν εγω παντως το λατρευω αν δεν ειχα ταμπλετα θα ηταν το κινητο μου.......

δεν θελω να συνεχισω την κουβεντα περαιτερω, καταλαβαινεις.....θεωρω πως ειναι οτι πληρεστερο υπαρχει αυτην την στιγμη....

αν σε βολεψει το μεγεθος παρτο με κλειστα τα ματια

Ειναι θεμα ημερων αγαπητε, το εχω δουλεψει και δεν με ενοχλει το μεγεθος, ισα ισα που ενας απο τους 2 πιο βασικους λογους ειναι η μεγαλη οθονη του....δεν μου εφτασαν τελικα οι 4.7 του 4Χ

Κοίταξε και εμένα δεν μου φτάνει κανενός κινητού οι ίντσες γιατί στο σπίτι συνέχεια με ένα ipad είμαι αγκαλιά αυτό δεν σημαίνει ότι θα το κάνω και τηλέφωνο. Ηδη το 4x μου είναι αρκετά μεγάλο, άλλωστε κινητά είναι δεν κάνουμε και τίποτα σοβαρό με αυτά, ας το παραδεχτούμε.

• The title was changed to LG Optimus 4X HD (P880)