Leolipop Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Κατσε οπως εισαι για την ωρα.Δεν αξιζει να ασχοληθεις με κατι τωρα που μιλαμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wpandroidios Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 techblog.gr/mobile/htc-one-x-update-with-sense-5-0-0530/ Α...Ρε LG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeras28 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Mετα απο προσωπικη εμπειρια πλεον μπορεις να αναφερεις και το σερβις σαν δυνατο χαρτι. Δε θα το έλεγα δυνατό χαρτί το Service. Ναι, ένα Optimus Black ενός φίλου το πήρανε από θεσσαλονικη και το επιστρεψανε σε 4 μέρες (είχε καμμένη πλακέτα λογικής), ενώ ξέρω 3 περιπτώσεις που οι άνθρωποι ταλαιπωρηθήκανε πάρα πολύ και μάλιστα δε βρήκαν άκρη. Καλά, ο ένας είχε το L3 οπότε το πέταξε και πήρε.....Samsung, οι άλλοι 2 είχαν 4Χ και Optimus VU. Και κάτι άλλο. Είναι η μοναδική εταιρία που δε δίνει εγγύηση σε συσκευές που προορίζονται για άλλες χώρες της Ευρώπης. Τους πήρα εγώ τηλέφωνο και είπανε ότι δίνουν εγγύηση μόνο σε συσκευές GRC και EuroOpen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Κι εγώ πως έχω εγγύηση ενώ η συσκευή μου είναι NLD ( προορισμένη για την Ολλανδία ) ? Κι εγώ έχω περιπτώσεις φίλων που έχουν διαολοστείλει το service της Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Ομοιως και εμενα Ολλανδικο. Αλλωστε το GRC και Euro open εχει να κανει με την rom και ειχα ρωτησει κιολας για αυτο και μου ειπαν οτι θελει γνησιο λογισμικο της LG. Οποτε ενδεχεται αν παει καποιος με V20B που ειναι μονο για ανατολικες χωρες να το δεχτουν γιατι προφανως δεν ειναι της Ευρωπαικης αγορας...Ολα αυτα φυσικα μεχρι να περασει καποιος εκει την V20a που δεν ξερουμε μετα τι αποτελεσμα θα εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRG13 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Το service της LG στην Κριμαίας 7 είναι άψογο.Πήγα το κινητό μου σήμερα λόγω 5 κόκκων στην οθόνη και σε μία ώρα το παρέλαβα με ολοκαίνουργια πρόσοψη.:) Το καταχάρηκα :clap::clap::clap: ειχες ξεκλειδωμενο bootloader? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 (edited) Κλειδωμένο bootloader, με φρέσκο φλασάρισμα V20A Euro open ώστε να φύγει και το ρουτάρισμα που είχα κάνει. Εντωμεταξύ μιας και λέμε για το service, παρατήρησα ότι η πρόσοψη περιλαμβάνει και όλο το γύρω γύρω πλευρικό πλαίσιο.Το κατάλαβα γιατί η είσοδος USB είναι όπως όταν το είχα αγοράσει.Γενικά οι κόκκοι σκόνης σε καλό μου βγήκαν. :) Edited May 17, 2013 by ipred Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRG13 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 γενικά σε ρώτησαν αμα το εχεις πειράξει καθόλου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Όχι.Με ρώτησαν απλά αν θέλω παράλληλα με την επισκευή να μου το αναβαθμίσουν κιόλας και τους είπα ότι ήδη του έχω περάσει την επίσημη JB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Καποιος που να έκανε επίσημο update σε jelly bean και να είχε κολλήματα το κινητο, έχει δοκιμάσει να κάνει downgrade σε ics και μετά φλασάρισμα της jb; Και αν ναι, του έχουν λυθει τα κολλήματα. Γιατί και μένα παρουσιάζει κολλήματα με jb που σε ics έτρεχε πολύ καλύτερα το κινητό. Κάτι δε πρέπει να χει γίνει σωστά. Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john1975 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Καλησπέρα. Έχει κάποιος τα προγράμματα τις LG και συγκεκριμένα το LG Share γιατί με βόλευε αρκετά με την σύνδεση με την TV LG. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Καλησπέρα. Έχει κάποιος τα προγράμματα τις LG και συγκεκριμένα το LG Share γιατί με βόλευε αρκετά με την σύνδεση με την TV LG. μπράβο ρε φίλε. και εγώ το ίδιο θέμα έχω. και όχι μόνο αυτό. και το lg tag θέλω. Γιατί δεν τα έχει μετά την αναβάθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian2007 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Καλησπερα σε ολους παιδια, εχω προβλημα με το να κανω unlock τον bootloader, φτανω στο σημειο οπου στην οθονη (με το λογοτυπο της lg) μου βγαζει download mode με κοκκινα γραματα αφου δεχτω να το κανει unlock πατωντας volume up και υστερα μενει εκει δεν κανει restart to κινητο και οταν αποσυνδεσω το καλωδιο και κανω επανεκκινηση το κινητο επανερχεται στην κατασταση που ητανε χωρις να ξεκλειδωσει τον bootloader, η εκδοση λογισμικου ειναι xxx εχω δοκιμασει με 2 τροπους απο 2 διαφορετικους οδηγους που βρηκα αλλα δεν γινεται τιποτα,καμια βοηθεια? Παράθεση Samsung Galaxy A50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Δοκίμασε με πλήρως φορτισμένο το κινητό και να μην είναι σε λειτουργία πτήσης για 3 ώρες τουλάχιστον.Και ένας φίλος είχε το ίδιο θέμα αλλά όταν το έκανα εγώ πέτυχε με την πρώτη.Δοκίμαζε με τον πρώτο τρόπο για ΧΧΧ μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeras28 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Ομοιως και εμενα Ολλανδικο. Αλλωστε το GRC και Euro open εχει να κανει με την rom και ειχα ρωτησει κιολας για αυτο και μου ειπαν οτι θελει γνησιο λογισμικο της LG. Οποτε ενδεχεται αν παει καποιος με V20B που ειναι μονο για ανατολικες χωρες να το δεχτουν γιατι προφανως δεν ειναι της Ευρωπαικης αγορας...Ολα αυτα φυσικα μεχρι να περασει καποιος εκει την V20a που δεν ξερουμε μετα τι αποτελεσμα θα εχει. Έχεις επικοινωνησει με την LG Hellas; Εγώ ο ίδιος τους πήρα τηλέφωνο να ενημερωθώ. Μου ζήτησαν το μοντέλο, σειριακο αριθμό και IMEI για να ελέγξουν. Την επόμενη μέρα επικοινωνησανε μαζί μου και με ενημέρωσαν οτι η συσκευή που έχω δεν έχει εγγύηση της LG Hellas, εφόσον δεν είναι ούτε GRC ούτε EuroOpen. To GRC σημαίνει οτι τη συσκευή την εισάγει η LG Hellas επίσημα και όχι από κάποια άλλη χώρα. Εγγύηση έχω κι εγώ, αλλά από κατάστημα αγοράς και όχι της αντιπροσωπειας. Μπορείς άλλωστε για πλάκα να επικοινωνησεις κι εσύ με τη LG Hellas για να δεις τι θα πούνε για τη συσκευή σου. Στη Samsung πάντως για το γερμανικό Galaxy S3 δεν είπανε τπτ. Τέλος πάντων, εύχομαι να μη χρειαστούμε ποτέ service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Εμενα ειναι ολλανδικο και εχω κανει και εγγραφη προιοντος στην LG Hellas. Μιλησα με εκιπροσωπο οταν χρειαστηκε, για να μαθω που ηταν το σερβις και επειδη ειδαν οτι ειχα καταχωρησει την συσκευη μου , μου παν οτι δεν χρειαζεται ουτε την αποδειξη αγορας να προσκομισω.Επισης με εχει παρει η ιδια η LG τηλεφωνο σχετικα με εμαιλ που τους ειχα στειλει παλια και εκανα καποια παραπονα. Κανεις δε μου πε τιποτα και εκει για την προελευση παρα μονο να φερει η συσκευη γνησιο λογισμικο της LG. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 @Aeras28,όπως ο Leolipop έτσι κι εγώ έχω κάνει μια χαρά την εγγραφή του imei του Ολλανδικού 4Χ μου στην LG Hellas.Και όπως σου είπα έκανα κι εγώ επίσημο service δωρεάν με χρήση της εγγύησης.Τι άλλο να σου πούμε πια για να πειστείς?:p Επίσης προσωπικά σου εύχομαι να χρειαστείς τη γνωστή επισκευή ( το θέμα εισχώρησης κόκκων σκόνης στην οθόνη ) ώστε να σου δοθεί η ευκαιρία εντός 1-2 ωρών ( και όχι ημερών ) να βάλεις δωρεάν ολοκαίνουργια πρόσοψη και ολοκαίνουργια πλαϊνά.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Να επιβεβαιωσω κι εγω οτι εκανα εγγραφη στην LG οταν το αγορασα απο ιντερνετομαγαζο και ειναι "γερμανικο".... Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian2007 Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Το κινητο μου εχει μουλαρωσει,δοκιμασα και με 100% μπαταρια αλλα τιποτα δεν μπορω να ξεκλειδωσω τον bootloader, ξαναπερασα την rom με kdz μεχρι και hard reset σκεφτομαι να κανω,μηπως να δοκιμασω το οδηγο για μη xxx εκδοσεις? Παράθεση Samsung Galaxy A50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamponis Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 συγγνώμη που γράφω εδώ και όχι στο αντίστοιχο thread της αναβάθμισης, αλλά εδώ έχει πιο πολλή κίνηση και μπορεί να βρεθεί πιο γρήγορα λύση! γιατί δεν μπορώ να κάνω αναθάθμιση από ics σε jb? το συνδέω στο pc suite και δεν αντιδράει μόνο του, ενώ όταν πάω να το κάνω χειροκίνητα, το πρόγραμμα δεν ανταποκρίνεται (το άφησα περίπου μία ώρα τη δεύτερη φορά). συν το ότι δεν μπορώ να κατεβάσω τα εργαλεία αναβάθμισης από το site της lg. επίσης το εργαλείο αναβάθμισης του κινητού μου λέει ότι δεν υπάρχει νεότερη έκδοση του λειτουργικού. το κινητό είναι αγορασμένο από skroutz-ομάγαζο, και έχει προέλευση την Πολωνία. λέτε να παίζει αυτό ρόλο? κατά τα άλλα το κινητό είναι μία χαρά. τέλειο δε θα το πω για τους λόγους που ανέφερα πριν από 6 σελίδες (κάμερα, ήχος), ενώ και η μπαταρία (στις πρώτες φορτίσεις τουλάχιστον) δεν έχει δείξει και την καλύτερη δυνατή αντοχή. σε λίγες μέρες θα επανέλθω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 α)Στο χειροκίνητο τρόπο,αφού συνδέσεις το τηλ στο pc, σου εμφανίζεται στο device manager-> modems το τηλέφωνο ? Αν όχι τότε έχοντας το τηλ συνδεδεμένο στο pc βγάλε και βάλε τη μπαταρία.Αν πάλι δεν εμφανιστεί στα modems τότε : β)Το driver του κινητού τον έχεις εγκαταστήσει φαντάζομαι ε? Για ρίξε μια ματιά να το επαληθεύσεις στο Control Panel-Programs and features.Βλέπεις στη λίστα το LG United Mobile Driver ? Aν όχι ξαναπέρασε τον.Αν πάλι δεν γίνεται τίποτα : γ)Κάνε restart τα Windows.Aν πάλι δεν λυθεί το πρόβλημα τότε : δ) πήγαινε εδώ :http://www.smartphenom.com/2013/01/lg-firmware-update-central-beta.html διάλεξε P880, Πολωνία και Euro Open κατέβασε το firmware και δοκίμασε να περάσεις αυτό. ε) αν πάλι τίποτα ε τότε κάτι δεν έχεις ακολουθήσει σωστά στον οδηγό και δεν μπορώ να σε βοηθήσω. ' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoscorp Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Καλησπέρα. Ψήνομαι να γίνω κάτοχος του lg optimus hd 4x. Το έχω βρεί σε σκρουτζομάγαζο γύρω στα 280 ευρώ και απ'ότι έχω καταλάβει το εργαλείο τα αξίζει και με το παραπάνω. Θα ήθελα την άποψή σας καθώς και να ρωτήσω, την jb την έδωσε η lg ή την περάσατε custom; Συγγνώμη που το ρωτάω αλλά δεν έχω κουράγιο να διαβάσω σε 2 βράδια 300 σελίδες... Δευτέρα πρέπει να καταλήξω σε συσκευή. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Επίσημα την έδωσε η εταιρεία και είναι τόσο καλή ώστε να προτιμάται από όλους σχεδόν σε σχέση με ότι καστομ υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sili Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 συγγνώμη που γράφω εδώ και όχι στο αντίστοιχο thread της αναβάθμισης, αλλά εδώ έχει πιο πολλή κίνηση και μπορεί να βρεθεί πιο γρήγορα λύση! γιατί δεν μπορώ να κάνω αναθάθμιση από ics σε jb? το συνδέω στο pc suite και δεν αντιδράει μόνο του, ενώ όταν πάω να το κάνω χειροκίνητα, το πρόγραμμα δεν ανταποκρίνεται (το άφησα περίπου μία ώρα τη δεύτερη φορά). συν το ότι δεν μπορώ να κατεβάσω τα εργαλεία αναβάθμισης από το site της lg. επίσης το εργαλείο αναβάθμισης του κινητού μου λέει ότι δεν υπάρχει νεότερη έκδοση του λειτουργικού. το κινητό είναι αγορασμένο από skroutz-ομάγαζο, και έχει προέλευση την Πολωνία. λέτε να παίζει αυτό ρόλο? κατά τα άλλα το κινητό είναι μία χαρά. τέλειο δε θα το πω για τους λόγους που ανέφερα πριν από 6 σελίδες (κάμερα, ήχος), ενώ και η μπαταρία (στις πρώτες φορτίσεις τουλάχιστον) δεν έχει δείξει και την καλύτερη δυνατή αντοχή. σε λίγες μέρες θα επανέλθω φιλε μου και εμενα απο Πολωνια ειναι και η αναβαθμιση εγινε απο pc suite.Αντιμετοπιζα το ιδιο προβλημα αλλα εφταιγε οτι χρησιμοποιουσα την παλια εκδοση του pc suite εχεις κατεβασει την καινουργια απο LG? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamponis Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 ipred και sili σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον. ενώ το pc suite ήταν το τελευταίο (κατεβασμένο από τη σελίδα της εταιρείας), είχα εγκατεστημένο το LG United Mobile Driver και είχα κάνει 3 restart, τελικά αποδείχθηκε ότι το πρόβλημα ήταν πραγματικά ηλίθιο. είχα ορίσει στο pc suite γλώσσα τα ελληνικά!!! μόλις το ξαναεγκατέστησα με γλώσσα τα αγγλικά, βρήκε αμέσως την έκδοση V20H. εκτός αν ήταν μία εντελώς σατανική σύμπτωση. έχω ξεκινήσει τη διαδικασία ήδη. καλό βράδυ και ευχαριστώ και πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts