mobrol Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Όσο αφορά την κάμερα, η ερώτηση του φίλου δεν ήταν αν μας ικανοποιεί αλλά αν είναι υποδεέστερη των καμερών του S3 και του Note 2.:)Διαφωνεί κανείς σε αυτό? Όσο για το gps, δεν είμαι μόνο εγώ που έχω αναφέρει καθυστερήσεις κλειδώματος αλλά και άλλοι πολλοί χρήστες εδώ στο forum και στο XDA όπου έχει γίνει ολόκληρο θέμα.Ίσως να μην το έχεις χρησιμοποιήσει όσες φορές το έχω χρησιμοποιήσει εγώ γιατί και σε μένα είχαν υπάρξει φορές που κλείδωνε στα 30 sec αντί για τα 5 λεπτά.Επίσης εννοείται ότι μιλάμε για 1ο κλείδωμα κάθε φορά ύστερα από κλειστό GPS και πάντα χωρίς χρήση δεδομένων. Ίσως πάλι να παίζει κάτι άλλο :Σε κάποια 4X τεμάχια ο δέκτης gps σήματος να είναι καλύτερος.Πως να εγγυηθώ όμως σε κάποιον υποψήφιο αγοραστή ότι δεν θα του πέσει τεμάχιο από τα πολλά που δεν έχουν δυνατό δέκτη? γενικα δεν υπαρχει αμφιβολια οτι το s3 ειναι ανωτερο του 4χ σε μερικα σημεια οπως το gps, camera, μπαταρια (αυτα βασικα) ομως εγω προσωπικα δεν θα το προτεινα το s3 εναντι του 4χ και το γιατι θα το καταλαβει οποιος ριξει μια ματια στο τεραστιο θεμα που εχει ανοιξει για τα προβληματα του S3 Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Ειχα και γω επιφυλαξεις για το gps ,γιατι προερχομαι απο galaxy note,το οποιο ειχε αριστο gps. Του 4X ειναι εξισου καλο και μου κλειδωνει παντα μεσα σε 20 sec το πολυ,το χρησιμοποιω με ginius driver dont panic και ειναι μια χαρα. Παντα με agps,οποιος δεν το χρησιμοποιει λογικα βολευεται και με ενα pna. Η φωτογραφικη του δεν ειναι καλη,δεν ειναι θεμα οπτικων μερων,αλλα ρυθμισεων,εχει προβλημα στην ισορροπια λευκου και οι φωτος το βραδυ και ιδιαιτερα τα βιντεο βγαινουν σκοτεινα. Δεν μπορω να καταλαβω πως βγαλαν το κινητο στην κυκλοφορια με τετοιο ελαττωμα. Η μπαταρια ειναι μετρια επισης,κατωτερη των αλλων ανταγωνιστων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Η καμερα δν ειναι τοσο τραγική αν για κάθε φωτο όμως αλλάζεις τν ισορροπία λευκού όπως είπε κ ένας φιλος πιο πάνω. Για βραδυνές λήψεις όντως έχει θέμα... δεν κολλάει όμως πουθενά, κάτι π δν ξέρω αν μπορεί να το ισχυριστεί κάποιος κάτοχος του s3. Για μπατζετ αυστηρά μέχρι 300 ευρώ πάντως μακράν η καλύτερη επιλογή, ανεξαρτήτως των όποιων μειονεκτημάτων του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efo Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Η κάμερα επιμένω ότι είναι μια χαρά και θα το εξηγήσω. Δεν περιμένω να τραβήξει το full hd βιντεο που τραβάει η sony hx9v που έχω ούτε τις ίδιες φωτο. Αλλά σε σύγκριση με s3 δεν βλέπω τις τρελές διαφορές. Αν κάποιος θέλει φωτογραφικό κινητό υπάρχει το 808 όλα τα άλλα ειναι all around λύσεις και σε αυτόν τον τομέα το 4x hd μια χαρά τα πάει. Οσον αφορά το gps το χρησιμοποιώ πάντα μόνο του χωρις data και μόνο μια φορά του πήρε 1 λεπτο για να κλειδώσει, όλες οι υπόλοιπες είναι ακαριαίες. Η μπαταρία είναι τραγική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Η καμερα εχει εργοστασιακο προβλημα και ο πιο απλος τροπος να το διαπιστωσετε ειναι ο εξης: βαλτε οποιαδηποτε τριτη εφαρμογη καμερας ( mx,fx camera κτλ.) και τραβηξτε φωτο σε χαμηλο φωτισμο με φλας. Θα κανει να βγαλει τη φωτο 10 δευτερολεπτα,αλλη ωρα θα αναψει το φλας και αλλη θα βγει η φωτο,μπορει να κολλησει το κινητο,ενω ακομη και αν βγεις απο την εφαρμογη και εισαι στη homescreen,θα βγαλει τη φωτο ετσι και αλλιως. Οσο για το βιντεο σε μισοφωτισμενο χωρο,απλα ειναι θεοσκοτεινο,με το led αναμμενο δε,απλα χειροτερευουν τα πραγματα. Ο μονος τροπος για να βγαλεις καλες φωτος σε κακο φωτισμο ειναι ειτε με το hdr ενεργοποιημενο ειτε με την ισορροπια λευκου μονιμως στο +2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efo Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Όσες φωτό έχω βγάλει βράδυ με χαμηλό φωτισμό καλές βγαίνουν. Το μόνο που πρέπει να προσέξει κάποιος είναι να μην έχει στραμένο το φλας πάνω στο πρόσωπο. Δηλαδή να μην είναι ακριβώς στο κέντρο της φωτό το πρόσωπο αλλά ελάχιστα δεξια ή αριστερά και αυτό για να μη βγεί υπερφωτισμένο. Αλλη εφαρμογή δεν έχω δοκιμάσει αλλά με τη στοκ μια χαρά είναι η κάμερα. Δεν μπορώ να δεχτώ ως πρόβλημα κάτι που στο κινητό μου δεν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 παρατήρησε κανένας τον ήχο κλήσης με το κινητό κλειδωμένο να κάνει διακοπές; Σαν να κολλάει εκεί με τους κύκλους... Έχω zaiben Rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Νομιζω οτι αναξαρτητως ρομ γινοταν αυτο. Σημερα περασα laurensteppenwolf rom-kernel και ειναι πολυ καλη.Γρηγορη , αλαγκαριστη , ελαφρια με apex launcher (περασα glass theme). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 bugs? sd card διαβάζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Περα απο την απουσια ραδιοφωνου δεν εχω δει κατι αλλο , κακο ας πουμε. Η καρτα μια χαρα ειναι και το τσεκαρα τωρα που το ανεφερες , ενω αρκετα πριν τραβηξα φωτογραφιες με την αποθηκευση παντα στην καρτα την εξωτερικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Παιδια έχετε καναν καλο και ελαφρυ player να προτείνετε για ταινίες κλπ γιατι ο δικός του μερικές ταινίες παίζει υπότιτλους και σε άλλες όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 έβαλες τον kernel από πάνω ή χρησιμοποίησες απευθείας αυτόν της Rom? mx player. Επί πληρωμή αλλά δεν παίζεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 (edited) mx player. Επί πληρωμή αλλά δεν παίζεται! ok ευχαριστώ αλλα μολις τον ειδα στο play κ ειναι δωρεαν Πολυ γρήγορος αλλα τελικά ειχα κάνει μλκια κ δεν έπαιζαν σωστα:O Edited May 8, 2013 by sokonik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 υπαρχει τροπος να ενεργοποιησουμε το google now που λεει οτι δεν ειναι διαθεσιμο εδω στην Ελλαδα? δοκιμασα με αλλαγη γλωσσας αλλα δεν επιασε.. Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 έβαλες τον kernel από πάνω ή χρησιμοποίησες απευθείας αυτόν της Rom? mx player. Επί πληρωμή αλλά δεν παίζεται! Αυτον που εχει ενσωματωσει εχω για την ωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PALALOS Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 laurensteppenwolf ; αν ειναι ευκολο καποιο downloadLink Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Λακαμια δικη μου , εβαλα το ονομα του δημιουργου και οχι της εκδοσης http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2258596 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Λεωνίδα κάθισα κάτω και το έψαξα το θέμα με το Tegra Overclock. Μια χαρά δουλεύει το πρόγραμμα στα περισσότερα που δοκιμάσα με το στοκ κέρνελ που έχω τώρα. Το μόνο θέμα είναι ότι δεν δείχνει με αρκετή διαύγεια τα αποτελέσματα από τις αλλαγές που κάνεις. Τις έλεγξα όμως με System Monitor Lite και τις εφαρμόζει μια χαρά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PALALOS Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Λακαμια δικη μου , εβαλα το ονομα του δημιουργου και οχι της εκδοσης http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2258596 θελει να κανουμε wipe data η ετσι κατευθιαν φλασαρισμα απο cwm? και κατι ακομα για να δοκιμασω αλλον kernel κατεβαζω το zip και το φλασαρω οπως θα φλασαρα μια ρομ η χει αλλη διαδικασια? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikdeli Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Παιδιά έχω εγκαταστήσει το swiftkey για πληκτρολόγιο και το έχω επιλέξει προεπιλογή αλλά οπότε σβήνει η οθόνη μου το γυρνάει στο lg ως προεπιλογή έχουμε καμία ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
la_tribut_de_dan Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Λοιπόν,έχω παρατηρήσει κάτι κουλά στη συμβίωση μου με το LG 1)όταν μιλάω με το handsfree,αν βάλεις το εξωτερικό ηχείο στο αφτί ,ακούς κανονικότατα τη συνομιλία 2)ενώ μιλάω και έχω κλήση σε αναμονή,ακούει τον χτύπο της αναμονής και ο συνομιλητής μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 θελει να κανουμε wipe data η ετσι κατευθιαν φλασαρισμα απο cwm? και κατι ακομα για να δοκιμασω αλλον kernel κατεβαζω το zip και το φλασαρω οπως θα φλασαρα μια ρομ η χει αλλη διαδικασια? ευχαριστω Οχι μονο θελει wipe αλλα θελει format system , να μεινει δηλαδη το τηλ χωρις λογισμικο ! Οποτε μετα καθαρο φλασαρισμα. Τον κερνελ τον περνας οπως την ρομ , απλη διαδικασια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 @Mods: Μιας και το τηλέφωνο ξεκλειδώθηκε και άρχισαν να κυκλοφορούν διάφορες ROMS μήπως θα ήταν χρήσιμο να φτιαχτεί ένα υπό forum ειδικά για το τηλέφωνο αυτό ώστε να μην ψάχνουμε όλες τις πληροφορίες σε ένα μόνο topic? Ευχαριστώ! Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Unabomber Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Αυτό δεν σου αρκεί ; :P http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=363327 Παράθεση Φιλικά, Κύρος.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Στον οδηγό που υπάρχει για το πως φλασάρουμε stock rom στο site που εχει για να κατεβασεις σου κατεβάζει την V20A EUR. Εμένα που το κινητό έχει την P88020a-262-000 είναι η ίδια; Ή θα υπαρχουν προβληματα με την εγγύηση; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts