leris2 Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 zaiben η στοκ εντελως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Εχει καμμια ωρα περιπου που εχω σε zaiben rom τον νεο kernel του laufersteppenwolf. Με βαση το tegra overclock το κινητο τρεχει στο 1,7 και η gpu στα 475. Το προβλημα ειναι οτι δεν εχει καμμια απολυτως διαφορα στη χρηση με τον στοκ. Antutu δειχνει 10000. To εχει δοκιμασει κανενας αλλος? Με στοκ κερνελ ποσο παει περιπου το antutu (για να εχω μετρο συγκρισης). Δοκίμασε έχοντας επιλέξει performance governor και έχοντας αφήσει το τηλέφωνο να ξεκουραστεί.Γιατί όσο ζεσταίνεται ρίχνει την ταχύτητα προς αποφυγή χειρότερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Εχει παρατηρησει κανεις η χρηση του viber (ακομα και οταν ειναι στην αναμονη) να αποτελει αιτια για σχετικα συχνα redraw στην αρχη οθονη?? Κατι ακομα... ξερει κανεις για ποιο λογο σε apex και nονα launchers δεν μπορω να φορτωσω τα widgets για σημειωσεις,ημερολογιο και γενικα τα στοκ widgets?? (Βγαζει σφαλμα φορτωσης widget) Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRG13 Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Παιδια αγορασα το Tegra Overclock αλλα δεν ξερω πως να το χρησιμοποιησω..Εννοώ που μας χρησιμεύει και το χρησιμοποιουν οι περισοττεροι κατοχοι του O4x.Οποιος μπορεί ας εξηγήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Βγηκε ο νεος κερνελ και ειναι beta πλεον! Αποτι λεει δεν εχει κανενα σοβαρο προβλημα! Μαλλον θα το δοκιμασω σημερα! Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Παιδια αγορασα το Tegra Overclock αλλα δεν ξερω πως να το χρησιμοποιησω..Εννοώ που μας χρησιμεύει και το χρησιμοποιουν οι περισοττεροι κατοχοι του O4x.Οποιος μπορεί ας εξηγήσει Εν αντιθεσει με αλλες εφαρμογες διαχειρισης του επεξεργαστη , με αυτο το προγραμμα μπορεις να υποχρεωσεις το κινητο ναδουλευαι με οσους πυρηνες θες και φυσικα και την ταχυτητα που θες.Αυτη η λειτουργια μαζι με την ρυθμιση που εχει και για την ραμ αλλα και το τσιπ γραφικων , υποθετω πως αν τα χαμηλωσεις σε ανεκτα επιπεδα αυτα θα επιτυχεις καλυτερη αυτονομια σε φυσιολογικη χρηση. Πχ εγω που λιωνω το CSR Racing , παρολο που οι νεοι κερνελς επιτρεπουν ταχυτητες μεχρι και 520mhz , εγω το θετω στα 150-200 ,με μονη επιπτωση στο ιντρο του αγωνα να φαινονται μερικα καρε. Για να κλεισω , αν βρεις μια καλη ισσοροπια στις ρυθμισεις που θα κανεις θα δεις μεγαλη διαφορα στην μπαταρια οποτε το θελεις και αντιστροφα , αν θες ναι εισαι hard gamer τα πας ολα προς τα πανω. Φυσικα η εφαρμογη αφομοιωνει αμεσα τον καθε κερνελ ωστε να εχεις μεγαλυτερες συχνοτητες κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riquelme Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Μπορούμε να τα αλλάζουμε με όποια συχνότητα θέλουμε η θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα; π.χ. εγώ παίζω σπάνια παιχνίδια, μπορώ να το έχω ρυθμισμένο για εξοικονόμηση μπαταρίας και όταν θέλω να παίξω κάποιο παιχνίδι να το ξανα ρυθμιζω;; Παράθεση When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
El_Grego Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Αυτά δε θα έπρεπε να ρυθμίζονται αυτόματα κατά τη διάρκεια της χρήσης; Kαι δεν είναι κρίμα να έχεις ένα τέτοιο τηλέφωνο και αντί να σου αποδίδει τα μέγιστα εμείς να το φιμώνουμε; Αν είναι έτσι να αγοράζαμε το L9... Παράθεση Το πρώτο μου τηλέφωνο: ΝΟΚΙΑ 3110 (αυτό το τούβλο με το φιδάκι ντε...!) :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Μπορούμε να τα αλλάζουμε με όποια συχνότητα θέλουμε η θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα; π.χ. εγώ παίζω σπάνια παιχνίδια, μπορώ να το έχω ρυθμισμένο για εξοικονόμηση μπαταρίας και όταν θέλω να παίξω κάποιο παιχνίδι να το ξανα ρυθμιζω;; Φυσικά και μπορείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riquelme Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 μιλάμε γι αυτό tegra overclock ή αυτο tegra overclock ;; Παράθεση When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Έχω το εξής πρόβλημα με το GPS : ενώ όταν πάω στους χάρτες εντοπίζει τη θέση μου κατευθείαν, στην πλοήγηση όσο και να το αφήσω δν βρίσκει τη θέση μου. Το ίδιο ισχύει και για τα κοινωνικά δίκτυα (instagram, foursquare) όπου μου λέει αδύνατος εντοπισμός θέσης.. Εχω πάντα ανοικτά είτε τα δεδομένα είτε το wifi. Καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει; (stock rom) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Και σε μένα συμβαίνει αυτό με τη διαφορά ότι το Sygic τη βρίσκει με το που ανοίγει,μετά τη χάνει και μετά αργεί αρκετά για να τη ξαναβρεί.Αντίθετα οι Χάρτες Google με εντοπίζουν με τη μία σταθερά.Αυτό μου δίνει έστω μια μικρή ελπίδα ότι το πρόβλημα είναι πρόβλημα λογισμικού του τηλεφώνου και όχι δέκτη GPS.Θα δω μήπως υπάρχει κανένα άλλο σύστημα πλοήγησης δωρέαν μόνο και μόνο για δοκιμή. Αν είσαι root υπάρχει μια λύση που πιάνει καλά σε μερικούς αλλά σε άλλους πάλι όχι : 1. Κατέβασε το patch: http://derekgordon.com/gps-files/agps.patch.google.build.nossl.v3.1.zip και ξεζίπαρέ το. 2. Πάρε μόνο το gps.conf και κάνε το paste στο /etc/ μέσω ενός root explorer όπως πχ Root Browser Lite αντικαθιστώντας το ήδη υπάρχον. 3. Κάνε επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Και σε μένα συμβαίνει αυτό με τη διαφορά ότι το Sygic τη βρίσκει με το που ανοίγει,μετά τη χάνει και μετά αργεί αρκετά για να τη ξαναβρεί.Αντίθετα οι Χάρτες Google με εντοπίζουν με τη μία σταθερά.Αυτό μου δίνει έστω μια μικρή ελπίδα ότι το πρόβλημα είναι πρόβλημα λογισμικού του τηλεφώνου και όχι δέκτη GPS.Θα δω μήπως υπάρχει κανένα άλλο σύστημα πλοήγησης δωρέαν μόνο και μόνο για δοκιμή. Αν είσαι root υπάρχει μια λύση που πιάνει καλά σε μερικούς αλλά σε άλλους πάλι όχι : 1. Κατέβασε το patch: http://derekgordon.com/gps-files/agps.patch.google.build.nossl.v3.1.zip και ξεζίπαρέ το. 2. Πάρε μόνο το gps.conf και κάνε το paste στο /etc/ μέσω ενός root explorer όπως πχ Root Browser Lite αντικαθιστώντας το ήδη υπάρχον. 3. Κάνε επανεκκίνηση. Δούλεψε! η πλοήγηση google βρήκε κανονικά το σημείο σε 2 λεπτά (με wifi) και το z-device test π έκανα μου βρήκε 7 δορυφόρους σε λιγότερο από 1 λεπτό, οπότε είναι πρόβλημα λογισμικού. Σε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 (edited) Το τι έχω τραβήξει τις τελευταίες 2-3 ημέρες δεν λέγεται. Ξααφνικά μου εμφανίζει το πρόβλημα του baseband wakelock (αναφέρεται συχνά στο xda) και μου τρώει 25-30 % μπαταρία κατά τη διάρκεια της νύχτας ενώ μάλιστα είναι σε κατάσταση πτήσης(εκτός δικτύου). Τι φλασαρίσματα το έκανε με kdz, με LG update, LG flashtool, έκανα factory reset τουλάχιστον 10 φορές, clear cache και όλα τα συναφή, τίποτα μουλάρωσε και το πρόβλημα υπάρχει συνέχεια. Τελευταία ελπίδα να ξαναγυρίσω σε ICS και μετά από πάνω πέρασμα κανονικά με lg upadate τη JB. Για να δούμε ...............!!!!!!!!!!!! Edited May 24, 2013 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Έχετε βρει καμια βάση φόρτισης για το κινητό μας; Σε τέτοιο στυλ εννοω http://www.ebay.co.uk/itm/White-Desktop-Dock-Sync-Cradle-Battery-Charger-For-Samsung-Galaxy-Note-2-II-/190793192350?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccessories_MobilePhoneChargers&hash=item2c6c29139e Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Καλησπερα σας! Ο αδερφος μου εχει το εν λογω κινητο και αντιμετωπιζει προβλημα με τον αισθητηρα φωτος. Πιο συγκεκριμενα,κατα τη διαρκεια μιας κλησης και αφου σβησει η οθονη καθως το πλησιαζει στο αυτι του οταν το απομακρυνει η οθονη δεν αναβει ξανα! Εχει αντιμετωπισει κανεις το ιδιο προβλημα??? Το κινητο ειναι αγορασμενο πριν απο ενα περιπου μηνα... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Καλησπερα σας! Ο αδερφος μου εχει το εν λογω κινητο και αντιμετωπιζει προβλημα με τον αισθητηρα φωτος. Πιο συγκεκριμενα,κατα τη διαρκεια μιας κλησης και αφου σβησει η οθονη καθως το πλησιαζει στο αυτι του οταν το απομακρυνει η οθονη δεν αναβει ξανα! Εχει αντιμετωπισει κανεις το ιδιο προβλημα??? Το κινητο ειναι αγορασμενο πριν απο ενα περιπου μηνα... :mad: Έχει συμβεί και σε άλλους, μην ανησυχείς.Πληκτρολόγησε στο τηλέφωνο 3845#*880# επέλεξε την πρώτη επιλογή, μετά την τρίτη και βρες αυτό που λέει alc/proximity test ,μπες εκεί και πατα calibrate. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Να σαι καλα φιλε! Δουλεψε!!!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Όλα πεπραγμένα είναι...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Γεια σου Λεω με τα ωραια σου.. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Παιδες εχω μια απορια.. εστω οτι φλασαρω νεο κερνελ και θελω να επιστρεψω στον παλιο, υπαρχει καπου ο στοκ κερνελ ή πρεπει να φλασαρω ολο το λογισμικο ξανα και επομενως να περασω παλι root & cmw?? Leo ειμαι σιγουρος πως θα ξερεις! Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Το τι έχω τραβήξει τις τελευταίες 2-3 ημέρες δεν λέγεται. Ξααφνικά μου εμφανίζει το πρόβλημα του baseband wakelock (αναφέρεται συχνά στο xda) και μου τρώει 25-30 % μπαταρία κατά τη διάρκεια της νύχτας ενώ μάλιστα είναι σε κατάσταση πτήσης(εκτός δικτύου). Τι φλασαρίσματα το έκανε με kdz, με LG update, LG flashtool, έκανα factory reset τουλάχιστον 10 φορές, clear cache και όλα τα συναφή, τίποτα μουλάρωσε και το πρόβλημα υπάρχει συνέχεια. Τελευταία ελπίδα να ξαναγυρίσω σε ICS και μετά από πάνω πέρασμα κανονικά με lg upadate τη JB. Για να δούμε ...............!!!!!!!!!!!! με το παραπάνω πρόβλημα έχετε βρει κάποια λύση; έχω φλασάρει και δοκιμάσει τα πάντα, δεν γίνεται τίποτα. Μου την έχει δώσει άσχημα η όλη κατάσταση. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 με το παραπάνω πρόβλημα έχετε βρει κάποια λύση; έχω φλασάρει και δοκιμάσει τα πάντα, δεν γίνεται τίποτα. Μου την έχει δώσει άσχημα η όλη κατάσταση. Μου το εκανε εμενα χτες το βραδυ... μαλλον το viber κανει την ζημια... ενω ολοι λενε οτι δν τρωει ραμ εγω το βλεπω συνεχεια στις εφαρμογες τρωγωντας 30mb Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Παιδες εχω μια απορια.. εστω οτι φλασαρω νεο κερνελ και θελω να επιστρεψω στον παλιο, υπαρχει καπου ο στοκ κερνελ ή πρεπει να φλασαρω ολο το λογισμικο ξανα και επομενως να περασω παλι root & cmw?? Leo ειμαι σιγουρος πως θα ξερεις! Υπάρχει ο στοκ κερνελ έτοιμος σε αρχείο για να το περάσεις από cwm.Τον έχω πάντα περασμένο στο τηλ για ώρα ανάγκης .Επειδή είμαι έξω τώρα, όταν μπόρεσω θα στο στείλω εκτός αν το βρεις εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 με το παραπάνω πρόβλημα έχετε βρει κάποια λύση; έχω φλασάρει και δοκιμάσει τα πάντα, δεν γίνεται τίποτα. Μου την έχει δώσει άσχημα η όλη κατάσταση. Να σου πω ...μην το πολυκουραζεις...Εχε το σε στοκ κατασταση ,μιλα με το καταστημα αγορας , και πες οτι σου πεφτει η μπαταρια , να παει για σερβις και να δουν αυτοι τι μπορουν να κανουν... εδω ο στοκ κερνελ http://www43.zippyshare.com/v/5142481/file.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts